Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kızlar yalancı sancılar onlar pozisyon değiştirince duş alınca geçiyorsa sıkıntı yok ancak sürekli ve arası git gide azLıyorsa sıkıntı

Mrb annislerr.. bende ayni hallerdeyim.. agrim sancm oluyo geciyo sonra.. çok agrlastim ama .. oturnca kalkamiyom kramplarm oluyo tutuluyo her yanim..

Kizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
adet sancısı bendede oluyor canım sebebini bilmiyorum. normalde dün doktor kontrolüm varsı soracaktım ama kar sebebi iile evden çıkamadık. cuma günü soracağım. rüyada erken doğum görmen bence normal çünkü yaklaştı artık zaman

F Felix felicis bende vardı ilk zamanlarda çok stress ettim sonra hem ebe ye hemde doktora sorum bir sıkıntı yok dedi ultrason sonucu na bakılacak dedi çünki ne zaman hamile kaldığımizi bimiyoruz. Erken bazılarında da geç döllenme oluyormuş.

Bnmde cmtsi kontrolum var canim sorcam
Dogum yaklastikca hem heyecan hem de korku artiyr hazrliksz yakalanmktn korkuyrm

Aramızda pek yokmuş . doğum tahminleri hemen hemen çok yakın . Nasipse bende yarin gideceğim
Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kontrol öncesi çok heyecanlı oluyor ama bizim oğlan arkası dönüktü göremedik ufaklığı. Birdahaki kontrol 30 unda heyecanla beklioruz. Sizin cinsiyet ne?

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde alırız inşallah. benin oğlum olacak allahın izniyle .bizimki de sırtı dönük yüzünü geçen ay gördük ama tam anlamıyla değil .

Amin inşallah sağlıklı bir şekilde alırız inşallah. benin oğlum olacak allahın izniyle .bizimki de sırtı dönük yüzünü geçen ay gördük ama tam anlamıyla değil .
Aynen ya biz de nerdeyse her gitmemizde bu yüz göstermeme sorunsalını yaşıyoruz. Doktor uğraşıo uğraşıo zar zor yüz resmi alabiliyoruz bu sefer hiçbi şwkilde dönmedi. Saolsunlar da. Siz hangi şehirdesiniz?

Cinsiyeti de 5. Ay da gördük yakışıklım onu da göstermedi hatay dayım . siz .

Kızlar ya bende çok ilginç bi durum var. Geceleri sol tarafima yatmaya çalışıyorum genellikle ama sol gözümün ağrısıyla uyaniyor um 3 gecedir. Öyle böyle bi ağrı değil . Sağ tarafa yatınca bi süre sonra geçiyor. Sizde de var mı bu durum

Biz de tatlm onu cok yasiyrz ya goremedik gtti en son gttigimzde doktr donsun die cok ugrasti durttu bizimki kaslarini catti :) hatta doktr kizdi ddi brakti biz hep yan profil goruyrz hic daha yuzunu goremedik

Cinsiyeti de 5. Ay da gördük yakışıklım onu da göstermedi hatay dayım . siz .
Ben edirnedeyim. Normalde kızlar kendini göstermezmiş ama bizim oğlanlar nazlı biraz. Biz cinsiyetini hemen öğrendik 13. Haftada. Hatta doktor bacak arasındaki çıkıntıyı büyüttü kocaman resmini verdi bize

Biz de tatlm onu cok yasiyrz ya goremedik gtti en son gttigimzde doktr donsun die cok ugrasti durttu bizimki kaslarini catti :) hatta doktr kizdi ddi brakti biz hep yan profil goruyrz hic daha yuzunu goremedik
Bizim de bir defasında doktor çok ğraştı titreşim verdi karnıma bastırdı bilmemne yok dönmedi yine ama sonra çok üzüldüm kıyamadım ben nie rahatsız ettikki evlatçığımı dedim. Doğunca 7-24 bakıcaz.

ay kızlar bizde bugün gittik 32. haftada çalışabilir raporu almak için. Bizim yaramaz sakladı yüzünü el kol bacak ne bulduysa geçirmiş kafasına :)) 1.818 gr olmuş miniğim

Kızlar ya benim kasık ve bebeğin alt kısmında dündendir ince bir ağrı giriyor sızı gibi sizdede oluyormu?

Ben çok istedim renkli resim de doktorun makinası renkli değil siyah beyaz veriyor. .Nazlı ogluşlar

Valla ben de sola yatamıyorum canım
Sola yatınca Bebek çok hareket ediyor uyuyamıyorum, bazen de omzum ağrıyor bir de çok ilginç burnum tıkanıyor:)) sağa döndüğüm anda hepsi geçiyor rahatça uyuyorum. Napayım artık sağ tarafa uyuyorum.

Arkadaşlar bikaç gündür bebeğin hareketleri arttı ben de, hatta böyle göz seğirmesi mi desem kalp atışı mı böyle şeyler hissediyorum. İçerde napıyorsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…