- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Ya kızlar 3 aydır benim hgb demir düşük çıkıyor bide enfeksiyon var . böyle durumla karşılaşan varmı . sonucalri aldım da doktor doğuma girdi diye yarına kaldı
Ya kızlar 3 aydır benim hgb demir düşük çıkıyor bide enfeksiyon var . böyle durumla karşılaşan varmı . sonucalri aldım da doktor doğuma girdi diye yarına kaldı
Benimde haftasına göre iyi dedi hatta bi hafta ılerdeymis adete göre 31 hafta. Gelişime göre 32 haftaCanim adet e göre hesaplanıyor. yani ultrasyonda ki tarih bu . benim dOktar iyi dedi sonuçlara senin ki nasıl dedi
Canım bende vitamin kullanmiyordum sadece magnezyum ve demir hapı içiyorum. 30. Hafta da de vitamini almaya basladimGünaydın kızlar bugün 31. Haftamı bitirdim şükür. Vitamin kullanan var mı benim doktorum bana vitamin vermedi ama gynotardoferon kullanıyorum.vitamin de alsam zararı olur mu acaba?
Petunyasemen tatlm doktordan geldik bebisimin kilosu 2139 gr boyunu olcmedi 33 haftaligiz sukur herseyimiz yolunda cantayi artik hazrla dedi
Kızlar,
Vajinal ultrason yaptıranınız oldu mu?
Servikal kanal uzunluğunu ölçmüşlerdi bnm 20. haftada.. 3,7mm çıkmıştı ve erken doğum olmayacak demişti hastanemiz..
Ben hep 38. hafta doğar bu bebiş diyodum :)
Bel ağrısı arttığı ve bazen yürüme zorluğu çektiğim için, Dün ultrasonu çeken arkadaşla yazıştık. Erken doğum limiti kaçıncı hafta diye sordum..
37 hafta.. Ama senin bebeğin 40. haftadan önce doğmayacak rahat ol dedi ..
Bu kadar net konuşabilirler mi? Yani bana garip geldi de :)
Kıyafetlerini yıkayıp ütüledim , hastane çantası yerleşmeye başlayacak artık ama yook acele etme diyolar :)
32+2 olduk biz..
Acele etmek istiyorum :))
Cok tesekkur ederiz teyzesiOy maşallah ya :)
Ben de kilosunu çoook merak ediyorum ağırlaştığımı hissediyorum.. Ama 10 şubata kadar sabretmem gerek :/
Maşallah bin kere :)
Tatlm bugub doktorum dedi ki bna erken dogum riskin yok sukur hersy yolunda dedi bnde cantami hazrlaym mi dedim o da hazirla artik erkn dogum riski yok ama bazen bebeklerin napacagi belli olmaz erken gelmk isteyebilirler hazrlikli ol dedi bnde bu gece cantasini hazirladmKızlar,
Vajinal ultrason yaptıranınız oldu mu?
Servikal kanal uzunluğunu ölçmüşlerdi bnm 20. haftada.. 3,7mm çıkmıştı ve erken doğum olmayacak demişti hastanemiz..
Ben hep 38. hafta doğar bu bebiş diyodum :)
Bel ağrısı arttığı ve bazen yürüme zorluğu çektiğim için, Dün ultrasonu çeken arkadaşla yazıştık. Erken doğum limiti kaçıncı hafta diye sordum..
37 hafta.. Ama senin bebeğin 40. haftadan önce doğmayacak rahat ol dedi ..
Bu kadar net konuşabilirler mi? Yani bana garip geldi de :)
Kıyafetlerini yıkayıp ütüledim , hastane çantası yerleşmeye başlayacak artık ama yook acele etme diyolar :)
32+2 olduk biz..
Acele etmek istiyorum :))
Bende acele etmek istiyorum ama ne olur olmaz hazırlamak gerek bence bebişler erken gelmek isterse hazırlıksız yakalanmayalım :)) herşeyiniz hazırmı kızlar ? Biz daha ne bebek arabası ne de anne yanı beşiği aldık ama ufak tefekleri hazır :)
Tatlm bugub doktorum dedi ki bna erken dogum riskin yok sukur hersy yolunda dedi bnde cantami hazrlaym mi dedim o da hazirla artik erkn dogum riski yok ama bazen bebeklerin napacagi belli olmaz erken gelmk isteyebilirler hazrlikli ol dedi bnde bu gece cantasini hazirladm
Aynen tatlim biz isimizi kis tutalim yaz cikarsa bahtimiza :)Bizim bi' anne yanı beşiğimiz kaldı..
Diğerleri hazır kurulması kaldı bi tek..
Bundan sonra her market alışverişine bi bebek bezi eklemeyi düşündük. Başka büyük bi eksiğimiz kalmadı şükür :)
İngiltere'de malesef böyle :/ 10 şubatta 3. kez görcez bi de nasipse doğunca :)
Dediğin gibi risk yok ama ne olur ne olmaz hazır olmakta fayda var :)
Y ysmdry hemen hemen ayni seyleri yasadim. açana demir düşürsem mi. günde 2 tane içiyorum sabah ve akşam yemeğinden 2 saat sonra portakal suyu ile birlikte bu ara baş ağrısı da başladı. P Plnkvc benim değerin geçen 10.1 di bu ay 10. 9 çıktı. düşük dedi . Enfeksiyon içinde sali günü gel dedi kultur yapalım diye de kararsızim
Ben de bikac gün önce mustelanin yağını aldım iyi geldi çok şükür Ama artık bacakların da kasiniyoaynısı bende de var canım çok krem değiştirdim en son arko men varya mavi renkli metal bi kabı var o yatıştırdı her banyodan sonra sürüyorum yoksa duramıyorum
of ya bugün bi arkadaşımla konuştum o 32. haftada ölü doğum yapmıştı bende kaşıntıyla doktora gittim öyle öğrendim dedi moralim gitti yaBen de bikac gün önce mustelanin yağını aldım iyi geldi çok şükür Ama artık bacakların da kasiniyoinşallah doğuma kadar böyle devam etmez
of ya bugün bi arkadaşımla konuştum o 32. haftada ölü doğum yapmıştı bende kaşıntıyla doktora gittim öyle öğrendim dedi moralim gitti ya( gebelik kolestazı mı ne her 2 hafta da bir karaciğer değerlerinin takip edilmesi gerekiyormuş bende yarın enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?