- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Bazn bizimkisi de hic hareket etmiyr babamiz elini koyunca tekme atmaya basliyrBaya tekmeliyolar.. bizmki benden çok babaya tekmeyle cvp veriyo.. konusuyolar sanki..şimdiden babacimi acaba ya☺☺
28. Haftamda kontrole gittiğimde doktorum bebek dönmüş artık doğum pozisyonuna gelmiş dedi. Ben de erken değil mi daha dedim. Erken olmadığını gayet normal olduğunu söyledi doktorum. İçin rahat olsun.Kızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde
Gunaydn annelerr nice yillar hepimizeee.. bebislermizle mutlu huzrlu saglikli yillar insallah... naslsnz bebisler nasl
Ben çok geç katıldım aranıza yarın 29.haftamız olcak kız bebek bekliyorum inş 2.yavrumu bekliyorum herkes sağlıkla sıhhatle zamanında çok güzel kolay bi doğumla bebisine kavussun inş
Tatlm doktr bna subat sonu alcm bebgi dediAramıza hoşgeldin o zaman
Çook yakın doğumlarımız. Peşpeşe güzel haberlerimizi almak nasip olsun hepimize
Tatlm doktr bna subat sonu alcm bebgi dedi
Aaa herşey yolunda mı?
Bi' arkadaşımın da 20 gün kadar erken aldılar bebeği. Yeterince büyümüş önden gidiyomuş gelişimi diye..
Dr gerekli gördüyse vardır bi bildiği tabii..
Alcak derken, sezeryan mı? Yoksa normal doğumla mı? (Burda dr erken almak isterse suyu kendi kırıyo ve normal doğum yaptırıo vaktinden erken)
Sağlıkla gelsin meleğimiz.. Belki ben de sana yetişirim :)[/QUOTE
Sukur tatlim hersey yolundaerkn degil canm subat sonu 39.haftaya geliyor sezeryanla alck bn asilama ile hamile kaldm o yuzden doktorum sezeryani uygun buldu gerci karari bna birakti ama bn doktoruma cok guveniyrm cevremdeki bicok bebek 38.haftada dogdu yegenim dahil bakarsn bizimkilerde oyle olur
Aminn inş 20mart normalde ama bakalm nezaman gelir bizimki☺Aramıza hoşgeldin o zaman
Çook yakın doğumlarımız. Peşpeşe güzel haberlerimizi almak nasip olsun hepimize
Anne olmak nasip olmadı bana, bilen bilir beni çok zorlu dönemlerden geçtim.... olmadı boşandık..bende bebek fotoğrafçılığına başladım
Eğer instagram kullanıyorsanız sayfama beklerim
http://instagram.com/photominiofficial
Hayır dualarınızı bekliyorum ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?