- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.141
Rotavirüsü bizim aşı kartında zorunlu görünüyorAynı zamanda doğum yapan arkadaşlar oldu onlar yapmamış sağlık ocağı da isteğe göre diyince yapmadık inşallah bir sorun yaşamayiz
Rotavirüsü bizim aşı kartında zorunlu görünüyor
Aynen canım bende öyle biliyorumBizde sormadılar bile..
Hooop ağzına akıttı ebe hanım.
Zorunlu sanırsam :)
Bizde de sormadı bile sorsa da yaptırırdm zaten. Bence yapmamak hata olur. Önüne geçtiği hastalık çok ciddi çünkü. Büyük risk.Bizde sormadılar bile..
Hooop ağzına akıttı ebe hanım.
Zorunlu sanırsam :)
Kızlar bebeğim iki gündür geceleri hiç idrarını yapmaz oldu. 12-13 saat boyunca kuru bez. Kuru bezle uyanıyor. Gece bir kere emiyor genelde. Gündüz de 3 bez ancak değiştiriyorum. Gece 10 da aldım altını şuan hala onun işemesini bekliyorum. Çok endişelendim yarın doktora gidecgm ama varmı böyle bir durum yaşayan korkuyorum normal değil
Gece zaten bende uykusu bölünmesin diye hiç almam. Ama kuru bezle uyanmıyordu 2 gün öncesine kadar. Zorlasam da emmiyor 12 saat uyuduğunu bilirim aralıksız. Yok veremiyorum. Meme olduğunu anlayınca büzüyor dudaklarını. Bi kere emerse emer onu da nadir. akşam 10-11 bi yatıyor sabah 10-11 kadar. Ama gündüz uykusuz nerdeyse sıfır bi saat yorarsam belki uyur. İnş ciddi birşey değildir. Dün gece ateşi 2-3 saat boyunca 37.8 civarlarındaydı. Enfeksiyon falan okudum ama öyle birşey olunca idrarını yaparken yanma acıma olurmuş benimki gayet mutlu huzurlu. Ağlama falan da yok. Anlamadm gittiCanım biz de gece bez değişmiyoruz ama dolu uyanıyoruz, sabah değişiyoruz.
Belki çok sık emzirdiğim için işemesi maşallah yerinde. Gece 2 kere emiyo belki ondandır bilemiyorum.
Doktoruna sor istersen ama endişelenme..
Susuz kalmıştır belki yada az beslenmiştir yinede göster doktora havalar çok sıcak bizim bebek de iki üç gündür çok az ıslatıyodu ben suyu çoğalttım biraz fayda ettiGece zaten bende uykusu bölünmesin diye hiç almam. Ama kuru bezle uyanmıyordu 2 gün öncesine kadar. Zorlasam da emmiyor 12 saat uyuduğunu bilirim aralıksız. Yok veremiyorum. Meme olduğunu anlayınca büzüyor dudaklarını. Bi kere emerse emer onu da nadir. akşam 10-11 bi yatıyor sabah 10-11 kadar. Ama gündüz uykusuz nerdeyse sıfır bi saat yorarsam belki uyur. İnş ciddi birşey değildir. Dün gece ateşi 2-3 saat boyunca 37.8 civarlarındaydı. Enfeksiyon falan okudum ama öyle birşey olunca idrarını yaparken yanma acıma olurmuş benimki gayet mutlu huzurlu. Ağlama falan da yok. Anlamadm gitti
Susuz kalmıştır belki yada az beslenmiştir yinede göster doktora havalar çok sıcak bizim bebek de iki üç gündür çok az ıslatıyodu ben suyu çoğalttım biraz fayda etti
O da doğru sadece bi tahmin başka ne olabilir acaba erkek çocuğumuydu senin bebeğinSadece anne sütü ile besleniyor su vermiyorum o yüzden. Kendim içmeye dikkat ediyorum bol bol. Susuz kalsa bıngıldağı çökük ve idarı turuncumsu ve turuncu lekeler olur diye biliyorum
Sadece anne sütü ile besleniyor su vermiyorum o yüzden. Kendim içmeye dikkat ediyorum bol bol. Susuz kalsa bıngıldağı çökük ve idarı turuncumsu ve turuncu lekeler olur diye biliyorum
Evet erkekO da doğru sadece bi tahmin başka ne olabilir acaba erkek çocuğumuydu senin bebeğin
Az önce emzirdim üstüne 7-8 ml kadar kaşıkla su verdim attı ağzından istemediAma 12 saat emmediğinden bahsediyorsun..
Belki turuncu idrar aşamasına gelmemiştir daha başlangıcıdır susuzluğun.
Anne sütündeki su kafi evet ama emzirdikten sonra teklşf et bakalım. Karnıntokken ister içerse susuzdur..
Zaten istemiyorsa almaz suyu da.
Ama 12 saat çok geldi bana. Gece uykuya doyduğu için gündüz uyumuyo zaten..
Cnm aynsi bzde de bez hep kuru islatmiyr ayrca pembe leke var susuz kalms zorluyrm su icsn dieAz önce emzirdim üstüne 7-8 ml kadar kaşıkla su verdim attı ağzından istemedi
Ya sıcaktan kuruyormu acaba bezi bunu bile düşünmeye başladım susuz kaldığını düşünmüyorum benimkininCnm aynsi bzde de bez hep kuru islatmiyr ayrca pembe leke var susuz kalms zorluyrm su icsn die
Aynen katılıyorum çünkü bizimde bezimiz kuru sadece bir defa çiş yapmış gibi alıyorum beziniKızlar aşırı sıcaklardan dolayı bebekler çiş yapmıyor hem süt az geliyor bebeğin emdiği de terle gidiyor herkeste aynı sorun var endişe etmeyin kendinizi ve bebeğinizi serin tutmaya çalışın sütün yanında su da verin
Bizdede o var dün gece gördüm cok korktum bugün doktora gidicem su veriyordum arada ama bu ara vermedim cidden cok sıcak biz dayanamıyoruz :/Kizlar ya bizim bezimiz de pembelik var susuz kalmis olabilirms su verckmsm devam ederse idrar tahlili yapilck
Tatlm ayni bez bizimkide boyleBizdede o var dün gece gördüm cok korktum bugün doktora gidicem su veriyordum arada ama bu ara vermedim cidden cok sıcak biz dayanamıyoruz :/
Kızlar birde size bir haberim var ://////// ben tekrar hamile kalmısım cok kötüyüm dündendir ağlamaktan helak oldum ne yapıcam bilmiyorum kızım cok kücük sütten kesicem ne yapıcam offffffff offfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?