Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Maşallah canım oğluna.Rabbim korusun Uyku için nasıl bir yol izledin. Benim ne yapmam gerek.

Bu uykunun formül u bana da söyleyin . Sürekli yat kalk yıprandim. Rabbim sağlık evladıma. Sürekli bir bağırmaşı var .

İnstagram kullanan varsa orda da görüşelim çok ii oldu böyle konuşmalarını. İçimiz rahatlıyor

İnstagram kullanan varsa orda da görüşelim çok ii oldu böyle konuşmalarını. İçimiz rahatlıyor

lllKaramellll benim kullanıcı adım..

Biz bi kaç gündür sallanmadan uyumayı deniyoruz. Banyo kitap derken 8'i buluyor yatmamız. 2 dk ağlıyo 10 dk oynuyo yine 2 dk ağlıyo yine oynuyo derken 30-40 dk içinde uyuyo..
Ben hep yanında oluyorum bu sürede, elim üstünde oluyo. 3 saat kadar uyuyor böyle. Sonra emmeye kalkıyor yine yatıyor.
Ağlaması üzücü ama peşinden oynadığı için içim rahat.
Numara yapıo akıllı bıdık :)

Kizlar ya bizde kucakta ya da memede uyuyorz ama yataga yatrinca uyaniyor ayagima alirsm uyanmiyor sipa ayakta sallamyrm ama illa ayagmda oylece durmk istyr bu seferde bn is yapamiyrm

Kizlar ya bizde kucakta ya da memede uyuyorz ama yataga yatrinca uyaniyor ayagima alirsm uyanmiyor sipa ayakta sallamyrm ama illa ayagmda oylece durmk istyr bu seferde bn is yapamiyrm
Atlas da tam olarak öyleydi..
Aşı sonrası ateş olunca benimle yattı üç gün. O sürede yatarak emzirdim..
İyileşince de, akşam rutini sonrası yatarak emzirmeye devam ettim.
Sonra sadece yatmaya (bolca kıyafetimi yaladı :) )
Sonra da pışpış ile uyudu

Bnde oyle mi denesem cnku boyle zor oluyor cnm

Bağırsak tepkisi canım o kan inek sutune hassasiyeti olabilir çok büyük ihtimal bence bi doktora götür ve sadece bebegin değil sen de bi süre süt ve süt ürünlerinden uzak dur geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım artık buyuyorlar çok dikkat etmemiz lazım

Bende uyku icin ayrica birsey yapmadim meme reddi yasadigimiz zaman sadece ikimizinde yataga yatip emme pozisyonunu kabul etmisti ipek halada oyle devam ediyorum yatarak emzirirken uykuya geciyor derin uykuya gectiginde memeyi kendisi birakiyor zaten gunduz uykularinda alip yerine koymuyorum yatagin ustunde uyuyor gece ise uyuduktan bi yarim saat sonra yatagina aliyorum..

Benim kizim da dün aşı oldu normalde yarım saat 45 dakika uyur gündüzleri bu sefer 2 saat uyudu aşı halsizlik yapıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…