Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben hep yazıyorum tlfn sorunlu tam gönderirken bişey oluyor ve kapanıyor benim kızımda kalbi delik doğmuştu

Selam kızlar oğlum 90 günlük te 6 kilo ve boyu 60 cm . Bu ay 500 gr almış canım cok sıkıldı . Emmesi halen düzelmdi 2 saat te bir 5 dk emip bırakiyor.uyku halen aynı bir farklılık yok. Ve oğlumun makatta catlak çıktı. Çok ağlıyor ememiyor artı mama da almıyor . Krem ve şurup verdi doktorumuz ama geçmedi. Cuma günden beri kaka yapmadı. Böyle sorunlar yaşayan varmı. Yada memede nasıl uzun birakabilirim emmesi için ağladığı zaman hiç emmiyor uyandigi zaman sadace emiyor başka da yok.

Kilosu boyu gayet iyi ama anlamadığım 3 aylık bir bebek önceki gbi 2 saatte bir emmez süreyi uzat benim oğlum 4 saatte bir istiyor genelde ve emince doyana kadar emer. Gece de 10 saat uyur. Süreyi uzatırsan daha fazla emeceğini düşünüyorum. 2 saatte bir 5 dk sürekli ön sulu sütü alıyor ve kilo almıyor sanırım. He bebeğin istiyorsa 2 saatte o zaman 4 saat içinde 2 sefer aynı göğüsten ver yağlı kısmı alsın. Kaka mevzusuna gelince bir haftaya kadar bile yapmayabilir. Çok skntı çekerse hafif zeytinyağı sür gaz ilacı ver karnına masaj yap yapar mutlaka. birde öp benim yerime :)

Saol canım . Doktor da soyledi uykusu düzene girmesi gerek diye de olmadı . Zeytinyağı ni sürdüm bekliyorum artık. İnşallah yapar da rahatlar. Kilosu da bubay az almış. Daha önceki ayda 1 kilo almıştı . Rabbim. Sağlık versin evlatlarimiza inşallah

Oh ohh bebişlerimiz büyüyo Maşallahh canlar.. Düzenler yavaş yavaş oturuyor.. İşe başlıyorum 10 gün sonra asyamdan ayrılma düşüncesi çok zor geliyor annane babaanne bakacak olmasına rağmen aklım kalıyor kuzumda.. Zamanla alışıcaz bu duruma sanırım artık meleğim beni tanıyor herkesin içinde bana bakışı bir başka hayranım o bakışa :))
Kızlar gelelim bize ben hamilelikte almadığım kiloyu emzirirken aldım sürekli acıkıyorum ağzım hiç boş kalmıyo frenleyemiyprum kendimi.. Tüm umudum işe başlayınca daha hareketli bir hayatım olacak heralde veririm diye düşünüyorum :/ yani inşallah :)

Yemek yiyorum emziriyorum yine acıkıyorum ben almadm ama doğum kilolarını veremedm ben de inş gider zamanla :) 66 ile doğurdum şuan 55 im takıldım kaldım

Kizlar merhaba bizde bugun 70 gunluk olduk 2 ay kontrolunde 5600 gr kilo 57 cm boyu cikti kizimin..yazmadigim sure icinde sorularim vardi sormama gerek kalmadan konusulmus iyide oldu bilgi sahibi oldum cok fazla tukuruk ve salyamiz var cok erken normalmi dicektim ogrendimki normalmis:))birde uyku duzenimiz olustu gece ben emzirmek icin uyandiriyorum dogrumu yapiyorum siz 2.5aylikken gece emzirmelerine devam ediyomuydunuz yoksa birakayim uyusunmu cok kararsiz kaliyorum..birde zihinsel gelisimini desteklemek icin neler yapiyosunuz..

Canım geceleri uyandırma uykuya da ihtiyacı var bebeğin ben henüz 1 aylık kontrolünde doktora 4 5 saat uyuyo Normal mi dedim daha ne istiyorsun daha uzun bile uyuyabilir demişti. Açıkınca uyaniyor lar zaten . Zihinsel gelişim içinde bol bol konuşuyoruz biz. Bide telefonda uygulamalar var orda yapman gerekenler ay ay yaziyor

Yok canm artk uyandırmana gerek yok. 8 saate kadar kan şekeri düşmeden uyuyabilir. Ama 8 saati geçerse uyandr. 3 aylık olunca 10 saate çıkarırsın. Büyüme hormonu gece salgılanıyor uyuması lazım :) Maşallah bebişine :)

Kızlar yardımmmmmmm!!!!
Regl oldum 4 gün önce 5 gün öncede sütüm azaldı streste oldum ama azalınca cok korktum :/ bir yazıda normal regl döneminde azalır sonra bitince eski halini alır diyorlar :/// birde kızımda gaz var sürekli ağlıyor etraftakiler mama ver diye baskı yapıyor vermem diyorum inş doyuyordur kızım :/ birde 2. Ay kontrolünde kilosu 5700 boyuda 59cmdi. Doktor normal dedi ama sanki kilo almadı 2 bucuguz şu an. 10 gün sonra kontrole götürücem o zamana kadar rezene felan cogalttmam lazım sütümü :/

Humana sut cayi ic bide dere otu Ye canim. 2 ay kontrolunde bizde senle aynıydık. Kilo alıyorsa sut yetiyordur boşuna mama verme. Mama verirsen daha az emer sütun daha da azalır. Ben 3 kere regl oldum lohusa kanamasından sonra ama farketmedim hiç sütüm azaldı mi azalsa bile yetmistir emdikçe geliyor nasıl olsa

Göğüslerim yumuşadı ya öyle anladım sişmiyorlar :/ aldım bugün bol bol içicem bakalım inş. Düzelir. Mama versem kızım memeyi bırakır tamamen sütteki vitamin mamada yokki kilo alır sadece boş boş ://

2.aydan sonra eskisi gibi şişkinlik olmaz zaten. Sen dışardan sütün azaldığını anlayamazsn. Emzir yetecektir. Her annenin sütü yeter bebeğine yeterki olumlu düşün. Ve önceliğin mama olmasın..

Canım benim göğüslerimde sadece oğlum gece uzun uyursa şişiyor onun haricinde hep yumuşak bol bol emzir sen başka sey dusunme

Gece uykusu daha uzun oluyor luzum 4 5 saat uyusun uyandırma kendi uyanıyo zaten uyanmazsa max 4 5 saati geçirmemeye çalış. Beyin gelişimi içiin onunla bol bolmkonuş gezdir annesi :*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…