Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Desenize agri sızıyı biz cekelim bu bebisler babaci olsunn hakmi bu☺☺☺ nese gelsnlerde sag saglim totislerini isiririz☺☺

Kızlar bebişler dönmeye başladı artık bana döndü gibi geliyor kafa aşağıda ayak sol kaburga da sağ kaburgada erken değil dimi sizinkiler ne alemde
28. Haftamda kontrole gittiğimde doktorum bebek dönmüş artık doğum pozisyonuna gelmiş dedi. Ben de erken değil mi daha dedim. Erken olmadığını gayet normal olduğunu söyledi doktorum. İçin rahat olsun.

Merhaba arkadaşlar
Güncelleme yapayım bugün kontrol vardı.
Bebiş 1412 gr, ben 57,3. Boyu tahmini 40 cm dedi.
29+3 haftamız.

Günaydın kızlar ben 29 haftayı bitirdim Pazartesi kontrolüm var inşallah sıkıntı yoktur.benimki de hiç yüzünü göstermiyor

Gunaydn annelerr nice yillar hepimizeee.. bebislermizle mutlu huzrlu saglikli yillar insallah... naslsnz bebisler nasl

Gunaydn annelerr nice yillar hepimizeee.. bebislermizle mutlu huzrlu saglikli yillar insallah... naslsnz bebisler nasl

Günaydıın..
Yağmurlu İngiltere sabahında bir bardak süt eşliğinde, keçe süs yapma modundayım.
Küçük bey de karnımda sabah egzersizi yapıyo galiba, gerinn, toparlan, uzann, tekmele

Yeni yıl hepimize meleklerimizi sağlıkla getirsin inşallah.
Herkese tatlı sabahlar

Tünaydinlar iyi yıllar herkese inşallah herkesin gönlüne göre vatana millete hayırlı bir yıl olur. Bebişler hareketli girdi yeni yıla:) az kaldı kızlar sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Yaradan inş

Ben çok geç katıldım aranıza yarın 29.haftamız olcak kız bebek bekliyorum inş 2.yavrumu bekliyorum herkes sağlıkla sıhhatle zamanında çok güzel kolay bi doğumla bebisine kavussun inş

Ben çok geç katıldım aranıza yarın 29.haftamız olcak kız bebek bekliyorum inş 2.yavrumu bekliyorum herkes sağlıkla sıhhatle zamanında çok güzel kolay bi doğumla bebisine kavussun inş

Aramıza hoşgeldin o zaman
Çook yakın doğumlarımız. Peşpeşe güzel haberlerimizi almak nasip olsun hepimize

Tatlm doktr bna subat sonu alcm bebgi dedi

Aaa herşey yolunda mı?
Bi' arkadaşımın da 20 gün kadar erken aldılar bebeği. Yeterince büyümüş önden gidiyomuş gelişimi diye..
Dr gerekli gördüyse vardır bi bildiği tabii..

Alcak derken, sezeryan mı? Yoksa normal doğumla mı? (Burda dr erken almak isterse suyu kendi kırıyo ve normal doğum yaptırıo vaktinden erken)

Sağlıkla gelsin meleğimiz.. Belki ben de sana yetişirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…