- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.241
Bünyeden bünyeye değişiyor işte erken olmuşsun senKızlar ben lohusalik bittikten 15 gün Sonra adet oldum. Hatta sonrasında da 15 gün arayla 2 kez daha adet oldum. Korktum hep öyle devam edecek diye ama son adet 1 ay sonra oldu. Sanirim artık düzene girecek
Ay hadi hayırlısı beyaz görünüyor zatdn seffaflaşıyor hafif kızarıp şişiyor kökten gelip pırtlıyor inciler :) benimkinin ilk köpek çıkacak gibi duruyor. Sırası da değişiyormuş vesselam :)Kızlar..
Galiba dişlerimiz göründü bizim
Alttan iki tane..
Beyaz kökler görünüyo ama emin de olamıyorum şu an..
Ay hadi hayırlısı beyaz görünüyor zatdn seffaflaşıyor hafif kızarıp şişiyor kökten gelip pırtlıyor inciler :) benimkinin ilk köpek çıkacak gibi duruyor. Sırası da değişiyormuş vesselam :)
Diş gibi duruyor canm :) inşallahEvet sırasının değiştiğini okumuştum.
Eğer dişse kolaylıkla çıksınlar inşallah :)
Aft olabilir dedi bi arkadaşım ama damak üstünde değil, içinde o beyazlık.Diş gibi duruyor canm :) inşallah
Evet sırasının değiştiğini okumuştum.
Eğer dişse kolaylıkla çıksınlar inşallah :)[/QUOTE
Yaaa kuzuma benim masallahh ins kolaylikla agrisiz sizisiz cikar
Yaaa kuzuma benim masallah ins kolaylikla agrisiz sizisiz cikarEvet sırasının değiştiğini okumuştum.
Eğer dişse kolaylıkla çıksınlar inşallah :)
Canim seninde bebisin hayirli ugurlu olur ins saglikla kucagina alirsinSezeryan olacagı için büyük ihtimal subatta doğar cok korkuyorum yaa istem dısı oldu kesinlikle süt korumuyor ://///
Yaaa kuzuma benim masallah ins kolaylikla agrisiz sizisiz cikar
Elbette guzel her seyden once saglikli olsunlar yeter ama insan merakta etmiyor degil haniİlk doğduğunda lacivertti sonra mavi oldu şimdi giydiğine göre değişiyor mavi yeşil gri ama ben 2 yaşından sonra değişeni duydum. Renkli olsa me olur olmasa ne olur her hali güzel bunların
Nasip bakalm tatlm puslu puslu olusu gitti ama gozleri gorsun yeter6 aya kadar değişir diyorlar ama belli olmaz. Puslu puslu oluşu geçtiyse belki mavi kalır
Ay hadi bakalm agrisiz sizisiz insallah kolaylikla atlatirsnzKızlar..
Alttan iki tane..
Aynen öyle mavi kalıp kalmayacağını harenin etrafından anlarsn beyazdan maviye geçiyorsa renkli kalır. Ama sarı kahve falan varsa veya sadece mavi ise değişecektir ama en koyu açık kahve olur. En önemlisi ailede varsa 7 kuşak öncesini bile alırNasip bakalm tatlm puslu puslu olusu gitti ama gozleri gorsun yeter
Kızlar benim oğlum bi türlü düzelmedi 1 ayı geçti iki defa antibiyotik sürekli de buhar alıyor hiç iyileşmiyor doktor habure bronşit diyor ama niye geçmiyor anlamıyorum çok huzursuz emmiyor biberonu da almıyor uyuyamıyor anlamadım gitti ya çarşamba günü başka bir doktorada randevu aldım bakalım o ne diyecek
Annem mavi canim belki ceker birde su siralar cok emmiyor sicaklardan mi acaba sut mu azaldi bilemedmAynen öyle mavi kalıp kalmayacağını harenin etrafından anlarsn beyazdan maviye geçiyorsa renkli kalır. Ama sarı kahve falan varsa veya sadece mavi ise değişecektir ama en koyu açık kahve olur. En önemlisi ailede varsa 7 kuşak öncesini bile alır
hadi hayırlısı ağrısız sizisiz inşallahKızlar..
Alttan iki tane..
Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamandaKızlar benim oğlum bi türlü düzelmedi 1 ayı geçti iki defa antibiyotik sürekli de buhar alıyor hiç iyileşmiyor doktor habure bronşit diyor ama niye geçmiyor anlamıyorum çok huzursuz emmiyor biberonu da almıyor uyuyamıyor anlamadım gitti ya çarşamba günü başka bir doktorada randevu aldım bakalım o ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?