Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar ya bişey sorucam sizce bebegin (sizin) kalça tarafınıza tekme atması mumkünmü? Çünkü ben bi ara dısarıdan değilde içeri sırt ve kalça kısmında kıpırtılar hissettim gaz gibi değilde tekme gibi cok sasırdım oluyormudur acaba?

Canım bende bazen oluyor aşağı doğru tekme hissediyorum o da acıtıyor ama sık olmuyor Nadiren oluyor bende

Merhaba hanımlar :) bizi de listeye eklerseniz seviniriz :)
Benim de bir sorum olacaktı, hamilelik süresince neredeyse hep son adet tarihinden iki hafta gerideydi bebeğimizin haftası. Yani son adet tarihine göre 32 haftalıkken ultrasona göre şu an 30 haftalık görünüyor. Bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktor ama merak ediyorum bu durumda olanlar var mı? Kaç haftalık denildiğinde ben yine de son adet tarihime göre söylüyorum bu arada.

Cani
Canim sanırım aynı seninle son adet tarihimiz imzana göre . 1 2 hafta ileri yada geri olması normal diye karşılanıyor diye biliyorum. Belki minyon bir bebektir.

Canım geç döllenme olabilir seninki

Kızlar ya hafta olarak az geliyor günler bana ay olarak uzun sanki bitmeyecek gibi hemen son aya girelim yaaaa

Canim o durum bende de öyle ama doğru olan doktorunun dediği bebeğin gelişimine göre oluyor . geç döllenme de olabilir

Canim o durum bende de öyle ama doğru olan doktorunun dediği bebeğin gelişimine göre oluyor . geç döllenme de olabilir
Teşekkür ederim ben de şaşırdım artık böyle olunca :) sizin de iki haftalık mı fark var arada?

Kizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Artık böyle rüyalar görmemiz normal sanırım ama o adetmiş gibi garip belirtiler ne ben de merak ediyorum. Midem kötü oluyor benim bir de o his işte, hastalanmış gibi

Dr a danışabilirsin canım ancak o erken doğum kaygısı bende de başladı 2 gündür bebişin kıyafetlerini yıkıyorum :)
Daniscam cnm nasipse cmtsi kontrolm var o gun konuscm bn dolap bekliyrdum dun geldi artik bnde esyalarini yikayp hazrlancm :)

Sorma tatlm ya o his iste cok kotu az kaldikca heyecn artti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…