- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
durumu belli değil vs demiş eşime yani ben anladım eşime ne zaman bişey alallım desem e daha belli değil durumun diyor bi kaç gün öncedende kv söylüyo aynı seyi...... Diyorumki siz bu cocuga ölücek gözüylemi bakıyorsunuz sırf esim bisey almasın diye delirttiler beni://///// bide isim konusu var hala bişey karar verdirtmediler kendi ismini koymak istiyo kv ne yapacağımı sasırdım. Birde cocuk odam dolu görümcemin ceyizi var demiyorlar kız doguracak cıkartalım. Birde benim ugrastıklarıma bak hiç birsryi gönlümce yapamıyorum ya sinirden öldürüyorlar beniValla bu akintilar agrilar artmaya basladikca bide gobegim artik asagi dusmeye basladikca bn iyice telaslanmaya basladm dolabimda bi turlu gelmedi gelsede esyalari yikayip utuleyip kaldrabilsem halimi duvar kagidimi alip odasini ve cantayi hazrlayabilsem hazrliksz yakalncm dir korku sardi
Malesef canım hepimizde var aynı durum. Yataktan kalkmak zor oluo önce döndürüom ce sonra hamle yapıp öyle kalkıorum.Kizlar yataktan kalkarkn zorlaniyor msunuz bn cok zorlanmaya basladm gece wcye gderkn esimden yardim istyrmbnm bel agrilarm basladi bide
Canım yaa. Zaten bizim derdimiz bize yetio bide böyle şeylerle uğraşmak durumunda kalabilioruz. Allah merhamet versin yüreklerine. Sen üzme kendini bebişini düşün o da üzülüo sen üzülünce.Tamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
durumu belli değil vs demiş eşime yani ben anladım eşime ne zaman bişey alallım desem e daha belli değil durumun diyor bi kaç gün öncedende kv söylüyo aynı seyi...... Diyorumki siz bu cocuga ölücek gözüylemi bakıyorsunuz sırf esim bisey almasın diye delirttiler beni://///// bide isim konusu var hala bişey karar verdirtmediler kendi ismini koymak istiyo kv ne yapacağımı sasırdım. Birde cocuk odam dolu görümcemin ceyizi var demiyorlar kız doguracak cıkartalım. Birde benim ugrastıklarıma bak hiç birsryi gönlümce yapamıyorum ya sinirden öldürüyorlar beni
Tatlim hic bosuna sinirlenme bebisini de uzme hersey yoluna girer esin bsey demiyor mu bu durumaTamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
durumu belli değil vs demiş eşime yani ben anladım eşime ne zaman bişey alallım desem e daha belli değil durumun diyor bi kaç gün öncedende kv söylüyo aynı seyi...... Diyorumki siz bu cocuga ölücek gözüylemi bakıyorsunuz sırf esim bisey almasın diye delirttiler beni://///// bide isim konusu var hala bişey karar verdirtmediler kendi ismini koymak istiyo kv ne yapacağımı sasırdım. Birde cocuk odam dolu görümcemin ceyizi var demiyorlar kız doguracak cıkartalım. Birde benim ugrastıklarıma bak hiç birsryi gönlümce yapamıyorum ya sinirden öldürüyorlar beni
Aynen tatlm donmeden kalkmk zor oluyrMalesef canım hepimizde var aynı durum. Yataktan kalkmak zor oluo önce döndürüom ce sonra hamle yapıp öyle kalkıorum.
Tamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
Tamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
Ben canım clexane iğne kullanıyorum birde her hafta proluton depot.. Yok bir sorun iğneyi kullanman daha iyi bol bol dinlen iğne vermeseydi korkardın ben nedense iğne vurunca kendimi güvende hissediyorum :))) rabbim tam zamanında kucagımıza almayı nasip etsin :)
amiiinn canım inşallah yaa sabırsızlanıyoruzz hepimiz hakkımızda hayırlısı olsun inş :)
31 haftaya bugün girdim sağ kalçamda yürürken batma var sizde de oluyomu kızlar
Canım konuyu basından takip edemedim ama sen kayınvalidenlere söyle ben ağırlaşıyorum bunları yerleştiremem de çeyizleri çıkarsınlar odadan. hem ne demek durumu belli değilmiş? eşinlede konus kendimi iyi hissediyoken yapalım eksikleri tamamlayalım sonra gittikçe ağırlaşıcam hersey daha zor olucak de bence.Tamamlanır inşallah canım:/ benim kv daha erken cocugun
mrb canım dün yazmışsın ama ben bugün okuyabildim.ilk gebeliğimde üç kez celestone yaptırdım.bebeğimin erken doğacağı garantiydi bu yüzden bu iğneyi yaptılar.bebeğin akciğerlerinde surfaktan madde yapımını arttırarak doğduğunda Akciğerlerin daha rahat nefes alıp vermesini sağlıyor.mutlaka yaptırmalısın. Özellikle Doğuma karar verilir verilmez tekrar yapmışlardı. 24 saat Doğumdan önce yapılması da çok daha etkili oluyormuşselam kızlaar bende 32 haftalık hamileyim inşallah mart annesi olacağım. erken doğum riski olanınız varmı içinizde. celestone iğne kullanmış yada kullanacak olan ? bana doktorum verdi bu iğneyi. erken doğum riskim olduğu için her ihtimsle karşı. ama korkuyorum herhangi bir soru n olurmu ki ??
ne gerizekalılar var. Allahım işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın.Merhaba arkadaslar. 27+3 günlük hamileyim 2. hamileliğim ama ilkinde izne ayrilmadan ÷6+3 de dogum yapmistim. Ama bunda calisamiyorum. Dersim 3 de bitiyo ve zir bir okul. Atolyem tuvalete cok uzak. Her tenefus 2 kat inip cikiyorum. Tansiyonum hep düşük,idrar yolu enfeksiyonum ve hipertroidim var. Bugün cok sancim ve bel agrim oldu. Doktorum il merkezinde ben ilve de oturuyorum. Devlet hastanesine gideyim dedim. Nenem yasinda bi kadın,idasinda degildi yardimcisi cagirdi 10 dk.sonra geldi. Selam bile vermeden yat dedi bana. Uzandim.neyse bi sikayetin varmi dedi. Ben de bugun hem cok sancim hem de bwl agrim oldu dedim. Bebek dönmüş erken dogum riskin var dedi. Kalbi atiyo dedi ki,zaten bebk cok hzuursuzdu surekli tekmeliyodu(onu anlayabiliyorum yani) yatman lazim dedi.Ben de o zaman pazartesi gelsem bana bir hafta istirahat verirmisiniz dedim. Hayir veremem dedi. E dedim bana bisey olursa erken dogum.olursa hem bana erken dogum riskin var diyosunuz hem de rapor vermiyosunuz dedim. Beremem hangi doktora gidiyosan o bersin dedi. Bana ne bebegin kilosunu ne baska bisey soylemedi. Sikayet edicem ve boyle bir sey olabilir mi Allah askina.Ne kadar saygisizca...
AminN
ne gerizekalılar var. Allahım işini düzgün yapanlarla karşılaştırsın.
Canım bende arada tahliller için devlete gittim ınan ne ilaç yazayım dedi.. ne bi gün boy kilo söyledi. Ekranı bile gostermio.. ama tahlil fln yapio işin süsü gibi gelio onlara boy kilo.. ölçüyor ama bilgi vermiyor.. bende kahve leke gelmişti bi kere gittim, bebeğin canlı dedi o kadar :) ama her doktor aynı değil ben evime yakın bayan diye gidiyordum.. özelede gittiğim için çok takmadim :)Merhaba arkadaslar. 27+3 günlük hamileyim 2. hamileliğim ama ilkinde izne ayrilmadan ÷6+3 de dogum yapmistim. Ama bunda calisamiyorum. Dersim 3 de bitiyo ve zir bir okul. Atolyem tuvalete cok uzak. Her tenefus 2 kat inip cikiyorum. Tansiyonum hep düşük,idrar yolu enfeksiyonum ve hipertroidim var. Bugün cok sancim ve bel agrim oldu. Doktorum il merkezinde ben ilve de oturuyorum. Devlet hastanesine gideyim dedim. Nenem yasinda bi kadın,idasinda degildi yardimcisi cagirdi 10 dk.sonra geldi. Selam bile vermeden yat dedi bana. Uzandim.neyse bi sikayetin varmi dedi. Ben de bugun hem cok sancim hem de bwl agrim oldu dedim. Bebek dönmüş erken dogum riskin var dedi. Kalbi atiyo dedi ki,zaten bebk cok hzuursuzdu surekli tekmeliyodu(onu anlayabiliyorum yani) yatman lazim dedi.Ben de o zaman pazartesi gelsem bana bir hafta istirahat verirmisiniz dedim. Hayir veremem dedi. E dedim bana bisey olursa erken dogum.olursa hem bana erken dogum riskin var diyosunuz hem de rapor vermiyosunuz dedim. Beremem hangi doktora gidiyosan o bersin dedi. Bana ne bebegin kilosunu ne baska bisey soylemedi. Sikayet edicem ve boyle bir sey olabilir mi Allah askina.Ne kadar saygisizca...
M
mrb canım dün yazmışsın ama ben bugün okuyabildim.ilk gebeliğimde üç kez celestone yaptırdım.bebeğimin erken doğacağı garantiydi bu yüzden bu iğneyi yaptılar.bebeğin akciğerlerinde surfaktan madde yapımını arttırarak doğduğunda Akciğerlerin daha rahat nefes alıp vermesini sağlıyor.mutlaka yaptırmalısın. Özellikle Doğuma karar verilir verilmez tekrar yapmışlardı. 24 saat Doğumdan önce yapılması da çok daha etkili oluyormuş
Her gece yatmadan süt falanda içiyorum aslında ama artık yürürken canım çok yanıyorcanım ona kengi diyorlar bilmem duydunmu kalsiyum eksikliğinden oluyor çoğu gebe geçiriyor tam kalçanda ara sıra kuluç gibi takıldığıda oluyor ona çare yok malesef doğumdan sonra kendi geçiyormuş bende çok yaşıyorum
Canim bu ne bir tahlil ne bir ilac hicbirsey. Nerdeyse niye geldin ya basima duyecekti o derece. Kasilmam cok dedim ilac kullaniyomusilun celan bile demedi.Canım bende arada tahliller için devlete gittim ınan ne ilaç yazayım dedi.. ne bi gün boy kilo söyledi. Ekranı bile gostermio.. ama tahlil fln yapio işin süsü gibi gelio onlara boy kilo.. ölçüyor ama bilgi vermiyor.. bende kahve leke gelmişti bi kere gittim, bebeğin canlı dedi o kadar :) ama her doktor aynı değil ben evime yakın bayan diye gidiyordum.. özelede gittiğim için çok takmadim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?