- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #1.941
Bebeğinin kilo alımında sorun yoksa o civarlar yetiyor demekkiTabi tek o da çok olandan, ikisini sağdığımda senin ki kadar anca çıkıyor.
Çok şükür kilo alımında hiç sıkıntımız yok o yüzden de rahatım, sütüm az gibi düşüncelere girmiyorum :)Bebeğinin kilo alımında sorun yoksa o civarlar yetiyor demekki
Kızlar biberon veriyor musunuz bebis lere. Biz dün 2 aylık olduk. Çok sukur sadece anne sütü verdim şimdiye kadar. Hiç sağma dim sütümü ama en azından dışarı çıktığımda yine anne sütünü biberon dan vermek istiyorum . Kimisi biberon alıştırma diyor kararsızim. Birde boynunun altı çok fena isilik oldu yavrum un. Nisastali su döktüm bi kaç kez. Gün aşiri yiikiyorum 2 gündür de LR nin sprey ve kremi ni kullanıyorum BirazDa ha iyi gibi ama ennufak bir terlemeye kıpkırmızı oluyor yine. Sizin bi öneriniz var mı.
Peki canım dışarda sütun ısısını nasıl ayarliyorsun . Termos koysam sütü bişey olur mu.Canım ben 2 haftalıktan beri biberon kullanıyorum. Anne sütünü sağıp dışarda veriyorum ve bazen uyumak istediğimde ya da uzun bi duş alcam dediğimde eşim besleyebiliyo evdeyken de. Memeyi unutur dediler ama düzenli emerken neden unutsun. Unutmadı..
Hatta 2 aylık oldu, biberon vermedim 4-5 gün. Biberonu unuttu.
İnatla zorla yeniden alıştırdım :) dışarda büyük rahatlık oluyo ben bi zararını görmedim
Ben termosla denemedim hiç, zaten oda sıcaklığında ömrü kısa olduğu için, biberonla alıp bi saate falan içiriyodum..Peki canım dışarda sütun ısısını nasıl ayarliyorsun . Termos koysam sütü bişey olur mu.
Biz 25 gündür bu egzemayla uğraşıyoruz 3 tane iğne yedik. Şurup kullaniyoruz tüm vücudu mahvoldu. Boyun yüz derken tüm vücuda yayıldı. Süt ürünleri ni kestim bir süre. Yeni yeni geçiyor. Çok sık folyo yapmayın dedi doktor cildi kurumasin diyeAlerjik bi reaksiyonmuş canm. Benim yediğim birşey sütten etti etmiş. İnek sütü çikolata yumurta ve soya ya dikkat et takip et hangisi yapıyorsa onu yeme dedi. Takip edecgm bakalm. Mustela nın kuru ve atopik ciltler için olan kremi kullanmaya başladık inş kolay atlatır kötü oldu oğluşumun yüzü. Kaşınıyor birde huzursuz oluyor konuşup derdini de anlatamıyor ki yavrum elimden birşey de gelmiyor. Çok hassas ciltleri dikkat etmek lazım yumuşatıcı granül sabun şampuan kullanma dedi. Gün aşırı duş alıyoruz bakalm ne olacak
Kıyamam ona. Çok geçmiş olsun canım inş geçer. Gün aşırı duş alıp cildini nemlendiriyorum. Kortizonlu krem kullanmak istemedim. Melvita pişik kremi ve mustela stelatopia iyi geliyor cildine. Kaşıntısını da aldı hem.Biz 25 gündür bu egzemayla uğraşıyoruz 3 tane iğne yedik. Şurup kullaniyoruz tüm vücudu mahvoldu. Boyun yüz derken tüm vücuda yayıldı. Süt ürünleri ni kestim bir süre. Yeni yeni geçiyor. Çok sık folyo yapmayın dedi doktor cildi kurumasin diye
Canm benim oğlum da başka bir yere gittiğimizde aynısını yapıyor. Eve dönünce düzelir. İnatmış gibi dışarda başkasında uyuyor gündüz gece beni yorar. Gündüz uyanık tutmaya oyun oynamaya çalışabilirsinKızlar bebeğin uyku düzeni 2 ayda sonra tersine dönen varmi. Oğlumun uykusu gündüz uyanık gece uyurdu ama izne çıktık başka bir şehire gelince 2 Gündür gece uyanık gündüz yatıyor ne yapmalıyım
Canim gunah mi degilmi bilmiyorum net bisey soyleyemem ama bnim fikrim sutlerimiz cok kiymetli cok ozel nimetler dokmen cok yazik olur bu konuda sutunu paylamayi sutu olmayan annelere sut anneligi yapma fikrini onerebilirim.instagramda gormustum annelerin ne kdar minnettar olduklarina sahidim sutunu veren icinde bir bbegi daha beslemenin mutlulugu cabasi..etrafinda varsa yada size kndi imkanlari ile ulasabileckler icin dusunulebilir..bide kk da boye bisey yapilrmi ya da yapildimi bilmiyorumKızlar buzlukta fazla gelen ve kullanmayacgm sütler var bazıları aman atma dökme lavaboya falan günah diyorlar ne yapmalıyım çöpe atmam veya lavaboya dökmem günahmı. ?
Ben günah olduğunu sanmıyorum ama çok kıymetli gerçekten. Kullanmama sebebin ne bilemiyorum ama depolayacak kadar bol ise süt annelik düşünebilirsin..Evet canm benimde aklımda ama nerden nasıl kimi bulabilirim ki. Sosyal medya da kullanmıyorum nasıl yapsam bilemedim nerden bulacgm ki
Artk emişi güçlendi 2 dk da bile sütü içebilir. Doymasa uyuyamazdı. Acıkınca uyanıp ediyormuş zaten. Benim oğlumda aynı bazen 2 dk da emiyor bazen 10 değişir yani. Aç olsa ağlardı skntı olduğunu düşünmüyorum ama 2 saat geçmeden yine emmek isterse aynı göğsü ver ki yağlı kısmı içebilsin kilo alsın yoksa hep sulu kısmı alır sürekli uyanır tekrarKızlar 70 günluk olduk oğlum 2 ayından sonra 5 dk emip bırakıyor sanki dk çalışıyor 1 saat yatıp uyanıp 5 dk emip yarım saat iÇinde geri uyuyor . Mama verdiğim için de kilo alımı iyi mi değil mi bilmiyorum . Benim gibi 5 dk emen varmı. . Sütüm olsa da olmasada yine 5 dk Emiyor
Bizde ateş olmadı..Kızlar 66 günlüğüz bugün doktor kontrolüne gittik 58 cm 5.5 kilo olmus oglusum. Perşembe günü 2. Ay aşılarını yaptircaz. Sizin bebeler Ateşlendi mi asidan sonra.
Canım ben baze cok doldugunda mecburen sıktım dolaba koydu bi kaç gün gecince saksıya döktüm günah diye biliyorum annemde saksıya dök dedi.Kızlar buzlukta fazla gelen ve kullanmayacgm sütler var bazıları aman atma dökme lavaboya falan günah diyorlar ne yapmalıyım çöpe atmam veya lavaboya dökmem günahmı. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?