- 28 Nisan 2016
- 208
- 88
- 28
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Canım değerlerimiz aynı. Senin adete göre mi 32 hafta yoksa ilerden mi gdiiyorPetunyasemen mrb canım bugün kontrol um vardı . bebeğimin boyu 42 cm kilo 1800 gr. olmuş bende 75 kilo oldum. 32m haftadayim
Canım değerlerimiz aynı. Senin adete göre mi 32 hafta yoksa ilerden mi gdiiyor
Cnm o dediğin hıçkırık tutuyor bebişi ritmik seyirmeValla ben de sola yatamıyorum canım
Sola yatınca Bebek çok hareket ediyor uyuyamıyorum, bazen de omzum ağrıyor bir de çok ilginç burnum tıkanıyor:)) sağa döndüğüm anda hepsi geçiyor rahatça uyuyorum. Napayım artık sağ tarafa uyuyorum.
Arkadaşlar bikaç gündür bebeğin hareketleri arttı ben de, hatta böyle göz seğirmesi mi desem kalp atışı mı böyle şeyler hissediyorum. İçerde napıyorsa :)
Cnm o dediğin hıçkırık tutuyor bebişi ritmik seyirme
Ya kızlar benim karnım yanlarım göğüslerim yani ön bölge tamamen kasiniyo çok kaşıyınca da aciyo bi de minik kizarikliklar oluyo aynı şeyleri yaşayan var mi sebamed in kremini kullanıyorum ama daha etkili bişey varsa burdan yazarsanız sevinirim
Saol canım denicemDaha önce de yazmıştım bende de vardı bebe yağı işe yaradı. Şimdi kaşınmıyor pek. Eğer kaşınır yada kızarıklık olursa bu sefer de sabah bebe yağı sürüyorsam akşam vazelin sürüyorum ama hep bolca bunlardan boca ediyorum sabah akşam
Aynen tatlm bnde uzulmustum keyfini kacrdik diye napalm bizimkilerde nazli olsunBizim de bir defasında doktor çok ğraştı titreşim verdi karnıma bastırdı bilmemne yok dönmedi yine ama sonra çok üzüldüm kıyamadım ben nie rahatsız ettikki evlatçığımı dedim. Doğunca 7-24 bakıcaz.
aynısı bende de var canım çok krem değiştirdim en son arko men varya mavi renkli metal bi kabı var o yatıştırdı her banyodan sonra sürüyorum yoksa duramıyorumYa kızlar benim karnım yanlarım göğüslerim yani ön bölge tamamen kasiniyo çok kaşıyınca da aciyo bi de minik kizarikliklar oluyo aynı şeyleri yaşayan var mi sebamed in kremini kullanıyorum ama daha etkili bişey varsa burdan yazarsanız sevinirim
Merhaba arkadaslar. Benim dogum 5 mayis görünüyor ama ilk cocugumun 36+4 de doğduğunu ve bunun da mecburen sezeryan olacagini var sayarak kendimi mart annesi ilan ettim Beni de listeye ekler misiniz. 26+4 günlük hamileyim kizim olucak kismet olirsa. Ismini Eda düşünüyoruz. Umarim herkesin bebegi saglicakla dünyaya gelir.
Merhaba hanımlar :) bizi de listeye eklerseniz seviniriz :)
Benim de bir sorum olacaktı, hamilelik süresince neredeyse hep son adet tarihinden iki hafta gerideydi bebeğimizin haftası. Yani son adet tarihine göre 32 haftalıkken ultrasona göre şu an 30 haftalık görünüyor. Bebekte herhangi bir sıkıntı olmadığını söylüyor doktor ama merak ediyorum bu durumda olanlar var mı? Kaç haftalık denildiğinde ben yine de son adet tarihime göre söylüyorum bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?