Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Sana sonuna kadar katılıyorum benim fikrimde 5.ayını doldurunca birer çay kaşığı şeklinde bir ay boyunca alıştırıp 6.ayda öğün olarak vermek

Kızlar bizde 4 ay aşılarımızı olduk. 7 kilo 64 cm olmuş oğlum. Baş çevresi geçen ayla aynı 41 cm. Vegaferon verdi sağlık ocağı 4 damla günde. Şeftali suyuyla ver dedi. Kaşığa bir iki damla şeftali 4 damla ilaç damlatip verdim pek sevdi benjm paşa. Şeftali den baska nasıl verebilirim önerisi olan var mi

Benimde oğlum sadece sağa ve sola dönüyor bide kendini kaydırıyor aynı senin oğlun gibi

Canım bir iki defa ayağını eline ver artık kendi tutar benım oglum öyle oldu artık kendi tutuyor ayağını . Ve dönmesine sen yardimci ol yana çevir dönsün sonra da elini çıkar . Cok sukur suan ikisini de yapıyor. Şimdi de korkuyorum yatarken kendi dönüyor etrafina mecbur yastık koyuyorum .

Bize de vegaferon verdi sağlık ocağı 2 gün kullandım sonra bıraktım. 4. Ayda demir damlasına başlamak zaten tartışmalı bir konu. Benim oğlumu ishal yaptı ve gece hiç uyumadı normalde uyur geceleri. Ben de bıraktım. Haftaya doktor kontrolüne gidicez bakalım doktorumuzun tavsiyesine göre bir yol izlicez.

Canım bende bugün başladım kan damlasına. Doktor a sormadım ama teredut içindeyim . DeviT3 de verdi devam eden varmı

Canım bende bugün başladım kan damlasına. Doktor a sormadım ama teredut içindeyim . DeviT3 de verdi devam eden varmı
D vitaminini kullanıyoruz 15 günlükten beri sanırım 1 yaşına kadar kullanılıyormuş. D bitamini çok çnemli kemik sağlığı için bebeğin. Diyetisyen bir arkadaşım demiştiki d vitamini sütün daha etkin kullanımını sağlıyormuş.

Ben pek vermiyordum. Sonra dan öğrendim bugün tekrar ona da basliyacagim arda arda vermek istemiyorum kan damlası Günduz akşam üstü de devit3 veririm

Benim oğlum da iki gündür ayaklarını tutup ağzına doğru götürüyor çok şükür dönmeler de çok iyi durumda sadece yüzüstünden sırtüstü dönemiyor diğerleri iki gündür çok hızlandı

Burda D vitamini damlaları kullanılmıyor.
Yani var biliniyo tabii..
Ama düzenli kontrollerimizi yapan health visitor kullanmamamı söyledi.
İçtiğim multivitamin D vitamini de içerdiği için, ikinci bir D vitamini yüklemesinin fazla olacağını,
Fazla D vitamininin kemik gelişimini hızlandırarak, bıngıldağın vaktinden önce kapanmasını sağlayacağını söyledi,
Erken kapanması da beyin gelişimi için olumsuz bişi..
Biz o yüzden d vit kullanmıyoruz..

4 aylık aşılarımızı olduk bugün. Şükür bittiler.
Kan damlası vs de yok burda. Ye emzir büyüt.. Felsefe bu :)

Hangi ülkedesiniz? Zaten bebişi düzenli güneşe çıkarırsak gerek yok d vitaminine ama biz her gün çıkaramıyoruz. D vitamini anne sütünden bebeğe geçmiyor demişti doktorumuz.

Hangi ülkedesiniz? Zaten bebişi düzenli güneşe çıkarırsak gerek yok d vitaminine ama biz her gün çıkaramıyoruz. D vitamini anne sütünden bebeğe geçmiyor demişti doktorumuz.

D vitamini anne sütünde yok die biliyorum ben de. Bu yüzden harici almak gerek ama burdaki hemşiremiz no no no no diyince mecburen dinledim..

İngiltere'deyiz bu arada.. Biz 5 günlükten beri her gün dışardayız.. İngiltere denilince gri ülke sanılıyo ama bizim şehir en az yağış alan sahil kasabası. +25 genelde.. Bu hafta pek çıkamadık diş sebebiyle ama genelde güneşimizden faydalanıyoruz..

O zaman gerek kalmaz d vitaminine en güzelini güneşten alıyorsunuz siz. Bizim doktorumuz 15-20 dk güneşe çıkardığın günler d vitamini verme demişti. Ama biz pek çıkaramıyoruz. Burası cayır cayır yanıyor.

Hadi yaa.. E iyiymiş o zaman :)
Türkiye aşırı sıcak şu ara. İnşallah nefes alınır düzeye iner sıcaklık.
Biz de 5 haftaya gelicez gelirken serinlik getiririz bolca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…