- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.081
Canim cok uzuldum kiyamam bebisine benim kizimda hala gaz ve kaka yapmama sikintisi yasiyor gazini cikaramiyor mosmor kesiliyodu yavrum kivranip agliyodu aczaneden biogaia aldik okadr fayda ettiki anlatamam bitkisel bi ilac 40 lira civari cok guzel gaz cikartiyo kesinlikle almani isterim yavrum rahatlasin..damlayi kullandigimizdan beri gaz sorunu yasamiyo kakasini 3 4 gunde bir yapiyo ama gaz cikardigi icin rahatsiz olmuyo.ilaci bikac gun kullanmayim hemen ayni sorunlari tekrar yasiyoruz almani onerebilirim ins faydasi olurYa kızlar halen gaz sancısı ve kaka yapmama durumu yaşayan varmı geçmedi bizimki halen sürekli ağlama
Canim bence doktorun yok yere moralini bozmus matematiksel bakmis olaya galiba ama anne sutu alan bebeklerin dedigin gibi obezite sorunu olmadigini doktolar soyluyor ilerisi icin bi sorun teskil etmiyor ne kadar guzel sutun gayet besleyici bebegine yariyor nekadar guzel bence sen en guzelini yazmissin yarin ayaklandiginda iyce hareketlendiginde ericek zaten..bende ankaradayim medicalparka hamileyken bi sure devam etmistim guzel hastane ama doktor neden boyle dusundu neden boyle dedi degisik geldi banadaKızlar bu ay 700 gr dan fazla almaması lazımmış oğlumun. Boya göre kilo fazla gidiyor sanırım. Ne yapaym emzirmeyeym dedim o istedikçe ver diyor oysa. Hormon testi yaparım dedi fazla alırsa bakalm ne olacak. İlk ay 1100 ikinci ay 1850 üçüncü ay 1480 gr aldı
Şuan 3 buçuk aylığız. 2720 ile hastaneden çıktık şuan 7500 kiloyuz. Sadece anne sütü alıyor nette araştıdım okudum anne sütü ile obez asla olmazmış bebek ama dr neden böyle dedi acaba. Herkes 700 gr alsa az diyor bizimki aşmasın diyor. Ne kadar kilo alırsa kar değilmi bebeğime sonuçta hareketlenme diş derken gidecek kilolar ondan sonra da kilo almıyor diyecek allahm ya
Aynen canm bilemiyorum :)Canim bence doktorun yok yere moralini bozmus matematiksel bakmis olaya galiba ama anne sutu alan bebeklerin dedigin gibi obezite sorunu olmadigini doktolar soyluyor ilerisi icin bi sorun teskil etmiyor ne kadar guzel sutun gayet besleyici bebegine yariyor nekadar guzel bence sen en guzelini yazmissin yarin ayaklandiginda iyce hareketlendiginde ericek zaten..bende ankaradayim medicalparka hamileyken bi sure devam etmistim guzel hastane ama doktor neden boyle dusundu neden boyle dedi degisik geldi banada
Anne sütü anne sütü diye tutturuyorlar ama sütü bol olana olmayan ne yapsın benim bebeğim çok güzel emdi doğduğundan beri ama çocuk akşama kadar çiş yapmıyordu kaka yapmıyordu sürekli bağırıyordu denemediğim yol kalmadı sadece anne sütüyle beslensin diye ama bir türlü doymuyordu elektrikli göğüs pompası aldım biraz fayda etti mamayı biraz azalttık herşey biraz yoluna girdi süt bi nebzede olsun arttı derken çocuk ikinci ayında yine emip emip bağırmala başladı üstelik bide kilo verdi sütümü tekrar sağdım sadece 10 cc çocuk emmeden sağdım 20cc fazlası yok stell tea rezene dere otu daha binlerce şey sayabilirim 3 buçuk litre su tık demedi
Canım benim çok sağol yazdıklarn için moral oldu bende seni öpüyorumCanını sakın sıkma olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil ya. Mama ile beslenecekse ne olmuş. Sevgi ile beslensin önemli olan bu. Anne sütüne en yakın similac diye biliyorum ben ama. Birde az da çıksa sütün mutlaka bebeğine ver ve emzirme pozisyonunda ver biberon ile veriyorsan. Yada emme güdüsünü yatıştırmak lazım bebeklerin. Şırıngalı serum var memene takıyorsun memeni emer gibi şırıngadan içiyor bebek. Öyle de yapabilirsin aranızdaki bağ güzel gelişir hem cnm hemde memeyi de uyarmış olur. Sen 2 -3 saatte bir sağ hem emmezse. moralini yüksek tut herşey olacağına varır. Kimsenin ne dedğine de bakma. O kadar çok söyleyen eden oluyor ki bilip bilmesede kalp kırmak sadece. Sen takma. Öpüyorum seni de bebeğini de mutlu günler olsun :)
3cc de olsa 5cc de olsa memeni unutturma canım, moralini de bozma. Stres yapınca daha yokuşa gidiyor işler. Yaşadım biliyorum. Mamasını da ver kuzunun, emzir de.. Aldığı 1 damla bile fayda. İncir hoşafı icmistim ben 2-3 gün, o mu iyi gelmiştir yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sütüm de artış olmuştu.Anne sütü anne sütü diye tutturuyorlar ama sütü bol olana olmayan ne yapsın benim bebeğim çok güzel emdi doğduğundan beri ama çocuk akşama kadar çiş yapmıyordu kaka yapmıyordu sürekli bağırıyordu denemediğim yol kalmadı sadece anne sütüyle beslensin diye ama bir türlü doymuyordu elektrikli göğüs pompası aldım biraz fayda etti mamayı biraz azalttık herşey biraz yoluna girdi süt bi nebzede olsun arttı derken çocuk ikinci ayında yine emip emip bağırmala başladı üstelik bide kilo verdi sütümü tekrar sağdım sadece 10 cc çocuk emmeden sağdım 20cc fazlası yok stell tea rezene dere otu daha binlerce şey sayabilirim 3 buçuk litre su tık demedi
Bende denedim canım sonuç çok değişmedi ben hala emziriyorum dediğin gibi ne gitmişse bir damla bir damla3cc de olsa 5cc de olsa memeni unutturma canım, moralini de bozma. Stres yapınca daha yokuşa gidiyor işler. Yaşadım biliyorum. Mamasını da ver kuzunun, emzir de.. Aldığı 1 damla bile fayda. İncir hoşafı icmistim ben 2-3 gün, o mu iyi gelmiştir yoksa denk mi geldi bilmiyorum ama sütüm de artış olmuştu.
Duru hanim dun nasil becerdiyse korneasini cizdi yavrum ne agladi ne agladi smdi goz damlasi kullaniyrz 3 4 gune geccekms
Canım seni takip ettim yazmayayım diye kendimi çok tuttum moralin bozulmasın ama senin bebeğin aç kalıyor çünkü aynı sorunları bende yaşadım sen bi keresinde bir ölçek mama verdiğini yazmıştın çok az daha fazla ver
Canim cok uzuldum kiyamam bebisine benim kizimda hala gaz ve kaka yapmama sikintisi yasiyor gazini cikaramiyor mosmor kesiliyodu yavrum kivranip agliyodu aczaneden biogaia aldik okadr fayda ettiki anlatamam bitkisel bi ilac 40 lira civari cok guzel gaz cikartiyo kesinlikle almani isterim yavrum rahatlasin..damlayi kullandigimizdan beri gaz sorunu yasamiyo kakasini 3 4 gunde bir yapiyo ama gaz cikardigi icin rahatsiz olmuyo.ilaci bikac gun kullanmayim hemen ayni sorunlari tekrar yasiyoruz almani onerebilirim ins faydasi olur
Amin kuzum bizimki gecti mi bilmiyorum ne kizariklik var ne de gorunur de bsey ama bugun asimiz vardi agladiginda o gozunden yas geldiSorma canım bizimkide aynısını yaptı ödüm koptu tek basımaydım evde ağladı baya gözyaşı aktı gözü kızardı sonra baktım kornea üzerinde çizik var baya doktorumu aradım normal cizer cocuklar kanama yada gözde aşırı kızarıklık olursa gel dedi hiçbirşey yapmadım ertesi güne geçti cok şükür allah korusun yavrularımızı
Kızlar kaynanam mama verme diyo onun yerine pirinç unu ver diyo mama gibi hazırlayıp sütle yapiliyor Muş. Veren varmı böyle birşey . Onlar çocuklarına hep böyle vermiş . Mamadan daha iyi acaba
Kızlar kaynanam mama verme diyo onun yerine pirinç unu ver diyo mama gibi hazırlayıp sütle yapiliyor Muş. Veren varmı böyle birşey . Onlar çocuklarına hep böyle vermiş . Mamadan daha iyi acaba[/ mamadan daha iyi olur mu ya sen mama ver hemde en iyi mamalardan ver pirinç ununun hiçbir vitamini yok kayınvalideler herşeyin iyisini bilmezler bence çocuk konusunda biraz dişli olmak lazım benim ilk çocuğum da kaynanam pirinç unu pirinç unu diye tutturdu verdim çocuğu hiç geliştirmedi mama çok daha güzel geliştirdi
Aynen katılıyorumSaçmalamasın.. Eskilere göre o kadar doğru bilinen yanlış varki. Sakın verme. Ufacık midesi sindiremez çok erken. En az 4 diyorlar ama o bile erken 6 ay anne sütü. Yoksa devam sütü vereceksin. zaten 3-4 aya yiyecekler onları ne acelesi var. Ne meraklı millet küçüçük bebeğin ağzına birşeyler tıkıştırmaya. Lafım sana değil.
Evet canim doktor yazdi birde sab simplex yazmisti ikisini kullan cok gazi oldugunda diye ben sab simplex almadim bitkisel degil diye biogaia veriyorum gunde bi kez 5 damlaCanım doktor mu tavsiye etti . Onu da denerim inşallah düzene girer
Canm 2 saatte bir nasıl emiyor benim sıpa 4 saati buluyor acıkması. 3 aylık bebek için 2 saatte bir çok sık bence. Bizimki de akşam 10 sabah 10 uyur. Daha erkene çekmeye çalıştım ama olmadı buna şükür. Ve gece 4-5 de bir kere emer sadece başka yok. Benim oğlum mu normal öylesi mi bilemedmKızlar uyku düzeniniz nasıl benim sıpa akşam yatmaz sabah kalkmaz tembel bişey.. 2 e 3 e kadar uyumuyo ertesi gün11 e kadar uyuyor. Tabi 2 saat arayla emiyoruz gözler kapalı vaziyette.. Önceleri bu benim için sorun gibi değildi ama hem bu şekilde alışmasını istemiyorum hemde artık işe başladom 2 3 saatlik uykuyla işe gidiyorum bünyeme ağırsizler napıosunuz bu konuda
Kızlar bu ay 700 gr dan fazla almaması lazımmış oğlumun. Boya göre kilo fazla gidiyor sanırım. Ne yapaym emzirmeyeym dedim o istedikçe ver diyor oysa. Hormon testi yaparım dedi fazla alırsa bakalm ne olacak. İlk ay 1100 ikinci ay 1850 üçüncü ay 1480 gr aldı
Şuan 3 buçuk aylığız. 2720 ile hastaneden çıktık şuan 7500 kiloyuz. Sadece anne sütü alıyor nette araştıdım okudum anne sütü ile obez asla olmazmış bebek ama dr neden böyle dedi acaba. Herkes 700 gr alsa az diyor bizimki aşmasın diyor. Ne kadar kilo alırsa kar değilmi bebeğime sonuçta hareketlenme diş derken gidecek kilolar ondan sonra da kilo almıyor diyecek allahm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?