Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Canim bende Ayin 10 gideceğim . beniM arkadaşımda yeni doğum yaptı ama onda böyle bir sorun olmamış çok rahat geçti dedi. catlak da olmamış onda. ama bende 1 hafta oldu çatlaklar oluştu göbek altında önce kırmızı benek sonra da yerin beyaz bir cizgi oldu .krem kullanmadım cünki krem kullananlar da aynı sorun oluşmuş . Rabbim Bebeğimi saglikla kucağıma verir inşallah . catlak sorun değil .

B
Bnde de aynisindan var cnm ya

Arkadaşlar o göğüs uçlarında oluşan şeylerle oynamamak gerekiyormuş.onlar normal bir gelişme göğüs uçlarının çatlamasını da önlüyor.emzirmeye hazırlık bir nevi
Vajinal akıntıya gelince bu hafta kontrolüme gittiğimde eğer kötü kokmuyorsa sıkıntı yok dedi benim doktorum.

Akıntı bende de vardı. Doktorum fitil verdi bi de turnusol kağıdı verdi akinti nin amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak icin

Çok da oynanacak bi yapısı olmuyo yahu :)
Silip geçiyorum..
Silmesem birikiyo ve daha saçma bi görüntüsü oluyo çünkü..
Duşta su alıp götürüyo ya da bezi ıslatıp alıyorum..

Akıntı bende de var hatta otururken bile hissediyorum bazen.. ama kokusuz renksiz diye çok önemsemedim..

O zaman , günaydıın hepimize :)

Demek ki hemn hemn hepimizde akinti var

selam kızlaar bende 32 haftalık hamileyim inşallah mart annesi olacağım. erken doğum riski olanınız varmı içinizde. celestone iğne kullanmış yada kullanacak olan ? bana doktorum verdi bu iğneyi. erken doğum riskim olduğu için her ihtimsle karşı. ama korkuyorum herhangi bir soru n olurmu ki ??

Ben canım clexane iğne kullanıyorum birde her hafta proluton depot.. Yok bir sorun iğneyi kullanman daha iyi bol bol dinlen iğne vermeseydi korkardın ben nedense iğne vurunca kendimi güvende hissediyorum :))) rabbim tam zamanında kucagımıza almayı nasip etsin :)

31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar

Sag taraftan gelen bir agriyla beraber kalcamda batiyodu acillik bile oldum.ama sorun olmadigini bebek buyudukce rahim.damarlarinin kasildigini soyledi dr.normalmis 3 kereye kadar agri kesici icebilirsin dedi 1 hafta oldu hala ayni .30 haftalikiz

Hiç konuşmadım doktorumla senin doktor olur dedi mi riskli diye biliyorum ama tabiki normal doğum daha güzel aslında isterim normal doğumu ameliyattan ameliyat ortamından korkuyorum
Bence bi konuş bu danıs doktoruna ben biliyorum ikinci sezeryandan sonra arası az olup normal yapan bile var Her doktor riskinden bahsediyor yüzde 1 ama sezeryandada risk var ameliyat sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…