Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar oğlum 1 haftadır idrar i cok az yapıyordu ve kiremit rengi bazen toprak rengide oluyordu bende actir diye mamayi 3 ölçek verdim günde 2 defa . Sürekli ağlama içindeydi. Bugün Sağlık ocağına götürdüm pipisi kapanma üzere sünnet yapılması gerek dedi . Çocuk Cerrahisi më götür dedi. Daha erken değil mi 118 günlük olduk. Yapan varmı çok agirsi olur mu

Ben 10 gün önce yaptırdım bizim bebeği üroloji dkru yaptı sadece birgün ağrısı oldu ve şimdi çok iyi benim oğlumda çok az idrar yapıyordu şimdi ise bezi iki saatte şişiyor

Kızlar bebekleriniz sesli gülmeye başladı mı? Oğlum sadece bir kere uykusunda kahkaha attı. Normalde sadece gülümseme çığlık atma bağırma garip sesler çıkarma ve agulama var. Sesli gülsün diye yapmadığım şebeklik kalmıyor gıdıklanmıyor da. Normal mi acaba erken mi sizde durum ne?

Benim oğlum 15 gün önce abisine sesli bir şekilde güldü gün de bi kaç defa sesli gülüyor ve sürekli ağzının içi laf dolu konuşuyor

Canım Atlas 2 aylıktan beri uykusunda kahkaha atıyo.. Sessiz gülümseme doğduğundan beri maşallah. Artık daha bilinçli yapıyo. Ama son iki haftadır kahkaha da atıyo maşallah.. Tekrar hareketlere çok gülüyo. Saçma bi sese bi sallanmaya falan peşpeşe yapınca kahkaha ile cevap veriyo..
Gıdıklanıyo bizimki galiba ama gıdıklama kızım günah diyo teyzeler :)) Gerek de kalmıyo zaten güleç oğlan maşallah :)

Cok saolasin cnm guzel guzel de anlatmssn gecen kan ilaci icn doktora gttik doktorumuzda erkn daha ddi ama yogurt icin bsey olmaz ddi bnde ara ara emzigini bandiriyorum karpuz suyunada 1 kez bandirdim daha da bandirmam 8.ayda karpuz suyu veriliyorms ayrica 5. Ayda rota virusu asimiz var o gun gttigimzde doktorumuz yavas yavas ek gidalari konusurz ddi smdilik hem beklemedym hem de sabirsizlaniyorm

Kizlar ya bizim bezimiz de pembelik var susuz kalmis olabilirms su verckmsm devam ederse idrar tahlili yapilck

Kizlar ya bizim bezimiz de pembelik var susuz kalmis olabilirms su verckmsm devam ederse idrar tahlili yapilck

Oy geçmiş olsun canım..
Su verdiğinde düzeleceğini düşünüyorum..
Ben her emmeden sonra bir iki yudum su içiriyorum.
Tokluk hissi yaratmasın diye istemiyo doktorlar ama tokken içirmekte zarar görmedim ben.. Maşallah bi sorun da yaşamadık içiyo diye.

Devam etmez bence sakın asma yüzünü.. Kalp kalp..

Cok saol canim biberonla su vermeyi denedm icmiyor sakiz gbi cigniyor biberonu kasikla vericm ama her emmeden snra 5 ila 10 ml arasinda verilmeliyms kasikla ayarlamaya caliscm artk

Cok saol canim biberonla su vermeyi denedm icmiyor sakiz gbi cigniyor biberonu kasikla vericm ama her emmeden snra 5 ila 10 ml arasinda verilmeliyms kasikla ayarlamaya caliscm artk

Atlas da çiğniyo biberon ve emziği.. Bir de Türkiye seyahatinde hiç kullanmadık yine unuttu biberonu..
Boş iken sık sık ağzına veriyorum ben böyle olunca. Çiğnio ben tutarken, sonra arada iyice sokuyorum bir kez emip bırakıyo.. yine baştan. 4 gün sonra başladı emmeye, şimdi lıkır lıkır içiyo su isterse..
Bir de kaşıkla zor oluyorsa azıcık yudumlar halinde plastik bardağa dökerek vermeni öneririm. Burda öyle yapıyorlar. Bardaktan içmeleri çok daha kolay.
bir dene istersen :)

Haklisin canm bardakla deneyeyim cnku kasikla geri cikariyr yarisi disari dokuluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…