Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

hare_yur instagram ismim sana istek yolladım bile:)

B
Kizlar ya bizde kucakta ya da memede uyuyorz ama yataga yatrinca uyaniyor ayagima alirsm uyanmiyor sipa ayakta sallamyrm ama illa ayagmda oylece durmk istyr bu seferde bn is yapamiyrm
Benimki de yanına uzanıp emdiginde uyuyo memeyi cekersem uyaniyo fena alıştı birlikte yatıp birlikte kalkiyoruz ama başka türlü hayatta uyumuyo bi süre idare edicez artık

Çok geçmiş olsun canım. Biz anneler kilo konusunda fazla takıntılıyız sanırım. Ben de her gün tartıyorum çocuğu 1-2 hafta hiç almıosa inan tüm modum düşüyor canım sıkılıyor moralim bozuluyor. Önemli olan sağlıklı olmaları aslında.

Artık sırt üstünden sağa sola dönme işi tamamdr benim oğlan üşengeçlikten yapmıyormuş meğer ben olsam bu kiloyla uğraşmazdm zaten. Hasta oldu kilo almadı kendine geldi resmen. :)
Ay inanmıyorum resmen desteksiz duruyor çocuk. Maşallah maşallah. Darısı başımıza olsun.

Kilo ve boy gelişiminden anlıyoruz sağlığını bir bakıma önemli ama her gün tartmak biraz abartı olmuş canm çok takma bence. Ben kilo konusunu hastalıktan önce meme reddi olmuştu zaten almamıştı hasta olunca iyice iştahsızdı ondan yazdım. Yoksa kiloluymuş zayıfmış uzunmuş kısaymış önemi yok. Az önce kalp ameliyatından çıkmış bir bebek fotoğrafı gördüm üst vucudu komple kesik dikiş. Çok kötü oldum. Kilo almamış ne ki derdimiz bu olsun. Allah evlatlarımıza sağlık versin..

Kesinlikle katılıyorum tek derdimiz bu olsun. Kartal bebekten bahsediyorsunuz sanırım . Allahım ona acil şifalar versin.

Benim oğlumda bu aşılar değişik reaksiyon gösteriyor. Aşı olduktan sonra bi mutluluk bi tontonluk geliyor :) şikayetçi değilim tabi, maşallah :)
2 gündür demir damlasi kullanıyor, kakada kırmızılıklar var. Sizin yavrularda da oldu mu böyle?

Bu arada benim instagram ddmgnc :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…