Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben de sarılması gerektiğini bilmiyordum çok şükür sarkma olmadı ben de 18 kilo almıştım. 66 ile doğurdum şimdi 51 im. Ben 40 ı çıktığından beri düzenli olmasa da yürüyüş mekik falan yapıyorum. Benim doktorum başlayabilirsin demişti. Ama vucüt tam olarak kendini bir yılda toparlayabilirmiş. Ve adetin şişliği de mutlaka vardır. Ne kadar versemde azıcık yesem yesem hemen şişkinşik yaşıyorum bende hazımsızlık ve kabızlık var aşırı rahatsz oluyorum. Doğumdan beri ufak ufak basur olmaktan bıktım

İşte mekik şahane bişey. Bizim hemşireler yasakladımilk 3 ay zarar görmemek içinmiş. Sonrasında da sütü bahene ettiler ama ben başlicam artık ufaktan. Kilolu olmayanrazıyım da göbek gitse iyi olcak. Sarkma yoo baya bebek var gibi :)
Bol tişört giyiyorum sürekli, giyicem eski badilerimi çıkıcam sonunda hamileyim uleyn die

Sen tolkam epey vermişsiniz bende olduğu gibi duruyor 69 la girdim doğuma şuanda 66yım 58le başlamıştım hamileliğe şuanda hayal gibi geliyor eski kilom ama kızlar ben sizlerden yaş olarak büyüğüm 34 yaşndayım 83 nisan doğumluyum ve 3. Çocuğum diyimde bari kendimi öyle teselli edim

Tabi bu arada spora başladım ben ufaktan ufaktan diyette yapıyorum 10 gündür en azından şekeri ve unu kestim bol sıvı alıyorum inşallah kilo verdiğimide yazarım

Tabi bu arada spora başladım ben ufaktan ufaktan diyette yapıyorum 10 gündür en azından şekeri ve unu kestim bol sıvı alıyorum inşallah kilo verdiğimide yazarım

Ben de 32 yaşındayım yahu :) Un ve şekeri kesmem ama herşeyi azaltabilirim..
Benim diyet felsefem bu.. Herşey zehir mühim olan doz..

Yani un da şeker de senze de et de yağ da lazım ama az az..
bakalım nasıl olacak..
inşallah iyi haberlerimizi veririz birbirimize

Valla ben maymun iştahlıyım :) az da yemiyorum günde ara ile 8-9 öğün yerim sabah 9 da bi kalkarım gece bile yiyorum bazen emzirdikten sonra acıkınca. Yedikten sonra direk yatıyorum bu kötü eritmek için yapmamak lazım ama bi sorun yaşamadm henüz. Benim vereceğim tek tavsiye tarçınlı süt olur. Hem sür yapar hem tok tutar hem de yağ yakıcı öneririm :)

Bnde kizlar hamilelikte 12 kilo aldm suan 65im eski kiloma 3 kilo kaldi ama gobek var azcik gecen korse alaym dedim kiz hamilesin zarar verirdi dedi yahu dedm bebek deil o gobek yeni dogum yaptm bn

Bnde kizlar hamilelikte 12 kilo aldm suan 65im eski kiloma 3 kilo kaldi ama gobek var azcik gecen korse alaym dedim kiz hamilesin zarar verirdi dedi yahu dedm bebek deil o gobek yeni dogum yaptm bn
Ya hamile mi değilni emin değilsen neden kalp kıracabileceğini düşünmeden dersin ki sanane dimi göbeksede bebekse de senin derdin. Sinir oluyorum böylelerine

Korse ben aldım dizden göğüs altına kadar olanlardan. Bi işe yaramadı :)
Şimdi sarılmalı olan bişey var gündüz takıyorum 4-5 saat sonra söküyorum baya terletiyo o bölgeyi sıksam suyu çıkar yani öyle.. inşallah işe yarar..

Hemen bugün deneyeceğim, hiç duymamıştım :)

Bnde denicm hmn insallah ise yarar

bana da aynisini dediler, 1 hafta sonra gorundu bebek. Hatta dolasimi bile baslamis dedi. Kesinlikle baska bi dr.a git. Ayrica 2. Ultrason da seninse orda kabak gibi cocuk belli. Tek tas yuzuk gibi keseye yapisik. Gozu kör muymus dr.un acaba....

Selâm kızlar göbek sorunu bende de var 63 ile başladım 80 ile doğuma girdim suan 71 kiloyum beni görende 2. Mi Yolda inşallah ek kısa zamanda kilomuza döneriz . . 14 temmuzda 1 çay kaşığı yoğurt la başladım bugün kakasinda küçük küçük kırmızı renkte kan a benzer birseyler vardı . Sizlerde varmı bu durum eşim de kızdı 6 ay olmadan birsey verme dedi. Çocuk barsaklarina birsey mi oldu acaba

bana da aynisini dediler, 1 hafta sonra gorundu bebek. Hatta dolasimi bile baslamis dedi. Kesinlikle baska bi dr.a git. Ayrica 2. Ultrason da seninse orda kabak gibi cocuk belli. Tek tas yuzuk gibi keseye yapisik. Gozu kör muymus dr.un acaba....

Biz patates ve bezelyeyi sorunsuz yedik çok şükür.
Kakada kırmızılık önemli diye biliyorum. Bi doktoruna sor bence.. Ama bir çay kaşığı yoğurt kakada kan neden yapsın diyorum..
Süt ürünlerine alerjisi olma durumu olabilr mi acaba bilemedim..

Salı havuça geçicez inşallah.. Bizimki 7 gündür kakasını yapmıyo ama alıştık bu gecikmeli kaka sendromuna. 13 gün olduğu olmuştu. Huzursuz rahatsız olmuyosa sıkıntı yok dedi hemşiremiz. Biz de umursamaz olduk. Yaparsa bizimdir yapmazsa onun :)

Valla bu gobekli kilolu msjlari okuyunca herkes ayni durumdaymis dedim:))ben dogum yapinca hemen olmasada 1 hafta sonra kirkim cikina kadar carsafla sardik karnimi ama cok fayda etti diyemicem...bende kendi karnima kendine gel kendini 5 aylik hamile saniyosun diye soyleniyorum :)) en ufak bisey yesem sanki iyce sisiyo spora baslamadim aslina bakarsaniz 65 ile dogum yapmistim suan 56 kiloyum eski kiloma 6 kg var ama tum kilo karinda agustosta tatile cikicaz biraz cekiniyorum ama bin sukur evlatlara:))tarcinli sut karisimi denicem bakalim...

Kızlar,
Atlas "ANNE" diyor

Bi haftadır falan söylüyo ama tesadüfen denk getiriyo , aguların arasında farkında olmadan söylüyo diyordum...
Bugün çok net, ben odaya girip yanına gidip ellerini tuttuğumda, baktı ve "anne" dedi
Çok acayip tatlı birşey
Tesadüfen "dede, günını (günaydın oluyo galiba) ve henne (teyze derken çıkıo bu ses de) diyor..
Ama anne çok bilinçli sakin ve net söyledi.
İnanılmazdı ya
Başbaşa olup hiç susmamanın faydası sanırım..

İn İnşallah canım ya yani kesmeyin az az mı ye diyosun buda kafama yattı teşekkürler

Bzde farknda olmadan anne derz hep ozellikle aglarkn anne diye aglarz saglik ocagindaki ebemz bile sasirmsti anne diyo ya die ama hic o sekilde demedi daha eminim cook guzel duygudr darisi basimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…