- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
benmde aynı şekilde canım. üstelik yürüyemeyecek kadar ağrım oluyor sabahları. ancak öğleden sonraya falan geçiyor. doktor kontrolüm 10 unda o zamana kadar beklemeye çalışacağım.
benm kuzenim de hamile, benden 8 hafta önde ve ikinci hamileliği. bana ağrılar normal dedi ama yine de içim rahat değil
Mrb anneler benmde agrilarim oluyo zamanla.. uzaninca oturnca kalkamiyorum.. catlaklarinz varmi kizlarr..
Sor tatlm baklm ne dicekBeimde akıntım çok kokusuz ama sulu bir akıntı haftaya kontrolüm var doktorada soracam
Bnde de aynisindan var cnm ya31. haftamız ve hala çatlak yok..
Bi yandan seviniyorum ama bi yandan da olursa olsun yaaa oğluşum sağlıkla gelsin diyorumxx
Doğuma kadar çatlağı olmayan arkadaşımın doğumdan sonra çatladığını gördüm ben ( gerçi o krem kuşlanmıyodu)
Ben duş sonrası E vitaminli bi krem kullanıyorum, Tr'de gratis'te satıldığını gördüm. Palmer's markası..
Duş dışında, sabah günlük kıyafetlerimi, akşam pijamalarımı giyerken hindistan cevizi yağı sürüyorum..
Belime, yüzüme vs de sürüyorum yatmadan.. Uzun süredir bebek teni gibi yumuşacık maşallah yüzüm karnım falan..
(Eşim yakında transparan olcaksın diyo)
Ben de bişey sorayım, meme ucunda sarı kalıntı bulan oldu mu hiç? Bir süredir fark ediyorum ben ara ara göğüs uçlarımda sarı kurumuş kalıntı buluyorum. Parmak ucumla dokunup alabiliyorum , acısız kokusuz bi acaip bişii..
Bişeye de benzetemiyorum. Kolostrum olsa daha sıvı mı olur? Deneyimli anneler bilir belkiii..
Anlaşılan ilk sütlerimiz gelmiş arkadaşlarB
Bnde de aynisindan var cnm ya
Amn gelsin gelsn bebislerimizn karnini bol bol doyurmk nasp olsnAnlaşılan ilk sütlerimiz gelmiş arkadaşlar
Akıntı bende de vardı. Doktorum fitil verdi bi de turnusol kağıdı verdi akinti nin amniyon sıvısı olup olmadığını anlamak icinArkadaşlar o göğüs uçlarında oluşan şeylerle oynamamak gerekiyormuş.onlar normal bir gelişme göğüs uçlarının çatlamasını da önlüyor.emzirmeye hazırlık bir nevi
Vajinal akıntıya gelince bu hafta kontrolüme gittiğimde eğer kötü kokmuyorsa sıkıntı yok dedi benim doktorum.
Arkadaşlar o göğüs uçlarında oluşan şeylerle oynamamak gerekiyormuş.onlar normal bir gelişme göğüs uçlarının çatlamasını da önlüyor.emzirmeye hazırlık bir nevi
Vajinal akıntıya gelince bu hafta kontrolüme gittiğimde eğer kötü kokmuyorsa sıkıntı yok dedi benim doktorum.
Demek ki hemn hemn hepimizde akinti varÇok da oynanacak bi yapısı olmuyo yahu :)
Silip geçiyorum..
Silmesem birikiyo ve daha saçma bi görüntüsü oluyo çünkü..
Duşta su alıp götürüyo ya da bezi ıslatıp alıyorum..
Akıntı bende de var hatta otururken bile hissediyorum bazen.. ama kokusuz renksiz diye çok önemsemedim..
O zaman , günaydıın hepimize :)
selam kızlaar bende 32 haftalık hamileyim inşallah mart annesi olacağım. erken doğum riski olanınız varmı içinizde. celestone iğne kullanmış yada kullanacak olan ? bana doktorum verdi bu iğneyi. erken doğum riskim olduğu için her ihtimsle karşı. ama korkuyorum herhangi bir soru n olurmu ki ??
Bnm yine kaburgam agriyor cnm31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar
31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar
Bence bi konuş bu danıs doktoruna ben biliyorum ikinci sezeryandan sonra arası az olup normal yapan bile var Her doktor riskinden bahsediyor yüzde 1 ama sezeryandada risk var ameliyat sonuctaHiç konuşmadım doktorumla senin doktor olur dedi mi riskli diye biliyorum ama tabiki normal doğum daha güzel aslında isterim normal doğumu ameliyattan ameliyat ortamından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?