Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ya kızlar halen gaz sancısı ve kaka yapmama durumu yaşayan varmı geçmedi bizimki halen sürekli ağlama
Canim cok uzuldum kiyamam bebisine benim kizimda hala gaz ve kaka yapmama sikintisi yasiyor gazini cikaramiyor mosmor kesiliyodu yavrum kivranip agliyodu aczaneden biogaia aldik okadr fayda ettiki anlatamam bitkisel bi ilac 40 lira civari cok guzel gaz cikartiyo kesinlikle almani isterim yavrum rahatlasin..damlayi kullandigimizdan beri gaz sorunu yasamiyo kakasini 3 4 gunde bir yapiyo ama gaz cikardigi icin rahatsiz olmuyo.ilaci bikac gun kullanmayim hemen ayni sorunlari tekrar yasiyoruz almani onerebilirim ins faydasi olur

Canim bence doktorun yok yere moralini bozmus matematiksel bakmis olaya galiba ama anne sutu alan bebeklerin dedigin gibi obezite sorunu olmadigini doktolar soyluyor ilerisi icin bi sorun teskil etmiyor ne kadar guzel sutun gayet besleyici bebegine yariyor nekadar guzel bence sen en guzelini yazmissin yarin ayaklandiginda iyce hareketlendiginde ericek zaten..bende ankaradayim medicalparka hamileyken bi sure devam etmistim guzel hastane ama doktor neden boyle dusundu neden boyle dedi degisik geldi banada

Aynen canm bilemiyorum :)

Canını sakın sıkma olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil ya. Mama ile beslenecekse ne olmuş. Sevgi ile beslensin önemli olan bu. Anne sütüne en yakın similac diye biliyorum ben ama. Birde az da çıksa sütün mutlaka bebeğine ver ve emzirme pozisyonunda ver biberon ile veriyorsan. Yada emme güdüsünü yatıştırmak lazım bebeklerin. Şırıngalı serum var memene takıyorsun memeni emer gibi şırıngadan içiyor bebek. Öyle de yapabilirsin aranızdaki bağ güzel gelişir hem cnm hemde memeyi de uyarmış olur. Sen 2 -3 saatte bir sağ hem emmezse. moralini yüksek tut herşey olacağına varır. Kimsenin ne dedğine de bakma. O kadar çok söyleyen eden oluyor ki bilip bilmesede kalp kırmak sadece. Sen takma. Öpüyorum seni de bebeğini de mutlu günler olsun :)

Canım benim çok sağol yazdıklarn için moral oldu bende seni öpüyorum

3cc de olsa 5cc de olsa memeni unutturma canım, moralini de bozma. Stres yapınca daha yokuşa gidiyor işler. Yaşadım biliyorum. Mamasını da ver kuzunun, emzir de.. Aldığı 1 damla bile fayda. İncir hoşafı icmistim ben 2-3 gün, o mu iyi gelmiştir yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sütüm de artış olmuştu.

Bende denedim canım sonuç çok değişmedi ben hala emziriyorum dediğin gibi ne gitmişse bir damla bir damla

Duru hanim dun nasil becerdiyse korneasini cizdi yavrum ne agladi ne agladi smdi goz damlasi kullaniyrz 3 4 gune geccekms

Sorma canım bizimkide aynısını yaptı ödüm koptu tek basımaydım evde ağladı baya gözyaşı aktı gözü kızardı sonra baktım kornea üzerinde çizik var baya doktorumu aradım normal cizer cocuklar kanama yada gözde aşırı kızarıklık olursa gel dedi hiçbirşey yapmadım ertesi güne geçti cok şükür allah korusun yavrularımızı

Evet canım öyle veriyorumdum ama 2 haftadır 2 ölçek veriyorum . Fakat sürekli değil arada veriyordum eşimin tarafı vermemi istemiyor bazen verdiğimi söylemiyorum . Doktora söyledim oda vermem diyo kanser yapıyorMuş. Ama oglum da aç kalıyor sürekli sutum iyi gelmiyor bazen sikiyorum az az geliyor mecbur veriyorum.

Canım doktor mu tavsiye etti . Onu da denerim inşallah düzene girer

Kızlar kaynanam mama verme diyo onun yerine pirinç unu ver diyo mama gibi hazırlayıp sütle yapiliyor Muş. Veren varmı böyle birşey . Onlar çocuklarına hep böyle vermiş . Mamadan daha iyi acaba

Amin kuzum bizimki gecti mi bilmiyorum ne kizariklik var ne de gorunur de bsey ama bugun asimiz vardi agladiginda o gozunden yas geldi

Saçmalamasın.. Eskilere göre o kadar doğru bilinen yanlış varki. Sakın verme. Ufacık midesi sindiremez çok erken. En az 4 diyorlar ama o bile erken 6 ay anne sütü. Yoksa devam sütü vereceksin. zaten 3-4 aya yiyecekler onları ne acelesi var. Ne meraklı millet küçüçük bebeğin ağzına birşeyler tıkıştırmaya. Lafım sana değil.
Kızlar kaynanam mama verme diyo onun yerine pirinç unu ver diyo mama gibi hazırlayıp sütle yapiliyor Muş. Veren varmı böyle birşey . Onlar çocuklarına hep böyle vermiş . Mamadan daha iyi acaba

Aynen katılıyorum

Kızlar uyku düzeniniz nasıl benim sıpa akşam yatmaz sabah kalkmaz tembel bişey.. 2 e 3 e kadar uyumuyo ertesi gün11 e kadar uyuyor. Tabi 2 saat arayla emiyoruz gözler kapalı vaziyette.. Önceleri bu benim için sorun gibi değildi ama hem bu şekilde alışmasını istemiyorum hemde artık işe başladom 2 3 saatlik uykuyla işe gidiyorum bünyeme ağır sizler napıosunuz bu konuda

Canm 2 saatte bir nasıl emiyor benim sıpa 4 saati buluyor acıkması. 3 aylık bebek için 2 saatte bir çok sık bence. Bizimki de akşam 10 sabah 10 uyur. Daha erkene çekmeye çalıştım ama olmadı buna şükür. Ve gece 4-5 de bir kere emer sadece başka yok. Benim oğlum mu normal öylesi mi bilemedm

Bence bebegi kilosu normal benin oglum erken dogdu 2650 dogdu suan tam 4 aylik 7600 gram doktorumuz biraz obur ama obez degil diyor :)

Kızlar oğlumu sünnet ettirdim çok ağrısı var çok bağırıyor küçükken yaptırmak daha iyi olur diye dun sabah yaptırdım şimdi de acı çekiyor dayanamıyorum Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…