- 23 Mayıs 2016
- 499
- 584
- 23
- 37
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
ben
ben aldım çok güzel şimdiden başladım kullanmaya
Bende aldım ama başlamadım daha erken değil miben
ben aldım çok güzel şimdiden başladım kullanmaya
Erken değilmi canım doktorum göğüs ucuyla oynamayın ovalamayın dedi son hafta kullanıcam bende kremi :) sütüm simdiden akıyor akıntı gibi :/
çatlamaması için bir iki defa sürdüm göğüslerde büyüyo geriliyor çatlama yapıyo die sür dediler bende ib iki kere sürdümBende aldım ama başlamadım daha erken değil mi
Çok güzel Güle güle kullan. Biz isim konusunda anlasamadigimiz için hala bi ismi yok oğlumun malesef
Çok güzel Güle güle kullan. Biz isim konusunda anlasamadigimiz için hala bi ismi yok oğlumun malesef
Canım eşim iki isim koyalım ilki babamın ismi olsun ikinciyi sen koy dedi. Ama ben asla istemiyorum babasının adını koymayı. Bi kaç kez tartıştık bu konuda . Şimdi bu konuyu hiç konuşmuyoruz kavga da etmiyoruzalternatifler arasında mı kaldınız yoksa hiç bi ismi sahiplenemedinizmi
Canım eşim iki isim koyalım ilki babamın ismi olsun ikinciyi sen koy dedi. Ama ben asla istemiyorum babasının adını koymayı. Bi kaç kez tartıştık bu konuda . Şimdi bu konuyu hiç konuşmuyoruz kavga da etmiyoruz
çatlamaması için bir iki defa sürdüm göğüslerde büyüyo geriliyor çatlama yapıyo die sür dediler bende ib iki kere sürdüm
Cok guzelmis nerde yaptirdin cnm bnde kizima yaptirayim
Çok güzel
listemize yeni bilgileri güncelleyemedim. diğer gruba geçmiş bütün yazılanlar takip edemedim. güncellenmesini istediğiniz bilgileri tekrar rica ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?