Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Resimi nasıl atıyorsun canım ya ben bir türlü beceremedim

4 ay kontrolüne gittiğimizde benim oğlum da 650 gr almıştı o ay meme reddi yaşamıştık bi gün 5-6 saat hiç emmediği de oluordu. Gerçekten çok zor bir aydı. Yazdıklarınızı okuyunca kendim yazmış gibi hissettim. O ay en zor ayımızdı açıkçası. Çok ağlıyordu tüm gün berbat bir haldeydik ama bu ay normale döndü çok şükür. Hep sabır gerekiyor. Bu ay daha 100 gr bile almadı dün üstüne bir de ishal olduk. Ben de 5. Ayını doldursun doktora götürücem. Aslında güzel emdi bu ay ama hiç kilo almadı. Çocuklar hep bizimle artık evde tüm gün anneden başkasını görmüyorlar heralde ondan biz dışında insanlardan korkuyorlar. Bu da geçici bir durumdur. Normale dönecektir diye düşünüyorum.

Kizlar bide adet olan var mi bem olmadm 4.5 ay oldu
Bende olmadım ama sanırım bi bakıma iyi bakıma kötü. kötü yönü prolaktin hormonu yani süt hormonu yüksek iken olunmazmış yani olduğunuzda anlayın ki süt üretimi daha azaldı veya arası açıldı emzirmelerin ve sütün tadı değişik olurmuş bebek reddedebilirmiş. İyi olan ise sanki adet olsam içim tümden temizlenecek gibi hissediyorum. Onca zamanın birikimi sanki. Ve korkuyorum ki doğumdan sonra ilk adet çok sancılı olurmuş bi süre olmamak daha iyi sanırım. Ayrıca emziriken 1 yıl olmayan var zamanı gelince olunur elbet bakalm

Resimi nasıl atıyorsun canım ya ben bir türlü beceremedim

Cevapla tuşunun yanında dosya yükle var.. ordan yüklüyorum..
Ben iphone üzerinden mobil cevaplıyorum.

Bi zarari yok demi cnm

Doğal taş alerjisi duymadım hiç ama tende kızarıklık yaparsa takmayabilirsin. Doğal taş kolye..

Kizlar bide adet olan var mi bem olmadm 4.5 ay oldu

Ben de olmadım henüz.. Nerden baksan bir yıldır olmuyorum. Regl neydi? Nasıl bişiydi? :)
Bu arada regl olmadan da hamile kalabiliyormuşuz emziren anneler olarak.. Korunmaya devam yani..

Ve okumuş ama yazamamıştım; bebeğiniz hayırlı olsun Koreanmom Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin, kolaylıklar dilerim..

Sağol canım benim konusamadık uzun zamandır nasılsın? Atlas bebek nasıl??:))

Sağol canım benim konusamadık uzun zamandır nasılsın? Atlas bebek nasıl??:))

İyiyiz biz.. Atlas da ponçik ponçik yaşamaya devam ediyoo :)
4 ay aşılarımızı bekliyoruz..
Sen nasılsın? İnşallah sorunsuz bi hamilelik yaşarsın..

Beklenen tarih bizim de 9 mart'tı :) 5 Martta doğdu.Bakalım sizinki ne zaman doğacak

Bakalm ne zamn olcaz doktorumda dedi kesinlikle sut korumaz muhakkak korun die

Sezeryan olacagı için büyük ihtimal subatta doğar cok korkuyorum yaa istem dısı oldu kesinlikle süt korumuyor ://///

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…