Biz kaynana olsak ?

farzedin size uzak bi yerde yaşıycak veya haftada bir gelicek mesafede olmuycak.. O zaman yakın oturma şartı mı koşucaksınız? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum yanlış anlamayın..
Hayir tabiki sartlar uzakta olmasini gerektiriyorsa gelmek zorunda degil.ama imkani olup da gelmezse canim sıkılır acikcasi

Hayir tabiki sartlar uzakta olmasini gerektiriyorsa gelmek zorunda degil.ama imkani olup da gelmezse canim sıkılır acikcasi
anladım.. Benim kaynanam kendini yere atıp hasta gibi yapmıştı. Hatta şeker komasına girdim dedi hastaneye gittik her şey gayet normaldi :)) benim sinirlendiğim bu tarz hasta kafalı olanlar. Kadın 30 yıllık evini bırakıp tam dibimden ev aldı kaç km öteye taşıdı evini.. Allah böylelerinden korusun..

Oğlu 15 yaşından beri çalışan, 15 yıldır oğluyla görüşmeyen, hatta kanlı bıçaklı olan bir anne gördüm. Oğlumdan ayrı evde yaşayamam ben deyip oğlu ve gelininin evlerine yerleşti.
Sonuç mu, boşandı karı koca. Ailesiyle kanlı bıçaklı olan bir erkek bile, sonradan annesiz yaşayamaz oldu. Gelin vesile oldu diyelim :)

Aynen öyle olacaksın. Yaş ilerledikce insanlar sevdiklerine daha çok yakın olmak ve hürmet görmek isterler. Onun için orta yol bulmak lazım. Sonra aklına gelir vahlanırsın!

Boşluktan. Hayatlarının merkezine çocuklarını koyan, onlardan başka düşünecek meşgalesi olmayan, kendini geliştirememiş, kendine bir sosyal hayat kuramamış insanlar yapıyor bunu. Benim de annem banam kv kp ama bizden sosyallerdir biz benim ailemle aynı şehirdeyiz eşimin ailesi uzakta. Ama ailem hiç böyle şeylerin lafını yapmaz kafaları dolu çünkü.

[
Amin.ama bi tanidigim da oglu ve gelini yuzunden aniden öldü.kadin tansiyon hastasiydi.gelinin su cumleleri hala kulagimda öldu de rahatladim.

Oglan ne icin evlendirilir? Isi görülsün, gönlü yapilsin, soyunu devam ettirsin, kv kp e hizmetci olsun, önlerinde saygiyla egilsin, yaslanincada baksin!
Benim kp Bana Durduk yere bagirmisti Sen Benim Altimdan almazsin diye, sagligi yerinde Ama ileriye yönelik yatirim yapiyorlar

Ben de bunu hep merAk ediyorum. Ama ben zannetmiyorum gelinim de surekli gelsin. Oglumu istedigim zaman goruyum bana yeter. Onlar kendi aralarinda mutlu mesut yasasinlar, isterse gelinim bana hic gelmesin. Onlar kendi arasinda mutlu, ben oglumla mutlu bana yeter heralde. Dusuncem bu simdilik :) zaman ne gosterir allah bilir.

[

Amin.ama bi tanidigim da oglu ve gelini yuzunden aniden öldü.kadin tansiyon hastasiydi.gelinin su cumleleri hala kulagimda öldu de rahatladim.
ama sebep ne? İki taraflı bakmak lazım olaya. Gerçi nolursa olsun ölsün de rahatlayım kafası bana göre değil..

Burda anlatsam olay olcak şeylere imza attı kaynanam. Eşim ailesine mesafe koycak adam değildi fakat bazıları hakikaten hakediyo.. Kendi kendini bitirdi kadın yaptıklarıyla tüketti. O yüzden o rahmetli de naptı kimbilir 4 duvar arasını kimse bilemez..

Bütün bunları yapmak zorundasınız zaten fedakarlık değil bunlar anneliğin ta kendisi .elbette görmek istersiniz ve bunu oğlunuzun gelininizin burnundan getirmeden ağlamadan huzursuzluk çıkarmadan yaparsınız diye düşünüyorum

Evet aralarinda ne vardi bilmiyorum ama kimse oldu de rahatladim sozunu haketmez.bu arada ben de kayinvalidemgilden uzakta yasiyorum esime de soylerim hep ayni sehirde olmak istemem diye cunku benim teyzelerim annem falan surekli gorusmek ister bu da esimin ailesine batar biliyorum kayinvalidem sizin cocugunuz oldu artik aranizda romantizm biter diyen biri sen dusun sakaya vurarak soyluyor ama ben anliyorum yani kendinin gercek dusuncesi oldugunu esime aşik resmen .yani kayinvalidem de surekli gidip gelelim ister bi de hasta o yuzden daha hassas.ben biliyorumki ayni sehirde yaşasaydik idare etmek cok zor olurdu

Evet benim gorevim ama anne hakki diye de bisey var.tabiki huzursuzluk cikarmam.ama canim sıkılır.siz annemisiniz bilmiyorum ama oglumu anneme bir gunlugune verince bile ozluyorum.butun anneler boyledir

Büyük konuşmak istemem ama hic boyle bir kayinvalide olacagimi sanmiyorum.

Daha dun hayatima girmis insan evime sık sık gelse rahatsiz olurum. Gelmese de olur falan degil yani basbaya rahat edemem her gun her gun bizde ayyyyy...

Evet benim gorevim ama anne hakki diye de bisey var.tabiki huzursuzluk cikarmam.ama canim sıkılır.siz annemisiniz bilmiyorum ama oglumu anneme bir gunlugune verince bile ozluyorum.butun anneler boyledir
Canınız neden sıkılır acaba?merak ettim evet çok şükür anneyim de ben biraz farklıyım sanırım!kızımın benden veya başka bi insan tarafından yani genel olarak mutsuz olmasından,iyi bi insan olarak yetiştirememekten bana bağımlı eteğimin altından çıkmamasından üzülürüm.bana bir hafta gelmedi ailesiyle vakit geçirdi ya da gelmek istemedi başka bi yerde daha mutluydu filan diye üzülmem

gerçekten çok zor olurdu.. Eşimin annesi de hiç hamike kalmamı istemedi doğurma sakın ayrılırsınız belki derdi. Gebe olduğumu öğrendiğinde eşimi sinirlendircek tepkiler verdi çok abartılı.. Bana iyi b.k yemişin bitti evliliğiniz hergün kavga etceniz. Sevginiz bölüncek oğlum bıkcak senden dedi. Gebeliğim boyunca her kavgamızda bu bebek alıncak babasının evine bırakcaz bunu da dedi. Oğlumun kesesinde yırtık oluştu stresimden dolayı inanın ölsün diye bekledi. Oğlum doğduğunda da bi ikiyüzlü tavırlar anlatamam.. Gerçi diğer yaptıklarının yanında bunlar devede kulak kalır. Sürekli bi eziyet halindeydi.. Şimdi dipdibeyiz ama 5 6 haftada bir görüyorum çok şükür..

Yalniz cocuguna ne kadar ozenle baktigini anlatmış arkadas..cokta hakli haftada bir degil bir kac kez bile görüşülür..gelin veya damat bey gelmek istemese gelmesin ama evladim gelip beni gorecek gormekte zorunda..ben cok aileciyim gelin oglumu sakinirsa kötü seyler olabilir

Allah yardımcısı olsun ve şimdiden geçmiş olsun o zaman geline

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…