- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.961
Bizde aynıyız bazen birlikte bile yatıyorzCanım ben baze cok doldugunda mecburen sıktım dolaba koydu bi kaç gün gecince saksıya döktüm günah diye biliyorum annemde saksıya dök dedi.
Birde kızlar bizde salya başladı 59 günlüğüz cenemize kadar salya akıyor :) okuduguma göre normalmıs cuma kontrolumuz var birde aşılar felan... umarım tontişim cok ağlamaz. 1 aylık kontrolde 4200 grdi bakalım kaç kilo almıs :))
Bir şey daha bebeği kendisiyle yatıran varmı benim kokumla uyuyor kucagımda uzanıp uyutup öyle yatagına koyuyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum...
Canım ben baze cok doldugunda mecburen sıktım dolaba koydu bi kaç gün gecince saksıya döktüm günah diye biliyorum annemde saksıya dök dedi.
Birde kızlar bizde salya başladı 59 günlüğüz cenemize kadar salya akıyor :) okuduguma göre normalmıs cuma kontrolumuz var birde aşılar felan... umarım tontişim cok ağlamaz. 1 aylık kontrolde 4200 grdi bakalım kaç kilo almıs :))
Bir şey daha bebeği kendisiyle yatıran varmı benim kokumla uyuyor kucagımda uzanıp uyutup öyle yatagına koyuyorum doğrumu yapıyorum bilmiyorum...
Tatlm bnde reflu yastigi var ilk zamanlar o yastikla aramzda yatti smdi de besiginde yatiriyrm gece biraz salliyrm uyku moduna gecnce emzirp yatagina yatyrmCanım ben baze cok doldugunda mecburen sıktım dolaba koydu bi kaç gün gecince saksıya döktüm günah diye biliyorum annemde saksıya dök dedi.
Benim 40 gun muayenemde alttan bakarken cok acimisti, normalde acimazdi boyle. Doktora sordum emzirdigin icin hormonlardan dolayi o bolge elastikiyetini kaybediyor normal dedi. Benim baya gitmis yalniz esneklik, hicbisey yapamiyorum. Bu aralar kankayiz ne zaman biter bilmiyorumKizlar biliyorum ozel olcak ama dogumdan sonra eslerinizle cinsel iliskiniz nasl oldu cani yanan var mi
Ben de 1,5 ay sonra bi 10 saat bi 2 saat ucus yapcam aktarmali. Hatta Turkiye'ye varinca bir de ic hat ucusumuz varAtlas ve ben Türkiye'ye geliyoruz yakında..
2 aylık bebekle 1 saat otobüs ve 4 saat uçak yolculuğu yapıcam..
Çok heyecanlı :)
Bende genelde uykusu varsa yapiyo, cok sinire kestiginde memeden alip yatiriyorum aninda gidiyoKızlar benim oğlan emerken resmen memeyle kavga ediyo 4 gündür falan sizde de oluyor mu birşeyden mi rahatsız acaba
Valla bnmde kaybetms olmali ki aciyor ya bildgin basa dondukBenim 40 gun muayenemde alttan bakarken cok acimisti, normalde acimazdi boyle. Doktora sordum emzirdigin icin hormonlardan dolayi o bolge elastikiyetini kaybediyor normal dedi. Benim baya gitmis yalniz esneklik, hicbisey yapamiyorum. Bu aralar kankayiz ne zaman biter bilmiyorum
Ben de 1,5 ay sonra bi 10 saat bi 2 saat ucus yapcam aktarmali. Hatta Turkiye'ye varinca bir de ic hat ucusumuz var
Simdiden hazirlik yapiyorum valla derdi basti :) Ama ben de cok heyecanliyim 1 senedir gormedim cok ozlemisim.
Bende genelde uykusu varsa yapiyo, cok sinire kestiginde memeden alip yatiriyorum aninda gidiyo
Bize 2. Ayda yapıldı ilk dozu birde 4. Ayda yapılacak 175 tl fiyatı birşey değil yaptır mutlakaBugun biz 3 aylik oldukkk :) doktr kontorlumzde guzel gecti sukur her sey yolunda doktorumz rota virusu asisindan bahsetti ucretli oldugunu soyledi sizler yaptirdiniz mi ben yaptirmyi dusunuyorum
Bugun biz 3 aylik oldukkk :) doktr kontorlumzde guzel gecti sukur her sey yolunda doktorumz rota virusu asisindan bahsetti ucretli oldugunu soyledi sizler yaptirdiniz mi ben yaptirmyi dusunuyorum
Bizde 2. Ayımızda olduk 4 ayda tekrar olacağını bilmiodumBize 2. Ayda yapıldı ilk dozu birde 4. Ayda yapılacak 175 tl fiyatı birşey değil yaptır mutlaka
Ara ara olur canm sürekli huy değiştiriyorlar. Sen sabırlı ol düzene girecektir ben memeden 3 saat alamamıştım mememin ucu öyle bir ağrıyordu ki anlatamam ama şimdi ne pldu ara ara ayrılmak istemese de şimdi düzene girdi bazen 2 dk bazen 5-10 dk bazen ise yarım saat emiyor değişiyor yani sadece zamanKızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Ara ara olur canm sürekli huy değiştiriyorlar. Sen sabırlı ol düzene girecektir ben memeden 3 saat alamamıştım mememin ucu öyle bir ağrıyordu ki anlatamam ama şimdi ne pldu ara ara ayrılmak istemese de şimdi düzene girdi bazen 2 dk bazen 5-10 dk bazen ise yarım saat emiyor değişiyor yani sadece zamanKızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Aynı durum bizde de devam ediyor canım. 2 aylik olduk bugün, haala dışarı çıkarken huzursuz çıkıyorum. Arabasında bile durmuyor ağlıyor. Meme olunca ondan iyisi yok. Hep göğsümde kalmak istiyor. Insallah düzelirler en kısa zamanda.Kızlar asya hanım memeden ayrılmıyo aürekli orda başka türlü uyumuyo morarana kadar ağlıyor nasıl düzene sokucaz budurumu bilemiyorum
Canim doktorumuz 10gune kadar normal dedi.kizim 6 gun yapmadi halada oyle hergun yapmiyor ama hic rahatsizlik duymadi gazini alttan guzel cikartiyor.sende merak etme onlar rahatlar biz onlar adina yapmadi nasil duruyo gibi daha cok rahatsiz oluyoruz aslinda..nedenini cok bilmiyorum ama yediklerine dikkat edebilirsin ben kefir icmistim en son o gun yapmisti etkisi varmi bilmiyorum.birde sutun yagliysa yariyodur yapmiyodur diyen var buda tesellisi oluyor ohh ohh ne guzel ozaman diyeKızlar oğlum 2 gündür kaka yapmiyor bi sıkıntısı yok çok sukur ama hergün yaparken hiç yapmaması garip geldi
Kızlar oğlum 2 gündür kaka yapmiyor bi sıkıntısı yok çok sukur ama hergün yaparken hiç yapmaması garip geldi
Azıcık saf gazı alınmış zeytinyağı ver canmBenim oğluma günde bir defa yapıyor oda az oluyor kakası . Üstelik gaz da yapmıyor sürekli bir ağlama var. 5 gündür böyle .bugün rezene ve kimyon kaynatıp verdim 2 saat kadar bekleyeceğim inşallah yapar . Bende stres içindeyim. Kaka yapmama normal de gaz yapmaması normal değil ....
Canım onu daha yapmadım son care yapacağım . Karnına zeytinyağı sürdum popuya kulak temizleme yi zeytinyağı sürerek uyardim ama olmadı halen yapamadı . Sarılık halen geçmediAzıcık saf gazı alınmış zeytinyağı ver canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?