- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.041
Canim bana kalirsa 5 dk bile uyuyosa da yerine koy memede tutma uyandiginda yataginda olsun yoksa ihtiyaclari aliskanliga donusebilir hep memede kalir ve zorlanirsin..bide cogu bebek sicriyo bunun icin bacaklari rahatca hareket edicek sekilde bol birakarak yarim kundak yapabilirsin tabi bi bakmissin elini cikarmamissa ise yarayabilir:))Benim kizim da gündüz memede uyuyo aslında uyuma da değil çoğu zaman şekerleme yerine koymıyorum bile 79 günlük olduk bu gecici bir durum değil mi yoksa hep böyle mi kalacakBi de çok sıçrıyor doktor normal dedi umarım 4. Aya doğru azalır uykusunu çok etkiliyo çünkü
Kiyamiyorum ki 5 dk uyusa kar diyorum çünkü gündüz neredeyse hiç uyumuyo bu ay çok kilo da almadi uyusun kilo aldım diyorum kundak yapmayı da deniyorum ama kiziyo daha çok agliyo keşke baştan alistirsaydimBide biz topogik
Canim bana kalirsa 5 dk bile uyuyosa da yerine koy memede tutma uyandiginda yataginda olsun yoksa ihtiyaclari aliskanliga donusebilir hep memede kalir ve zorlanirsin..bide cogu bebek sicriyo bunun icin bacaklari rahatca hareket edicek sekilde bol birakarak yarim kundak yapabilirsin tabi bi bakmissin elini cikarmamissa ise yarayabilir:))
Hanfi programlr onlr cnmCanım geceleri uyandırma uykuya da ihtiyacı var bebeğin ben henüz 1 aylık kontrolünde doktora 4 5 saat uyuyo Normal mi dedim daha ne istiyorsun daha uzun bile uyuyabilir demişti. Açıkınca uyaniyor lar zaten . Zihinsel gelişim içinde bol bol konuşuyoruz biz. Bide telefonda uygulamalar var orda yapman gerekenler ay ay yaziyor
Çok erken canm ama birkaç saniye göbeğimde tutuyorum ben mutlu oluyor kendini atıyor istiyor diye. Ama en erken 4 ay bittiğinde yavaş yavaş destek ile yapabilirsin. 5-6 da tam oturur zaten. omurilik kayması falan olur kalçası falan çıkar dikkat et. Daha sırtı düzleşmedi bebişlerimizn :)Kizlar bebislerinizi oturtmaya basladnz mi ne zmm oturmasi gerekiyor
Bnde bikac saniyeligine oturtuyrm hosuna gdiyr onun gdnce bnm de gdyorÇok erken canm ama birkaç saniye göbeğimde tutuyorum ben mutlu oluyor kendini atıyor istiyor diye. Ama en erken 4 ay bittiğinde yavaş yavaş destek ile yapabilirsin. 5-6 da tam oturur zaten. omurilik kayması falan olur kalçası falan çıkar dikkat et. Daha sırtı düzleşmedi bebişlerimizn :)
Büyüyen bebek ve annemin dünyası canimHanfi programlr onlr cnm
Saolasin cnm.bnmBüyüyen bebek ve annemin dünyası canim
Arkadaşlar ben işe başladım bu hafta 3 gündür bebeğimi bakıcıya bırakıyorum sütü sağıp veriyorum ama oğlum biberonu almıyor ne yapabilirim aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorumkasıkla da denedim tükürüyor
Lansinoh biberon var anne memesi gibi ucu onu dene bizimki de hiçbirini beceremedi ama onu aldıArkadaşlar ben işe başladım bu hafta 3 gündür bebeğimi bakıcıya bırakıyorum sütü sağıp veriyorum ama oğlum biberonu almıyor ne yapabilirim aç kalıyor ağlıyor dayanamıyorumkasıkla da denedim tükürüyor
Evet canım nuk biberon varmış birde deneyeceğim inşallah alır aklım hep bebeğim de kalıyo vallaLansinoh biberon var anne memesi gibi ucu onu dene bizimki de hiçbirini beceremedi ama onu aldı
Tazecik anneler bişey sorucam benim cadı gündüzleri memeye yapışık halde ama kilo alımı az. Sütüm var cuk cuk emiyo sizce sebep ne olabilir veya normal mi bu
Aslında çok sikayetci değilim orda mutlu olduğu gayet açıkNormal kuzum hiç sıkıntı etme kendi ne benimki de böyleydi doktor senin göğsünde mutlu o yüzden duruyo zamanla alışacak dedi ki öylede oldu kilo alımı benimde azdı ama bu ay iyi almışız hiç sıkıntı etme kendine
Süt durdukça yağlanır canm büyük ihtimalle 2-3 saatten önce emzirdiğin için kilo almıyor. Sütün birikmesine yağlanmasına izin vermelisin. Sürekli memede olması da iyi değil. Alışkanlık kazandığı ayda. Sonrası ssnin için zor olur. Oyunlarla falan dağıt kafasını 2-3 saat bekle. O zaman düzelir sanırım :)Tazecik anneler bişey sorucam benim cadı gündüzleri memeye yapışık halde ama kilo alımı az. Sütüm var cuk cuk emiyo sizce sebep ne olabilir veya normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?