- 14 Ağustos 2007
- 389
- 364
- 303
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Canım benim açlık tokluk normaldi ama şeker yüklemesi nde 140 cikti. Doktorum tatliyi kesti. Kendim ara ara ölçüm yapıyorum tatlı dışındaki bazı yiyeceklerde şekeri yükseltiyor onlardan da uzak durmak lazım. Yani bende bi nevi diyet yapıyorum. Bizim kontrol de pazartesi. Son kontrolde bebis henüz şekerden etkilenmemis demişti. Inşallah yine oyledirKızlar sonuclarım geldi açlık 94 tokluk 143. Doktorum daha dönmedi ama bana yüksek geldi ikiside yüksek olanlar ne yapıyor? Şeker yüklemesi yapmalımıyım?
Tatlim subat ayi canta icn braz gec deil mi cunku dogumlarimz subat sonuna da gelebilirCanım canım inşallah daha iyisindir bugün. Hayırlı olsun mobilyalarınız :) Biz de mobilyaları Ocak sonu kurmuş olcaz nasipse. O zamana kadar yavaş yavaş yaparım geldiğinde de yerleştiririm diyorumm..
Hayırlı olsun inşallah :) Ben de yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.. Kendimi yormadan, çok da ağırlaştırmadan yıkayıp ütüleyip hurçlarla kaldırırsam güzel olur sanki..
Ocak ayında ebeveyn kursumuz başlıyo bizim. Baby shower planlıyomuş arkadaşlar. iki ebe bir hastane kontrolümüz var. Ocak ayı yoğunluğunda zaman ayırdıkça yaparım kıyafet düzenlemesini.
Hastane çantasını Şubat ayına bırakabilirim.. Haftalar çook hızlı geçmeye başladı. Göz açıpkapayıncaya kadar şubatı buluruz gibi geliyo :)
Tatlim subat ayi canta icn braz gec deil mi cunku dogumlarimz subat sonuna da gelebilir
Benm de icimden bi ses mart ayini bulmaz subatta gelicek dioKesinlikle haklısın.. Zaten bende Şubatın ilk haftası hazırlarım. Zaten liste olarak hazırladım. Valizden alıp çantaya koyması var bi tek..
Dipnot: Bence Mart ayını bulmadan gelir bizim bebişler :)
Kesinlikle haklısın.. Zaten bende Şubatın ilk haftası hazırlarım. Zaten liste olarak hazırladım. Valizden alıp çantaya koyması var bi tek..
Dipnot: Bence Mart ayını bulmadan gelir bizim bebişler :)
Bencede :) doktorum ocagı bir gecirsek inşallah büyük sorunlar ortadan kalkar dedi. Rahmim incelmeye elverişli o yüzden biraz daha sabretmem gerek ama dayanamıyorum dısarı cıkıp gezip bebeğime bir sürü sey almak istiyorum :)) bizimkide şubatın sonu gibi gelebilir tam vaktinde doğsunlar ocagın sonu gibi kıyafetlerini yıkarım şubatta herşeyim hazır olur ne olur ne olmaz ne lazımsa ocakta hazırlayacagım hastane için süsleme çikolata vs bakalım hepimiz aynı ay doğum yapıcaz doğduklarında da artık bebek sorunları hakkında konusuruzBenm de icimden bi ses mart ayini bulmaz subatta gelicek dio)
Canım benim açlık tokluk normaldi ama şeker yüklemesi nde 140 cikti. Doktorum tatliyi kesti. Kendim ara ara ölçüm yapıyorum tatlı dışındaki bazı yiyeceklerde şekeri yükseltiyor onlardan da uzak durmak lazım. Yani bende bi nevi diyet yapıyorum. Bizim kontrol de pazartesi. Son kontrolde bebis henüz şekerden etkilenmemis demişti. Inşallah yine oyledir
Bnm de yarn doktr kontrolm var bklm ne dicekBencede :) doktorum ocagı bir gecirsek inşallah büyük sorunlar ortadan kalkar dedi. Rahmim incelmeye elverişli o yüzden biraz daha sabretmem gerek ama dayanamıyorum dısarı cıkıp gezip bebeğime bir sürü sey almak istiyorum :)) bizimkide şubatın sonu gibi gelebilir tam vaktinde doğsunlar ocagın sonu gibi kıyafetlerini yıkarım şubatta herşeyim hazır olur ne olur ne olmaz ne lazımsa ocakta hazırlayacagım hastane için süsleme çikolata vs bakalım hepimiz aynı ay doğum yapıcaz doğduklarında da artık bebek sorunları hakkında konusuruz
cnm bende adet zmnı gelince oluyor doktora sordum hatta su gibi diye doktor normal dediKızlar acil cevap bekliyorum sulu bir akıntım var dünden beri sarımtırak ve sulu benim gibi olan var mı
Kızlar acil cevap bekliyorum sulu bir akıntım var dünden beri sarımtırak ve sulu benim gibi olan var mı
cnm kokulu değilse kaşıntı yoksa sıkıntı yok artık şikayetlenmelerimiz iyice artacak en zor döneme giriyoruzKokulu değil ondan eminim sadece sulu beni çok endişelendirdi şimdi biraz daha rahatladım doktora gitmeye de korkuyorum alttan bakar diye teşekkür ediyorum kızlar
Yok canım benimde bir ayı geçecek baş geliş pozisyonu.. Ptesi kontrolde doktor da pozisyonu böyle giderse normal doğum olur inşaallah dediKızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde
Kızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde
Ben anlamıyorum bebeğin nerde olduğunu dönüp dönmediğini bile anlamıyorum doktora gittiğimde soracam bebek hangi pozisyonda diye
Canım babacı olcak o. benim ilk de öyleydi karnımda babaya ayrı bir tepki verirdi hoş bu da öle baba eve gelince sesi duyunca oynamaya başlıorBaya tekmeliyolar.. bizmki benden çok babaya tekmeyle cvp veriyo.. konusuyolar sanki..şimdiden babacimi acaba ya☺☺
Canım en hareketli kısmı ayakları oluyor genellikle tepikler bol bol kafa kısmı biraz daha az hareket ederBen anlamıyorum bebeğin nerde olduğunu dönüp dönmediğini bile anlamıyorum doktora gittiğimde soracam bebek hangi pozisyonda diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?