Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Ya kızlar 3 aydır benim hgb demir düşük çıkıyor bide enfeksiyon var . böyle durumla karşılaşan varmı . sonucalri aldım da doktor doğuma girdi diye yarına kaldı

Cnm o dediğin hıçkırık tutuyor bebişi ritmik seyirme

Ya kızlar benim karnım yanlarım göğüslerim yani ön bölge tamamen kasiniyo çok kaşıyınca da aciyo bi de minik kizarikliklar oluyo aynı şeyleri yaşayan var mi sebamed in kremini kullanıyorum ama daha etkili bişey varsa burdan yazarsanız sevinirim

Daha önce de yazmıştım bende de vardı bebe yağı işe yaradı. Şimdi kaşınmıyor pek. Eğer kaşınır yada kızarıklık olursa bu sefer de sabah bebe yağı sürüyorsam akşam vazelin sürüyorum ama hep bolca bunlardan boca ediyorum sabah akşam

Saol canım denicem

Ay
Aynen tatlm bnde uzulmustum keyfini kacrdik diye napalm bizimkilerde nazli olsun

Kızlar günaydın kaşıntı önemli karaciğere ilgili bir problem olAbiliyor çok varsa doktorunuza danısın

arkadaşlar tansiyon yükselme sorunu yaşayanlar var mı aranızda benim şiddetli başım ağrıyor 4 -5 günde bir geçen akşam da bulanık görüyordum tansiyonum yükseliyormuş ve çok tehlikeliymiş bebeğin ölümüne bile sebep olabiliyormuş

aynısı bende de var canım çok krem değiştirdim en son arko men varya mavi renkli metal bi kabı var o yatıştırdı her banyodan sonra sürüyorum yoksa duramıyorum

merhaba canım yaşın ilin boy ve kilo bilgilerini de rica edebilir miyiz

Petunyasemen canım güncelleme yapıyorum.

31 ci haftadayız. muhtemel doğum tarihimiz ise 10 Mart oldu (batuhan bey önden gidiyormuş) . 1600 gr olduk ve 41 cm iz ben ise 79 kg dayım.

canım listemizdeki bilgileri bizimle paylaşırsan tabiki eklerimm hoşgeldinnn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…