- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.001
Canım benim yegenimde vardı öyle bindim d vitaminini kesiyor sanırım doktor. Bizimde bingildak fazla açıkmış d vitamini 3 damla dan 4 e çıktıBugün sağlık ocağına kontrole gttim oğlumla herşey çok iyi bıngıldağının erken kapandığnı bı dktrna göstrmemi söledi haftaya gtcz dr.. sizn varmı böle bişi
Bzmde dktr devit 3damlayı bırak dediCanım benim yegenimde vardı öyle bindim d vitaminini kesiyor sanırım doktor. Bizimde bingildak fazla açıkmış d vitamini 3 damla dan 4 e çıktı
Ewt canım bizim de bingildagimiz küçük ama daha kapanmaya baslamamisti son kontrole gittiğimizde. 4. Aydan once kapanmaması gerekiyo sanırım onun için d vitamini veriliyo bebeklere tabi yine erken kapanma durumu söz konusuysa müdahele ediliyo ama çok bi bilgim yok açıkçası sen mutlaka git doktoruna ve beni de bilgilendir lütfenBugün sağlık ocağına kontrole gttim oğlumla herşey çok iyi bıngıldağının erken kapandığnı bı dktrna göstrmemi söledi haftaya gtcz dr.. sizn varmı böle bişi
Biraz kalmış kapanmasına önlem alnması lazmmış dr getr bakm dedi skntı yoktr öeraklnma dedi.. inşallah bişi yoktr haftya götürcem kontroleEwt canım bizim de bingildagimiz küçük ama daha kapanmaya baslamamisti son kontrole gittiğimizde. 4. Aydan once kapanmaması gerekiyo sanırım onun için d vitamini veriliyo bebeklere tabi yine erken kapanma durumu söz konusuysa müdahele ediliyo ama çok bi bilgim yok açıkçası sen mutlaka git doktoruna ve beni de bilgilendir lütfen
Bugün denedim slingi 10 dakika kadar ağladı sonra uyuyakaldi bi 15 dakika uyudu başlangıç için iyi sanırımEvet canm huysuzlandı ama slingde mememe koydum ilk başlarda sonra oyun yapa yapa dans ede ede alıştı :)
Bazı bebeklerde olabiliyo demekki endiselenme sen sonuçta çaresi var benim ebe arkadaşım da bakmıştı eliyle ewt küçük ama daha kapanmaz merak etme dedi Allah sağlık versin kuzularimizaBiraz kalmış kapanmasına önlem alnması lazmmış dr getr bakm dedi skntı yoktr öeraklnma dedi.. inşallah bişi yoktr haftya götürcem kontrole
Kaç günlük oldu canjm oğlun. Benimki de sesler çıkartıp gülüyor beni. Takip ediyor. Hayran hayran bakıyor. Inanilmaz duygular bunlarKızlar oğlum bugün ilk defa yan döndü bilinçli miydi tesadüf müydü bilmem ama ne güzel bir duygu bu oğluşum büyüyor <3
3 aylık gün olarak 92 günlük canm 2 mart doğumlu. Aynen artk gülmeye başladı oyuncağını elinde tutup sallayabiliyor çok tatlı :)Kaç günlük oldu canjm oğlun. Benimki de sesler çıkartıp gülüyor beni. Takip ediyor. Hayran hayran bakıyor. Inanilmaz duygular bunlar
Biz bugün 3 aylık kontrolünden döndük aşı falan yoktu rahattık. :) kalp kontrolü yapıldı ikinci kez kalbi delik hala kapanmamış farklı bir yapısı var ama sorun teşkil etmiyor şimdilik dedi. Yıl yıl arayla bakılacakmış inş önemli bir şey çıkmaz. kilomuz 7560 boyumuz 59 canm olmuş bodurum benim. Maşallah paşama.. Sizin bebişler nasıl bebişler doğdu yazmalar azaldı vakit mi bulamıyorsunuz bi ben hiç çıkmıyorum sanırım buradan :)
Gayet iyi bir kiloda. Boyu uzun atlas beyin :) Maşallah ona da Türkiye yarasın :)))Sağlıkla büyüsün bebeğin.. :)
Kalbi ilerde de sorun olmayacaktır sanırım. Doktor kontrolünde olduğu için dikkat ederler zaten.
Maşallah..
Biz de Türkiye'deyiz hala.. 5 Haziranda 3 aylık oluyoruz nasipse. Şimdilik 6300 gr - 62 cm .. Uzun ve zayıf ortalamalarda bizim oğlan :)
Dillenmeye başladık baya. Dişlerimiz kaşınıyomuş burdaki aile hekimimize göre. Artık evimize dönünce ilk kontrolde anlarız, bakalım İngilteredeki doktorumuz ne diyecek..
Benim vaktimi çok almıyo Atlas ama ziyaretler bitmiyo. Atlas bir dünya markası olma yolunda..
Birde doktorum dişi çıkmaya başlayabilir hazırlıklı ol dedi çok erken değilmi?Sağlıkla büyüsün bebeğin.. :)
Kalbi ilerde de sorun olmayacaktır sanırım. Doktor kontrolünde olduğu için dikkat ederler zaten.
Maşallah..
Biz de Türkiye'deyiz hala.. 5 Haziranda 3 aylık oluyoruz nasipse. Şimdilik 6300 gr - 62 cm .. Uzun ve zayıf ortalamalarda bizim oğlan :)
Dillenmeye başladık baya. Dişlerimiz kaşınıyomuş burdaki aile hekimimize göre. Artık evimize dönünce ilk kontrolde anlarız, bakalım İngilteredeki doktorumuz ne diyecek..
Benim vaktimi çok almıyo Atlas ama ziyaretler bitmiyo. Atlas bir dünya markası olma yolunda..
Bizim dr en az iki yaşına kadar önermedi ben de bebekten aradan çıkarmayı düşünüyordum da olmadıSünnet yaptıran var mı kızlar. Biz yaptircaz ama şimdiden stres sardı beni
Birde doktorum dişi çıkmaya başlayabilir hazırlıklı ol dedi çok erken değilmi?
Aynen canm benim iki aylıkken çıkmış erkenden siyahlamış dökülmüş ilkokulda falan dişsizdim. Sanırım noyan ın da erken çıkacak ondan öyle dedi inş çıkmazBize de 4 aylıkken çıkabilir dedi ona göre ek gıdaya başlayabiliriz dedi.
Hamilelikte kalsiyumu abarttım diye mi acaba dedim ama bilemiyorum..
Doktoru bi görsün bakalım anlarız.
İnşallah geç çıkar.
Geç çıkan diş için daha sağlıklı olur diyolar..
Sıkma canını her şey olacağına varır kafaya taktıkça daha kötü olacaksn evladına odaklan her günün onunla geçirdiğin son günün gibi yaşa her an değerliBizimde kizlar cok salyamiz var cok kasiniyir disleriama tum bunlar sorun deilms.benm psikolojm cok bozuldu kizlar su depremlerden hicbirseydn keyf alamiyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?