Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Çok haklısın ama biraz acı bir tecrübe yaşadım korkum ondan

Benim 3 çocuğum var iki numara 7 yaşında kızım var kızım dokuz aylıktı hala dönmüyordu sonra doktora götürdük hiç bişey yok dediler bir doktora da değil bir kaç doktora gosterdik anlamadılar bişey yok deyip gonderiyorlardı sonra kızım 17 aylık yürümeye başladı ve parmak ucu yürüdü

Yine doktora götürdük yine bişeyi yok dediler en sonunda içim rahat etmedi adanada vir profesöre götürdük ve o anladı beş yaşına kadar hiç topuğuna basmadı hep parmak ucunda yürüdü

Tabi beş yaşına kadar fizik tedavi gördü ayak bileklerinde aşil tendon kısalığı varmış beş yaşında ameliyat oldu ve Allah'ıma şükürler olsun şuanda çok iyi normal yürüyor

Bu yüzden oğlumu bayramdan sonra kızımın doktoruna götürdüm ve çok şükür iyi dedi ama yinede hep aynı şeyi birdaha yaşamaktan korkuyorum Allah 'ım kimseye dermansız dert vermesin

Çok haklısın ama biraz acı bir tecrübe yaşadım korkum ondan

Ne gibi ?

Bu yüzden oğlumu bayramdan sonra kızımın doktoruna götürdüm ve çok şükür iyi dedi ama yinede hep aynı şeyi birdaha yaşamaktan korkuyorum Allah 'ım kimseye dermansız dert vermesin

Şimdi okudum..
Allah dermansız dert vermesin. Ne yazık ki doktorlarımız bazen ilgisiz olabiliyor :/

Çok şükür iyi bir doktorla karşılaşmışsınız.
Bir şey daha öğrenmiş oldum sayende.
İnşallah oğlun pıtır pıtır döncek yakında bak gör :)

İnşallah canım hepimizin evlatları vakti zamanı gelince sağlıklı bir şekilde yürümeye başlarlar

Kızlar 9 Mart doğumlu oğlum bugün tam anlamıyla dönmeyi başardı. Durmadan yüzüstü dönüyor sonra da sıkılıp bağırıyor. Sizinkiler ne alemde
Benim oğlan 1 buçuk aydır falan dönüyor. Emeklemeye çalışıyor ama emekleyemeyince basıyor yaygArayı öyle böyle ağlamıyor görseniz. Bazen özellikle tutuyorum dönmesin diye. Alt değiştirmek de zor şimdi tam altını bağlıcam fırt dönüo hemen.

O ne taş falan ni
Evet canım, doğal taş..
Kolye bileklik yapıp bebeğe takılıo

Maşallah..
Alt değiştirme masamızda bizimki de durmuyo. Uyku arkadaşını ya da kitaplarından birini veriyorum eline.. Sorular soruyorum.. Duruyo öyle..
Hoop arada hallediyorum.

Kizlar merhaba ipek kiz 3 ay 12 gunluk oldu bu ayki 3 ay kontrolumuz 100.gunde oldu biraz geciktik, 600 gr almis 3.ay icin az geldi uzuldum ama 10 15 gundur de meme reddi yasiyoduk aslinda bekledigimde bi durumdu diyebilirim simdi yavas yavas atlatsakta kizim cok enterasam bi sekilde oturup emzirdigimiz klasik emzirme posizyonunda artik emmiyor meme yaklasinca aninda oksurmeye basliyor yalandan:))kendini atiyor kafayi ceviriyor..suan emmeyle ilgili problem kalmadi ama pozisyon seciyoruz sadece ikimizde yataga yatiyoruz oyle emiyor buda benim icin disari cikmayi cok zorlastiriyor umarim buda gecici bir sorundur(
Bide kizlar en buyuk problem kizim babasina gitmiyor esim isten gelince sevmek istiyor nasil agliyor size anlatamam kucagina gitmiyor yuzene bakip konusunca bile agliyor arkasi donuk kucagina alincada agliyo cok uzuluyoruz esim kucagina alinca ben oyuncaklarla karsisinda sebeklikler yapiyorum sarki turku ziplatiyiruz neler neler ama nafile basina gelen yoktur ama bi fikri olan cikar belki ne yapabilirizki (

Zamanla daha da iyi tanıyacaktır benim oğlumda çok az duruyor babasında biraz durduktsn sonra ağlamaya başlıyor senin bebek kadar değilse de bizimki de babada çok mutlu değil ama zaman lazım

Yinede iyi bence bozma moralini çok çok iyi değil ama kötü değil normal standart geldi bana

Normalin biraz altı dedi .dönme falan bizde yok . Sadace şirin üstü safa ve sola dönüyor bide kendini geri geri goturuyor . Gec mi olacak acaba gelişmişi. Doktora goturmelimiyim

İlk 3 ay aldığı kadar kilo alımı bekleme zaten canm. Boyu da kilosu da gayet normal. Kaç gr aldı bu ay? 400-500 alsa bile kafi. Bundan sonra eski aldığı gibi 1 kilo falan bekleme yani. Canını da sıkma

Canım bu ay kilo almadı 100 gr zayifladi .3. Ayında 550 gr almişti. Ama bu ay ne oldu da düştü anlamıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…