Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Özel bir aşı sağlık bakanlığının aşı planında yok. 3. Ve 5. Aylarda eczaneden alıp evde yapıosunuz. Ağızdan damlatılıyor. Doktorunuzun bilgi vermesi gerekiyordu.
Bize direk hastanede yaptılar. Eczane falan denmedi yerden yere değişiyor sanırım ama mutlaka yaptırmak lazım

Bize direk hastanede yaptılar. Eczane falan denmedi yerden yere değişiyor sanırım ama mutlaka yaptırmak lazım
Ben çok araştırdım aşı yapılanlar daha çok yakalanmışlar bu hastalığa mesala Gülben Ergen ikizlerinin birine yaptırmış birine yaptırmamış yaptırdığı iki defa hastalığı geçirmiş diğeri hiç geçirmemiş bazı doktorlar hiç önermiyor bazıları öneriyor ama yapılanlardan çoğu da hastalığı geçirmiş vallahi kızlar bende şaşkınım sizler ysptırdınız hep takip ettim ama oğlumu doğduğundan beri 4 farklı doktora götürdüm hiç biri bişey söylemedi vallahi benim hiç doktorlara inancım kalmadı bu zamanda onlar bile ne yapacağını bilmiyor şuanda adana ve civarında ve izmir de el ayak ağız hastalığı salgını varmış aşısı ve tedavisi yok benim üç tane yeğenim yakalandı 15 gün içinde bu benim akrabam daha nicelerini duyduk doktorlar çok salgın olduğunu söylüyorlarmış çok da ağır bir hastalık bende panik oldum

Neyi çok kafaya takıyorsan yaşıyorsun. Ben doktoruma güveniyorum ve yaptırdık sormadı bile. Bazıları paralı olduğu için bile yaptırmıyor. Dünya zaten tıp konusunda hep bi ikilem yaşar. Ama yaptırmama riskini göze alamazdm. O dediğin hastalığı bilmiyorum benim oğlumda çok hasta şuan öksürük ateş ishal var su takviyesi yapıyorum 2-3 günde bir kaka yapan çocuk 10-15 kez yapar oldu 3 gündür içi dışına çıktı. Çok huysuz bende uykusuzum çok canm skkın. Doktor antibiyotik de vermek istemedi daha çok küçük diye. Sadece reflor adında bir ilaç verdi ama onuda ben kullanmaya cesaret edemedm daha bakalm bugünde geçmezse veririm. Kilo alımı da azalmış emmesi zaten az iştahsız inş geçer bi an önce :/

Canım kan ilacı değilmış bağırsakları tam gelişeyden Verme dedi. Çünkü bi ara yine denedim tekrar küçük kırmızı parçalar oluştu. 6. Aya kadar birsey vermeyeceğim . Ana kilosu düşük 137 günlük ke 6500 geldi. . 14 günde 200 gr almış. Ebe kilosu az ana halen ek gıda verme diyo ayyyh ne yapacağım bilmiyorum gören oglun gelısmemis küçük kalmış dedikçe sinirler boşalıyir

Bende yaptırmadan canım ebe isteğe bağlı dedi ana 3 eltimde yaptırmadı onlara uydum bende yapmadın insallah bır sorunla karşılaşmayız

Kızlar uykular düzene girdi mi . Bizim ki halen gündüz 1 saat yatıp 1 saat uyanık kalıyor gece 12 den sabah 7 30 kadar da 2 saat arayla emmeye kalkıyor . Bana aç kaldığı için böyle olmuş diyorlar ama iştahlı bır çocuk değil mamayi 60 ml bile zor içiyor video acip öyle anca . Beni memesi ise 5 dk bazen onu bile bulmuyor hergün bır sorunla karşı karsiyayız Rabbim başka kotu sıkıntılar vermesin .

Canm benim oğlum da günde bi iki saat ancak uyur o da bölük bölük. Gece de ful 12 saat yatar. Emmeye çoğu zaman kalkmaz bile. Bu kilo bünye meselesi. Az emiyor ama kilo alıyor benimkide. Kilolu bebek sağlıklı bebek değildir ayrıca sen kimsenib lafına bakma. Alışmış onlar 4 aylık 9 kilo bebeklere :)

Konu ile çok alakasız olacak ama reflor şahane bir ilaç. Yetişkin için kullandığımızda tek bir dozu ishali kesmişti.
Bebeğinin ishalini kesip toparlanmasını hızlandırır belki.
Geçmiş olsun..

Kizlar bizde dun 5 aylik kontrole gttik cok sukur bi skntimiz yok rota virusunun ikinci dozunu da olduk smdi sirada 6 aylik asilarimiz var

İyi hatırlattın, burda 6 ay aşısı yok. Kurcalayacaktım başka ayda mı yapıolar diye..

Size de geçmiş olsunn ve maşallah ..
Hemen peşinizden biz de geliyoruz..
5 Ağustosta 5 aylık olcaz inşallah

İyi hatırlattın, burda 6 ay aşısı yok. Kurcalayacaktım başka ayda mı yapıolar diye..

Size de geçmiş olsunn ve maşallah ..
Hemen peşinizden biz de geliyoruz..
5 Ağustosta 5 aylık olcaz inşallah
Saolasin canim az kalms szinde
6 aylik asi 4 ad oluyrms galiba ve ates yapiyorms agir asilarms bakalm nasil olck smdiden telasi sardi

Çok geçmiş olsun canım ya isale büyük insanlar dayanamıyor inşallah hemencecik geçer

Kızlar çok az üye kaldı eski yazışmalara baktım da bir çoğu yok ben çok seviyorum nurdan yazışmayı birbirimizi tanımasakda birbirimizden bilgi alışverişi iyi oluyor kendi bebeğimizde oluşan bi durumu başka bir çocuk da yaşayınca normalmiş deyip rahatlıyoruz ne bilim daha bir sürü şey daha kalabalık olsak daha çok fikir alış verişi olurdu ama bari biz birbirimi bırakmayalım en azından çocuklar büyüyene kadar

Artık sırt üstünden sağa sola dönme işi tamamdr benim oğlan üşengeçlikten yapmıyormuş meğer ben olsam bu kiloyla uğraşmazdm zaten. Hasta oldu kilo almadı kendine geldi resmen. :)
Oyyy masallahh kuzum nazar degmesin ne guzel durmus oyle ayrica cok gecmis olsun yaa ben burdan okuyunca bile cocuklarin hastaliklari rahatsizliklarina icim gidiyo kiyamiyorum halbuki mutlaka karsilasicaz allah beterinden saklasin cok duygusala baglatti bu annelik beni:)

Yarin 4. ayimiz bitiyor bizimde rota vuris asisinin ilk dozunu olmustuk 2.si eylulde bu hafta 4.ay asisi olucaz geneli ates yapmis yazmis umarim rahat atlatiriz. bu arada bizim uyku duzenimizde cok karmasik gece uykusu guzel,uyanmiyor ama bazen 9da bazen 12.30da yattigi oluyor genelde gece uykusu 10 saat oluyor bi rutin olusturamadik gunduzde 2 kez 1er saatlik uykusu var..

Bizde aksine sadece uyku yaptı her bebekte aynı etki yok canım korkma. En çok 6.ay aşıları ateş yapıyor diye biliyorum

Aynen canm hastalık bu elbet olacak ama içimden birşey kopuyor o öksürdükçe. Ben de aşırı duygusalım doğum yapan arkadaşıma bakmaya gittim dün sanki ben doğurdum o derece hüzünlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…