Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar oğlumun saçı aşırı derecede dökülüyordu bir tek tepede saç kalmıştı sürekli sıcak zaten kaşınıp huysuzlaşıyordu kazıttık bizde. O kadar rahatladı ki. Kesinlikle daha gür çıkacağı için değil böyle bir yanılgı var sadece rahatlaması için ve çok değişik oldu keltoş keltoş :)

Benim yeğenimin saçlarını da kazımışlardı. Ama daha gür değil sarı çıkmıştı :)

Her şekilde yakışıklılar valla..

Atlasın geceden beri ateşi var. 4 ay aşılarını sevmedik. Nokta.. :)

Aynen insan bi garipsiyor büyükler büyünce kazımak lafından falan bahsedince korktum çocuklara hiç yakıştıramıyorum birde psikolojik açıdan iyi olmuyor şimdiden halledeym dedim. Üsttekiler kızıldı dipten sarı geliyordu bakalm ne renk olacak :) kaç aya uzadı peki bilgin varmı.
Ayrıca bize de demişlerdi ateş yapar diye ama çok şükür yapmadı ben öncekinde calpol vermiştim ama aslında ateş bir savunma mekanizması vermek de çok doğru değil. Ilık bi duş falan aldır. Çok yükselmez geçer hemen Atlas bey o dayanıklıdır kuzum :)

1,5-2 ay sürdü sanırım ama farklı olabilir elbette..
Atlas iyi direniyo, maşallah. Ilık duş yaptırıcam bugün. Calpol verdim ama 4 saatte bir verin yazıyo ben 10 saatte bir verdim. İyice yükselince kontrol altına alayım diye.. şimdi 37'lerde seyrediyo.. çok şükür çok kötü değil

Canım bizim 2.ay aşımızda iki gün oldu ateşi pazartesi de bizim var aşımız yine aynısı olur korkuyorum ama ne çare

Canım bizim 2.ay aşımızda iki gün oldu ateşi pazartesi de bizim var aşımız yine aynısı olur korkuyorum ama ne çare

Ya bu 4 aylık aşıları acaipmiş. İlk ikisi aşı yapmasa bile bu yapıyo..
Burdaki hemşireler de öncesinden calpol vermemizi istemiyolar. Bırak vücut aşı ile savaşsın diyorlar, aksi halde aşının etkisi azalır diyorlar. Bile bile lades oldu yani.
Şükür 38'i çok geçmedi. Bugün nispeten daha iyi inşallah gece olmaz, senin dediğin gibi iki günde geçmiş olsun..

Kızlar,
galiba bir sene sonra bugün regl oldum ben :)

Neydi nasıl bişeydi unutmuşum. Dün kahverengi lekelenmem olmuştu ama bugün kanamam başladı.

Doğumdan sonra 4. Ay bitti bizim. Karnımın doğum sonrası şişliğini tamamen geçmemişti. Acaba regl olamamakla ilgisi var mıdır bunun?
Yani artık inmeye başlar mı az az?
Bir sonraki regl ne zaman gelecek?
Yaşayıp görelim..
Kafamda deli sorular dırınırırım..

Dipnot: Atlas ateşi atlattı şükür. Kaldığımız yerden tadımlara ve büyümeye devamm

Emzirdiğin için düzensiz de olabilir adet döngün düzenli de olabilir dediğin gibi birdahakinde belli olur darısı bana bu aralar çık fazla kanter içinde kalıyorum kabıma sığamıyorum çatlicak gibiyim gelir inşallah ya çünkü korunduğumuz halde korkuyorum hamilelikten en azından adet döngüsü düzenli olursa rahatlarım

Kızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj olucam:/
Büyük kese kızımın 6. Haftadaki ultrasonu diğeri simdiki gebeliğimin

Eklentiler

• IMG_9527.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_9528.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 27
Benim bebeğiminkide öyle küçüktü doktor bize sağlıksız kese düşük ihtimali var dedi kalp atışı 7.haftada duyuldu 10.haftada duyulan varmış hakkında ne hayırlısı ise öyle olsun Rabbim gönlüne göre versin

Anlamadığım neden 7. Haftada isen 16w0d yazıyor yani 16 haftalık

Ay canm bnde dort gozle bekliyrm adetimi olamadim daha ama siskinlik adet olunca azalmya baslarms bnde merakla bekliyrm

Bnmde var hala gitmedi bi turlu bide 6.aydan snra iyice gdiyrms
Ates konusnda ise bzm saglik ocagi 2 aylik asisi ates yapmadysa 4 ay asisida yapmz ddi ve yapmadi da bnce szn disle cakistigi icn yapms olabilir

Haklı olabilirsin..
Damağında alttan 2 dişin çıkacağı yerde iki çizik oluştu son günlerde. Hani kağıda maket bıçağı ile kesi atarsın ya. Öyle iki çizgi .. acaba dişlerin çıkacağı yer mi hazırlanıyo dedim..
Takibindeyim bakalımxx

Aslında normal doğum yaptın gitmesi lazımdı. Benim 2 aylıkken nerdryse hepsi gitmişti şimdide hamilelikten önceki kiloma 2 kilo kaldı. Spor yapmaya başladın mı

Aslında normal doğum yaptın gitmesi lazımdı. Benim 2 aylıkken nerdryse hepsi gitmişti şimdide hamilelikten önceki kiloma 2 kilo kaldı. Spor yapmaya başladın mı

Doğumdan sonra karnımı saramadık biz, eve sürekli hemşire geliyo burda aç sar aç olmadı yani..
Ondan belki.
Kiloma dönemedim belki ondan. Ben 27 kilo aldım hamileyken. 16 kilo verdim henüz.
Spor da yasak şimdilik hemşiremiz 6 ay bütün enerji bebeğe diyo. Sadece yürüyüş yapıyorum.
Eskiden zumba yapıodum artık evde başlasam iyi olcaz az az..

Ben de tam 1 sene sonra bugün regl oldum. Gecem seneki düzene kaldığım yerden devam sanırım. 3-4 ay sonra olsaydı iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…