Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Tamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
durumu belli değil vs demiş eşime yani ben anladım eşime ne zaman bişey alallım desem e daha belli değil durumun diyor bi kaç gün öncedende kv söylüyo aynı seyi...... Diyorumki siz bu cocuga ölücek gözüylemi bakıyorsunuz sırf esim bisey almasın diye delirttiler beni://///// bide isim konusu var hala bişey karar verdirtmediler kendi ismini koymak istiyo kv ne yapacağımı sasırdım. Birde cocuk odam dolu görümcemin ceyizi var demiyorlar kız doguracak cıkartalım. Birde benim ugrastıklarıma bak hiç birsryi gönlümce yapamıyorum ya sinirden öldürüyorlar beni

Kizlar yataktan kalkarkn zorlaniyor msunuz bn cok zorlanmaya basladm gece wcye gderkn esimden yardim istyrm bnm bel agrilarm basladi bide
Malesef canım hepimizde var aynı durum. Yataktan kalkmak zor oluo önce döndürüom ce sonra hamle yapıp öyle kalkıorum.

Canım yaa. Zaten bizim derdimiz bize yetio bide böyle şeylerle uğraşmak durumunda kalabilioruz. Allah merhamet versin yüreklerine. Sen üzme kendini bebişini düşün o da üzülüo sen üzülünce.

Tatlim hic bosuna sinirlenme bebisini de uzme hersey yoluna girer esin bsey demiyor mu bu duruma

canım benm hiç üzme canını. benm kocam da öle. hala dolap yatak vs almadık. hastane ile konuşmadık. kıyafet desen arada internetten aldıklarım falan var. kv de eşimin yeğeninin daha giyinmediği bebek kıyafetleri var sözde gidip onu alıcaz daha.
birtek büyük savaşlar vererek puset aldırdım onu da zaten arkadaşlar aldılar.

yani erkekler böyle malesef. çocuk doğmadan hala olayın farkında olamıyorlar! sıkma canını bak inanki ben duymuyorum artık.eşyalar -oda yetişmezse o zaman konuşacağım. şimdi değil. en kötü kıyafeti var alırım koynuma uyurum oğlumla.

sinir stress yapmana değmez. sen onun yemeği yatağı günü güneşisin, bebişin başka hiçbirşeye ihtiyacı yok. böyle düşün.
daha dün akşam neden şimdiden eminönünden birşeyler almışım son ay gidip alsam olmazmıymışın tartışmasını yaptık (birşey de almadım aslında bir çikolata bir kavanozlarım daha yapılacak inşallah) zannediyorki 8 aylıkken normal bir şekidle yürüyebileceğim eşya taşıyabileceğim falan. şu an (ki gerçekten herşeye koşturmaya çalışsamda) vay efendim ev dağınık , çok ağır hareket ediyorsun, çok uyuyorsunlar falan var.

ama gerçekten takmıyorum. duymamazlıktan geliyorum. sende öyle yap.
isim konusunda da allah yardımcın olsun. ben baktım her kafadan ses çıkıyor batuhan benim oğlum dedim bitirdim. kocam hala isim öneriyor olsada benim oğlumun adı batuhan ! bitti. inşallah istediğin gönlğne göre isim olur.

çeyizi neden sende anlamadım ama bir an önce laf arasında söyle istersen. odaya beşik sığmaz falan de. kendi evleri yok mu oraya koysunlar? ayıp ama!

Hayret ediyorum kv'ne.. Her seferinde çıtayı yükseltiyo valla..
Eşin net bi şekilde belirtip, biz isim seçtik, böyle olacak demeli sanırım. Senin hayır demen ne kadar etkiler bilemiyorum ama eşin de biz karar verdik demeli sanki..

Bi' akşam yemeğinde vs herkes bir aradayken konuyu aç bence, Ocak sonunda odasını yapmaya başlicam. Siz eşyaları ne zaman alabileceksiniz vs..

Sen kendini üzme diicem ama biliyorum ki düşünmeden olmuyo. Artık odasıyla eşyalarıyla ilgilenmek istiyosun sen de haliyle.. Çok strese girmemeye çalış ve bence ilk adım eşinle bu durumu netleştir..

Mrb arkadaşlar 3 aylık evliyim. Bebek istiyoruz eşimle. En son 23 aralıkta adet oldum ve bittikten 6 gün sonra 28-29 aralıkta Tekrar 3 ve 4 şubatta birlikte olduk. Hamile kalma şansım nedir ilk belirtileri nasıl olur bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar

canım ona kengi diyorlar bilmem duydunmu kalsiyum eksikliğinden oluyor çoğu gebe geçiriyor tam kalçanda ara sıra kuluç gibi takıldığıda oluyor ona çare yok malesef doğumdan sonra kendi geçiyormuş bende çok yaşıyorum

Canım konuyu basından takip edemedim ama sen kayınvalidenlere söyle ben ağırlaşıyorum bunları yerleştiremem de çeyizleri çıkarsınlar odadan. hem ne demek durumu belli değilmiş? eşinlede konus kendimi iyi hissediyoken yapalım eksikleri tamamlayalım sonra gittikçe ağırlaşıcam hersey daha zor olucak de bence.

Merhaba arkadaslar. 27+3 günlük hamileyim 2. hamileliğim ama ilkinde izne ayrilmadan ÷6+3 de dogum yapmistim. Ama bunda calisamiyorum. Dersim 3 de bitiyo ve zir bir okul. Atolyem tuvalete cok uzak. Her tenefus 2 kat inip cikiyorum. Tansiyonum hep düşük,idrar yolu enfeksiyonum ve hipertroidim var. Bugün cok sancim ve bel agrim oldu. Doktorum il merkezinde ben ilve de oturuyorum. Devlet hastanesine gideyim dedim. Nenem yasinda bi kadın,idasinda degildi yardimcisi cagirdi 10 dk.sonra geldi. Selam bile vermeden yat dedi bana. Uzandim.neyse bi sikayetin varmi dedi. Ben de bugun hem cok sancim hem de bwl agrim oldu dedim. Bebek dönmüş erken dogum riskin var dedi. Kalbi atiyo dedi ki,zaten bebk cok hzuursuzdu surekli tekmeliyodu(onu anlayabiliyorum yani) yatman lazim dedi.Ben de o zaman pazartesi gelsem bana bir hafta istirahat verirmisiniz dedim. Hayir veremem dedi. E dedim bana bisey olursa erken dogum.olursa hem bana erken dogum riskin var diyosunuz hem de rapor vermiyosunuz dedim. Beremem hangi doktora gidiyosan o bersin dedi. Bana ne bebegin kilosunu ne baska bisey soylemedi. Sikayet edicem ve boyle bir sey olabilir mi Allah askina.Ne kadar saygisizca...

M
mrb canım dün yazmışsın ama ben bugün okuyabildim.ilk gebeliğimde üç kez celestone yaptırdım.bebeğimin erken doğacağı garantiydi bu yüzden bu iğneyi yaptılar.bebeğin akciğerlerinde surfaktan madde yapımını arttırarak doğduğunda Akciğerlerin daha rahat nefes alıp vermesini sağlıyor.mutlaka yaptırmalısın. Özellikle Doğuma karar verilir verilmez tekrar yapmışlardı. 24 saat Doğumdan önce yapılması da çok daha etkili oluyormuş

N
ne gerizekalılar var. Allahım işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın.

Canım bende arada tahliller için devlete gittim ınan ne ilaç yazayım dedi.. ne bi gün boy kilo söyledi. Ekranı bile gostermio.. ama tahlil fln yapio işin süsü gibi gelio onlara boy kilo.. ölçüyor ama bilgi vermiyor.. bende kahve leke gelmişti bi kere gittim, bebeğin canlı dedi o kadar :) ama her doktor aynı değil ben evime yakın bayan diye gidiyordum.. özelede gittiğim için çok takmadim :)

anladım canımm bilgilendirmen için teşekkür ederim ben başta tereddüt ettim am a dün yaptırdım ve bursdada yüzde 90 güzel yorumlar var içim rahatladıı çook teşekkürler hepinizee :)

Her gece yatmadan süt falanda içiyorum aslında ama artık yürürken canım çok yanıyor

Kızlar ya ( dün cok kasılmam oldu karnımda ve cok korktum ara ara bebek hareketlerini hissediyordum ama korktum yinede kaburgalarım batıyordu ve kendimi kötü hissediyordum... Birde karnım sanki bir andan su dolmus gibi sertlesti eskisi gibi yumusak değil uyandıgımda felan simdi bebek hareketleri var ama yinede korktum ://

Canim bu ne bir tahlil ne bir ilac hicbirsey. Nerdeyse niye geldin ya basima duyecekti o derece. Kasilmam cok dedim ilac kullaniyomusilun celan bile demedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…