- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Ben de yaptirmadim Aile de yoksa cok da gerwkli degil benceyarın kontrolümüz var sabahtan gidip kan vericez açlık tokluk şeker ölçümü için. şeker yüklemesi yaptırmadım ben kızlar aranızda yaptırmayan var mı? birde şu aralar karnımda ve pubik bölgemde bir sancı ağrı oluyor sizlerde yaşıyor musunuz bu sorunu?
Allah en kısa zamanda nasip etsin canım :/ dua edicem sana
Kızlar ya cok kötü grip oldum bir günde :/ tam bisey bitiyor bisey baslıyor(( ne içebilirim birki cayı olarak? Boğazım cok agrıyor (((
Papatya iç canım günde bir defa iç boğaza iyi geliyor bolca su çorba limonlu açık çay iyi gelir inşallah ben grip olduğumda öyle yapmıştım
Tarhana çorbası ve ılık süt içe içe atlattım ben..
Korkudan hiç bir bitki çayını içemiyorum..
Bir de gece boğazıma tülbent sarıp yatmıştım, o gecenin sabahında yumuşacık olmuştu boğazım, yutkunmak vs can yakmamıştı..
Vicks kullanıyorsan gebelikte, onu da sürebilirsin..
Ama burdakiler ona da yasak dedi :/
Geçmiş olsunn ..
Bana öyle emin misin falan diye sormadı böyle bi iki hafta ileri yada geri olması normal dedi. Eğer böyle devam ederse 9 10 Mart gibi alırız dedi bana sen sezeryan mi istyosun canım
Kızlar ya cok kötü grip oldum bir günde :/ tam bisey bitiyor bisey baslıyor(( ne içebilirim birki cayı olarak? Boğazım cok agrıyor (((
Geçmiş olsun canım benim dr adaçayı hariç bitki çayı içebilirsin demişti. Ben de 1 ay önce grip olmuştum, bol bol limonlu çorba içtim. Tarhana tavuk mercimek hep limonlu. Bir de bitkiçayı demledim akşamları 1 fincan içtim ( ıhlamur, ayva yaprağı, zencefil, çubuk tarçın, limon, bal)
Yine de tam geçmesi 5-6 günü buluyor
Merhaba arkadaşlar.benim bugün kontrolüm vardı.çok şükür şimdilik sıkıntı yok gibi ama bu ay hiç kilo almamışım.ilk aylarda çok fazla almıştım zaten. 1527 gram 40 cm bugün 29 hafta 3 günlük oldu. 75 kilo ile hamile kaldım boyum 171 cm 11 kilo aldım.Petunyasemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?