- Konu Sahibi Petunyasemen
-
duymadım canım. hangi doğum şekli düşünüyosunKizlar lr bebek urunlerini hic duydunuz mu ya da daha onceden kullanan var mi
Nasipse sezeryan cnmduymadım canım. hangi doğum şekli düşünüyosun
kendi isteğinle miNasipse sezeryan cnm
Kızlar ben bikaç gündür pert bir haldeyim. Halsizlik bitkinlik yorgunluk. Çok yoğun iş tempom var ama nikaç gündür saçmalamaya başladım yürürken falan yalpalıyorum. Sizlerde de var mı acaba? Bacaklarım ağrıyor, midem berbat bir halde.
Tatlm bn asilama ile hamile kaldm o yuzden dogumum nasipse sezeryan olckkendi isteğinle mi
Canım d vitamini falan baktır din mi .Kızlar ben bikaç gündür pert bir haldeyim. Halsizlik bitkinlik yorgunluk. Çok yoğun iş tempom var ama nikaç gündür saçmalamaya başladım yürürken falan yalpalıyorum. Sizlerde de var mı acaba? Bacaklarım ağrıyor, midem berbat bir halde.
Bnm nerdeyse 22. Haftadan beri sag kasigim agriyor doktorum bebek buyudukce normal dedi ama simdi daha fazla agrimaya basladi31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar
Sağlık ocağında test yapıolar ama baktılar mı bilmiyorum. Birkaç gündür böyleyim belkide eksikliktendir. Ben uykusuzluğa veriyorum gece uyuyamıorum sabah katanlıkta işe gidiyorum buna verdim. Pazartesi kontrolüm car bakalım doktora söylicemCanım d vitamini falan baktır din mi .
Kızlar merhaba uzun zamandr yazamadm halsizlik hastalık aile ziyaretleri derken zaman geçti ve biz ancak dün doktor kontrolüne gidebildik. 29+3 deyiz DoĞa bey 1450 gram 39 cm. Ben de mide bulantısı yüzünden iştahsızlaşmıştım ve 5 haftada sadece 800 gram almışım şuan 60 kiloyum. İkinci trimesterdeki o hızlı artış bu ay yoktu yani. Bebeğin duruşu falan gayet iyiydi böyle giderse normal doğum olacak ve inş da öyle olur.Petunyasemen
Ben de bu ay az kilo almışım acaba 2. Trimesterdan dolayı mıydı o birden 3 kilo 2 kilo almam.. Son aylarda daha çok alırsın dediler inş böyle gider :) biz değil Bebişler alsın kiloları:)
Arkadaşlar lavaboya gitme sıklığınız arttı mı sizin de? Ben zaten önceden de sık giderdim ama şimdi çok sıkışmış gibi gidip aslında hiç de öyle olmadığımı görüyorum. Okulda derste falan çok fena teneffüsü beklemek zorundayım zaten her teneffüs lavaboda geçiyor.
Kızlar ben bikaç gündür pert bir haldeyim. Halsizlik bitkinlik yorgunluk. Çok yoğun iş tempom var ama nikaç gündür saçmalamaya başladım yürürken falan yalpalıyorum. Sizlerde de var mı acaba? Bacaklarım ağrıyor, midem berbat bir halde.
Ehehhe :) aynı durumdayım..
Ooo tuvalete gitmeliyim bi dakkaa!! Diye hızlı adımlarla gitmek, minik bir sızıntı ile karşılaşıp geri dönmek.. Bi iki saat sonra bi daha..
Gece tam tersi.. Yatmadan önce içtiğim bi bardak su ile sabaha kadar dört beş kere tuvalete çıkıyorum..
Hiç anlamadım neler oluyo ama vücut ve doğa ana ne derse ben de eyvallah diyorum
aynı şekildeyim canımçç bu ara erlimde birşey tutamıyorum, kayıp düşüyor.araba hiç kullanamıyorum artık dikkatim dağınık (sağolsun kocam hergün işe götürüp getiriyor) saba 8 de mesai başlıyor bizim 6 buçukta evden çıkıyoruz 6 gibi kalkmaya çalışıyorum. ama son 1 haftadır inanılmaz zorlanıyorum. eve gidincede hiçbirşey yapamadan uyuyakalıyorum (uyuyorum diyemeyeceğim çünkü koltuğa oturduğum gibi uyuyklamaya başlıyorum )
doktorum normal dedi bana ama bu normallikle nasıl işe devam edeceğim bilmiyorum. saat şu an 10 oldu ancak biraz biraz kendime geldim .
kasıklarımda şiddetli ağrı var benim.bacaklarımda yok henüz ama yalpalama başladı evet. midemde zaman zaman müthiş yanma oluyor ama haftada 1-2 gün öyle hergün değil.
10 unda doktor kontrolüm var hepsini tek tek soracağım :)
Kizlar yataktan kalkarkn zorlaniyor msunuz bn cok zorlanmaya basladm gece wcye gderkn esimden yardim istyrmbnm bel agrilarm basladi bide
Valla bu akintilar agrilar artmaya basladikca bide gobegim artik asagi dusmeye basladikca bn iyice telaslanmaya basladm dolabimda bi turlu gelmedi gelsede esyalari yikayip utuleyip kaldrabilsem halimi duvar kagidimi alip odasini ve cantayi hazrlayabilsem hazrliksz yakalncm dir korku sardiBende cok zorlanıyorum kalkarken bi yere tutunarak kalkıyorum halbuki göbeğimde cok yok engelleyecek kadar. Bel ağrıları bebek ağırlastıkca daha cok oldu sırt ağrısı özellikle :///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?