- Konu Sahibi Petunyasemen
-
adet sancısı bendede oluyor canımKizlar ya bnm adetm gelckms gbi agrilarm var ruyamda surekli erkn dogumlar goruyrm
Dün gittim. 32+0
Bnmde cmtsi kontrolum var canim sorcamadet sancısı bendede oluyor canımsebebini bilmiyorum. normalde dün doktor kontrolüm varsı soracaktım ama kar sebebi iile evden çıkamadık. cuma günü soracağım. rüyada erken doğum görmen bence normal çünkü yaklaştı artık zaman
Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kontrol öncesi çok heyecanlı oluyor ama bizim oğlan arkası dönüktü göremedik ufaklığı. Birdahaki kontrol 30 unda heyecanla beklioruz. Sizin cinsiyet ne?Aramızda pek yokmuş . doğum tahminleri hemen hemen çok yakın . Nasipse bende yarin gideceğim
Hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Kontrol öncesi çok heyecanlı oluyor ama bizim oğlan arkası dönüktü göremedik ufaklığı. Birdahaki kontrol 30 unda heyecanla beklioruz. Sizin cinsiyet ne?
Aynen ya biz de nerdeyse her gitmemizde bu yüz göstermeme sorunsalını yaşıyoruz. Doktor uğraşıo uğraşıo zar zor yüz resmi alabiliyoruz bu sefer hiçbi şwkilde dönmedi. Saolsunlar da. Siz hangi şehirdesiniz?Amin inşallah sağlıklı bir şekilde alırız inşallah. benin oğlum olacak allahın izniyle .bizimki de sırtı dönük yüzünü geçen ay gördük ama tam anlamıyla değil .
Aynen ya biz de nerdeyse her gitmemizde bu yüz göstermeme sorunsalını yaşıyoruz. Doktor uğraşıo uğraşıo zar zor yüz resmi alabiliyoruz bu sefer hiçbi şwkilde dönmedi. Saolsunlar da. Siz hangi şehirdesiniz?
Biz de tatlm onu cok yasiyrz ya goremedik gtti en son gttigimzde doktr donsun die cok ugrasti durttu bizimki kaslarini catti :) hatta doktr kizdi ddi brakti biz hep yan profil goruyrz hic daha yuzunu goremedikAynen ya biz de nerdeyse her gitmemizde bu yüz göstermeme sorunsalını yaşıyoruz. Doktor uğraşıo uğraşıo zar zor yüz resmi alabiliyoruz bu sefer hiçbi şwkilde dönmedi. Saolsunlar da. Siz hangi şehirdesiniz?
Ben edirnedeyim. Normalde kızlar kendini göstermezmiş ama bizim oğlanlar nazlı biraz. Biz cinsiyetini hemen öğrendik 13. Haftada. Hatta doktor bacak arasındaki çıkıntıyı büyüttü kocaman resmini verdi bizeCinsiyeti de 5. Ay da gördük yakışıklım onu da göstermedi hatay dayım . siz .
Bizim de bir defasında doktor çok ğraştı titreşim verdi karnıma bastırdı bilmemne yok dönmedi yine ama sonra çok üzüldüm kıyamadım ben nie rahatsız ettikki evlatçığımı dedim. Doğunca 7-24 bakıcaz.Biz de tatlm onu cok yasiyrz ya goremedik gtti en son gttigimzde doktr donsun die cok ugrasti durttu bizimki kaslarini catti :) hatta doktr kizdi ddi brakti biz hep yan profil goruyrz hic daha yuzunu goremedik
Ben edirnedeyim. Normalde kızlar kendini göstermezmiş ama bizim oğlanlar nazlı biraz. Biz cinsiyetini hemen öğrendik 13. Haftada. Hatta doktor bacak arasındaki çıkıntıyı büyüttü kocaman resmini verdi bize
Kızlar ya bende çok ilginç bi durum var. Geceleri sol tarafima yatmaya çalışıyorum genellikle ama sol gözümün ağrısıyla uyaniyor um 3 gecedir. Öyle böyle bi ağrı değil . Sağ tarafa yatınca bi süre sonra geçiyor. Sizde de var mı bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?