- 30 Nisan 2011
- 1.665
- 3.544
- 133
- 40
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.321
Ben de tam 1 sene sonra bugün regl oldum. Gecem seneki düzene kaldığım yerden devam sanırım. 3-4 ay sonra olsaydı iyiydi.
Ben de sarılması gerektiğini bilmiyordum çok şükür sarkma olmadı ben de 18 kilo almıştım. 66 ile doğurdum şimdi 51 im. Ben 40 ı çıktığından beri düzenli olmasa da yürüyüş mekik falan yapıyorum. Benim doktorum başlayabilirsin demişti. Ama vucüt tam olarak kendini bir yılda toparlayabilirmiş. Ve adetin şişliği de mutlaka vardır. Ne kadar versemde azıcık yesem yesem hemen şişkinşik yaşıyorum bende hazımsızlık ve kabızlık var aşırı rahatsz oluyorum. Doğumdan beri ufak ufak basur olmaktan bıktımDoğumdan sonra karnımı saramadık biz, eve sürekli hemşire geliyo burda aç sar aç olmadı yani..
Ondan belki.
Kiloma dönemedim belki ondan. Ben 27 kilo aldım hamileyken. 16 kilo verdim henüz.
Spor da yasak şimdilik hemşiremiz 6 ay bütün enerji bebeğe diyo. Sadece yürüyüş yapıyorum.
Eskiden zumba yapıodum artık evde başlasam iyi olcaz az az..
Ben de sarılması gerektiğini bilmiyordum çok şükür sarkma olmadı ben de 18 kilo almıştım. 66 ile doğurdum şimdi 51 im. Ben 40 ı çıktığından beri düzenli olmasa da yürüyüş mekik falan yapıyorum. Benim doktorum başlayabilirsin demişti. Ama vucüt tam olarak kendini bir yılda toparlayabilirmiş. Ve adetin şişliği de mutlaka vardır. Ne kadar versemde azıcık yesem yesem hemen şişkinşik yaşıyorum bende hazımsızlık ve kabızlık var aşırı rahatsz oluyorum. Doğumdan beri ufak ufak basur olmaktan bıktım
Sen tolkam epey vermişsiniz bende olduğu gibi duruyor 69 la girdim doğuma şuanda 66yım 58le başlamıştım hamileliğe şuanda hayal gibi geliyor eski kilom ama kızlar ben sizlerden yaş olarak büyüğüm 34 yaşndayım 83 nisan doğumluyum ve 3. Çocuğum diyimde bari kendimi öyle teselli edimİşte mekik şahane bişey. Bizim hemşireler yasakladımilk 3 ay zarar görmemek içinmiş. Sonrasında da sütü bahene ettiler ama ben başlicam artık ufaktan. Kilolu olmayanrazıyım da göbek gitse iyi olcak. Sarkma yoo baya bebek var gibi :)
Bol tişört giyiyorum sürekli, giyicem eski badilerimi çıkıcam sonunda hamileyim uleyn die
Tabi bu arada spora başladım ben ufaktan ufaktan diyette yapıyorum 10 gündür en azından şekeri ve unu kestim bol sıvı alıyorum inşallah kilo verdiğimide yazarım
Ya hamile mi değilni emin değilsen neden kalp kıracabileceğini düşünmeden dersin ki sanane dimi göbeksede bebekse de senin derdin. Sinir oluyorum böylelerineBnde kizlar hamilelikte 12 kilo aldm suan 65im eski kiloma 3 kilo kaldi ama gobek var azcik gecen korse alaym dedim kiz hamilesin zarar verirdi dediyahu dedm bebek deil o gobek yeni dogum yaptm bn
Bnde kizlar hamilelikte 12 kilo aldm suan 65im eski kiloma 3 kilo kaldi ama gobek var azcik gecen korse alaym dedim kiz hamilesin zarar verirdi dediyahu dedm bebek deil o gobek yeni dogum yaptm bn
Valla ben maymun iştahlıyım :) az da yemiyorum günde ara ile 8-9 öğün yerim sabah 9 da bi kalkarım gece bile yiyorum bazen emzirdikten sonra acıkınca. Yedikten sonra direk yatıyorum bu kötü eritmek için yapmamak lazım ama bi sorun yaşamadm henüz. Benim vereceğim tek tavsiye tarçınlı süt olur. Hem sür yapar hem tok tutar hem de yağ yakıcı öneririm :)
Aynen cnm ya daha cok moral bozukluguna sebep oluyorlarYa hamile mi değilni emin değilsen neden kalp kıracabileceğini düşünmeden dersin ki sanane dimi göbeksede bebekse de senin derdin. Sinir oluyorum böylelerine
Bnde denicm hmn insallah ise yararKorse ben aldım dizden göğüs altına kadar olanlardan. Bi işe yaramadı :)
Şimdi sarılmalı olan bişey var gündüz takıyorum 4-5 saat sonra söküyorum baya terletiyo o bölgeyi sıksam suyu çıkar yani öyle.. inşallah işe yarar..
Hemen bugün deneyeceğim, hiç duymamıştım :)
bana da aynisini dediler, 1 hafta sonra gorundu bebek. Hatta dolasimi bile baslamis dedi. Kesinlikle baska bi dr.a git. Ayrica 2. Ultrason da seninse orda kabak gibi cocuk belli. Tek tas yuzuk gibi keseye yapisik. Gozu kör muymus dr.un acaba....Kızlar ya ben şimdi hamileyim ya 6 haftalık geçen gün gittim kalp atısı yoktu kese cok ufak büyümüştü ve bebekte yoktu içinde. Haftaya gel dedi doktorum boş kese riski var sanırım o da öyle dedi simdi 6 haftalık kesesini. Resmini atıcam bi bakarmısınız. haftaya kalp atısı olmazsa kürtaj olucam:/
Büyük kese kızımın 6. Haftadaki ultrasonu diğeri simdiki gebeliğimin
bana da aynisini dediler, 1 hafta sonra gorundu bebek. Hatta dolasimi bile baslamis dedi. Kesinlikle baska bi dr.a git. Ayrica 2. Ultrason da seninse orda kabak gibi cocuk belli. Tek tas yuzuk gibi keseye yapisik. Gozu kör muymus dr.un acaba....
Selâm kızlar göbek sorunu bende de var 63 ile başladım 80 ile doğuma girdim suan 71 kiloyum beni görende 2. Mi Yolda inşallah ek kısa zamanda kilomuza döneriz . . 14 temmuzda 1 çay kaşığı yoğurt la başladım bugün kakasinda küçük küçük kırmızı renkte kan a benzer birseyler vardı . Sizlerde varmı bu durum eşim de kızdı 6 ay olmadan birsey verme dedi. Çocuk barsaklarina birsey mi oldu acaba
İnşallah canım ya yani kesmeyin az az mı ye diyosun buda kafama yattı teşekkürlerBen de 32 yaşındayım yahu :) Un ve şekeri kesmem ama herşeyi azaltabilirim..
Benim diyet felsefem bu.. Herşey zehir mühim olan doz..
Yani un da şeker de senze de et de yağ da lazım ama az az..
bakalım nasıl olacak..
inşallah iyi haberlerimizi veririz birbirimize
Bzde farknda olmadan anne derz hep ozellikle aglarkn anne diye aglarz saglik ocagindaki ebemz bile sasirmsti anne diyo ya dieKızlar,
Atlas "ANNE" diyor
Bi haftadır falan söylüyo ama tesadüfen denk getiriyo , aguların arasında farkında olmadan söylüyo diyordum...
Bugün çok net, ben odaya girip yanına gidip ellerini tuttuğumda, baktı ve "anne" dedi
Çok acayip tatlı birşey
Tesadüfen "dede, günını (günaydın oluyo galiba) ve henne (teyze derken çıkıo bu ses de) diyor..
Ama anne çok bilinçli sakin ve net söyledi.
İnanılmazdı ya
Başbaşa olup hiç susmamanın faydası sanırım..
Yakındır annesi. İnan çok tatlı bişiBzde farknda olmadan anne derz hep ozellikle aglarkn anne diye aglarz saglik ocagindaki ebemz bile sasirmsti anne diyo ya dieama hic o sekilde demedi daha eminim cook guzel duygudr darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?