- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Tatlm sanciya bakiyrlar bebegin kalp atislari dinleniyor snra o kalp atislarinin ciktisini sana veriyrlar doktruna goturuyrsnkızlar bu nst olayı nasıl oluyor
heycan varmı kızlar günler yaklaştıkça heycan artıyo sankiTatlm sanciya bakiyrlar bebegin kalp atislari dinleniyor snra o kalp atislarinin ciktisini sana veriyrlar doktruna goturuyrsn
Sorma tatlim hem de nasil hem korku hem heyecanheycan varmı kızlar günler yaklaştıkça heycan artıyo sanki
Bana öyle emin misin falan diye sormadı böyle bi iki hafta ileri yada geri olması normal dedi. Eğer böyle devam ederse 9 10 Mart gibi alırız dedi bana sen sezeryan mi istyosun canım
benmde aynı şekilde canım. üstelik yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor sabahları. ancak öğleden sonraya falan geçiyor. doktor kontrolüm 10 unda o zamana kadar beklemeye çalışacağım.ya kızlar benim bebegim vajina da cikti çıkacak . ya kötü asagida üstelik sanki ağrı da oluyor böyle olan varmı normal mi
Canım kokusuz renksiz kaşıntısız işe normaldirSlm kizlar ayip olck ama akintiniz var mi bnm beyaz sumukumsu akintim var normal mi acaba
Yok canim koku ve kasinti ama rengi beyazCanım kokusuz renksiz kaşıntısız işe normaldir
3 tane çatlak oldu bende. o kadar krem kullandım ama. vücut yapısı işteMrb anneler benmde agrilarim oluyo zamanla.. uzaninca oturnca kalkamiyorum.. catlaklarinz varmi kizlarr..
Hiç konuşmadım doktorumla senin doktor olur dedi mi riskli diye biliyorum ama tabiki normal doğum daha güzel aslında isterim normal doğumu ameliyattan ameliyat ortamından korkuyorumCanim tam 4 sene var aralarında benim ilki sezeryan bunu normal istiyorum senin de yedi sene olmuş normali düşünmüyomusun
Beimde akıntım çok kokusuz ama sulu bir akıntı haftaya kontrolüm var doktorada soracamSlm kizlar ayip olck ama akintiniz var mi bnm beyaz sumukumsu akintim var normal mi acaba
Mrb anneler benmde agrilarim oluyo zamanla.. uzaninca oturnca kalkamiyorum.. catlaklarinz varmi kizlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?