Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar ben lohusalik bittikten 15 gün Sonra adet oldum. Hatta sonrasında da 15 gün arayla 2 kez daha adet oldum. Korktum hep öyle devam edecek diye ama son adet 1 ay sonra oldu. Sanirim artık düzene girecek

Kızlar..
Galiba dişlerimiz göründü bizim
Alttan iki tane..
Beyaz kökler görünüyo ama emin de olamıyorum şu an..
Ay hadi hayırlısı beyaz görünüyor zatdn seffaflaşıyor hafif kızarıp şişiyor kökten gelip pırtlıyor inciler :) benimkinin ilk köpek çıkacak gibi duruyor. Sırası da değişiyormuş vesselam :)

Evet sırasının değiştiğini okumuştum.
Eğer dişse kolaylıkla çıksınlar inşallah :)

Eklentiler

• IMG_1081.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 43
İlk doğduğunda lacivertti sonra mavi oldu şimdi giydiğine göre değişiyor mavi yeşil gri ama ben 2 yaşından sonra değişeni duydum. Renkli olsa me olur olmasa ne olur her hali güzel bunların
Elbette guzel her seyden once saglikli olsunlar yeter ama insan merakta etmiyor degil hani

Nasip bakalm tatlm puslu puslu olusu gitti ama gozleri gorsun yeter
Aynen öyle mavi kalıp kalmayacağını harenin etrafından anlarsn beyazdan maviye geçiyorsa renkli kalır. Ama sarı kahve falan varsa veya sadece mavi ise değişecektir ama en koyu açık kahve olur. En önemlisi ailede varsa 7 kuşak öncesini bile alır

Kızlar benim oğlum bi türlü düzelmedi 1 ayı geçti iki defa antibiyotik sürekli de buhar alıyor hiç iyileşmiyor doktor habure bronşit diyor ama niye geçmiyor anlamıyorum çok huzursuz emmiyor biberonu da almıyor uyuyamıyor anlamadım gitti ya çarşamba günü başka bir doktorada randevu aldım bakalım o ne diyecek

Geçmiş olsunn
Çok huzursuz bi durum o.. Atlas'ın iki gün burnu tamamen tıkandı. Emmedi uyumadı , uyuyakalsa uyandı falan. Çok zor onlar için.. Çok şükür doktorsuz düzeldi..
Ama 1 ay çok uzun, Allah şifa versin tez zamanda. Kıyamam hem O hem sen yorulmuşsunuzdur..
Başka bir doktor daha iyi olabilir, inşallah doğru teşhis ve tedavi ile çabucak geçer..

Annem mavi canim belki ceker birde su siralar cok emmiyor sicaklardan mi acaba sut mu azaldi bilemedm

Çok geçmiş olsun canım inşallah düzelir en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…