- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Dalin sanki bebk kokuyr demiCanım benim hamilelikte kokulara hassasiyetim olduğu gündne itibaren hacı şakirin granüllü sabununu kullanıyorum. Bebeğe de onu kullanırım herhalde. Tabi dalin çok güzel kokuyor :)
Yap yap iyice ağırlaşmadan çok keyifli (saatler sürmesine rağmen hayatımda yaptığım en keyifli ütüydü diyebilirim) bi de büyük boy buzdolabı poşetlerine koyup içine de dalin sabun koy misler gibi koksun kuzun giyince.Aynen canm dogru soyluyorsn bnde yavas yavas yikayip utulemeye baslasm iyi olack
Dedigini yapicam canm eminim cok keyiflidirYap yap iyice ağırlaşmadan çok keyifli (saatler sürmesine rağmen hayatımda yaptığım en keyifli ütüydü diyebilirim) bi de büyük boy buzdolabı poşetlerine koyup içine de dalin sabun koy misler gibi koksun kuzun giyince.
Kızlar hastane odası için süs aldınız mı peki? Ben de bir gün eşimle Eminönü yapmayı planlıyorum ama nette önereceğiniz site varsa ordan da bakabilirim..
Evet.. missss :)Dalin sanki bebk kokuyr demi
Sen neler yaptın canım biraz bahseder misin hastane odası için?Bence kendin alıp yap daha iyi bizim burda eminönü yok olsaydı hepinize yapardımkızlar int. Bebek beşiği için hastanede kurdele sordum 40tlden asağı fiyat vermediler birde anneninkiyle 80 birde tül felan istersen 150 bilmem ne o ne öyle bi sürü masraf (tabi yaptırmak isteyene) ben kendim yapmayı planlıyorum nasip olursa. Belki bi baktınız hediyelikleride kendim yaparım o kadar gereksiz para veremem acıkcası...
Ben biraz bu konuda tutuğum diyebilirim, yani sevmiyorum o kadar süs gereksiz geliyo, çeyiz evlilik, bebek alışverişi denince 10 liralık şey 80 lira olduğu için maddi kısmına hiç değinmiyorum bile o nedenle böyle şeyleri minimumda tutmaya çalışıyorum. Ben kızıma bi kilo çikolata yaptırdım üzerine güzel bi yazı yazdık yapışkanlı kağıtla, çikolatayı koymak için örgüden kutular var ya kolalanmış onlardan aldım bi de lokum için aldım, önümüzdeki hafta güzel lokumlar alıyım diyorum bir kilo yeter diye tahmin ediyorum, güzel şişeli bi kolonya aldım hem misafirler hem de ben kullanırım diye, bi tane metal pembe bi kelebek aldım kapı süsü daha sonra evime asıcam, kendime lohusa tacı yaptım kırmızı kurdeladan kızıma da bant yaptım, eve lohusa şerbeti alıcam ona uygun güzel bardaklarım var onları kullanırım diyorum. Yapanlara lafım yok ama bebeği ziyarete gelenlere verilen hediyeleri saçma buluyorum kendi adıma dediğim gibi kızım geldi ağzımız tatlansın diye çikolata ve lokum ikram edicem. Evim içinse içli köfte yaptım buzluğa attım sigara böreğiyle, bu hafta da enerjim olursa dolma sarıp koyucam buzluğa eve gelen misafirlere kolay ikramlık olur ek olarak su böreği sipariş ederim diyorum kalabalık olursa. Ev ve hastane misafir hazırlıklarım bunlardan ibaret canım.Sen neler yaptın canım biraz bahseder misin hastane odası için?
Ahahaha aynı benBence kendin alıp yap daha iyi bizim burda eminönü yok olsaydı hepinize yapardımkızlar int. Bebek beşiği için hastanede kurdele sordum 40tlden asağı fiyat vermediler birde anneninkiyle 80 birde tül felan istersen 150 bilmem ne o ne öyle bi sürü masraf (tabi yaptırmak isteyene) ben kendim yapmayı planlıyorum nasip olursa. Belki bi baktınız hediyelikleride kendim yaparım o kadar gereksiz para veremem acıkcası...
Sen neler yaptın canım biraz bahseder misin hastane odası için?
Ahahaha aynı ben
Ben nikah şekerlerimi bile kendim yaptım gerçekten çok güzel olmuşlardı, hem kendi emeğimle yaptığım şeyler bana daha değerli geliyo. Lohusa tacımı ve kızımın saç bantını kendim yaptım, youtube a girince öyle güzel modeller var ki o kaaa parayı veremem.
Dikiş makinasına cesaret edemem şimdilik de makinam olsa çok şey yaparım biliyorum. Belki büyük eve çıkınca alırım bi makinaNe güzel ama kendi yaptıgın şey :) bende dikiş mak. Var a101den almıstım gecensene ufak seyleri dikiyorum kurdele tül felan kendim yapıcam :) bakalım yaptıkca gruba atarım sende at canım fikir olsun hepimize bi baktın bütün grup süs esyalarına sarmışız
Canm masallah snaBen biraz bu konuda tutuğum diyebilirim, yani sevmiyorum o kadar süs gereksiz geliyo, çeyiz evlilik, bebek alışverişi denince 10 liralık şey 80 lira olduğu için maddi kısmına hiç değinmiyorum bile o nedenle böyle şeyleri minimumda tutmaya çalışıyorum. Ben kızıma bi kilo çikolata yaptırdım üzerine güzel bi yazı yazdık yapışkanlı kağıtla, çikolatayı koymak için örgüden kutular var ya kolalanmış onlardan aldım bi de lokum için aldım, önümüzdeki hafta güzel lokumlar alıyım diyorum bir kilo yeter diye tahmin ediyorum, güzel şişeli bi kolonya aldım hem misafirler hem de ben kullanırım diye, bi tane metal pembe bi kelebek aldım kapı süsü daha sonra evime asıcam, kendime lohusa tacı yaptım kırmızı kurdeladan kızıma da bant yaptım, eve lohusa şerbeti alıcam ona uygun güzel bardaklarım var onları kullanırım diyorum. Yapanlara lafım yok ama bebeği ziyarete gelenlere verilen hediyeleri saçma buluyorum kendi adıma dediğim gibi kızım geldi ağzımız tatlansın diye çikolata ve lokum ikram edicem. Evim içinse içli köfte yaptım buzluğa attım sigara böreğiyle, bu hafta da enerjim olursa dolma sarıp koyucam buzluğa eve gelen misafirlere kolay ikramlık olur ek olarak su böreği sipariş ederim diyorum kalabalık olursa. Ev ve hastane misafir hazırlıklarım bunlardan ibaret canım.
Ben de bilmiyodum youtube da yüzlerce video var basitinden zoruna ne ararsan ver tek tek anlatıyo videolar. Ben neler öğrendim o videolardan yaparsın tabi niye yapamayasın, içli köfteyi bile videoyu izleyerek öğrendim deneme yanılmayla hallettim.Canm masallah snahem pratiksn hem de marifetlisin
Bnde hic oyle seyler yoktu taclar bantlar kndim yapayim daha dogrusu hic denemedm hep hazra kactim denesem mi ki becerebilir miym
Valla tatlm haklisin izledim bi video kolaya benziyor yarin malzemeleri alip denicem bakalmBen de bilmiyodum youtube da yüzlerce video var basitinden zoruna ne ararsan ver tek tek anlatıyo videolar. Ben neler öğrendim o videolardan yaparsın tabi niye yapamayasın, içli köfteyi bile videoyu izleyerek öğrendim deneme yanılmayla hallettim.
Yap tabi bize de haber ver.Valla tatlm haklisin izledim bi video kolaya benziyor yarin malzemeleri alip denicem bakalm
Tmm cnm veririmYap tabi bize de haber ver.
Dikiş makinasına cesaret edemem şimdilik de makinam olsa çok şey yaparım biliyorum. Belki büyük eve çıkınca alırım bi makina
Kızlar hastane odası için süs aldınız mı peki? Ben de bir gün eşimle Eminönü yapmayı planlıyorum ama nette önereceğiniz site varsa ordan da bakabilirim..
canım eminönünde hanların hepsine gittim. aldığın ucuzmuş gibi geliyor ama emeği yolu derken aynı fiyata geliyor aslında. ben gitti gidiyordan kolonyalarımı ve hediye anahtarlıklarımı aldım, 10 tl ye eminönünden süssüz lohusa terliği aldım. ben pek süslü şeyleri seviyorumda sadece kurdele takacağım. hastane kapı süsünü daha bugün instagramdan sipariş verdim. @keceyledoludolu diye bir hesap. uzun zamandır arıyordum tam kefime göre ancak orda buldum. hemen hemen aynısı başka yerlerde 110 120 tl iken burda 75 tl ye buldum.
bu tarz şeyler için instagram en iyisi, biraz yorucu oluyor ama güzel oluyor. eminönünde de hanlara ve hanlara giden yollara bakman yeter çok kafan karışmasın
Öylede kapı süsleri cok pahalı kendin yapsan 50den fazla tutmaz malzemende kalır :) onlar emek koyuyorlar o emegi kendin yapınca ucuz oluyor bana göre :))) çok para vermeyi sevmiyorum öyle seylere :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?