- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
- #2.401
Ekledm canm :)adileaydinozkan instagram adresim:)
Bağırsak tepkisi canım o kan inek sutune hassasiyeti olabilir çok büyük ihtimal bence bi doktora götür ve sadece bebegin değil sen de bi süre süt ve süt ürünlerinden uzak dur geçmiş olsun
hare_yur instagram ismim sana istek yolladım bile:)lllKaramellll benim kullanıcı adım..
Biz bi kaç gündür sallanmadan uyumayı deniyoruz. Banyo kitap derken 8'i buluyor yatmamız. 2 dk ağlıyo 10 dk oynuyo yine 2 dk ağlıyo yine oynuyo derken 30-40 dk içinde uyuyo..
Ben hep yanında oluyorum bu sürede, elim üstünde oluyo. 3 saat kadar uyuyor böyle. Sonra emmeye kalkıyor yine yatıyor.
Ağlaması üzücü ama peşinden oynadığı için içim rahat.
Numara yapıo akıllı bıdık :)
Seni bulamadım sen gondersene bana canım hare_yurKızlar benim instgram adresim ebru kırmızıateş
Benimki de yanına uzanıp emdiginde uyuyo memeyi cekersem uyaniyo fena alıştı birlikte yatıp birlikte kalkiyoruz ama başka türlü hayatta uyumuyo bi süre idare edicez artıkKizlar ya bizde kucakta ya da memede uyuyorz ama yataga yatrinca uyaniyor ayagima alirsm uyanmiyor sipa ayakta sallamyrm ama illa ayagmda oylece durmk istyr bu seferde bn is yapamiyrm
Sana istek yolladımadileaydinozkan instagram adresim:)
Oturcak duzene canim ama braz ugrascz heralde ekliyrm sniB
Benimki de yanına uzanıp emdiginde uyuyo memeyi cekersem uyaniyo fena alıştı birlikte yatıp birlikte kalkiyoruz ama başka türlü hayatta uyumuyo bi süre idare edicez artık
Çok geçmiş olsun canım. Biz anneler kilo konusunda fazla takıntılıyız sanırım. Ben de her gün tartıyorum çocuğu 1-2 hafta hiç almıosa inan tüm modum düşüyor canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Önemli olan sağlıklı olmaları aslında.Neyi çok kafaya takıyorsan yaşıyorsun. Ben doktoruma güveniyorum ve yaptırdık sormadı bile. Bazıları paralı olduğu için bile yaptırmıyor. Dünya zaten tıp konusunda hep bi ikilem yaşar. Ama yaptırmama riskini göze alamazdm. O dediğin hastalığı bilmiyorum benim oğlumda çok hasta şuan öksürük ateş ishal var su takviyesi yapıyorum 2-3 günde bir kaka yapan çocuk 10-15 kez yapar oldu 3 gündür içi dışına çıktı. Çok huysuz bende uykusuzum çok canm skkın. Doktor antibiyotik de vermek istemedi daha çok küçük diye. Sadece reflor adında bir ilaç verdi ama onuda ben kullanmaya cesaret edemedm daha bakalm bugünde geçmezse veririm. Kilo alımı da azalmış emmesi zaten az iştahsız inş geçer bi an önce :/
Ay inanmıyorum resmen desteksiz duruyor çocuk. Maşallah maşallah. Darısı başımıza olsun.Artık sırt üstünden sağa sola dönme işi tamamdr benim oğlan üşengeçlikten yapmıyormuş meğer ben olsam bu kiloyla uğraşmazdm zaten. Hasta oldu kilo almadı kendine geldi resmen. :)
Gönderdim canımSeni bulamadım sen gondersene bana canım hare_yur
Angel senin adres nedir göremedimBnde kullaniyrm canim ozelden yazarim sana
Bn ekledm canm seni burda isim yazmk istemiyrmAngel senin adres nedir göremedim
Çok geçmiş olsun canım. Biz anneler kilo konusunda fazla takıntılıyız sanırım. Ben de her gün tartıyorum çocuğu 1-2 hafta hiç almıosa inan tüm modum düşüyor canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Önemli olan sağlıklı olmaları aslında.
Kesinlikle katılıyorum tek derdimiz bu olsun. Kartal bebekten bahsediyorsunuz sanırım . Allahım ona acil şifalar versin.Kilo ve boy gelişiminden anlıyoruz sağlığını bir bakıma önemli ama her gün tartmak biraz abartı olmuş canm çok takma bence. Ben kilo konusunu hastalıktan önce meme reddi olmuştu zaten almamıştı hasta olunca iyice iştahsızdı ondan yazdım. Yoksa kiloluymuş zayıfmış uzunmuş kısaymış önemi yok. Az önce kalp ameliyatından çıkmış bir bebek fotoğrafı gördüm üst vucudu komple kesik dikiş. Çok kötü oldum. Kilo almamış ne ki derdimiz bu olsun. Allah evlatlarımıza sağlık versin..
Yok canm onu da biliyorum o değil. O kasar çok bebek varki böyle içim parçalanıyorKesinlikle katılıyorum tek derdimiz bu olsun. Kartal bebekten bahsediyorsunuz sanırım . Allahım ona acil şifalar versin.
Anladım tatlım da ben seni göremedim benim adresi tekrar ebrukirmiziatesB
Bn ekledm canm seni burda isim yazmk istemiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?