- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.161
Hayırlısı olsun canım ikinci hamileliğin mi olacak kızını bebek 3 aylık olana kadar emzirebilirsin bence senin için daha zor çünkü sezaryen olmuştun sen hatırladığım kadarıyla adet olmuşmuydun sen ben hala olmuyorumBizdede o var dün gece gördüm cok korktum bugün doktora gidicem su veriyordum arada ama bu ara vermedim cidden cok sıcak biz dayanamıyoruz :/
Kızlar birde size bir haberim var ://////// ben tekrar hamile kalmısım cok kötüyüm dündendir ağlamaktan helak oldum ne yapıcam bilmiyorum kızım cok kücük sütten kesicem ne yapıcam offffffff offfff
T
Tatlm ayni bez bizimkide boyle
Hamile msn korunmadn mi canm kac haftalik hamileymssn bildgm kadriyla sutten kesilmiyorms emziren anneler vardi doktorunla konus bnce
Hayırlısı olsun canım ikinci hamileliğin mi olacak kızını bebek 3 aylık olana kadar emzirebilirsin bence senin için daha zor çünkü sezaryen olmuştun sen hatırladığım kadarıyla adet olmuşmuydun sen ben hala olmuyorum
Evet hatırladım safra kesesi ameliyatı olacaktın sen ama bence çok üzme kendini çünkü Rabbim yardım eder davetsiz misafiri o gönderdi inşallah kolayca atlatırsınEşim korunmadı spiralede izin vermedi bilmediği için anlattım bu adette takıcaktım iste süt müt korumuyo yalan ya :///// bilmiyorum zaten kızım cok içmiyordu süt büyük ihtimal keserim
Sormaya evet :/ kızım 4. Ayına giricek simdi adet olduö gecen ay bu adetimde spiral takıcaktım süt korur diye cok korunmadık ta bilmiyorum ne yapıcam ikiz gibi olucaklar :////////// sezeryan oldum ameliyat olucaktım safra kesesinden oda kaldı bu sefer patlama riski var cok riske girdim ameliyat olursam eğer aldırabilirim bilmiyorum cok karısık kafam ://
Hamile misin..hadi yaaa..ne diyimm maaşallah..erken ama..esin ne dediBizdede o var dün gece gördüm cok korktum bugün doktora gidicem su veriyordum arada ama bu ara vermedim cidden cok sıcak biz dayanamıyoruz :/
Kızlar birde size bir haberim var ://////// ben tekrar hamile kalmısım cok kötüyüm dündendir ağlamaktan helak oldum ne yapıcam bilmiyorum kızım cok kücük sütten kesicem ne yapıcam offffffff offfff
İnşallah canım allah kolaylıgını verir inşallah :////Hamile misin..hadi yaaa..ne diyimm maaşallah..erken ama..esin ne dedi
Evet hatırladım safra kesesi ameliyatı olacaktın sen ama bence çok üzme kendini çünkü Rabbim yardım eder davetsiz misafiri o gönderdi inşallah kolayca atlatırsın
4. ay alımızı olmaya gittiğimizde bize verdiler sağlık ocağından vegaferon diye bir kan damlası. İlk gün verdim çocuk mahvoldu ishal yaptı. Normalde 12 de uyuyup 6 da emmeye kalkan çocuk tüm gece uyumadı kıvrandı durdu ben de bıraktım vermedim. Bu ayın ortasında çocukmdoktoruna götürücez 5. Ay kontrolüne doktora sorucam bakalım. Siz ne durumdasınız ?Kizlar 4 aylik olupta kan damlasna baslayan var mi
4. ay alımızı olmaya gittiğimizde bize verdiler sağlık ocağından vegaferon diye bir kan damlası. İlk gün verdim çocuk mahvoldu ishal yaptı. Normalde 12 de uyuyup 6 da emmeye kalkan çocuk tüm gece uyumadı kıvrandı durdu ben de bıraktım vermedim. Bu ayın ortasında çocukmdoktoruna götürücez 5. Ay kontrolüne doktora sorucam bakalım. Siz ne durumdasınız ?
Maşallah sizinki tosuncuk olmuş. Biz de bu ayın 17 sinde rotarix in 2. Dozunu yaptırıcaz. Bu ara benim oğlum hiç kilo almadı çok üzülüyorum. Sütüm gayet var tek göğsümden 100 cc süt geliyor. Daha sağsam daha da çıkar yani emmesi de bu aralar iyi saatte bir emiyor. 4 ay 1 haftalıkken 65 cm ve 6.900 çıkmıştı. Aradan 15 gün geçti hala 6900 . Kendi yediklerime ekstra dikkat etmeye başladım umarım kilo almaya geçer.Biz bugün 4 ay kontrolünden döndük. İdrar ile alakalı durumu yazmıştım. Pipisinik açık olduğunu bi enfeksiyon durumu olmadığını söyledi. Yapmama durumunun sıcaklardan olabileceğini söyledi. Su verip vermemek sana kalmış ama %90 ı su sütün vermesen de olur dedi. İçim çok rahatladı. Gece 12 saat emmiyordu birde oğlum. Olabilir gündğz 7 saate kadar da emmeyebilir dedi gerçekten dw öyle dursa duruyor.
Boyumuz 63 kilomuz 8650 baş çevremiz 43 olmuş. Maşallah oğluma.
Bize kan ilacı vermedi. Gelişiminden dolayı 6. Aydan önce vermeyecgm dedi. Kullanmayacgz yani. Sağlık ocaklarında kan sayımı bile yapmadan direk veriyorlar ilacı. Gerçi benim doktor test bile yapmadan vermedi. 3 tane aşı olduk. Rota nın 2. Dozu yapıldı. Rotarix olduğu için 2 doz muş eğer rotater olsa imiş aşı 3 doz olacakmış. Yani 6. Ayda ama bizde bitti artk. Sizde durumlar nasıl?
Cann benimkinin emmesi çok azaldı. Kilonun çoğunu 20 günde aldı. Son on gün neredeyse emmedi sayılır zar zor verdim. Meme reddi vardı. Yeni yeni az az emiyor. Sen inatla süt ver mama falan verme sakın. Bizim dr bu ay 400-500 alması gerkeen dedi o kadar bile yeter miş. Sen yediklerine dikkat et ev yemeği olsun mutlaka. 3 aydab sonra eskisi kadar kilo alımının hızlı olmadı beklenemez ama hiç almaması garip olmuş. Diş falan varmı görünürde?Maşallah sizinki tosuncuk olmuş. Biz de bu ayın 17 sinde rotarix in 2. Dozunu yaptırıcaz. Bu ara benim oğlum hiç kilo almadı çok üzülüyorum. Sütüm gayet var tek göğsümden 100 cc süt geliyor. Daha sağsam daha da çıkar yani emmesi de bu aralar iyi saatte bir emiyor. 4 ay 1 haftalıkken 65 cm ve 6.900 çıkmıştı. Aradan 15 gün geçti hala 6900 . Kendi yediklerime ekstra dikkat etmeye başladım umarım kilo almaya geçer.
Meme reddi bizim 20 gün önce falan oldu.bütün gün gibi ağlıyordu durmadan emen çocuk emmemeye başlamıştı. Emzirmeye başlıyoruz azcık emio sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyordu. Bir defasında 5-6 saat hiç emmedi. Bi 10 gündür falan güzel emmeye başladı inşallah kilo alımı da yoluna girer. Damakları sert ve beyaz. Diş gelebilir hatta o çok ağladığı dönemlerde ishaldi. Bilmiyorum gaz mı diş mi?Cann benimkinin emmesi çok azaldı. Kilonun çoğunu 20 günde aldı. Son on gün neredeyse emmedi sayılır zar zor verdim. Meme reddi vardı. Yeni yeni az az emiyor. Sen inatla süt ver mama falan verme sakın. Bizim dr bu ay 400-500 alması gerkeen dedi o kadar bile yeter miş. Sen yediklerine dikkat et ev yemeği olsun mutlaka. 3 aydab sonra eskisi kadar kilo alımının hızlı olmadı beklenemez ama hiç almaması garip olmuş. Diş falan varmı görünürde?
Canım yazdıklarınızı okudum benim oğlum 1 ay önce aynen emmedi ben mamada veriyorum biberonu da reddetti sonra doktora götürdüm çünkü bir hafta sürdü meğerse çocuk tıkanmış akciğerlerinde enfeksiyon olmuş doktor hemen muyane sırasında burnuna serum sıkıp açtı bi balgam çıktı antibiyotik buhar derken iyi oldu dun yine aynı sıkıntı oldu götürdüm yine tıkanmış alarjik bronşit dedi doktor ateş olmuyor soğuk soğuk terliyor ve hiç emmiyor sürekli huzursuzMeme reddi bizim 20 gün önce falan oldu.bütün gün gibi ağlıyordu durmadan emen çocuk emmemeye başlamıştı. Emzirmeye başlıyoruz azcık emio sonra çığlık atarak ağlamaya başlıyordu. Bir defasında 5-6 saat hiç emmedi. Bi 10 gündür falan güzel emmeye başladı inşallah kilo alımı da yoluna girer. Damakları sert ve beyaz. Diş gelebilir hatta o çok ağladığı dönemlerde ishaldi. Bilmiyorum gaz mı diş mi?
Geçmiş olsun canım . Çok şaşırdım hiç böyle bişey duymamıştım. Çok şükür şimdi emiyor saatte bir. Demekki böyle durumlar da olabiliyor.Canım yazdıklarınızı okudum benim oğlum 1 ay önce aynen emmedi ben mamada veriyorum biberonu da reddetti sonra doktora götürdüm çünkü bir hafta sürdü meğerse çocuk tıkanmış akciğerlerinde enfeksiyon olmuş doktor hemen muyane sırasında burnuna serum sıkıp açtı bi balgam çıktı antibiyotik buhar derken iyi oldu dun yine aynı sıkıntı oldu götürdüm yine tıkanmış alarjik bronşit dedi doktor ateş olmuyor soğuk soğuk terliyor ve hiç emmiyor sürekli huzursuz
Canm bzede vegaferon verdi cok haz sancisi yapti doktoru kan ilacini degstrdi baska verdi o da ypti snra doktr kes ilaci verme ddi4. ay alımızı olmaya gittiğimizde bize verdiler sağlık ocağından vegaferon diye bir kan damlası. İlk gün verdim çocuk mahvoldu ishal yaptı. Normalde 12 de uyuyup 6 da emmeye kalkan çocuk tüm gece uyumadı kıvrandı durdu ben de bıraktım vermedim. Bu ayın ortasında çocukmdoktoruna götürücez 5. Ay kontrolüne doktora sorucam bakalım. Siz ne durumdasınız ?
Gözüm korktu vallahi kan ilacından ayın on dördünde aşımız var sağlık ocağında verseler de kullanmicamCanm bzede vegaferon verdi cok haz sancisi yapti doktoru kan ilacini degstrdi baska verdi o da ypti snra doktr kes ilaci verme ddi
Bir doktorunla gorus istersn cnm belki szde yapmzGözüm korktu vallahi kan ilacından ayın on dördünde aşımız var sağlık ocağında verseler de kullanmicam
Kızlar benim oğlum pek gelismedi. Ne yapmalıyım boy 61 cm kilo 6100 bu ay zayifladi .yarin da aşımız. Ateş yapıyor mu yaptıran anneler varmı[/QUO4
4 aylik asi bzde ates yapmadi cnm
Bizde ateş yapmadı 4. Ay aşısı ama sağlık ocağından takip edin dediler. 2 gün takip ettik. Her ihtimale karşı aşıdan 2 saat sonra fitil koyun demişti ebemiz.Kızlar benim oğlum pek gelismedi. Ne yapmalıyım boy 61 cm kilo 6100 bu ay zayifladi .yarin da aşımız. Ateş yapıyor mu yaptıran anneler varmı
Yinede iyi bence bozma moralini çok çok iyi değil ama kötü değil normal standart geldi banaKızlar benim oğlum pek gelismedi. Ne yapmalıyım boy 61 cm kilo 6100 bu ay zayifladi .yarin da aşımız. Ateş yapıyor mu yaptıran anneler varmı
İlk 3 ay aldığı kadar kilo alımı bekleme zaten canm. Boyu da kilosu da gayet normal. Kaç gr aldı bu ay? 400-500 alsa bile kafi. Bundan sonra eski aldığı gibi 1 kilo falan bekleme yani. Canını da sıkmaKızlar benim oğlum pek gelismedi. Ne yapmalıyım boy 61 cm kilo 6100 bu ay zayifladi .yarin da aşımız. Ateş yapıyor mu yaptıran anneler varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?