- Konu Sahibi Petunyasemen
-
korkma canım bu haftalarada bunlar normalmış öyle diyolar sen kendini çok yorma uzan sürekliKızlar ya( dün cok kasılmam oldu karnımda ve cok korktum ara ara bebek hareketlerini hissediyordum ama korktum yinede kaburgalarım batıyordu ve kendimi kötü hissediyordum... Birde karnım sanki bir andan su dolmus gibi sertlesti eskisi gibi yumusak değil uyandıgımda felan simdi bebek hareketleri var ama yinede korktum ://
Her gece yatmadan süt falanda içiyorum aslında ama artık yürürken canım çok yanıyor
tamda anlattığın şey bende iki veya üç haftadır var bende ilk başladığında tedirgin oldum bugün doktor kontrolüm vardı sordum magnezyum içeceksin dedi başka da bişey yapamam dedi benim karnımın etini sanki birileri iki eliyle ayırıyor o derece oluyor korkma hiç Allah 'ın dediği olur tevekkül AllahKızlar ya( dün cok kasılmam oldu karnımda ve cok korktum ara ara bebek hareketlerini hissediyordum ama korktum yinede kaburgalarım batıyordu ve kendimi kötü hissediyordum... Birde karnım sanki bir andan su dolmus gibi sertlesti eskisi gibi yumusak değil uyandıgımda felan simdi bebek hareketleri var ama yinede korktum ://
Tatamda anlattığın şey bende iki veya üç haftadır var bende ilk başladığında tedirgin oldum bugün doktor kontrolüm vardı sordum magnezyum içeceksin dedi başka da bişey yapamam dedi benim karnımın etini sanki birileri iki eliyle ayırıyor o derece oluyor korkma hiç Allah 'ın dediği olur tevekkül Allah
Hadi ya benimkide orta kısımda sertlestiriyor kendini. Bide karnım cok büyüdü bir anda sertlesti. Bebekte cok hareket etmeyince korktum ama simdi iyiyiz cok sükür dinlenicem artık agırlasıyoruz sürekli ayaktaydım simdiye kadar 1 ay tatil verdim kendime magnezyum kullanıyorum kalsiyumla birlikte işe yaramıyor sanırım
Magnezyumu ne kadar zamandır kullanıyorsun ona rağmen oluyorsa benimkide geçmez belki
Merdiven çıkarken çok zorluyor özellikle. Otururken hiç bu ağrı sizi yok ne zamn ayağa nalksam sağ adım atarken kopuyor resmen çiz ediyor ne zaman geçecek çok zorluyor hafta içi randevum var magnezyum üçüncü aydan beri fayda etmediyse başka bi sebep mi var acaba yaHadi ya benimkide orta kısımda sertlestiriyor kendini. Bide karnım cok büyüdü bir anda sertlesti. Bebekte cok hareket etmeyince korktum ama simdi iyiyiz cok sükür dinlenicem artık agırlasıyoruz sürekli ayaktaydım simdiye kadar 1 ay tatil verdim kendime magnezyum kullanıyorum kalsiyumla birlikte işe yaramıyor sanırım
Canimcim benim bilgilerimi de guncelleyebilir misin 65 ile hamile kaldım bugün kontrole gittik 75,8 olmuşum tam 30 haftaligiz doğum tarihi 18 mart görünüyor prensesimin ismi inci tanem olacak boyu 40 küsür tam hatirlayamadim kilosu 1550
Kizlar ya bnm sol gogusumun alti cok agriyor agrisi olan var mi
Gogus altindaki kemik canim galiba kaburga kemigiAğrımıyor canım ama göğüs altımı tam olarak göğüs kısmımı?
O bnde de oluyordu cnm doktorum normal dedi cocuk buyufukce kendine yer acmaya calisio o da gogus kemiklerini yukari dogru ittiriyor demisti ozellikle sabahlari ilk kalktigimda oluyorGogus altindaki kemik canim galiba kaburga kemigi
Sol da agri var cnm sag da ise sabahlari kalkerkn batma oluyor aci hissediyrmO bnde de oluyordu cnm doktorum normal dedi cocuk buyufukce kendine yer acmaya calisio o da gogus kemiklerini yukari dogru ittiriyor demisti ozellikle sabahlari ilk kalktigimda oluyor
Canım aynısı bende de var bazen çok batıyor Arkadasın dediği gibi yerleri az kaldı yer açıyorlar hele bir de kafa yada ayak tam ordaysa iyice ağrı yParKizlar ya bnm sol gogusumun alti cok agriyor agrisi olan var mi
Olabilir canim galiba dedigin gbi ayagi orda kotu bsey olmasinda katlanirz her turluCanım aynısı bende de var bazen çok batıyor Arkadasın dediği gibi yerleri az kaldı yer açıyorlar hele bir de kafa yada ayak tam ordaysa iyice ağrı yPar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?