Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

ya kızlar benim bebegim vajina da cikti çıkacak . ya kötü asagida üstelik sanki ağrı da oluyor böyle olan varmı normal mi
benmde aynı şekilde canım. üstelik yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor sabahları. ancak öğleden sonraya falan geçiyor. doktor kontrolüm 10 unda o zamana kadar beklemeye çalışacağım.

benm kuzenim de hamile, benden 8 hafta önde ve ikinci hamileliği. bana ağrılar normal dedi ama yine de içim rahat değil

Slm kizlar ayip olck ama akintiniz var mi bnm beyaz sumukumsu akintim var normal mi acaba

30 haftalik olduk kontrolden geldim 1398 gram 38 cm boyu oglusumun sizde durumlar ne dr iyi dedi ama bana az gibi geldi

Bendede çatlak değil ama göğsüm cok kasınıyor küçük kırmızılıklar olustu :/

Canim tam 4 sene var aralarında benim ilki sezeryan bunu normal istiyorum senin de yedi sene olmuş normali düşünmüyomusun
Hiç konuşmadım doktorumla senin doktor olur dedi mi riskli diye biliyorum ama tabiki normal doğum daha güzel aslında isterim normal doğumu ameliyattan ameliyat ortamından korkuyorum

Mrb anneler benmde agrilarim oluyo zamanla.. uzaninca oturnca kalkamiyorum.. catlaklarinz varmi kizlarr..

31. haftamız ve hala çatlak yok..
Bi yandan seviniyorum ama bi yandan da olursa olsun yaaa oğluşum sağlıkla gelsin diyorumxx
Doğuma kadar çatlağı olmayan arkadaşımın doğumdan sonra çatladığını gördüm ben ( gerçi o krem kuşlanmıyodu)

Ben duş sonrası E vitaminli bi krem kullanıyorum, Tr'de gratis'te satıldığını gördüm. Palmer's markası..
Duş dışında, sabah günlük kıyafetlerimi, akşam pijamalarımı giyerken hindistan cevizi yağı sürüyorum..
Belime, yüzüme vs de sürüyorum yatmadan.. Uzun süredir bebek teni gibi yumuşacık maşallah yüzüm karnım falan..
(Eşim yakında transparan olcaksın diyo)

Ben de bişey sorayım, meme ucunda sarı kalıntı bulan oldu mu hiç? Bir süredir fark ediyorum ben ara ara göğüs uçlarımda sarı kurumuş kalıntı buluyorum. Parmak ucumla dokunup alabiliyorum , acısız kokusuz bi acaip bişii..
Bişeye de benzetemiyorum. Kolostrum olsa daha sıvı mı olur? Deneyimli anneler bilir belkiii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…