- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.101
Kızlar oğlumu sünnet ettirdim çok ağrısı var çok bağırıyor küçükken yaptırmak daha iyi olur diye dun sabah yaptırdım şimdi de acı çekiyor dayanamıyorum Allah'ım tez zamanda şifa versin inşallah
Benim bebek 2600 doğdu 15 gün önce 3. Ay kontrolünde 6 kilo 650 gr geldi bence senin bebek de iyi çünkü kızların boy kilo erkeklere göre biraz az oluyor bence senin bebek iyi sütünü sağ bence en iyi öyle anlarsın azalıp azalmadığınıBizimkide 3800 dogdu simdi 3 aylık olduk 6300 kilosu az gibi bu ay 600 tek aldı doktor iyi dedi ama sınırdaydı önümüzdeki ay en az 300 en cok 500 alsın dedi sütüm azaldımı bilmiyorum göğüslerim yumusadı herkestemi böyle acaba?
3 aylıkken 7560 dık canım bakalm 4. Ay kontrolünde kaç çıkacak. Zaten obez olmayacağını bende biliyorum ama boyuna göre fazla dedi işteBence bebegi kilosu normal benin oglum erken dogdu 2650 dogdu suan tam 4 aylik 7600 gram doktorumuz biraz obur ama obez degil diyor :)
Çok canm bana da doktorum en fazla 700 alsın dedi neden sınırlama koyuyorlar. Emzirmeyeym mi yani anlamadm. Ayrıca göğsün yumuşaklığından azalıp azalmadığını anlamazsn. Sağ bakalm her zamankinden farkımı. Ama şu da var bebek her zaman senin sağdığın miktardan daha fazla süt çekebilir emdiğinde. Düşünme yani azaldı falan diye. Benim oğlum hiç emmez oldu. Dış dünyaua ilgisi arttı emerken oyun oynuyor zat zor 5 dk tuyabiliyorum memedeBizimkide 3800 dogdu simdi 3 aylık olduk 6300 kilosu az gibi bu ay 600 tek aldı doktor iyi dedi ama sınırdaydı önümüzdeki ay en az 300 en cok 500 alsın dedi sütüm azaldımı bilmiyorum göğüslerim yumusadı herkestemi böyle acaba?
Bizde 2 sinde 4 aylık olacagz. Bu kan damlası olayını biraz araştırdım kullanın diyen de var kullanmayın zararlı diyen de. Bebeğim için en iyisini istiyorum korkar oldum herşeyden pimpirikli biri de değildim ne oldu bana böyle. 4 aylık olunca mutlaka veriliyor. Ferrum ferro sanol falan ama içlerinde azda olsa zararlı madde varmış. Ee kullanmazsak da kansızlık anemi. Ay tıp dünyası herşeyde bi ikilem zaten.Kizlar 4 aylik olupta kan damlasna baslayan var mi
Ya bn kullanmaya basladm gaz sikntiai yapti bide habire ikiniyorBizde 2 sinde 4 aylık olacagz. Bu kan damlası olayını biraz araştırdım kullanın diyen de var kullanmayın zararlı diyen de. Bebeğim için en iyisini istiyorum korkar oldum herşeyden pimpirikli biri de değildim ne oldu bana böyle. 4 aylık olunca mutlaka veriliyor. Ferrum ferro sanol falan ama içlerinde azda olsa zararlı madde varmış. Ee kullanmazsak da kansızlık anemi. Ay tıp dünyası herşeyde bi ikilem zaten.
Evet canm kabızlık yaptığını duymuştum. Hangisini kullanıyorsunuzYa bn kullanmaya basladm gaz sikntiai yapti bide habire ikiniyor
Aynen canm diş çıkarma dönemine girdiklerinde oluyor burun akıntısı falan gribal gibi. Ama bu hemen diş çıkaracağı anlamına gelmiyormuş bu 3 ayda sürebilirmiş 6 ay da. Vücut direnci düşermiş ondan. Ben ilk dişimi iki aylıkken çıkarmışım. Oğlumda da aynı belirtiler var seninki gibi ve ilk diş alttan çıkar diye bildiğim halde benimkinin üst damakta köpek dişinin beyazlığını farkettim. Sanırım değişebiliyor bu durum. Kendini gösterse bile çıkmadığı olurmuş. Bizde 117 günlüğüz şuan. Ayın 4 ünde aşılarımız falan var bu ay zor diye biliyorum bakalm nasıl olacakHerkese merhaba ve iyi bayramlar..
3,5 aylık oldu oğlum ve maşallah her şey bugüne kadar yolundaydı.
Dün gece burnu tıkandı Atlas'ın ve gün boyu sürdü. Haliyle ememedi uyuyamadı doğru düzgün..
Burun akıntısı başladı ama su gbi..
Ateşi yok..
Günde 5-10 önlük ıslatıyoruz salyadan tükürükten.
Yumruğu hep ağzında, kimi neresinden yakalarsa dişliyo (damaklıyo yani :) )
Diş belirtilerinde burun akıntısı olur mu?
Aynen canm diş çıkarma dönemine girdiklerinde oluyor burun akıntısı falan gribal gibi. Ama bu hemen diş çıkaracağı anlamına gelmiyormuş bu 3 ayda sürebilirmiş 6 ay da. Vücut direnci düşermiş ondan. Ben ilk dişimi iki aylıkken çıkarmışım. Oğlumda da aynı belirtiler var seninki gibi ve ilk diş alttan çıkar diye bildiğim halde benimkinin üst damakta köpek dişinin beyazlığını farkettim. Sanırım değişebiliyor bu durum. Kendini gösterse bile çıkmadığı olurmuş. Bizde 117 günlüğüz şuan. Ayın 4 ünde aşılarımız falan var bu ay zor diye biliyorum bakalm nasıl olacak
Vegaferon canimEvet canm kabızlık yaptığını duymuştum. Hangisini kullanıyorsunuz
Bence sadece anne sütü alıyorsa verme.Slm kizlr biz bugun 128 gunluk olduk gecen hafta 4 aylik asilarimizi yaptirdik sukur sorunsuz atlattik ama ilk kez aglarkn gozunden yas geldi kuzumun ic ceke ceke agladikan ilacina baslamstik ama gaz sancisi yapti die doktor biraktrdi salya bizde de cok fazla var ve son gunlerde hizli hizli neyi kimi gorse isirmaya calisiyo cok kasiniyo galiba bi yerde okumustum damaklarina elleyin bagirirsa aglarsa dis cikiyordur die elledim smdilik tepki vermedi sadece elimi yemeye ugrasti bide kimisi artik emzigini yogurda karpuz suyuna bandirp ver damak tadi bu ay gelisiyo ileride yemk secmesin dio kafam karsti napsm ki
Slm kizlr biz bugun 128 gunluk olduk gecen hafta 4 aylik asilarimizi yaptirdik sukur sorunsuz atlattik ama ilk kez aglarkn gozunden yas geldi kuzumun ic ceke ceke agladikan ilacina baslamstik ama gaz sancisi yapti die doktor biraktrdi salya bizde de cok fazla var ve son gunlerde hizli hizli neyi kimi gorse isirmaya calisiyo cok kasiniyo galiba bi yerde okumustum damaklarina elleyin bagirirsa aglarsa dis cikiyordur die elledim smdilik tepki vermedi sadece elimi yemeye ugrasti bide kimisi artik emzigini yogurda karpuz suyuna bandirp ver damak tadi bu ay gelisiyo ileride yemk secmesin dio kafam karsti napsm ki
Canim cok gecmis olsun salya ve tukuruk sikintiisi bizdede cok fazla var gunde sayisiz degistiriyoruz onluk su gibi oluyo burun akintisi yasamadik ama gecmis olsun atlas bebege burun tikanikligi bebegi en huzursuz eden seylerden biri emmesine uykusuna kadr etkiliyo.. ben doktor onerisiyle serum fizyolojik kullaniyorum kesinlikle tavsiye ederim yarari var zarari yok hic burun tikanikligi yasamadik ama doktor hergun kullanmamizi onerdi tikaniklik yasamasin diye.bi arastirabilirsin canim.Herkese merhaba ve iyi bayramlar..
3,5 aylık oldu oğlum ve maşallah her şey bugüne kadar yolundaydı.
Dün gece burnu tıkandı Atlas'ın ve gün boyu sürdü. Haliyle ememedi uyuyamadı doğru düzgün..
Burun akıntısı başladı ama su gbi..
Ateşi yok..
Günde 5-10 önlük ıslatıyoruz salyadan tükürükten.
Yumruğu hep ağzında, kimi neresinden yakalarsa dişliyo (damaklıyo yani :) )
Diş belirtilerinde burun akıntısı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?