- 14 Haziran 2013
- 988
- 968
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.341
Kötü olmuş çok geçmiş olsun. Artık büyüdüler her an dönebilir ler. Dönmüyor diye yalnız bıraktın büyük ihtimalle. Üzme kendini her bebek en az bir defa düşüyor. Birşey olmaz Allah ın izniyle sen içini ferah tut suçlama kendini bir dahakine daha dikkatli olursun olur biterKizlar merhaba 2 gündür çok koruyun.4 aylık kızımı üç karış yükseklikteki yatagimizzdan düşürdük 1 dk. ancak yalnız kalmıştır bir ağlama sesi hemen kostüm yatağın üstünde yok beton tarafına düşmüş bulduğumda yüz üstü kafasını kaldırmış bir şekilde buldum. Hemen hastaneye götürdük film çektiler bi şey yok 24 saat evde kontrol altında tutun dediler cok sukur görünürde biseyi yok ama yine de cok korkuyorum. Kendimi suçlamaktan helak oldum çok kötü durumdayım. Nasıl düştü neresini vurdu hiç bilmiyorum. Çok üzgünüm cook.
Sürekli özür diliyorum bebegimden. Hasta oldum resmen. İnşallah sonradan bir şey çıkmaz inşallah. Bu kaç dakikalığına babasindaydi dönemez diye yatağa bırakmış o an ışte..babaya da fazla güvenmemek her daim gözümün önünde tutmaliymisim.Kötü olmuş çok geçmiş olsun. Artık büyüdüler her an dönebilir ler. Dönmüyor diye yalnız bıraktın büyük ihtimalle. Üzme kendini her bebek en az bir defa düşüyor. Birşey olmaz Allah ın izniyle sen içini ferah tut suçlama kendini bir dahakine daha dikkatli olursun olur biter
Sürekli özür diliyorum bebegimden. Hasta oldum resmen. İnşallah sonradan bir şey çıkmaz inşallah. Bu kaç dakikalığına babasindaydi dönemez diye yatağa bırakmış o an ışte..babaya da fazla güvenmemek her daim gözümün önünde tutmaliymisim.
Çok geçmiş olsun canım korkma bişey olsaydı şimdiye kadar belli olurdu benim ilk çocuğum da 6 aylık yüzüstü betona düşmüştü alnı morarmıştı dişetleri kanamıştı korkma Allah koruyor onlarıKizlar merhaba 2 gündür çok koruyun.4 aylık kızımı üç karış yükseklikteki yatagimizzdan düşürdük 1 dk. ancak yalnız kalmıştır bir ağlama sesi hemen kostüm yatağın üstünde yok beton tarafına düşmüş bulduğumda yüz üstü kafasını kaldırmış bir şekilde buldum. Hemen hastaneye götürdük film çektiler bi şey yok 24 saat evde kontrol altında tutun dediler cok sukur görünürde biseyi yok ama yine de cok korkuyorum. Kendimi suçlamaktan helak oldum çok kötü durumdayım. Nasıl düştü neresini vurdu hiç bilmiyorum. Çok üzgünüm cook.
Biz patates ve bezelyeyi sorunsuz yedik çok şükür.
Kakada kırmızılık önemli diye biliyorum. Bi doktoruna sor bence.. Ama bir çay kaşığı yoğurt kakada kan neden yapsın diyorum..
Süt ürünlerine alerjisi olma durumu olabilr mi acaba bilemedim..
Salı havuça geçicez inşallah.. Bizimki 7 gündür kakasını yapmıyo ama alıştık bu gecikmeli kaka sendromuna. 13 gün olduğu olmuştu. Huzursuz rahatsız olmuyosa sıkıntı yok dedi hemşiremiz. Biz de umursamaz olduk. Yaparsa bizimdir yapmazsa onun :)
Kızlar bu 4.ay aşısı benim oğlumu çok yordu ateşi dünden beri 38 ve çon inliyor hep kendini sıkıyor anlamadım çok kötü bir gece geçirdik hala da ateşi düşmüyor en düşük 37,buçuk
Dr en doğrusunu söyler olmadı tahlil yapar canım.Bugün arayacağım doktoru . Eltim de kan damlası yapmıştır dedi. Ama bır çoğunda bü durum olmamiş. Çok şükür kaka yapma sıkıntısı kalmadı bizde günlük bazen de 2. Gün yapıyor. Ve biz halen kilo almadik 6300 deyiz. Ebe ek gıdaya da başlatmiyor
Ayyy karamel bunu duyduğuma sevindim desem bana kızma çünkü dünden beri interneti karıştırıyorum hiç bişey bulamıyorum kime sordumsa ateş oluyor ama sıkınma olmuyor dedi iyicene canım sıkılmıştı çünkü çok sıkınıp ıkındı bütün gece içim rahatladıCanım aynıydı Atlas. Ellerini yumruk yapıp iki yanında sıkıyodu. Titriyodu. Uyurken inliyordu.
Ama geçiyor sabret, ateşi kontrol altında tut kafi..
Geçmiş olsun şimdiden..
Dr en doğrusunu söyler olmadı tahlil yapar canım.
Kakasının düzene girmesi iyi olmuş. Ben kayısı yerken o da düzenliydi ama yeniden başlayayım bari. 10 gün oldu unuttu mu ne :)
Ebe ek gıdaya başlatmıyo bizi de ben sadece tadım yaptırıyorum.
Bi kase değil de iki kaşık yiyo sıra ile
Ayyy karamel bunu duyduğuma sevindim desem bana kızma çünkü dünden beri interneti karıştırıyorum hiç bişey bulamıyorum kime sordumsa ateş oluyor ama sıkınma olmuyor dedi iyicene canım sıkılmıştı çünkü çok sıkınıp ıkındı bütün gece içim rahatladı
İnşallah canim rabbim tüm evlatlari korusun acılarını göstermesin.Çok geçmiş olsun canım korkma bişey olsaydı şimdiye kadar belli olurdu benim ilk çocuğum da 6 aylık yüzüstü betona düşmüştü alnı morarmıştı dişetleri kanamıştı korkma Allah koruyor onları
Anlamadığım neden 7. Haftada isen 16w0d yazıyor yani 16 haftalık
Ben ya sanki yeni doğum yapmısım gibi duruyor sezeryan iğrenc bişey yaaaSanırım o GA-1 ve 6w0d
Yani 16 değil aslında o.
Ayrıca boş gebelik olmayabilir bir iki haftaya duyarsın inşallah kalp atışını da.
Allah gönlüne göre versinKoreanmom
Hamilelik göbeğinden kurtulamayan var mı ya :)
Canım bebek gözüken ultrason kızımın eski ultrasonu aynı hafta belirginliklerini karsılastırmak için gönderdim onu.o zaman iğne kullanıyordum bunda kullanmıyorum belki kan pıhtısından dolayıdır:/ yarın belli olucak inş.bana da aynisini dediler, 1 hafta sonra gorundu bebek. Hatta dolasimi bile baslamis dedi. Kesinlikle baska bi dr.a git. Ayrica 2. Ultrason da seninse orda kabak gibi cocuk belli. Tek tas yuzuk gibi keseye yapisik. Gozu kör muymus dr.un acaba....
Uyumak da aşıya verilen bir tepkiymiş öyle okumuştum yinede ebenize bir sor bebişinde hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sl kucağına inşallahKızlar merhaba biz doktora gittik kalp atışlarını dinledik bebeğide gördük artık zorlu bir maratonum başlıyor hayırlısı...
Bizde bugün 4ay asısı olduk ateş felan yok ama sürekli uyuyor kızım zorla uyandırıyoruz neden acaba?
Benim oğlum da aşılarda uyuyor. Hatta perşembe günü rota virüsü aşımızı olduk onda bile 12 saat kesintisiz uyudu. Normalde 8 saat falan uyur. 2. Ay aşısında 2 gün uyumuştu:) aşıları seviyorum :)Kızlar merhaba biz doktora gittik kalp atışlarını dinledik bebeğide gördük artık zorlu bir maratonum başlıyor hayırlısı...
Bizde bugün 4ay asısı olduk ateş felan yok ama sürekli uyuyor kızım zorla uyandırıyoruz neden acaba?
Benim oğlum da aşılarda uyuyor. Hatta perşembe günü rota virüsü aşımızı olduk onda bile 12 saat kesintisiz uyudu. Normalde 8 saat falan uyur. 2. Ay aşısında 2 gün uyumuştu:) aşıları seviyorum :)
İsteğe bağlı mı bilmiyorum ama burda zorunlu. Sanıyorum önemli bir aşı, ağzına akıtıyorlar ampulden..Kızlar rotavirüsü özel bir aşı mı ki benim oğluma yapmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?