Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Valla benim doktorum ocak sonundan sonra hazırlan dedi bu ayı atlayalım bize yeter:/ bende aldım ama daha hazırlamadım eksiklerim var hastne cıkısı gecelik takımı felan aldım bakalım rabbim ne zaman nasip ederse
. Bende hazırlanıcam canım ama yıkama erken daha ya tozlanmasın :) ani dogum olsa bile annelerimiz veya yakınımız yıkayıp kurutup getirir :)

allah korusun dikkat et kuzumm kendinee :/

bende sonraya bıraktım bebek arabasını şimdilik puset var onunla idare edicem

Selamlar kızlar. Hazırlıklar konuşulmuş yaa ben de yıkayayım en azından hastane seti benim pijamayı ( daha terziye gidecek malum paçalar) diyorum. Annem şehir dışında şubatta beraber yapalım dedi ama geç sanki şubat. Yada erken doğum korkum var. Nevresimleri vs onca şey yıkanacak ütülenecek. Yakınımda kimse de yok. Bu ay baya bişeyini tamamladık. Ctesi kontrolüm var boy kilo güncelleme yaparım.
Bu arada benim de karnım kaşınıyor özellikle akşamları çünkü yemekten sonra geriliyor ama kaşımıyorum hemen bebe yağına koşuyorum:) vee evet wc benim de en yakınım oldu ( çok sıkışmış gibi gece kaç kere uyanıyorum hiç de öyle sıkışmamışım meğer

hakkaten ben hiç bişey anlayamadım bu hamilelikten :) gelip geçiveriyor sankii :)

Bnde dun hapsrirkn altima kacrdim :))) bn daha catlamadm ama bakalm
Az once arkadasmin yengesi erkn dogum yapti 33 haftalik suyu bitms tabi smdi ben bi panik
Canım peki anne ve bebek iyi mi? Çok geçmiş olsun. Bende de çatlama yok kızlar ve çok üşengecim bademyağını her gün sürmüyorum. Umarım doğumdan sonra haritaya dönmem :) Bu arada benim sütüm arttı yakam ıslanıyor. Ne zaman bulgur pilavı yiyip uyusam yakam ıslak kalkıyorum. Su gibi geliyor ve kuruyunca bluzumun o kısmı sertelşmiş oluyor. İnsanın hoşuna gitmiyor değil hani :) Sizde var mı sütü gelmeye başlayan?

Iyiler sukur canim bebis 2160 gr dogmus 10 gun sonra cikcaklarms
Bnden daha sut gelmedi goguslerimde gic buyumedi

Bnde ondan korkuyrm tozlanck etcek die subatta yikarim diyorum da bakalm
Sezeryan olursam bnm dogum subat sonuna geliyr gbi

valla canım birinden birşey duymama gerek yok. ben hep paniğim ve bu durum beni rahatsız ediyor. üstelik çalışıyorum ve stresli bir işim var allah sonumuzu hayretsin
Amin tatlm insallah hayir olur olabildgince stresten uzak durmaya calis cnm senden ve bebisinden kiymetli deil ya

Iyiler sukur canim bebis 2160 gr dogmus 10 gun sonra cikcaklarms
Bnden daha sut gelmedi goguslerimde gic buyumedi
Allah sağlık versin canım çok şükür iyiler sonuç olarak. Doğumdan sonra gelir seninki de inşallah. Ne olacağını şimdiden kestiremeyiz nasılsa. Herşey Allahtan..

Bnde ondan korkuyrm tozlanck etcek die subatta yikarim diyorum da bakalm
Sezeryan olursam bnm dogum subat sonuna geliyr gbi
Kızlar ben tozlanmasınlar diye poşetlere sarıp küçük çekçekli bavulun içine koydum ve kapattım. Bu şekilde toz olmaz diye umut ediyorum :)

Benim 20. haftadayken gelmeye başladı, doktorum elleme hiç dedi ilk süt bebek için çok faydalıymış. Umarım kuzularımız doğduğunda da bol olur sütümüz.

Kızlar ben tozlanmasınlar diye poşetlere sarıp küçük çekçekli bavulun içine koydum ve kapattım. Bu şekilde toz olmaz diye umut ediyorum :)
Ben de öyle yaptım bi de dalin sabun almıştım içine sabun koydum çantayı açınca misler gibi kokuyo, kızım mis kokulu giysin dedim.

Benim 20. haftadayken gelmeye başladı, doktorum elleme hiç dedi ilk süt bebek için çok faydalıymış. Umarım kuzularımız doğduğunda da bol olur sütümüz.

bende daha hiç süt yok. ama göğüslerim baya şiştiler. bu sütün bu haftalarda gelmesi gerekiyor mu? yoksa gelmemesi normal mi? sanırım gitgide paranoyaklaşıyorum

bir de kızlar aranızda 29 haftalık iken uçağa binen var mı? malesef iş için uçmam gerekecek. gerçi kısa mesafe ama korkuyorum. acaba rapor mu alsam ?? gaddar bu patronlar !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…