Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Benim kizim da gündüz memede uyuyo aslında uyuma da değil çoğu zaman şekerleme yerine koymıyorum bile 79 günlük olduk bu gecici bir durum değil mi yoksa hep böyle mi kalacakBi de çok sıçrıyor doktor normal dedi umarım 4. Aya doğru azalır uykusunu çok etkiliyo çünkü

Bende bol bol konusuyorum sarkilar soyluyorum dans ediyorum hergun bi tane ayni hikayeyi okuyorum cok degil bi kac tame sesli ve aynali oyuncaklari var onlarla dikkatini canli tutmaya calisiyorum..oyun halisi henuz kullanmiyorum ama sizleeinde fikirlerinizi merak ettim cunku ilk 1 yil cok guzel ve mucizevi bir sekilde gelisiyolar o yuzden birbirimizden bu konudada fikir alirsak faydali olur diye dusunuyorum..

Bide biz topogik
Canim bana kalirsa 5 dk bile uyuyosa da yerine koy memede tutma uyandiginda yataginda olsun yoksa ihtiyaclari aliskanliga donusebilir hep memede kalir ve zorlanirsin..bide cogu bebek sicriyo bunun icin bacaklari rahatca hareket edicek sekilde bol birakarak yarim kundak yapabilirsin tabi bi bakmissin elini cikarmamissa ise yarayabilir:))

Kiyamiyorum ki 5 dk uyusa kar diyorum çünkü gündüz neredeyse hiç uyumuyo bu ay çok kilo da almadi uyusun kilo aldım diyorum kundak yapmayı da deniyorum ama kiziyo daha çok agliyo keşke baştan alistirsaydim

Çalışan anneler elektrikli göğüs pompasına ihtiyacı olan varmı yeni doğum yaptığımda sütü artırmak için almıştım sadece bir iki defa kullandım kargo ücreti bana ait lansinoh marka

Hanfi programlr onlr cnm

Kizlar bebislerinizi oturtmaya basladnz mi ne zmm oturmasi gerekiyor
Çok erken canm ama birkaç saniye göbeğimde tutuyorum ben mutlu oluyor kendini atıyor istiyor diye. Ama en erken 4 ay bittiğinde yavaş yavaş destek ile yapabilirsin. 5-6 da tam oturur zaten. omurilik kayması falan olur kalçası falan çıkar dikkat et. Daha sırtı düzleşmedi bebişlerimizn :)

Bnde bikac saniyeli
Bnde bikac saniyeligine oturtuyrm hosuna gdiyr onun gdnce bnm de gdyor

Arkadaşlar ben işe başladım bu hafta 3 gündür bebeğimi bakıcıya bırakıyorum sütü sağıp veriyorum ama oğlum biberonu almıyor ne yapabilirim aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorum kasıkla da denedim tükürüyor

Oy kıyamam ona ben hiç denememişmiydin kuzu sen evdeylen.. Bende haftaya başlıcam yarım gün çalışıyosun dimi

Denedim daha önce çok yormuştu beni bi kaç kez verdim almadı aç kalınca alır heralde dedim olmadı bi de huzursuz oluyo özlüyor mu nedir beni görünce daha çok memede kalmaya başladı evet canım normalde ilk 6 ay 3 saat de iş yerindekiler biraz idare ediyo bu aralar öğle geliyorum

Lansinoh biberon var anne memesi gibi ucu onu dene bizimki de hiçbirini beceremedi ama onu aldı

Tazecik anneler bişey sorucam benim cadı gündüzleri memeye yapışık halde ama kilo alımı az. Sütüm var cuk cuk emiyo sizce sebep ne olabilir veya normal mi bu

Tazecik anneler bişey sorucam benim cadı gündüzleri memeye yapışık halde ama kilo alımı az. Sütüm var cuk cuk emiyo sizce sebep ne olabilir veya normal mi bu

Normal kuzum hiç sıkıntı etme kendi ne benimki de böyleydi doktor senin göğsünde mutlu o yüzden duruyo zamanla alışacak dedi ki öylede oldu kilo alımı benimde azdı ama bu ay iyi almışız hiç sıkıntı etme kendine

Aslında çok sikayetci değilim orda mutlu olduğu gayet açıko mutluysa ben de mutluyumama bu durum sonra da böyle devam etmez dimi 4aylık olunca dış dünyaya ilgisi artar oyuncaklar falan memeye bu kadar düşkün olmaz dimi

Süt durdukça yağlanır canm büyük ihtimalle 2-3 saatten önce emzirdiğin için kilo almıyor. Sütün birikmesine yağlanmasına izin vermelisin. Sürekli memede olması da iyi değil. Alışkanlık kazandığı ayda. Sonrası ssnin için zor olur. Oyunlarla falan dağıt kafasını 2-3 saat bekle. O zaman düzelir sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…