- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.981
Bizimkininde yüzünde kaldı el vücut beyaz yüz hafif sarı ne zaman geçer acabaCanım onu daha yapmadım son care yapacağım . Karnına zeytinyağı sürdum popuya kulak temizleme yi zeytinyağı sürerek uyardim ama olmadı halen yapamadı . Sarılık halen geçmedi
Bizimkininde yüzünde kaldı el vücut beyaz yüz hafif sarı ne zaman geçer acaba
83 günlük canmYüzünde gözlerde var oğlumun ama teni halen açılmadi bazen bakıyorum beyaz bazen bakıyorum sarı esmer karisik. İnşallah geçer bir an önce 3. Aya girecegiz canim senin ki kaç aylık oldu
Benim haziran sonu bitiyor doğum iznim hiç ise gitmek istemiyorum bendeKızlar çalışan anneler işe başlayan varmı benimm20 günüm kaldı cok üzülüyorum nasıl bırakıcam ponciğimiii
Aynı şeyi ben de yapıyorum iyice dalmasi için yoksa uyaniyo ama bu şekilde devam etmemem lazım biliyorum 3 aydan sonra bi düzene koyucam inşallah yoksa alışır bu sefer daha zor olur benim içinCanım ben baze cok doldugunda mecburen sıktım dolaba koydu bi kaç gün gecince saksıya döktüm günah diye biliyorum annemde saksıya dök dedi.
Birde kızlar bizde salya başladı 59 günlüğüz cenemize kadar salya akıyor :) okuduguma göre normalmıs cuma kontrolumuz var birde aşılar felan... umarım tontişim cok ağlamaz. 1 aylık kontrolde 4200 grdi bakalım kaç kilo almıs :))
Bir şey daha bebeği kendisiyle yatıran varmı benim kokumla uyuyor kucagımda uzanıp uyutup öyle yatagına koyuyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum...
Canım benimki de öyle besigine koyunca uyuyo diyenlere çok ozeniyorum çünkü benim kız memede uyuyo iyice dalmazsa yerine koyamiyorum uykusu çok hafif ayağımda salliyorum bazen o zaman bile yarim saat anca uyuyo gündüz uykularimiz da çok kısa öyle olunca da 2 saat olmadan emmek istiyo göğüsler de bi türlü kendine gelemiyo caresizim napicam bilmiyorumKızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Bende de durumlar aynısı çok şükür yalnız değilmişim insan üzülüyo hep böyle olacak diye korkuyo değil mi umarım düzene girerler en kısa zamandaAynı durum bizde de devam ediyor canım. 2 aylik olduk bugün, haala dışarı çıkarken huzursuz çıkıyorum. Arabasında bile durmuyor ağlıyor. Meme olunca ondan iyisi yok. Hep göğsümde kalmak istiyor. Insallah düzelirler en kısa zamanda.
Benimki bi keresinde 7 gün bekledi sonra yaptı çok kafana takma bi süre böyle olabiliyomuş keyfi yerindeyse endiselenmeBugun ebe ye de sordum anne sütü alan bebeklerde 1 haftaya kadar normal dedi eve geldik yaptı kakasını 3. Günde:) çok şükür.
Canım stres yapma benjmki de hemen hemen öyle gündüz uykular 15 20 dakika hep uyaninca 2 saate yakın uyanık kalıyor bende hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile Babamız gelince yapıyorum. Süt birikmesi önemli değil zaten her emdiği nde sut gelir bitmez çok emiyor diye.Ya kızlar bebeği benimki gibi gündüzleri uyumayan var mı yoksa kafayı yemek üzere olan ben miyim sadece geceleri iyi 3 kere uyaniyo emip tekrar uyuyo ama gündüzleri çok hafif uykusu emerken daliyo yatirayim diyorum uyaniyo hemen yani tamam sürekli uyumaz tabi ama uyanıkken de 10 15 dk sakin sonra ağlamaya basliyo yine emziriyorum yine uyuyo kucagimda sonra yatırırken yine aynı böyle olunca süt de birikmiyo ben de dinlenemiyorum doğru duzgun yemek yiyemiyorum ve sinirlerim yipraniyo doğal olarak kundak yapıp ayağımda salliyorum 2 dk da bir sıçrayıp uyaniyo emzigi de yeni yeni aliyo onunla uyusun diye veriyorum ağzına inatla itiyo çoğu zaman napicam ben ya bi yol gosterin
Keşke ağlamasa da. 2 saat uyanık kalsa oyuncaklar çok ilgisini cekmiyo sohbet edelim diyorum 5 dk sonra sıkılıyo su an ayağımda Salliyorum yarim saatte 5 kez uyanıp tekrar daldı inşallah geçicidir bu süreç Allah yardımcımız olsunCanım stres yapma benjmki de hemen hemen öyle gündüz uykular 15 20 dakika hep uyaninca 2 saate yakın uyanık kalıyor bende hiç bi iş yapamıyorum yemeği bile Babamız gelince yapıyorum. Süt birikmesi önemli değil zaten her emdiği nde sut gelir bitmez çok emiyor diye.
yalnız değilsin, benimki de öyle. 2 saatcik kesintisiz uyusa yetecek ama yok, uyumuyor.Ya kızlar bebeği benimki gibi gündüzleri uyumayan var mı yoksa kafayı yemek üzere olan ben miyim sadece geceleri iyi 3 kere uyaniyo emip tekrar uyuyo ama gündüzleri çok hafif uykusu emerken daliyo yatirayim diyorum uyaniyo hemen yani tamam sürekli uyumaz tabi ama uyanıkken de 10 15 dk sakin sonra ağlamaya basliyo yine emziriyorum yine uyuyo kucagimda sonra yatırırken yine aynı böyle olunca süt de birikmiyo ben de dinlenemiyorum doğru duzgun yemek yiyemiyorum ve sinirlerim yipraniyo doğal olarak kundak yapıp ayağımda salliyorum 2 dk da bir sıçrayıp uyaniyo emzigi de yeni yeni aliyo onunla uyusun diye veriyorum ağzına inatla itiyo çoğu zaman napicam ben ya bi yol gosterin
Benimki de sıkılıyor 10 dakika sohbet 10 dakika oyun halisi biraz evde gezmece biraz ana kucağında sallama derken vakit geçiyor ilgilerini uzun süre toplamak zor ve yorucu biraz daha büyüyüp dIş dünyaya ilgileri arttığında kolaylaşır insallah işimizKeşke ağlamasa da. 2 saat uyanık kalsa oyuncaklar çok ilgisini cekmiyo sohbet edelim diyorum 5 dk sonra sıkılıyo su an ayağımda Salliyorum yarim saatte 5 kez uyanıp tekrar daldı inşallah geçicidir bu süreç Allah yardımcımız olsun
Ya kızlar bebeği benimki gibi gündüzleri uyumayan var mı yoksa kafayı yemek üzere olan ben miyim sadece geceleri iyi 3 kere uyaniyo emip tekrar uyuyo ama gündüzleri çok hafif uykusu emerken daliyo yatirayim diyorum uyaniyo hemen yani tamam sürekli uyumaz tabi ama uyanıkken de 10 15 dk sakin sonra ağlamaya basliyo yine emziriyorum yine uyuyo kucagimda sonra yatırırken yine aynı böyle olunca süt de birikmiyo ben de dinlenemiyorum doğru duzgun yemek yiyemiyorum ve sinirlerim yipraniyo doğal olarak kundak yapıp ayağımda salliyorum 2 dk da bir sıçrayıp uyaniyo emzigi de yeni yeni aliyo onunla uyusun diye veriyorum ağzına inatla itiyo çoğu zaman napicam ben ya bi yol gosterin
Evet canm huysuzlandı ama slingde mememe koydum ilk başlarda sonra oyun yapa yapa dans ede ede alıştı :)Sanırım sancıları var o yüzden böyle aslında sling de denedim bi kaç sefer durmuyo agliyo sen nasıl alistirdin seninki de ağladı mi başlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?