Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

alternatifler arasında mı kaldınız yoksa hiç bi ismi sahiplenemedinizmi
Canım eşim iki isim koyalım ilki babamın ismi olsun ikinciyi sen koy dedi. Ama ben asla istemiyorum babasının adını koymayı. Bi kaç kez tartıştık bu konuda . Şimdi bu konuyu hiç konuşmuyoruz kavga da etmiyoruz

Anladım sanırım göğüs cevresine sürüyorsun. Benim ufak catlaklarım oldu son ayda cogalıyor diyorlar krem felanda kullanıyorum inş catlamaz:/
çatlamaması için bir iki defa sürdüm göğüslerde büyüyo geriliyor çatlama yapıyo die sür dediler bende ib iki kere sürdüm

Günaydın kızlar bizim grubu niye öyle birleştirdiler ya ayrıldığımız iyi oldu. İhtiyaç listesine gelince çok da abartmamak lazım aynı hastane çantası gibi bavulla gidecekler az kalsın

Kızlar 1 paket yeni doğan bez alayim diyorum internetten . Sizce 138 adet olan yeterli mi yoksa cokmu olur. 2-5 kilo arası diyor

herkese merhaba tekrar. Petunyasemen çok teşekkürler grup için. en güzeli az ve öz olalım.
bu arada ufak bir güncelleme rica ediyorum. bebişimin adı belli artık (çok şükür!!) Batuhan! ismi gibi olur inşallah. listemize eklermisin canım?

listemize yeni bilgileri güncelleyemedim. diğer gruba geçmiş bütün yazılanlar takip edemedim. güncellenmesini istediğiniz bilgileri tekrar rica ederim..

selamlar annişler öncelikle ben mavikedi ankaradayım. 28 yaşındayım Rabbim nasip ederse ilk bebeğim olacak. tahmini doğum tarihim 25 mart erkek bebek bebek bekliyoruz.
şuan 26. haftamdayım boyum 165 62 kilo ile hamile kaldım şimdi 70 olmuşum

son kontrolümüz 23. haftadaydı 600 gram ve 28 cm idik yerim onu minik cetvelim benim

bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…