- 3 Ekim 2016
- 230
- 122
- 18
- 42
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.381
Şuanda doğum yapanlara karşı bende de farklı bir psikoloji oluştuAynen canm hastalık bu elbet olacak ama içimden birşey kopuyor o öksürdükçe. Ben de aşırı duygusalım doğum yapan arkadaşıma bakmaya gittim dün sanki ben doğurdum o derece hüzünlendim
Ins oyle olur ogun bide yolculuga cikicaz 9 saatlik falan onun telasi galiba ya ateslenirse naparim yolda diye uyku yapmasi isime gelebilir :)))Bizde aksine sadece uyku yaptı her bebekte aynı etki yok canım korkma. En çok 6.ay aşıları ateş yapıyor diye biliyorum
Ins oyle olur ogun bide yolculuga cikicaz 9 saatlik falan onun telasi galiba ya ateslenirse naparim yolda diye uyku yapmasi isime gelebilir :)))[/QUOiki aylık aşısı ateş huzursuzluk yaptıysa 4. Ay aşısıda yapıyormuş ebemiz söyledi ki bizim öyle oldu hatta 4.ay aşımız kabus gibiydi iki gün düşmedi ateş
Canm benim oğlum da günde bi iki saat ancak uyur o da bölük bölük. Gece de ful 12 saat yatar. Emmeye çoğu zaman kalkmaz bile. Bu kilo bünye meselesi. Az emiyor ama kilo alıyor benimkide. Kilolu bebek sağlıklı bebek değildir ayrıca sen kimsenib lafına bakma. Alışmış onlar 4 aylık 9 kilo bebeklere :)
Yarin 4. ayimiz bitiyor bizimde rota vuris asisinin ilk dozunu olmustuk 2.si eylulde bu hafta 4.ay asisi olucaz geneli ates yapmis yazmis umarim rahat atlatiriz. bu arada bizim uyku duzenimizde cok karmasik gece uykusu guzel,uyanmiyor ama bazen 9da bazen 12.30da yattigi oluyor genelde gece uykusu 10 saat oluyor bi rutin olusturamadik gunduzde 2 kez 1er saatlik uykusu var..
Bu uykunun formül u bana da söyleyin . Sürekli yat kalk yıprandim. Rabbim sağlık evladıma. Sürekli bir bağırmaşı var .Yarin 4. ayimiz bitiyor bizimde rota vuris asisinin ilk dozunu olmustuk 2.si eylulde bu hafta 4.ay asisi olucaz geneli ates yapmis yazmis umarim rahat atlatiriz. bu arada bizim uyku duzenimizde cok karmasik gece uykusu guzel,uyanmiyor ama bazen 9da bazen 12.30da yattigi oluyor genelde gece uykusu 10 saat oluyor bi rutin olusturamadik gunduzde 2 kez 1er saatlik uykusu var..
Kızlar çok az üye kaldı eski yazışmalara baktım da bir çoğu yok ben çok seviyorum nurdan yazışmayı birbirimizi tanımasakda birbirimizden bilgi alışverişi iyi oluyor kendi bebeğimizde oluşan bi durumu başka bir çocuk da yaşayınca normalmiş deyip rahatlıyoruz ne bilim daha bir sürü şey daha kalabalık olsak daha çok fikir alış verişi olurdu ama bari biz birbirimi bırakmayalım en azından çocuklar büyüyene kadar
İnstagram kullanan varsa orda da görüşelim çok ii oldu böyle konuşmalarını. İçimiz rahatlıyor
Canm egzamadan dolayı gün aşırı yıkıyorum ben. Duş pijama meme sonra uyku. Kendi kendine uyuyor bunları yapınca özel birşey yapmadımMaşallah canım oğluna.Rabbim korusun Uyku için nasıl bir yol izledin. Benim ne yapmam gerek.
Bnde kullaniyrm canim ozelden yazarim sanaİnstagram kullanan varsa orda da görüşelim çok ii oldu böyle konuşmalarını. İçimiz rahatlıyor
Atlas da tam olarak öyleydi..Kizlar ya bizde kucakta ya da memede uyuyorz ama yataga yatrinca uyaniyor ayagima alirsm uyanmiyor sipa ayakta sallamyrm ama illa ayagmda oylece durmk istyr bu seferde bn is yapamiyrm
Bnde oyle mi denesem cnku boyle zor oluyor cnmAtlas da tam olarak öyleydi..
Aşı sonrası ateş olunca benimle yattı üç gün. O sürede yatarak emzirdim..
İyileşince de, akşam rutini sonrası yatarak emzirmeye devam ettim.
Sonra sadece yatmaya (bolca kıyafetimi yaladı :) )
Sonra da pışpış ile uyudu
Bnde oyle mi denesem cnku boyle zor oluyor cnm
Bağırsak tepkisi canım o kan inek sutune hassasiyeti olabilir çok büyük ihtimal bence bi doktora götür ve sadece bebegin değil sen de bi süre süt ve süt ürünlerinden uzak dur geçmiş olsunSelâm kızlar göbek sorunu bende de var 63 ile başladım 80 ile doğuma girdim suan 71 kiloyum beni görende 2. Mi Yolda inşallah ek kısa zamanda kilomuza döneriz . . 14 temmuzda 1 çay kaşığı yoğurt la başladım bugün kakasinda küçük küçük kırmızı renkte kan a benzer birseyler vardı . Sizlerde varmı bu durum eşim de kızdı 6 ay olmadan birsey verme dedi. Çocuk barsaklarina birsey mi oldu acaba
Çok geçmiş olsun canım artık buyuyorlar çok dikkat etmemiz lazımKizlar merhaba 2 gündür çok koruyun.4 aylık kızımı üç karış yükseklikteki yatagimizzdan düşürdük 1 dk. ancak yalnız kalmıştır bir ağlama sesi hemen kostüm yatağın üstünde yok beton tarafına düşmüş bulduğumda yüz üstü kafasını kaldırmış bir şekilde buldum. Hemen hastaneye götürdük film çektiler bi şey yok 24 saat evde kontrol altında tutun dediler cok sukur görünürde biseyi yok ama yine de cok korkuyorum. Kendimi suçlamaktan helak oldum çok kötü durumdayım. Nasıl düştü neresini vurdu hiç bilmiyorum. Çok üzgünüm cook.
Benim kizim da dün aşı oldu normalde yarım saat 45 dakika uyur gündüzleri bu sefer 2 saat uyudu aşı halsizlik yapıyor sanırımKızlar merhaba biz doktora gittik kalp atışlarını dinledik bebeğide gördük artık zorlu bir maratonum başlıyor hayırlısı...
Bizde bugün 4ay asısı olduk ateş felan yok ama sürekli uyuyor kızım zorla uyandırıyoruz neden acaba?
Haklisin canm deneyecgmBiz sürekli seyahat halinde olduğumuz için zorluğunu gayet iyi biliyorum.
Bi' dene bence. Ne kaybedersin. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?