Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ya bize vermedi dr kan ilacı

Kizlar mama sandalyesi alan ya da alacak olan var mi nasil bsey dusunuyrsnz hangi markalari dusunuyrsnz

İyi geceler kızlar
Bir kaç gündür girememiştim, topluca okudum mesajlarınızı.
Instagramdan ekledim kullanıcı adı gördüklerimi. Eklemediğim varsa @lllkaramellll olarak aratıp ekleyebilir..

Gelelim Atlas Bey'in gelişimine..
Atlas iki gündür, ergenlik çağında. Bi atarlanmalar bi bık bıklar görmeniz lazım. Sebepsiz, ellerini iki yana yumruk yapıp geriyor, bi de hııııı..!!!! diye kızıyor bize

Gündüz daha sık uyumak istiyor, ben de hiç itiraz etmiyorum uyutuyorum. Gece 2 kere uyanıyor ama pışpış ile uykuya dönemiyor. Emip uyuyor..

Bir de, 1-2 haftadır ek gıda tadımları yaptığımız için, baya baya yutmayı öğrendi Atlas. Hala emiyor ama emdikten sonra çok kısa sürede yine aranmaya başlıyor. Bizi bir şey yerken görürse, 3 aydır açım bana yemek vermiyorlar bakışları ile bize bakıyor, taklit ediyor ağzını açıp kapayarak.. Bir kaç gündür, bu taklit talebe dönmeye başladı. Lokmalarımıza atılarak yemeye çalışıyor..

Midesi genişlediği için, süt yetmiyor olabilir mi diye düşündüm bugün. Ya da ek gıda olayını aşırı sevdi diye mi böyle yapıyor?

Sizce ebeye ek gıdaya başlatayım mı diye sormalı mıyım?

Sanırım huysuzluk ve bozuk uyku düzenimizi dişlere bağlayabilirim. Biliyorsunuz alttan ön dişler görünmüştü ama henüz bir hareket yok. Şimdi azı dişleri de patladı. Bir gece ansızın hepsi çıkacakmış gibi

Son olarak, Atlas Pazartesi günü sünnet oluyor..

Sizde durumlar nasıl?

Smdiden gecms olsn kuzum insallah cook rahat bi sekilde atlatirsinz
Bz haftaya artk tamamn ek gidaya gecicez doktorumuz dedi ama arada bi tadimliklr tattiriyorm dedigin gbi elime saldiriyr sikica tutuyr brakmk istemiyr agzindan cekincede aglamaya basliyr

Selâm kızlar intasgram con iyi oldu . Kullanıcı adı yazanlari ekledim . Burda yazmak istemeyenler özelde arkadaşlar atabilir bır kaç arkadaşla öyle yaptık. Beni bal oğlumun dün yine kakada kan geldi ama bü sefer resmen kaka yerine ö vardı sanki hemen doktora gittik. Kaka və kan tahlili yapıldı . Sonuçlar temiz enfeksyon yok.. bağırsak mide böbrek mesaneye ultrasyön çekildi temiz çıktı. Doktora süt ürünleri yememi söyledi . Zaten benim süt ürünleri yemem fakat pasta kurabiye içinde süt olan herseyi kes dedi .inşallah duzene girer. Eğer tekrar olursa çocuk cerahine götür dedi. Oğlum 5 aylık və kilo halen 6500 yani 3 Aylik ken 6 kilo idi 2 ayda sadace 500 gr almış çok az dedi və ek gıda değildi mama önerdi bebelac pepti junior diye . İnternet baktım kilo diye birşey yazmiyor. Bide maflor kullan dedi bağırsak düzenleyici . Ne yapmalıyım .

Oyy kuzum maşallah ya dişlere bak kaç aylik oldu dişler cikiyo mamalar yeniyo bi de sünnet ohh mis şimdiden geçmiş olsun çabuk iyileşir inşallah biz daha emiyoruz tattirma olayına girmedim su an 4+10 6 ayını bitirince blw yapayım diyorum o resimdeki mama sandalyesi güzelmiş bu arada alıp da memnun kalirsan haberimiz olsun

4+25 Atlas..
Dişler 2-3 haftadır öyle.. Tadım da başarılı oldu ama düzenli yedirmiyorum henüz. Mama sandalyesi güzel katlanması iyi gerçekten Angel 25

Canım bizde de süt proteini alerjisinden supheleniyo doktorumuz süt yoğurt peynir hiç tuketmiyorum paketli gidalardan uzak duruyorum sen de çok dikkat et zaten beslenmene dikkat edersen kakasi zamanla düzelir biz de 4 buçuk ayligiz ve 6 100 kilomuz halbuki çok güzel emiyo doktor bana da mama önerdi hatta bi iki kez icirdim sonra attim hepsini içime sinmedi az kilo aliyo ewt çok üzülüyorum ama 6 ayın bitmesine az kaldı mama işini o zaman dusunucem sen de çok takma kafana kilo işini mama ve ilaç kullanımı konusunda başka bi doktorun görüşünü al nacizane fikrim bu

Kızlar bende instagram yazanları ekledim. Benim oğlum 4.5 aylık oldu kan damlası verdi sağlık ocağı ama ben pek düzenli kullanmadım açıkçası . Çok şükür doğduğundan beri anne sütüyle besleniyor . 1 ay memleketteydik insanların ek gıda baskısında bıkkınlık geldi. Ne yesem oma da tattır diyorlar. Inatla bişey vermiyorum. Sadece baskılara dayanamayıp su vermeye başladım . Oğlum 4. Ayın başından beri sırt üstündeyken yüzüstüne dönüyor bi süre öyle durup sıkılıp bağırmaya başlıyor. Mecbur ceviyoruz:) oyun halisi nda ve oyuncaklar la vakit geçirebiliyor artık. Ve gezmeyi çok seviyor

Oğlumun ishali hala geçmedi. Hastalıktan çok dişten şüphelendi doktorda ama bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyoruz

Canm sen nasıl dişini çekebildin ya bizimkinin de alttan portledi ama ne açabildim ne çekebildim inatlaşıyor
Atlas da inatla açmıyordu..
Acıktığında parmağıma süt damlatıp bi kaç kere yalattım
Sonra parmağımı uzatınca süt geliyo sandı, açtı..
Tabi süt gelmeyince kapatmaya kalktı ama o arada çektim ben de..

Oğlumun ishali hala geçmedi. Hastalıktan çok dişten şüphelendi doktorda ama bu kadar uzun sürmesine anlam veremiyoruz

Burda bi teyze dişleri kaşınıyo diye görünce Atlası..
Aaa o şimdi ishal de olcak dedi..
İshal olunca bezi kötü kokuyorsa enfeksiyon hastalık, kötü kokmuyor sadece sulu kaka ise diştir dedi..

Aslı var mı bilemiyorum :)
Geçmiş olsun canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…