- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Simdilik Liva ama tam net degil daha her an degisebilir :))bu arada senin kızçenin adı neymiş bakalım
canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendineKızlar yine enfeksiyon geciriyorum sanırım :/ umarım birşey olmadan önlem alırız yarın randevum var kaşıntım yok ama yanmam var :/
Merhaba kızlar Yeni grup hayırlı olsun herkese ben bebeğime isim bulamıyorum.Oğlum olacak kısmet olursa
Canım istediğim ismi eşim beğenmiyor.ortak bir noktada buluşamadık.içimden geçen var elbet ama beğendiremiyorum.ilk oğlumun adını eşim koydu bu defa benim dediğim olsun diye direticem inşallah sıkıntı yapmazcanım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine
o isim bulma evresini yeni atlatmış bir insan olarak sana tek tavsiyem içinden geçen ilk ismi seç, şahsen ben cinsiyetini öğrendiğim an düşündüğüm isim ile aradan geçen 3.5 ayda yüzlerce isim ve önerileri arasından döndüm dolandım yine baştaki ismi seçtim ve çok huzurluyum.
Ğ
Canım istediğim ismi eşim beğenmiyor.ortak bir noktada buluşamadık.içimden geçen var elbet ama beğendiremiyorum.ilk oğlumun adını eşim koydu bu defa benim dediğim olsun diye direticem inşallah sıkıntı yapmaz
O hakkini kullanmis bnce sira senin dediginde :)Ğ
Canım istediğim ismi eşim beğenmiyor.ortak bir noktada buluşamadık.içimden geçen var elbet ama beğendiremiyorum.ilk oğlumun adını eşim koydu bu defa benim dediğim olsun diye direticem inşallah sıkıntı yapmaz
Sıkıntı yapma canım son haftalarda alıyorlar zaten kiloları.beslenmene dikkat et her an kilo alıyorlar artık bu aylardaBizim de bugün 27. hafta kontrolümüz vardi kilosu 870 gr, boyunu söylemedi. Kilosu için normal dedi ama bana az gibi geldi yaa
Kızlar trendyol mothercarede zıbınlar cok uygun 5li 30 tl:)))))
herkese merhaba tekrar.Petunyasemen çok teşekkürler grup için. en güzeli az ve öz olalım.
bu arada ufak bir güncelleme rica ediyorum. bebişimin adı belli artık (çok şükür!!) Batuhan! ismi gibi olur inşallah. listemize eklermisin canım?
Simdilik Liva ama tam net degil daha her an degisebilir :))
kızlar bebek arabasına karar veremiyorum alanlar var mıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?