- Konu Sahibi Backyoureyes
-
Hayir tabiki sartlar uzakta olmasini gerektiriyorsa gelmek zorunda degil.ama imkani olup da gelmezse canim sıkılır acikcasifarzedin size uzak bi yerde yaşıycak veya haftada bir gelicek mesafede olmuycak.. O zaman yakın oturma şartı mı koşucaksınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın..
anladım.. Benim kaynanam kendini yere atıp hasta gibi yapmıştı. Hatta şeker komasına girdim dedi hastaneye gittik her şey gayet normaldi :)) benim sinirlendiğim bu tarz hasta kafalı olanlar. Kadın 30 yıllık evini bırakıp tam dibimden ev aldı kaç km öteye taşıdı evini.. Allah böylelerinden korusun..Hayir tabiki sartlar uzakta olmasini gerektiriyorsa gelmek zorunda degil.ama imkani olup da gelmezse canim sıkılır acikcasi
Aynen öyle olacaksın. Yaş ilerledikce insanlar sevdiklerine daha çok yakın olmak ve hürmet görmek isterler. Onun için orta yol bulmak lazım. Sonra aklına gelir vahlanırsın!Ya ben cok merak ediyorum. Canım cok sıkkın .. Sk sk gitmedigim için sevilmeyen gelinim.. Empati yapmak istiyorum cocugum var Allah ömür verirse bende 50 olacagım.. Bende kaynana olacagım evladımı cok seviyorum .. Aceba bende mi isterim kızım hep gelsinoğlum gelinim hep ilgilensin.. Cidden aceba yaşlanınca bu piskolojiye mi giriliyor ? Yada boşluktan mı yada beklentiden mi ? Ha bacılar evlat sevmek bu mu lütfen fikir..
Amin.ama bi tanidigim da oglu ve gelini yuzunden aniden öldü.kadin tansiyon hastasiydi.gelinin su cumleleri hala kulagimda öldu de rahatladim.anladım.. Benim kaynanam kendini yere atıp hasta gibi yapmıştı. Hatta şeker komasına girdim dedi hastaneye gittik her şey gayet normaldi :)) benim sinirlendiğim bu tarz hasta kafalı olanlar. Kadın 30 yıllık evini bırakıp tam dibimden ev aldı kaç km öteye taşıdı evini.. Allah böylelerinden korusun..
boyle kv kp ye hiç ahlicamı dusunmuyorumAynen öyle olacaksın. Yaş ilerledikce insanlar sevdiklerine daha çok yakın olmak ve hürmet görmek isterler. Onun için orta yol bulmak lazım. Sonra aklına gelir vahlanırsın!
ama sebep ne? İki taraflı bakmak lazım olaya. Gerçi nolursa olsun ölsün de rahatlayım kafası bana göre değil..[
Amin.ama bi tanidigim da oglu ve gelini yuzunden aniden öldü.kadin tansiyon hastasiydi.gelinin su cumleleri hala kulagimda öldu de rahatladim.
Bütün bunları yapmak zorundasınız zaten fedakarlık değil bunlar anneliğin ta kendisi .elbette görmek istersiniz ve bunu oğlunuzun gelininizin burnundan getirmeden ağlamadan huzursuzluk çıkarmadan yaparsınız diye düşünüyorumHayir gelin hanim ya da damat bey gelir veya gelmez o beni ilgilendirmiyor ama cocugum ilgilendiriyor.bir erkek annesiyim televizyon bile acmiyorum oglumun gelisimi etkilenir diye sabahtan aksama kadar oyun oynuyorum beraber evi dagitiyoruz o uyuyunca hemen topluyorum hayatim sadece oglumdan ibaret ben bu kadar fedakarlik yapiyorken buyuyunce haftada bir kere gormek de hakkim diye dusunuyorum.
Evet aralarinda ne vardi bilmiyorum ama kimse oldu de rahatladim sozunu haketmez.bu arada ben de kayinvalidemgilden uzakta yasiyorum esime de soylerim hep ayni sehirde olmak istemem diye cunku benim teyzelerim annem falan surekli gorusmek ister bu da esimin ailesine batar biliyorum kayinvalidem sizin cocugunuz oldu artik aranizda romantizm biter diyen biri sen dusun sakaya vurarak soyluyor ama ben anliyorum yani kendinin gercek dusuncesi oldugunu esime aşik resmen .yani kayinvalidem de surekli gidip gelelim ister bi de hasta o yuzden daha hassas.ben biliyorumki ayni sehirde yaşasaydik idare etmek cok zor olurduama sebep ne? İki taraflı bakmak lazım olaya. Gerçi nolursa olsun ölsün de rahatlayım kafası bana göre değil..
Burda anlatsam olay olcak şeylere imza attı kaynanam. Eşim ailesine mesafe koycak adam değildi fakat bazıları hakikaten hakediyo.. Kendi kendini bitirdi kadın tüketti. O yüzden o rahmetli de naptı kimbilir 4 duvar arasını kimse bilemez..
Evet benim gorevim ama anne hakki diye de bisey var.tabiki huzursuzluk cikarmam.ama canim sıkılır.siz annemisiniz bilmiyorum ama oglumu anneme bir gunlugune verince bile ozluyorum.butun anneler boyledirBütün bunları yapmak zorundasınız zaten fedakarlık değil bunlar anneliğin ta kendisi .elbette görmek istersiniz ve bunu oğlunuzun gelininizin burnundan getirmeden ağlamadan huzursuzluk çıkarmadan yaparsınız diye düşünüyorum
Canınız neden sıkılır acaba?merak ettim evet çok şükür anneyim de ben biraz farklıyım sanırım!kızımın benden veya başka bi insan tarafından yani genel olarak mutsuz olmasından,iyi bi insan olarak yetiştirememekten bana bağımlı eteğimin altından çıkmamasından üzülürüm.bana bir hafta gelmedi ailesiyle vakit geçirdi ya da gelmek istemedi başka bi yerde daha mutluydu filan diye üzülmemEvet benim gorevim ama anne hakki diye de bisey var.tabiki huzursuzluk cikarmam.ama canim sıkılır.siz annemisiniz bilmiyorum ama oglumu anneme bir gunlugune verince bile ozluyorum.butun anneler boyledir
gerçekten çok zor olurdu.. Eşimin annesi de hiç hamike kalmamı istemedi doğurma sakın ayrılırsınız belki derdi. Gebe olduğumu öğrendiğinde eşimi sinirlendircek tepkiler verdi çok abartılı.. Bana iyi b.k yemişin bitti evliliğiniz hergün kavga etceniz. Sevginiz bölüncek oğlum bıkcak senden dedi. Gebeliğim boyunca her kavgamızda bu bebek alıncak babasının evine bırakcaz bunu da dedi. Oğlumun kesesinde yırtık oluştu stresimden dolayı inanın ölsün diye bekledi. Oğlum doğduğunda da bi ikiyüzlü tavırlar anlatamam.. Gerçi diğer yaptıklarının yanında bunlar devede kulak kalır. Sürekli bi eziyet halindeydi.. Şimdi dipdibeyiz ama 5 6 haftada bir görüyorum çok şükür..Evet aralarinda ne vardi bilmiyorum ama kimse oldu de rahatladim sozunu haketmez.bu arada ben de kayinvalidemgilden uzakta yasiyorum esime de soylerim hep ayni sehirde olmak istemem diye cunku benim teyzelerim annem falan surekli gorusmek ister bu da esimin ailesine batar biliyorum kayinvalidem sizin cocugunuz oldu artik aranizda romantizm biter diyen biri sen dusun sakaya vurarak soyluyor ama ben anliyorum yani kendinin gercek dusuncesi oldugunu esime aşik resmen .yani kayinvalidem de surekli gidip gelelim ister bi de hasta o yuzden daha hassas.ben biliyorumki ayni sehirde yaşasaydik idare etmek cok zor olurdu
Bütün bunları yapmak zorundasınız zaten fedakarlık değil bunlar anneliğin ta kendisi .elbette görmek istersiniz ve bunu oğlunuzun gelininizin burnundan getirmeden ağlamadan huzursuzluk çıkarmadan yaparsınız diye düşünüyorum
Allah yardımcısı olsun ve şimdiden geçmiş olsun o zaman gelineYalniz cocuguna ne kadar ozenle baktigini anlatmış arkadas..cokta hakli haftada bir degil bir kac kez bile görüşülür..gelin veya damat bey gelmek istemese gelmesin ama evladim gelip beni gorecek gormekte zorunda..ben cok aileciyim gelin oglumu sakinirsa kötü seyler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?