Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ben de yaptirmadim Aile de yoksa cok da gerwkli degil bence

Merhaba arkadaslar. Benim dogum 5 mayis görünüyor ama ilk cocugumun 36+4 de doğduğunu ve bunun da mecburen sezeryan olacagini var sayarak kendimi mart annesi ilan ettim Beni de listeye ekler misiniz. 26+4 günlük hamileyim kizim olucak kismet olirsa. Ismini Eda düşünüyoruz. Umarim herkesin bebegi saglicakla dünyaya gelir.

Kızlar ya cok kötü grip oldum bir günde :/ tam bisey bitiyor bisey baslıyor (( ne içebilirim birki cayı olarak? Boğazım cok agrıyor (((

Papatya iç canım günde bir defa iç boğaza iyi geliyor bolca su çorba limonlu açık çay iyi gelir inşallah ben grip olduğumda öyle yapmıştım

Kızlar ya cok kötü grip oldum bir günde :/ tam bisey bitiyor bisey baslıyor (( ne içebilirim birki cayı olarak? Boğazım cok agrıyor (((

Tarhana çorbası ve ılık süt içe içe atlattım ben..
Korkudan hiç bir bitki çayını içemiyorum..
Bir de gece boğazıma tülbent sarıp yatmıştım, o gecenin sabahında yumuşacık olmuştu boğazım, yutkunmak vs can yakmamıştı..
Vicks kullanıyorsan gebelikte, onu da sürebilirsin..
Ama burdakiler ona da yasak dedi :/
Geçmiş olsunn ..

Kızlar mrb sata göre 28,bebegimin gelişimine göre 30+4 haftalik hamileyim. Aranıza yeni katıldım. Bebekleriniz in gelişimi nasıl kaç kilolar ve siz kaç kilo aldınız:)

Sağolun kızlar denicem tavuk suyuna corba yapıcam simdi. Nane limon içtim gece cok kötü oldum doktoruma soramadım ama umarım bi zararı yoktur :/ çok kötü ya geceleyin nefes alamıyordum hiç uyuyamadım zaten (
Papatya iç canım günde bir defa iç boğaza iyi geliyor bolca su çorba limonlu açık çay iyi gelir inşallah ben grip olduğumda öyle yapmıştım

Hoşgeldin E Ebruaydn @benimde bebeğime öyle diyor doktor ayrıntılı ultrasonda da aynı çıktı iki hafta önde dedi ama sata göre alırız bebeği dedi doktor hatta doktor son adet tarihinden emin misin dedi bana

Bana öyle emin misin falan diye sormadı böyle bi iki hafta ileri yada geri olması normal dedi. Eğer böyle devam ederse 9 10 Mart gibi alırız dedi bana sen sezeryan mi istyosun canım

Geçmiş olsun canım benim dr adaçayı hariç bitki çayı içebilirsin demişti. Ben de 1 ay önce grip olmuştum, bol bol limonlu çorba içtim. Tarhana tavuk mercimek hep limonlu. Bir de bitkiçayı demledim akşamları 1 fincan içtim ( ıhlamur, ayva yaprağı, zencefil, çubuk tarçın, limon, bal)
Yine de tam geçmesi 5-6 günü buluyor

Hadi ya desene 1 hafta cekicez :/ normalde yalınayak gezerim ince giyerim bişey olmaz ama bi montsuz asağı indim anında hasta oldum :/ bende kendime corba yaptım tavuk suyuna iyi geldi ama yine devam hapsırmaya burun akıntısı bogaz agrısı :///

ya kızlar benim bebegim vajina da cikti çıkacak . ya kötü asagida üstelik sanki ağrı da oluyor böyle olan varmı normal mi

Kızlar bende hastayım burun tıkanıklığı mahvetti çok daralıyom vicks bile fayda etmiyor bazen

Merhaba arkadaşlar.benim bugün kontrolüm vardı.çok şükür şimdilik sıkıntı yok gibi ama bu ay hiç kilo almamışım.ilk aylarda çok fazla almıştım zaten. 1527 gram 39 cm bugün 29 hafta 3 günlük oldu. 75 kilo ile hamile kaldım boyum 171 cm 11 kilo aldım. Petunyasemen

Petunyasemen canım bu Arada 30. Haftamdayım.listede 28 görünüyor

Petunyasemen benimde bugün kontrolum vardı. 30+2 de yiz bebis 1780 gram boyu belli değil. Bende 79 kiloyum:) şekerden dolayı dikkatli beslendiğim için kilo almamısim Bebis 600 gram almış 1 ayda:) haftaya 32. Hafta çalışabilir raporu alicam ve ilk kez nst ye giricem. Bide kızlar d vitamini olcumlerinizi yaptırın . Benim d vitamini düşük çıktı baya devit verdi doktorum günde 10 damla. Demir hapı ve magnezyuma da devam edicem. Bebis paralel duruyor henüz dönmemis. Benim için zormus bu ama alıştım. Yürüyüş yaparken cok baskı yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…