Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Aynen sadece sulu kaka test yapıldı enfeksiyon yok zaten ama 2 haftadr içi dışına çıktı üzülüyorum

Merhaba arkadaşlar uzun oldu girmeyeli. Malum biri üç buçuk biri baş aylık olunca girilmiyor.instagram sayfası açılmış çoook sevindim

Sanırım sizin 6. Ayınızın dolmasına az bir zaman kaldı ben sizin yerinizde olsam başlardım yavaştan yavaştan. Ben bikaç kere denedim ama beneğimin bağırsakları kaldırmadı ben de bıraktım. Kilo alımları zaten azaldı bebişlerin ayda bikaç yüz gram alıyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları.

Bağırsaklarının kaldırmadığını nasıl anladın? Kabız ya da ishal? Ek gıdaya geçince kabızlık beklenen birşeymiş.
Atlas kabız olmadı zaten 2 aylıktan beri iki haftada bir yapıo kakasını :) Ama kabız değil normal miktarda ve normal görünümde yapıo.

Sebze meyve yedi ama hiç bir etki yapmadı. Ben de kabız olcak diye bekledim.
Kilo alımı maşallah hala iyi. İki haftada 350 gr almıştı en son.
Artık ek gıda vermek istiyorum ama beklemeye devam :)

Sütünü verimli kullandığı için sık yapmıyor demekki maşallah..

MAşallah yavrucuğa. Bağırsaklarının kaldıramadığını şurdan anladım normalde gece en az 5-6 saat uyanmadan uyur benim oğlan ama ek bir şehler verdiğim geceler sabaha kadar ıkındı kıvrandı durdu en fazla 1 saat kesintisiz uyumuştur. Bu da beni ek gıda sevdamdan soğuttu. Daha 6 ayının dolmasına 12 gün var. Ek gıdayı bıraktığımızdan beri yine 6 saat kesintisiz uyumaya başladı demekki doyuyor kilo alımı da gayet iyi. 7350 gr oldu. 3 kg doğmuştu.

Maşallah kilosu gayet iyi..
Ikınmadı Atlas hiç ama uyku düzensizliği olmuştu. Dişlere bağladık biz de. 3.300 doğmuştu şimdi 5 aylık olmak üzere ve 7.800gr.. Bi ay daha beklicem galiba ek gıdaya geçmek için..

Canım ya neden acaba enfeksiyon yoksa ne olsbilirki sadece anne sütü alıyor acaba sütün mü yaramıyor gayri ihtiyari fikrim mama ile beslenen çocuklar da oluyor bu şekilde sebepsiz ishal mamayı değiştiriyor doktorlar yaramamış diyor acaba sütünden mi aklıma bu geldi sadece inşallah iyi olur ya

Maşallah gayet iyi sütünüz yarıyorsa hiç acele etmeyin derim. Annelerimize soruyorum bize hiç böyle ek gıda bilmemne olayına girmemişler. Çok şükür sağlıklıyız. Beni 1 yaşıma kadar sadece emzirmiş aonrada tarhana çorbası falan beslemiş. Ben de uzunca bir süre emzirebilirdim sadece ama çalışmaya başlıcam mecburen ek bişeyler yemesi gerekiyor .

Süt yarıyor canm onda skntı yok 4 aylıkken 8650 idi 2770 doğmasına rağmen. Dişten oluyor sanırım çok huzursuz zaten çok yoruyor bu aralar. Ayrıca şu sütün mü yaramıyor olayı çok saçma. Her annenin sütü bebeğine yarar. Böyle bir şey söz konusu olmaz ki.

Biz de bu ara çok huzursuzuz. Zaten normalde çok sakin yapılı bir çocuk değildi ama bu aralar tavan yaptı iyice. Hem kucağıöda hoplamak zıplamak istio kalan her an ağlıo zırlıo. Bileklerim iflas etmiş durumda sbah uyanıyorum ayaklarımın üzerine basamıyorum. Gece yanlışlıkla yüzükoyun dönersem uykumda bidaha geri dönemiyorum. Dişten şüpheleniyorum ben de ama görünürde bir şey yok. Umarım diştir. Davranış haline dönüşmemiştir bu haller:)

D Doğru canım haklısın sadece etraftan öyle duymuştum yoksa anne sütü ile ilgili çok bir bilgim yok sadece dedin ya öyle bir tahmindi sonuçta anneler kendi çocuğunu iyi tanırlar benim oğlumda 2 kilo 600dogdu 15 gün önce 8 kiloydu zayıf doğanlar daha güzel gelişiyor sanki

Kesinlikle canm lafım sana değildi zaten genel olarak dedim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…