- 1 Eylül 2016
- 656
- 376
- 103
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Canım bende bazen oluyor aşağı doğru tekme hissediyorum o da acıtıyor ama sık olmuyor Nadiren oluyor bendeKızlar ya bişey sorucam sizce bebegin (sizin) kalça tarafınıza tekme atması mumkünmü? Çünkü ben bi ara dısarıdan değilde içeri sırt ve kalça kısmında kıpırtılar hissettim gaz gibi değilde tekme gibi cok sasırdım oluyormudur acaba?
Canim sanırım aynı seninle son adet tarihimiz imzana göre . 1 2 hafta ileri yada geri olması normal diye karşılanıyor diye biliyorum. Belki minyon bir bebektir.Merhaba hanımlar :) bizi de listeye eklerseniz seviniriz :)
Benim de bir sorum olacaktı, hamilelik süresince neredeyse hep son adet tarihinden iki hafta gerideydi bebeğimizin haftası. Yani son adet tarihine göre 32 haftalıkken ultrasona göre şu an 30 haftalık görünüyor. Bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktor ama merak ediyorum bu durumda olanlar var mı? Kaç haftalık denildiğinde ben yine de son adet tarihime göre söylüyorum bu arada.
Canım geç döllenme olabilir seninkiMerhaba hanımlar :) bizi de listeye eklerseniz seviniriz :)
Benim de bir sorum olacaktı, hamilelik süresince neredeyse hep son adet tarihinden iki hafta gerideydi bebeğimizin haftası. Yani son adet tarihine göre 32 haftalıkken ultrasona göre şu an 30 haftalık görünüyor. Bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktor ama merak ediyorum bu durumda olanlar var mı? Kaç haftalık denildiğinde ben yine de son adet tarihime göre söylüyorum bu arada.
Merhaba hanımlar :) bizi de listeye eklerseniz seviniriz :)
Bugün kontrolüm vardı. Bebiş büyümüş. Boyu 47 cm kilosu 2300 gr. İsmini umut dioruz şimdilik ama emin değiliz.
Kizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Kizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Aynen canım ya sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor daha iki ay var en azından şu bir ay da geçseydi diyorum geçeceğini biliyoruz ama sabırsızlanıyoruzKızlar ya hafta olarak az geliyor günler bana ay olarak uzun sanki bitmeyecek gibi hemen son aya girelim yaaaa
Canım sen 32.haftadasın ben 29.haftadayım benim iki haftadır adet olacak gibi sancılarım var gelip gidiyor özellikle de geceleri oluyorKizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Dün gittim. 32+0Maşallah canım . kaç haftalik tin gittiğinde
Teşekkür ederim ben de şaşırdım artık böyle olunca :) sizin de iki haftalık mı fark var arada?Canim o durum bende de öyle ama doğru olan doktorunun dediği bebeğin gelişimine göre oluyor . geç döllenme de olabilir
Artık böyle rüyalar görmemiz normal sanırım ama o adetmiş gibi garip belirtiler ne ben de merak ediyorum. Midem kötü oluyor benim bir de o his işte, hastalanmış gibiKizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Okuyrm canm ama aklim hep orda kasilmalarimi saymaya basladim hep korku var icimdeKorkutma canım kendini az kaldı zaten şeytan uğrasıyo hep bu korkuları içine salıyo bol bol dua oku canım
Daniscam cnm nasipse cmtsi kontrolm var o gun konuscm bn dolap bekliyrdum dun geldi artik bnde esyalarini yikayp hazrlancm :)Dr a danışabilirsin canım ancak o erken doğum kaygısı bende de başladı 2 gündür bebişin kıyafetlerini yıkıyorum :)
Bnm de sabah kalktigimda oluyr sanki adet olcakmisim gibi Allah korusun yaCanım sen 32.haftadasın ben 29.haftadayım benim iki haftadır adet olacak gibi sancılarım var gelip gidiyor özellikle de geceleri oluyor
Sorma tatlm ya o his iste cok kotuTeşekkür ederim ben de şaşırdım artık böyle olunca :) sizin de iki haftalık mı fark var arada?
Artık böyle rüyalar görmemiz normal sanırım ama o adetmiş gibi garip belirtiler ne ben de merak ediyorum. Midem kötü oluyor benim bir de o his işte, hastalanmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?