Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar yine enfeksiyon geciriyorum sanırım :/ umarım birşey olmadan önlem alırız yarın randevum var kaşıntım yok ama yanmam var :/

Ay kizlar szi ozlemisim :) neydi o grup oyle cok kalabalik karisik
Petunyasemen cnm bnm 28+2 de bebisim kilosu 1.206 grdi boyu maalesef yine soylemedi bnmde kilom 70 olmus

Merhaba kızlar Yeni grup hayırlı olsun herkese ben bebeğime isim bulamıyorum. Oğlum olacak kısmet olursa

Kızlar yine enfeksiyon geciriyorum sanırım :/ umarım birşey olmadan önlem alırız yarın randevum var kaşıntım yok ama yanmam var :/
canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine

Merhaba kızlar Yeni grup hayırlı olsun herkese ben bebeğime isim bulamıyorum. Oğlum olacak kısmet olursa

o isim bulma evresini yeni atlatmış bir insan olarak sana tek tavsiyem içinden geçen ilk ismi seç, şahsen ben cinsiyetini öğrendiğim an düşündüğüm isim ile aradan geçen 3.5 ayda yüzlerce isim ve önerileri arasından döndüm dolandım yine baştaki ismi seçtim ve çok huzurluyum.

Ğ Canım istediğim ismi eşim beğenmiyor.ortak bir noktada buluşamadık.içimden geçen var elbet ama beğendiremiyorum.ilk oğlumun adını eşim koydu bu defa benim dediğim olsun diye direticem inşallah sıkıntı yapmaz

biraz naz yapabilirsin bence:) denemeye değer..

O hakkini kullanmis bnce sira senin dediginde :)
Biz iki isim koycaz biri esim istedi die annesinin adi 2. Ismine karisma bn sececem dedim digerinide bn sectim

Bizim de bugün 27. hafta kontrolümüz vardi kilosu 870 gr, boyunu söylemedi. Kilosu için normal dedi ama bana az gibi geldi yaa

Kızlar kasıklarımda ve karnımda ağrılar oluyor özellikle kaburga ve göğüs altımda sizdede oluyormu? Birde bebiş sanki asağı inmiş gibi sanki kasık kısmına sert tekmeler yiyorum ve cok sertleşiyor karnım int okudum erken dogum riskiymiş dikişim var ama hem enfeksiyondan hemde erken dogumdan korkuyorum :// yarın sabah randevum var inşallah bir sorun yoktur

Kızlar tekrardan merhaba. Oğlum olucak. 28+1 de en son kontrolümüze gittik. 38 cm ve 1350 gr idi. Bebişin ismi belli değil malesef en çok takıldığımız konu. Kız anneleri ne güzel siz bulmuşsunuz isimleri erkek anneleri hep kararsız. Çok büyük bir sorumluluk isim mevzuları. 71 kg ile hamile kaldım. Şuan 86 yım.

kızlar bebek arabasına karar veremiyorum alanlar var mıı

canım ben e-bebekten joie marka bebek arabası alacağım. ayın 24 ünde %24 indirime girecek. joie chrome bebek arabası ve gemm oto koltuğu ana kucağı, ikisi birlikte travel set gibi oluyor.

çok araştırdım , özellikle portbebe olanlara baktım hatta ilk casual da karar kılmıştım ama yorumları öyle kötüydüki vazgeçtim. bu arabanın en sevdiğim özelliği kapanınca çekçek gibi arkanda sürükleyebiliyorsun taşımak zorunda değilsin, bir diğer unsurda tam yatıyor ve tam kapanan tentesi var. ingiliz firması ve e-bebek garantisinde. yani aldıktan sonra biz ilgilenmiyoruz demiyorlar. sadece e-bebekte var. yakınında e-bebek varsa git gör derim. bende gördükten sonra karar verdim çünkü

buradaki linkten inceleyebilirsin.
https://www.e-bebek.com/chrome-bebek-arabasi-p-joi-s1201iacrm00/

Petunyasemen biz bugün kontrole gittik çok şükür ikimizde iyiyiz ufak bir enfeksiyon geçirmişim ilaçlarla halledicez inşallah :) bu arada kilomuz 1100 gr boy 32cm benim boyum 1.65 kilom 72 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…