Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bizimkininde yüzünde kaldı el vücut beyaz yüz hafif sarı ne zaman geçer acaba

Yüzünde gözlerde var oğlumun ama teni halen açılmadi bazen bakıyorum beyaz bazen bakıyorum sarı esmer karisik. İnşallah geçer bir an önce 3. Aya girecegiz canim senin ki kaç aylık oldu

Benim iznim 9 haziranda bitiyor ama ben öğretmen olduğum için bayrama kadar seminerler olacak okulda onlarada oglumla giderim diye düşünüyorum . 2 ay da yaz tatili var eylülde baslayacagim insallah. Oğlum da 6 aylık olacak ama beni de şimdiden stres sardı bakici bulmam lazım.

Aynı şeyi ben de yapıyorum iyice dalmasi için yoksa uyaniyo ama bu şekilde devam etmemem lazım biliyorum 3 aydan sonra bi düzene koyucam inşallah yoksa alışır bu sefer daha zor olur benim için

Kızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Canım benimki de öyle besigine koyunca uyuyo diyenlere çok ozeniyorum çünkü benim kız memede uyuyo iyice dalmazsa yerine koyamiyorum uykusu çok hafif ayağımda salliyorum bazen o zaman bile yarim saat anca uyuyo gündüz uykularimiz da çok kısa öyle olunca da 2 saat olmadan emmek istiyo göğüsler de bi türlü kendine gelemiyo caresizim napicam bilmiyorum

Bende de durumlar aynısı çok şükür yalnız değilmişim insan üzülüyo hep böyle olacak diye korkuyo değil mi umarım düzene girerler en kısa zamanda

Ya kızlar bebeği benimki gibi gündüzleri uyumayan var mı yoksa kafayı yemek üzere olan ben miyim sadece geceleri iyi 3 kere uyaniyo emip tekrar uyuyo ama gündüzleri çok hafif uykusu emerken daliyo yatirayim diyorum uyaniyo hemen yani tamam sürekli uyumaz tabi ama uyanıkken de 10 15 dk sakin sonra ağlamaya basliyo yine emziriyorum yine uyuyo kucagimda sonra yatırırken yine aynı böyle olunca süt de birikmiyo ben de dinlenemiyorum doğru duzgun yemek yiyemiyorum ve sinirlerim yipraniyo doğal olarak kundak yapıp ayağımda salliyorum 2 dk da bir sıçrayıp uyaniyo emzigi de yeni yeni aliyo onunla uyusun diye veriyorum ağzına inatla itiyo çoğu zaman napicam ben ya bi yol gosterin

Canım stres yapma benjmki de hemen hemen öyle gündüz uykular 15 20 dakika hep uyaninca 2 saate yakın uyanık kalıyor bende hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile Babamız gelince yapıyorum. Süt birikmesi önemli değil zaten her emdiği nde sut gelir bitmez çok emiyor diye.

Keşke ağlamasa da. 2 saat uyanık kalsa oyuncaklar çok ilgisini cekmiyo sohbet edelim diyorum 5 dk sonra sıkılıyo su an ayağımda Salliyorum yarim saatte 5 kez uyanıp tekrar daldı inşallah geçicidir bu süreç Allah yardımcımız olsun

yalnız değilsin, benimki de öyle. 2 saatcik kesintisiz uyusa yetecek ama yok, uyumuyor.

Benimki de sıkılıyor 10 dakika sohbet 10 dakika oyun halisi biraz evde gezmece biraz ana kucağında sallama derken vakit geçiyor ilgilerini uzun süre toplamak zor ve yorucu biraz daha büyüyüp dIş dünyaya ilgileri arttığında kolaylaşır insallah işimiz

Canm benim oğlum gündüz 5 saniye bile uyumaz. Ama gece uyanmadan aralıksız 7-8 saat uyur. Gece emzirmek için uyandırma artk kendi uyanıyorsa bilemem tabi. Artk düzen öyle gündüz uyumalar kısalır hatta hiç uyumaz bile. Alışman lazım. Ben slinge koyup her işimi hallediyorum yemek falan hatta temizlik bile o sana uymuyorsa sen ona uy. İsyan etmekle beklemekle çare bulunmaz. Ya gece de uyumasaydı. Gündüz kitaplar oku çıngıraklı sesli oyuncaklarla oynat birlikte filn izleyin konuş onunla inan herşeyden anlıyorlar uyumuyor diye de sakın endişelenme istediği zaman uyur elbet. Ayakta sallamanı tavsiye etmiyorum. İlla sallayacaksan seviyorsa emzirme pozisyonunda al kucağına ninni söyle uyur zaten. Sürekli ağlaması normal değil ve sürekli emmek istemesi bana gazı varmış gibi geldi. Gazı olan bebek kendisini anne memesinde avutur acıkma emme gaz yine meme kısır döngü içinde olabilirsiniz. Ona her gün duş aldır masaj yap bakalm sonuç nasıl

Sanırım sancıları var o yüzden böyle aslında sling de denedim bi kaç sefer durmuyo agliyo sen nasıl alistirdin seninki de ağladı mi başlarda

Bugün sağlık ocağına kontrole gttim oğlumla herşey çok iyi bıngıldağının erken kapandığnı bı dktrna göstrmemi söledi haftaya gtcz dr.. sizn varmı böle bişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…