Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar sonuclarım geldi açlık 94 tokluk 143. Doktorum daha dönmedi ama bana yüksek geldi ikiside yüksek olanlar ne yapıyor? Şeker yüklemesi yapmalımıyım?
Canım benim açlık tokluk normaldi ama şeker yüklemesi nde 140 cikti. Doktorum tatliyi kesti. Kendim ara ara ölçüm yapıyorum tatlı dışındaki bazı yiyeceklerde şekeri yükseltiyor onlardan da uzak durmak lazım. Yani bende bi nevi diyet yapıyorum. Bizim kontrol de pazartesi. Son kontrolde bebis henüz şekerden etkilenmemis demişti. Inşallah yine oyledir

Tatlim subat ayi canta icn braz gec deil mi cunku dogumlarimz subat sonuna da gelebilir

Tatlim subat ayi canta icn braz gec deil mi cunku dogumlarimz subat sonuna da gelebilir

Kesinlikle haklısın.. Zaten bende Şubatın ilk haftası hazırlarım. Zaten liste olarak hazırladım. Valizden alıp çantaya koyması var bi tek..

Dipnot: Bence Mart ayını bulmadan gelir bizim bebişler :)

Kesinlikle haklısın.. Zaten bende Şubatın ilk haftası hazırlarım. Zaten liste olarak hazırladım. Valizden alıp çantaya koyması var bi tek..

Dipnot: Bence Mart ayını bulmadan gelir bizim bebişler :)

Benm de icimden bi ses mart ayini bulmaz subatta gelicek dio )
Bencede :) doktorum ocagı bir gecirsek inşallah büyük sorunlar ortadan kalkar dedi. Rahmim incelmeye elverişli o yüzden biraz daha sabretmem gerek ama dayanamıyorum dısarı cıkıp gezip bebeğime bir sürü sey almak istiyorum :)) bizimkide şubatın sonu gibi gelebilir tam vaktinde doğsunlar ocagın sonu gibi kıyafetlerini yıkarım şubatta herşeyim hazır olur ne olur ne olmaz ne lazımsa ocakta hazırlayacagım hastane için süsleme çikolata vs bakalım hepimiz aynı ay doğum yapıcaz doğduklarında da artık bebek sorunları hakkında konusuruz

O zaman banada diyet vermesi gerekirdi anlamadım ama ben zaten diyetteyim diye birsey demedi herhalde :)

Bnm de yarn doktr kontrolm var bklm ne dicek

Bendede oluyordu canım hemde sürekli 2 hafta boyunca oldu hafif enfeksiyon dedi doktor hafif kokulumu seninde? Doktora sor enfeksiyon olabilir özellikle tuvalleten kalkınca oluyordu benim. Bazen koyu sarı bazen acık bazende kremsi oluyor onun dısında su gibi geliyor bende cok korktum suyum geldi diye ilac kullandım simdi hafifledi az az geliyor
Kızlar acil cevap bekliyorum sulu bir akıntım var dünden beri sarımtırak ve sulu benim gibi olan var mı

Kokulu değil ondan eminim sadece sulu beni çok endişelendirdi şimdi biraz daha rahatladım doktora gitmeye de korkuyorum alttan bakar diye teşekkür ediyorum kızlar

Kızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde

Ben anlamıyorum bebeğin nerde olduğunu dönüp dönmediğini bile anlamıyorum doktora gittiğimde soracam bebek hangi pozisyonda diye

Kızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde
Yok canım benimde bir ayı geçecek baş geliş pozisyonu.. Ptesi kontrolde doktor da pozisyonu böyle giderse normal doğum olur inşaallah dedi

Kızlar benimki başı kaburga altında ayakları tam kasıklarımda ve baskı yapıyo bazen vajina girişim o kadar ağrıyorki anlatamam doktor ters dedi ayakları oraya baskı yapıyor tekme atıyor bücürük oraya :))

Ben anlamıyorum bebeğin nerde olduğunu dönüp dönmediğini bile anlamıyorum doktora gittiğimde soracam bebek hangi pozisyonda diye

Bnm de doktor cok onceden basi asagi da demisti ama arada donuyr bnce bazen bir yerimde sertlik bazen de baska bir yerimde sertlik hissediyrm basi die tahmn ediyrm

Baya tekmeliyolar.. bizmki benden çok babaya tekmeyle cvp veriyo.. konusuyolar sanki..şimdiden babacimi acaba ya☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…