- 11 Temmuz 2016
- 134
- 79
- 18
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.061
Slingde uyutuyorum bazen 1 saat falan uyuyo ya da dediğin gibi oyalamaya çalışıyorum umarım düzelir alışkanlığa dönüşmedenSüt durdukça yağlanır canm büyük ihtimalle 2-3 saatten önce emzirdiğin için kilo almıyor. Sütün birikmesine yağlanmasına izin vermelisin. Sürekli memede olması da iyi değil. Alışkanlık kazandığı ayda. Sonrası ssnin için zor olur. Oyunlarla falan dağıt kafasını 2-3 saat bekle. O zaman düzelir sanırım :)
Umarım canım. Dışarı çıkıp arabasında gezdirdin mi hiç. Benim bebeğim yürüyüşlerde genelde uyur mesela. Eminim onunda hoşuna gidecektirSlingde uyutuyorum bazen 1 saat falan uyuyo ya da dediğin gibi oyalamaya çalışıyorum umarım düzelir alışkanlığa dönüşmeden
Ah be kuzum keşke ama genelde ağlıyor 10 dk sakin gerisi ağlama hem de çığlık çığlığa korkumdan bi yere çıkamıyorum ağlayacak diyeUmarım canım. Dışarı çıkıp arabasında gezdirdin mi hiç. Benim bebeğim yürüyüşlerde genelde uyur mesela. Eminim onunda hoşuna gidecektir
Acaba hala gaz mı? Ve sütünü hiç sağdınmı ne kadar çıkıyor yetiyormu?Ah be kuzum keşke ama genelde ağlıyor 10 dk sakin gerisi ağlama hem de çığlık çığlığa korkumdan bi yere çıkamıyorum ağlayacak diye
Kontrolde ya artik annesi bisey cikmaz insallah. Bi de masallah kuzuya tosun olmus :) 3 aylik kontrolu yok bizde ama evde kendim olctum, bizimki de 6200, boy da 64 olmus yanlis olcmediysem. Bu ay sadece 500 gr aldi, herkes dusus olur 3. ayda diyodu ama sorun yoktur umarimBiz bugün 3 aylık kontrolünden döndük aşı falan yoktu rahattık. :) kalp kontrolü yapıldı ikinci kez kalbi delik hala kapanmamış farklı bir yapısı var ama sorun teşkil etmiyor şimdilik dedi. Yıl yıl arayla bakılacakmış inş önemli bir şey çıkmaz. kilomuz 7560 boyumuz 59 canm olmuş bodurum benim. Maşallah paşama.. Sizin bebişler nasıl bebişler doğdu yazmalar azaldı vakit mi bulamıyorsunuz bi ben hiç çıkmıyorum sanırım buradan :)
Biz de 500 gr aldik sadece bu ay. 3. ayda herkeste buyuk dusme oldu bildigim.Selam kızlar oğlum 90 günlük te 6 kilo ve boyu 60 cm . Bu ay 500 gr almış canım cok sıkıldı . Emmesi halen düzelmdi 2 saat te bir 5 dk emip bırakiyor.uyku halen aynı bir farklılık yok. Ve oğlumun makatta catlak çıktı. Çok ağlıyor ememiyor artı mama da almıyor . Krem ve şurup verdi doktorumuz ama geçmedi. Cuma günden beri kaka yapmadı. Böyle sorunlar yaşayan varmı. Yada memede nasıl uzun birakabilirim emmesi için ağladığı zaman hiç emmiyor uyandigi zaman sadace emiyor başka da yok.
Benimkiler de artik hep yumus yumus, daha once mastit tehlikesi bile atlatmistim, simdi cook nadiren sertlesiyolar ama eskisi gibi tas gibi olmuyolar hic. Emince rahatlayip uyuyo o yuzden yetiyo heralde diyorum, cok kafaya takmiyorum. Ac olunca yikiyolar ortaligi biliyosun :))Göğüslerim yumuşadı ya öyle anladım sişmiyorlar :/ aldım bugün bol bol içicem bakalım inş. Düzelir. Mama versem kızım memeyi bırakır tamamen sütteki vitamin mamada yokki kilo alır sadece boş boş ://
Ben kinedu kullaniyorum. 2 aylikken kendini tekrar ediyodu hep program ama 3 aylik olunca aktiviteler cesitlendiHanfi programlr onlr cnm
Doktorun normal diyosa normaldir bence. Uykusu az diyosun, uykuda da cok kilo aliniyo onunla belki ilgisi vardir. Ben bi kere sabah besikten alirken zorlandigimi hatirliyorum, bi gecede bile alabiliyo. Doktorun kilosu iyi diyosa takma bence kafaya.Tazecik anneler bişey sorucam benim cadı gündüzleri memeye yapışık halde ama kilo alımı az. Sütüm var cuk cuk emiyo sizce sebep ne olabilir veya normal mi bu
Yok çok şükür gaz sikayetimiz bitti ama reflu var bi de çok kucakci kucağına alınca susuyo bilerek yapmadım tabi ama bence yapı meselesi bizimki rahatına düşkün olacak sanırımAcaba hala gaz mı? Ve sütünü hiç sağdınmı ne kadar çıkıyor yetiyormu?
Bizde de reflu vardi canm ilac kullaniyrm gecmek uzere ilaci da birakicm artikYok çok şükür gaz sikayetimiz bitti ama reflu var bi de çok kucakci kucağına alınca susuyo bilerek yapmadım tabi ama bence yapı meselesi bizimki rahatına düşkün olacak sanırım
Geçmiş olsun canm. Eli ağzına götürüyorsa çabuk uzar tırnakları sürekli kontrol etmek lazım kıyamam onaDuru hanim dun nasil becerdiyse korneasini cizdi yavrum ne agladi ne agladi smdi goz damlasi kullaniyrz 3 4 gune geccekms
Ne kullandınız ve ne kadar sure kullandınız biz gaviscon kullanıyoruz ama çok faydası yok gibi biraz azalma var tabi ama tamamen kesilir mi bilmiyorum sürekli memede olduğu için fazla emiyo bizimki belki de ondan devam ediyo bi de bazen çok açık renkte su gibi kusuyo o ne acaba sizde de öyle oluyo muydu çok soru sordum ama kilo alamayisi canımı sıkıyo size çok geçmiş olsun tavsiyelerini bekliyorumBizde de reflu vardi canm ilac kullaniyrm gecmek uzere ilaci da birakicm artik
Saolasn canm evet cok goturuyor agzina ondan da cabuk uzuyrdur bundan snra daha dikkatli olcm artikGeçmiş olsun canm. Eli ağzına götürüyorsa çabuk uzar tırnakları sürekli kontrol etmek lazım kıyamam ona
Saolasin canim evet bizde de arada su gibi kusma oluyrdu ama peynir kesigi gbi de oluyordu bide agzina gelip genzine kaciyordu bi iki seferde burnundan sut geldi ondan sonra basladik biz motilium kullandik yanlis hatirlamiyorsam 2 aylikken basladik smdi yavas yavas birakiyoruz gunde 3 seferken smdi 2 gunde 1 sefer veriyrum bnm bebegm de cok kilolu deil ama duzenli aliyrNe kullandınız ve ne kadar sure kullandınız biz gaviscon kullanıyoruz ama çok faydası yok gibi biraz azalma var tabi ama tamamen kesilir mi bilmiyorum sürekli memede olduğu için fazla emiyo bizimki belki de ondan devam ediyo bi de bazen çok açık renkte su gibi kusuyo o ne acaba sizde de öyle oluyo muydu çok soru sordum ama kilo alamayisi canımı sıkıyo size çok geçmiş olsun tavsiyelerini bekliyorum
Kızlar bu ay 700 gr dan fazla almaması lazımmış oğlumun. Boya göre kilo fazla gidiyor sanırım. Ne yapaym emzirmeyeym dedim o istedikçe ver diyor oysa. Hormon testi yaparım dedi fazla alırsa bakalm ne olacak. İlk ay 1100 ikinci ay 1850 üçüncü ay 1480 gr aldıSaolasin canim evet bizde de arada su gibi kusma oluyrdu ama peynir kesigi gbi de oluyordu bide agzina gelip genzine kaciyordu bi iki seferde burnundan sut geldi ondan sonra basladik biz motilium kullandik yanlis hatirlamiyorsam 2 aylikken basladik smdi yavas yavas birakiyoruz gunde 3 seferken smdi 2 gunde 1 sefer veriyrum bnm bebegm de cok kilolu deil ama duzenli aliyr
Bizde gaz yok ama hala 3-5 günde bir kaka yapıyoruz bi keresinde 8 gün yapmamıştı ama rahatsız olmuyosa bebek problem olmuyo gaz için sabah akşam kimyon çayı iç canım Aktardan al bi tatlı kaşığı tane kimyonla 1 bardak suyu ağzı kapalı kaynat bi taşım süz ve iliyinca iç şifa olur insallahYa kızlar halen gaz sancısı ve kaka yapmama durumu yaşayan varmı geçmedi bizimki halen sürekli ağlama
Sıkma canını tatlım benim de arkadaşımın bebeği öyleydi şimdi 2 yaşında obez falan da değil herşeyi normal sen doktorunu değiştir başka bu doktora da danış benceKızlar bu ay 700 gr dan fazla almaması lazımmış oğlumun. Boya göre kilo fazla gidiyor sanırım. Ne yapaym emzirmeyeym dedim o istedikçe ver diyor oysa. Hormon testi yaparım dedi fazla alırsa bakalm ne olacak. İlk ay 1100 ikinci ay 1850 üçüncü ay 1480 gr aldı
Şuan 3 buçuk aylığız. 2720 ile hastaneden çıktık şuan 7500 kiloyuz. Sadece anne sütü alıyor nette araştıdım okudum anne sütü ile obez asla olmazmış bebek ama dr neden böyle dedi acaba. Herkes 700 gr alsa az diyor bizimki aşmasın diyor. Ne kadar kilo alırsa kar değilmi bebeğime sonuçta hareketlenme diş derken gidecek kilolar ondan sonra da kilo almıyor diyecek allahm ya
bu ikinci dr değiştirmem diğeri iyice ilgisizdi nesne gibi davranıyordu bebeğe. Bu yine ilgili ama biraz saçma konuştu sanki. Ankara batıkent medicalpark hastanesine gidiyoruz düzenli olarak özel üstelik anlayamadm gittiSıkma canını tatlım benim de arkadaşımın bebeği öyleydi şimdi 2 yaşında obez falan da değil herşeyi normal sen doktorunu değiştir başka bu doktora da danış bence
Bizde gaz yok ama hala 3-5 günde bir kaka yapıyoruz bi keresinde 8 gün yapmamıştı ama rahatsız olmuyosa bebek problem olmuyo gaz için sabah akşam kimyon çayı iç canım Aktardan al bi tatlı kaşığı tane kimyonla 1 bardak suyu ağzı kapalı kaynat bi taşım süz ve iliyinca iç şifa olur insallah
Canım seni takip ettim yazmayayım diye kendimi çok tuttum moralin bozulmasın ama senin bebeğin aç kalıyor çünkü aynı sorunları bende yaşadım sen bi keresinde bir ölçek mama verdiğini yazmıştın çok az daha fazla verYa kızlar halen gaz sancısı ve kaka yapmama durumu yaşayan varmı geçmedi bizimki halen sürekli ağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?