- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
. Bende hazırlanıcam canım ama yıkama erken daha ya tozlanmasın :) ani dogum olsa bile annelerimiz veya yakınımız yıkayıp kurutup getirir :)Kizlar asagi yukari hepimizin durumu ve korkulari ayni bnde arada asagida hissediyrm bebisi cik kiz yukari korkutma beni diye durtuyorum :) tuvalet desen surekli ordayim esim wcye bi yatak atcam artik dio :) canta hazirlamadm bn daha erken die subatta hazirlayim yikaym utuleyim diyorum ama aniden bsey olur diye korkuyrm
Ha bu arada surekli wcye gidip el yikamaktan ellerim kizardi yara olmaya basladi doktor egzama baslangicina cevirms dedi ilac verdi
Farklı
Bugün benim çok küçük lekelenmem oldu. Panik oldum. Biraz fazla yürümüştü m bir de ayağımda 8 cm. Topuklu bir kötü oldum ona bağladım. Doktoruma gittik. Sorun görünmüyor ama yinede 3 gün progestron iç dedi. 1 hafta yürüyüş yasakladı.çok korktum ama.
Saol canım ne iyi arkadaşların varmış:) Bugün mağazada bakacaktık aklımdan çıkmış. Bi E Bebek satış elemanı yılbaşından sonra yeni fiyatlar olacak dedi zamlı yani. Ama başka bi çalışan da şubatta hep e Bebek indirimleri olur dedi. Araba için biraz bekleyecem sanırım. Ocak sonu yada şubat gibi alayım diyorum.
Ne güzel canım inşallah istediğin gibi olur herşey. Ben de normal doğumu çok istiyorum ama eş aşağıdaydı en son bakalım ne dicek doktorum kontrolde. Bu arada kızlar zaman ne çabuk geçiyor dimi 2 ay sonra bebişler gelecek inşallah :)
Canım ben c.tesi güncel haliyle vereyim olur mu? En son kontrole gideli 1 ay oluyor :)
Canım peki anne ve bebek iyi mi? Çok geçmiş olsun. Bende de çatlama yok kızlar ve çok üşengecim bademyağını her gün sürmüyorum. Umarım doğumdan sonra haritaya dönmem :) Bu arada benim sütüm arttı yakam ıslanıyor. Ne zaman bulgur pilavı yiyip uyusam yakam ıslak kalkıyorum. Su gibi geliyor ve kuruyunca bluzumun o kısmı sertelşmiş oluyor. İnsanın hoşuna gitmiyor değil hani :) Sizde var mı sütü gelmeye başlayan?Bnde dun hapsrirkn altima kacrdim :))) bn daha catlamadm ama bakalm
Az once arkadasmin yengesi erkn dogum yapti 33 haftalik suyu bitms tabi smdi ben bi panik
Iyiler sukur canim bebis 2160 gr dogmus 10 gun sonra cikcaklarmsCanım peki anne ve bebek iyi mi? Çok geçmiş olsun. Bende de çatlama yok kızlar ve çok üşengecim bademyağını her gün sürmüyorum. Umarım doğumdan sonra haritaya dönmem :) Bu arada benim sütüm arttı yakam ıslanıyor. Ne zaman bulgur pilavı yiyip uyusam yakam ıslak kalkıyorum. Su gibi geliyor ve kuruyunca bluzumun o kısmı sertelşmiş oluyor. İnsanın hoşuna gitmiyor değil hani :) Sizde var mı sütü gelmeye başlayan?
Bnde ondan korkuyrm tozlanck etcek die subatta yikarim diyorum da bakalmValla benim doktorum ocak sonundan sonra hazırlan dedi bu ayı atlayalım bize yeter:/ bende aldım ama daha hazırlamadım eksiklerim var hastne cıkısı gecelik takımı felan aldım bakalım rabbim ne zaman nasip ederse
. Bende hazırlanıcam canım ama yıkama erken daha ya tozlanmasın :) ani dogum olsa bile annelerimiz veya yakınımız yıkayıp kurutup getirir :)
Bndd sonraya biraktim canim puset aldim e bebebtn bakalm bugun gelcek heyecanliym :) en son biz 1206 gr olmstuk ama cmtsi kontrol var o zamn guncellerm tatlmbende sonraya bıraktım bebek arabasını şimdilik puset var onunla idare edicem
Amin tatlm insallah hayir olur olabildgince stresten uzak durmaya calis cnm senden ve bebisinden kiymetli deil yavalla canım birinden birşey duymama gerek yok. ben hep paniğimve bu durum beni rahatsız ediyor. üstelik çalışıyorum ve stresli bir işim var allah sonumuzu hayretsin
Allah sağlık versin canım çok şükür iyiler sonuç olarak. Doğumdan sonra gelir seninki de inşallah. Ne olacağını şimdiden kestiremeyiz nasılsa. Herşey Allahtan..Iyiler sukur canim bebis 2160 gr dogmus 10 gun sonra cikcaklarms
Bnden daha sut gelmedi goguslerimde gic buyumedi
Kızlar ben tozlanmasınlar diye poşetlere sarıp küçük çekçekli bavulun içine koydum ve kapattım. Bu şekilde toz olmaz diye umut ediyorum :)Bnde ondan korkuyrm tozlanck etcek die subatta yikarim diyorum da bakalm
Sezeryan olursam bnm dogum subat sonuna geliyr gbi
Benim 20. haftadayken gelmeye başladı, doktorum elleme hiç dedi ilk süt bebek için çok faydalıymış. Umarım kuzularımız doğduğunda da bol olur sütümüz.Canım peki anne ve bebek iyi mi? Çok geçmiş olsun. Bende de çatlama yok kızlar ve çok üşengecim bademyağını her gün sürmüyorum. Umarım doğumdan sonra haritaya dönmem :) Bu arada benim sütüm arttı yakam ıslanıyor. Ne zaman bulgur pilavı yiyip uyusam yakam ıslak kalkıyorum. Su gibi geliyor ve kuruyunca bluzumun o kısmı sertelşmiş oluyor. İnsanın hoşuna gitmiyor değil hani :) Sizde var mı sütü gelmeye başlayan?
Ben de öyle yaptım bi de dalin sabun almıştım içine sabun koydum çantayı açınca misler gibi kokuyo, kızım mis kokulu giysin dedim.Kızlar ben tozlanmasınlar diye poşetlere sarıp küçük çekçekli bavulun içine koydum ve kapattım. Bu şekilde toz olmaz diye umut ediyorum :)
Benim 20. haftadayken gelmeye başladı, doktorum elleme hiç dedi ilk süt bebek için çok faydalıymış. Umarım kuzularımız doğduğunda da bol olur sütümüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?