Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar ben bikaç gündür pert bir haldeyim. Halsizlik bitkinlik yorgunluk. Çok yoğun iş tempom var ama nikaç gündür saçmalamaya başladım yürürken falan yalpalıyorum. Sizlerde de var mı acaba? Bacaklarım ağrıyor, midem berbat bir halde.

Kızlar merhaba uzun zamandr yazamadm halsizlik hastalık aile ziyaretleri derken zaman geçti ve biz ancak dün doktor kontrolüne gidebildik. 29+3 deyiz DoĞa bey 1450 gram 39 cm. Ben de mide bulantısı yüzünden iştahsızlaşmıştım ve 5 haftada sadece 800 gram almışım şuan 60 kiloyum. İkinci trimesterdeki o hızlı artış bu ay yoktu yani. Bebeğin duruşu falan gayet iyiydi böyle giderse normal doğum olacak ve inş da öyle olur. Petunyasemen

Bir kaç gündür benim de program yoğun, ayaklarımı uzatıp sebepsiz zaman harcamayı özledim :)

Yalpalama, denge kaybı, hatta sağa sola çarpıp bişileri devirme bile var. Ama ebe hanımcığım tamamen normal dedi. Bebeğin hızlı kilo alması ve büyümeye başlaması sebebiyle ağırlık merkezin değişiyo dedi..
Bacak ağrım , mide sorunum yok ama gece nefes darlığo başladı. 4'te uyanıyorum ve bi daha uyumak çoook zaman alıyo..

Canım d vitamini falan baktır din mi .

Canım d vitamini falan baktır din mi .
Sağlık ocağında test yapıolar ama baktılar mı bilmiyorum. Birkaç gündür böyleyim belkide eksikliktendir. Ben uykusuzluğa veriyorum gece uyuyamıorum sabah katanlıkta işe gidiyorum buna verdim. Pazartesi kontrolüm car bakalım doktora söylicem

Ben de bu ay az kilo almışım acaba 2. Trimesterdan dolayı mıydı o birden 3 kilo 2 kilo almam.. Son aylarda daha çok alırsın dediler inş böyle gider :) biz değil Bebişler alsın kiloları:)

Arkadaşlar lavaboya gitme sıklığınız arttı mı sizin de? Ben zaten önceden de sık giderdim ama şimdi çok sıkışmış gibi gidip aslında hiç de öyle olmadığımı görüyorum. Okulda derste falan çok fena teneffüsü beklemek zorundayım zaten her teneffüs lavaboda geçiyor.

Bir de kan testleri istemişti Dr im. D vitamini düşük çıktı, Devit ampul al dedi.

Ehehhe :) aynı durumdayım..
Ooo tuvalete gitmeliyim bi dakkaa!! Diye hızlı adımlarla gitmek, minik bir sızıntı ile karşılaşıp geri dönmek.. Bi iki saat sonra bi daha..
Gece tam tersi.. Yatmadan önce içtiğim bi bardak su ile sabaha kadar dört beş kere tuvalete çıkıyorum..
Hiç anlamadım neler oluyo ama vücut ve doğa ana ne derse ben de eyvallah diyorum

aynı şekildeyim canımçç bu ara erlimde birşey tutamıyorum, kayıp düşüyor. araba hiç kullanamıyorum artık dikkatim dağınık (sağolsun kocam hergün işe götürüp getiriyor) saba 8 de mesai başlıyor bizim 6 buçukta evden çıkıyoruz 6 gibi kalkmaya çalışıyorum. ama son 1 haftadır inanılmaz zorlanıyorum. eve gidincede hiçbirşey yapamadan uyuyakalıyorum (uyuyorum diyemeyeceğim çünkü koltuğa oturduğum gibi uyuyklamaya başlıyorum )

doktorum normal dedi bana ama bu normallikle nasıl işe devam edeceğim bilmiyorum. saat şu an 10 oldu ancak biraz biraz kendime geldim .

kasıklarımda şiddetli ağrı var benim. bacaklarımda yok henüz ama yalpalama başladı evet. midemde zaman zaman müthiş yanma oluyor ama haftada 1-2 gün öyle hergün değil.
10 unda doktor kontrolüm var hepsini tek tek soracağım :)

tuvalet problemi dert! zaten yataktan zor kalkıyroum artık! bazen bekliyorum iyice gelsin ki öyle gideyim diye. birgün patlayacağım kesin

Mrb anneler..Hayrli cumalar hepimize ... bebisler npyo..
Bende tuvaletten cikmiyom wala.. sanki patlicam.. disari cikmaya korkuym wala tuvalt olan yerlere gidelim diym esime☺☺☺ penguen gibi yürüyom wala..demek annelern hepsi ole☺☺☺

Bende de var kasık ağrısı ya:/ özellikle sabahları tuvaletim geliyorsa cok oluyor sonra tuvalete gidiyorum hafifliyor.. Normaldir umarım birde kızlar benim bebiş hareketli ama hareketleri dısarıdan cok belli olmuyor oluyor ama cok değil. Doktoruma haftaya sorayım bi bakalım ne diyecek ...

Kizlar yataktan kalkarkn zorlaniyor msunuz bn cok zorlanmaya basladm gece wcye gderkn esimden yardim istyrm bnm bel agrilarm basladi bide

Bende cok zorlanıyorum kalkarken bi yere tutunarak kalkıyorum halbuki göbeğimde cok yok engelleyecek kadar. Bel ağrıları bebek ağırlastıkca daha cok oldu sırt ağrısı özellikle :///
Kizlar yataktan kalkarkn zorlaniyor msunuz bn cok zorlanmaya basladm gece wcye gderkn esimden yardim istyrm bnm bel agrilarm basladi bide

Bende cok zorlanıyorum kalkarken bi yere tutunarak kalkıyorum halbuki göbeğimde cok yok engelleyecek kadar. Bel ağrıları bebek ağırlastıkca daha cok oldu sırt ağrısı özellikle :///
Valla bu akintilar agrilar artmaya basladikca bide gobegim artik asagi dusmeye basladikca bn iyice telaslanmaya basladm dolabimda bi turlu gelmedi gelsede esyalari yikayip utuleyip kaldrabilsem halimi duvar kagidimi alip odasini ve cantayi hazrlayabilsem hazrliksz yakalncm dir korku sardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…