Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bizde aynıyız bazen birlikte bile yatıyorz

Doğru yanlış bilemiyorum..
İlk aylar sorun olacağını sanmıyorum çünkü daha süt kuzusu yani kokuna güvenine muhtaç gibi geliyo bana..
İngilterede 3 aydan sonra özellikle kesilmeli bu davranış diyorlar..

Biz akşam banyodan sonra kitaplarla oyuncaklarla zaman geçirip emme seansına geçiyoruz.. emmesi bitince uyumak üzereyken konuşup dokunup uykusunu azıcık açıyorum.
Sonra yatağına yatırıyorum. Gözleri açılsa da ben ya odadan çıkıyorum ya da yatıyorum göremiyo beni. Uyuyakalıyo..
Arada bi bunu yapmak istemediğinde uykusu açıldığında alıp kucağıma sallıyorum emzik ağzında. Gözleri kapanınca yine koyuyorum yerine..

Yatağımızda yattığı oldu ama 3-4 gün kadar .. o zaman da kendi yastığı ile babasının yerinde yattı. Yani kucak kucağa olmadık hiç..

Tatlm bnde reflu yastigi var ilk zamanlar o yastikla aramzda yatti smdi de besiginde yatiriyrm gece biraz salliyrm uyku moduna gecnce emzirp yatagina yatyrm

Kizlar biliyorum ozel olcak ama dogumdan sonra eslerinizle cinsel iliskiniz nasl oldu cani yanan var mi
Benim 40 gun muayenemde alttan bakarken cok acimisti, normalde acimazdi boyle. Doktora sordum emzirdigin icin hormonlardan dolayi o bolge elastikiyetini kaybediyor normal dedi. Benim baya gitmis yalniz esneklik, hicbisey yapamiyorum. Bu aralar kankayiz ne zaman biter bilmiyorum

Atlas ve ben Türkiye'ye geliyoruz yakında..
2 aylık bebekle 1 saat otobüs ve 4 saat uçak yolculuğu yapıcam..
Çok heyecanlı :)
Ben de 1,5 ay sonra bi 10 saat bi 2 saat ucus yapcam aktarmali. Hatta Turkiye'ye varinca bir de ic hat ucusumuz var
Simdiden hazirlik yapiyorum valla derdi basti :) Ama ben de cok heyecanliyim 1 senedir gormedim cok ozlemisim.

Kızlar benim oğlan emerken resmen memeyle kavga ediyo 4 gündür falan sizde de oluyor mu birşeyden mi rahatsız acaba
Bende genelde uykusu varsa yapiyo, cok sinire kestiginde memeden alip yatiriyorum aninda gidiyo

Valla bnmde kaybetms olmali ki aciyor ya bildgin basa donduk

Bugun biz 3 aylik oldukkk :) doktr kontorlumzde guzel gecti sukur her sey yolunda doktorumz rota virusu asisindan bahsetti ucretli oldugunu soyledi sizler yaptirdiniz mi ben yaptirmyi dusunuyorum

Kızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum

Kızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Ara ara olur canm sürekli huy değiştiriyorlar. Sen sabırlı ol düzene girecektir ben memeden 3 saat alamamıştım mememin ucu öyle bir ağrıyordu ki anlatamam ama şimdi ne pldu ara ara ayrılmak istemese de şimdi düzene girdi bazen 2 dk bazen 5-10 dk bazen ise yarım saat emiyor değişiyor yani sadece zaman

Ara ara olur canm sürekli huy değiştiriyorlar. Sen sabırlı ol düzene girecektir ben memeden 3 saat alamamıştım mememin ucu öyle bir ağrıyordu ki anlatamam ama şimdi ne pldu ara ara ayrılmak istemese de şimdi düzene girdi bazen 2 dk bazen 5-10 dk bazen ise yarım saat emiyor değişiyor yani sadece zaman

Aynı durum bizde de devam ediyor canım. 2 aylik olduk bugün, haala dışarı çıkarken huzursuz çıkıyorum. Arabasında bile durmuyor ağlıyor. Meme olunca ondan iyisi yok. Hep göğsümde kalmak istiyor. Insallah düzelirler en kısa zamanda.

Kızlar oğlum 2 gündür kaka yapmiyor bi sıkıntısı yok çok sukur ama hergün yaparken hiç yapmaması garip geldi
Canim doktorumuz 10gune kadar normal dedi.kizim 6 gun yapmadi halada oyle hergun yapmiyor ama hic rahatsizlik duymadi gazini alttan guzel cikartiyor.sende merak etme onlar rahatlar biz onlar adina yapmadi nasil duruyo gibi daha cok rahatsiz oluyoruz aslinda..nedenini cok bilmiyorum ama yediklerine dikkat edebilirsin ben kefir icmistim en son o gun yapmisti etkisi varmi bilmiyorum.birde sutun yagliysa yariyodur yapmiyodur diyen var buda tesellisi oluyor ohh ohh ne guzel ozaman diye )

Kızlar oğlum 2 gündür kaka yapmiyor bi sıkıntısı yok çok sukur ama hergün yaparken hiç yapmaması garip geldi

Gaz sancısı çeker gibi ağlamıyorsa sorun yoktur sanırım..

Hemşiremiz, anne sütü ile beslenen bebeklerde 1 haftaya kadar normal olduğunu,sütün tamamından faydalandığını söylemişti

Eğer emziriyorsan normaldir biriktirip yapar, yedeksiz çıkma evden :)

Arada karnına masaj ve bacaklarına bisiklet çevirme hareketini de deneyebilirsin..

Benim oğluma günde bir defa yapıyor oda az oluyor kakası . Üstelik gaz da yapmıyor sürekli bir ağlama var. 5 gündür böyle .bugün rezene ve kimyon kaynatıp verdim 2 saat kadar bekleyeceğim inşallah yapar . Bende stres içindeyim. Kaka yapmama normal de gaz yapmaması normal değil ....

Azıcık saf gazı alınmış zeytinyağı ver canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…