- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
listemize yeni bilgileri güncelleyemedim. diğer gruba geçmiş bütün yazılanlar takip edemedim. güncellenmesini istediğiniz bilgileri tekrar rica ederim..
Neden birleştirdilerki.. Yeni grubumuz hayırlı olsun :)
Bende anlamadım kuzum ya niye öyle bişey olduğunu çok kalablık o grup yetişilmiyor sohbete
Kızlar benim 28 hafta doldu. Biraz zorlanıyorum artık yürürken merdiven çıkarken. Kendimi doğum moduna hazırlamaya çalışıyorum. Olumlu normal doğum hikayeleri okuyorum. Alışverişi bir an önce bitirmek istiyorum. 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Ama erken doğumdan da korkuyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularımizi. Birbirimize dua edelim
Evet herşey karısıyor en güzeli bizim grup daha detaylı konusuyoruz :) o değilde evi sildim süpürdüm duş aldım uzandım bizimki bir tekme atmaya başladı resmen acıttı ya hiç böyle atmamıstı yoruldugumdanmı acaba?
?Kızlar benim 28 hafta doldu. Biraz zorlanıyorum artık yürürken merdiven çıkarken. Kendimi doğum moduna hazırlamaya çalışıyorum. Olumlu normal doğum hikayeleri okuyorum. Alışverişi bir an önce bitirmek istiyorum. 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Ama erken doğumdan da korkuyorum. Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarimiza almayi nasip etsin yavrularımizi. Birbirimize dua edelim
Neler olmus hakkaten grup dagilmis sayfa yok olmusacaba kk yonetimine msj atiliyomu bu konu hakkinda.. neyse tekrar hayirli olsun diyelim Petunyasemen sagol arkadasim ugrasip tekrar emek verdin hepimizi etiketlemissin.
evet mevcut ihtiyac listeleri çok fazla detay istiyor bencedeAynıyız canım simdiden bütün ihtiyaclarını bitirdinmi? Ben dogru duzgun baslamadım :/ bi kaç takım ve hastane cıkısı dısında sizcede kendi aramızda bi ihtiyaç listesi olustursakmı? Ben internetten bakıyorum onun dısında cok ihtiyac olan ama yazmayan şeyler var bence bölümlere ayırıp ihtiyac listesi
?Petunyasemen
evet mevcut ihtiyac listeleri çok fazla detay istiyor bencede
O zamaan bir liste olusturalım yardım edebilirim gruptakiler eksikleri eklerler en ihtiyacından az ihtiyacına kadar? Yada herhangi bir listeye ekleme yapabiliriz :)
ben aldım çok güzel şimdiden başladım kullanmayaKızlar N11 de Lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml 22.5 lira. Hemde ücretsiz kargo sanırım piyasaya göre çok uygun. Bence burda kampanyaları falanda paylasalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?