- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.181
Noyan Tuna ' m. Adını bile son anda karar verip koyduk. Ne çabuk büyüdün sen. Hamileliğimden beri bu forumdaym ve zaman o kadsr kıymetli ki bir baktık 4 aylık olmuş. Bütün bebeklerimizin sağlıklı mutlu huzurlu olması dileğiyle. maşallah oğluma
Evet iyi hatırlıyorsun doğa olacakki 6. Aya kadar kzı demişlerdi yine de doğa olsun dedik ama sanırım içimize sinmemiş olacakki doğduktan 2 gün sonra bir gece hop karar verdik. Maşallah Atlas bey e. Ve çok benziyorlar Noyan ile :) bahtları güzel olsun dediğin gibi. Öp bizim için :)Maşallah :)
Ben de Doğa diye hatırlıyorum oğlunun adını ama şahane bir isim ile çoook tatlı bi bey var karşımızda :)
Allah bebeklerimizin bahtını güzel kılsın inşallah..
Biz de 5 Mart doğumluyuz ve bugün 5. Ayımıza giriş yaptık..
Maşallah bebeklerimize :)
Bin maşallah Allah esirgesinNoyan Tuna ' m. Adını bile son anda karar verip koyduk. Ne çabuk büyüdün sen. Hamileliğimden beri bu forumdaym ve zaman o kadsr kıymetli ki bir baktık 4 aylık olmuş. Bütün bebeklerimizin sağlıklı mutlu huzurlu olması dileğiyle. maşallah oğluma
Atlasın ilk fotoğrafı geldi gözümün önüne zaman nasıl da geçmiş büyümüş yakışıklı maşallah maşallah bin maşallahMaşallah :)
Ben de Doğa diye hatırlıyorum oğlunun adını ama şahane bir isim ile çoook tatlı bi bey var karşımızda :)
Allah bebeklerimizin bahtını güzel kılsın inşallah..
Biz de 5 Mart doğumluyuz ve bugün 5. Ayımıza giriş yaptık..
Maşallah bebeklerimize :)
Atlasın ilk fotoğrafı geldi gözümün önüne zaman nasıl da geçmiş büyümüş yakışıklı maşallah maşallah bin maşallah
Kızlar kehribar kullanacak olan var mı??
Kızlar 9 Mart doğumlu oğlum bugün tam anlamıyla dönmeyi başardı. Durmadan yüzüstü dönüyor sonra da sıkılıp bağırıyor. Sizinkiler ne alemde
Sırt üstünden yüzüstü dönme ancak hırslanınca bi iki defa yaptı. Ama yüzüstünden sırt üstüne rahat dönebiliyorKızlar 9 Mart doğumlu oğlum bugün tam anlamıyla dönmeyi başardı. Durmadan yüzüstü dönüyor sonra da sıkılıp bağırıyor. Sizinkiler ne alemde
Ben :)
İlk hediyesiydi Atlas'ın.. Bu ay takmaya başlarız galiba..
Ben işime yaramadı diyeni görmedim.Almayı düşünüyorum ama faydası olurmu kararsız kaldm
Benimki yüzüstü nden sırt üstüne dönmedi hiç. Yuzustundeyken bi süre sonra sıkılıp bağırıyor. 2 gündür de oyun halisi yla baya vakit geciriyorSırt üstünden yüzüstü dönme ancak hırslanınca bi iki defa yaptı. Ama yüzüstünden sırt üstüne rahat dönebiliyor
Kizlr kehribar ne ise yariyo
Benim oğlum da 9 mart doğumlu bizimki yana dönüp tekrar sırtüstü pozisyonu yapıyor bide ayaklarını elliyorBen işime yaramadı diyeni görmedim.
Belki tesadüf belki gerçekten iyi..
Bilemiyorum.
Yaşayıp görcem bakalım
Benim oğlanda dönemiyor içim rahatladı sadece sağdan sola sıkdan sağaMaşallah :)
Atlas kendi kendine dönemiyo henüz..
Ama yattığı yerden kendini kaldırıyo 45'.. sonra biz desteklersek oturuyo..
6 aydan önce oturtmayın derler ama burda ebemiz, bebek hazır olduğunu söylüyor. Önüne geçmeyin. Oturtun.. rahatsız olursa kendini devirir ya da kaydırır dedi.
Biz de oturuyoruz, ayağa kalkıyoruz, adım atıyoruz ama kendi kendimize dönemiyoruz..
Benim oğlanda dönemiyor içim rahatladı sadece sağdan sola sıkdan sağa
Bizde 1 aydır oyun halısında vakit geçiriyorız. İlgisi kolayca değişiyor artık yüzstü ve ya sırtüstü uzun süre durmuyor. Boyun gelişimi açısından yüzüstü daha iyi öyle de alıştırmaya çalış. Aurıca yüzüstünden sırt üstüne dönmesi daha kolaydırseninki tam tersibi nasıl becermiş maşallah. Bizim ona birqz daha yolumuz var karamelin de dediği gibi çocuk gün boyunerdeyse bendenbaşka kimseyi göemüyorkiBenimki yüzüstü nden sırt üstüne dönmedi hiç. Yuzustundeyken bi süre sonra sıkılıp bağırıyor. 2 gündür de oyun halisi yla baya vakit geciriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?