- 26 Nisan 2016
- 159
- 112
- 33
- 34
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
benim karaciğerde siroz başlangıcı var o yüzden her 3 ayda bir tüm değerlere bakılıyor da bu haftalarda sık sık kontrol edilmesi gerekiyormuş sağlık ocağında 2 kez baktırdım yakın zamanda 3 er hafta arayla bir sıkıntı çıkmadı ama her an değişme ihtimali oluyormuş canım o yüzden güvenemiyorum kendime. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza.Benzer bi durumu kuzenimin eşi yaşadı.
Aşırı kaşıntısı vardı karnında. Dr normal dedi. Ama kaşıntı bacaklarına kollarına vs yayıldı ve parmak aralarında bile kırmızı döküntüler olmuştu. Kızamık gibi..
Onları görünce kan testi yaptırmış ve kan testi sonuçlarında "ALT" değeriydi sanıyorum. Onun değerlerine bakıp karaciğer kaynaklı olduğunu anlamışlar..
Bu kontrol edilmediğinde ya da fark edilmediğinde ne yazık ki 36 haftadan çok yaşatmıyormuş bebeği..
Amaaaa... Doktor kontrollerinizde düzenli kan testi yapılıyorsa ya da belirtiler tüm vücutta değilse panik olmamak gerek bence..
Sanıyorum o değerleri de kontrol ediyorlardır
benim karaciğerde siroz başlangıcı var o yüzden her 3 ayda bir tüm değerlere bakılıyor da bu haftalarda sık sık kontrol edilmesi gerekiyormuş sağlık ocağında 2 kez baktırdım yakın zamanda 3 er hafta arayla bir sıkıntı çıkmadı ama her an değişme ihtimali oluyormuş canım o yüzden güvenemiyorum kendime. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza.
aynen az kaldı canım bakalım kısmetimizde neler var :)Komtrol çok önemli gerçekten.. Bnm yaşadığım ülkede öyle bi şans yok ne yazık ki. Ancak belirtilere bağlı olarak hastaneye gidebilirim o yüzden belirtileri takip ediyorum ben de..
Allah bebeklerimizi korusun inşallah sağlıkla kucağımıza alalım..
Dipnot: Beklenen doğum tarihlerimiz aynıymış :)
O nedir ki cnmKızlar sosyal anne uygulamasını kullanıyor musunuz :)
Kızlar sosyal anne uygulamasını kullanıyor musunuz :)
Google play de bi program anneler ya da hamileler var hep güzel yani kullanrsanız
Kızlar sosyal anne uygulamasını kullanıyor musunuz :)
Kızlar ben dün babymall dan bebek arabası aldım bir tek o kalmıştı. Her şeyi çok şükür hazır artk. Pierre cardin diye gidip kraft travel sistem bebek arabası aldm mavi renk. Kullanımı güzel görünüyor denemeden bilemem tabi ama tek skntısı ana kucağı biraz hantal geldi veya bana ağır gelmiş de olabilir bilemiyorum siz ne yaptınız aldınız veya larar verdiniz mi modele?
Orda da cucuu canımbende yeni açtım aslında orda da takipnedebiliriz sen ne diye kayıtlısin
Ben daha kıyafetlerini yeni yeni alıyorum 31 hafta olduk. Sepet besik dusunuyorum kızlar sizce nasıl var mi alaninizKızlar ben dün babymall dan bebek arabası aldım bir tek o kalmıştı. Her şeyi çok şükür hazır artk. Pierre cardin diye gidip kraft travel sistem bebek arabası aldm mavi renk. Kullanımı güzel görünüyor denemeden bilemem tabi ama tek skntısı ana kucağı biraz hantal geldi veya bana ağır gelmiş de olabilir bilemiyorum siz ne yaptınız aldınız veya larar verdiniz mi modele?
Kızlar ben dün babymall dan bebek arabası aldım bir tek o kalmıştı. Her şeyi çok şükür hazır artk. Pierre cardin diye gidip kraft travel sistem bebek arabası aldm mavi renk. Kullanımı güzel görünüyor denemeden bilemem tabi ama tek skntısı ana kucağı biraz hantal geldi veya bana ağır gelmiş de olabilir bilemiyorum siz ne yaptınız aldınız veya larar verdiniz mi modele?
Ben daha kıyafetlerini yeni yeni alıyorum 31 hafta olduk. Sepet besik dusunuyorum kızlar sizce nasıl var mi alaniniz
Ben odası dısında birşey alamadım. Kv niye benim istediğim arabayı almıyorsun diye kıyameti kopardı. Zaten aramız bozuktu küstüler eşimde krizdeyiz istediğin cok pahalı felan dedi. Halbuki benim istediğim 1950ydi. Ertesi gün diğer torununa aküllü araba aldılar 1500e. Bende ne hayırlı olsun dedim ne de birsey konusmadım bile onlarla. Kriz diyip sacma seyler gösterdi. Sinirlerim bozuldu. Simdiye kadar hiç birseyi kendim almadım gidip en ucuzunu alıp bana su kadara aldım cok pahalıya aldım diyorlar. Ahmak değilim internette fiyatları var. Bi hastane cıkısı aldı üzerinde etiket var 60tl kızı ben görmeden cıkarmaya calıstı tabi etiket disinda yazıylada yazmıslardı fiyatı bana 130a aldım dedi 5 parcalık seyi. Cok sinirim bozuldu bi kere bile demedim yalan soyluyorsun diye. Hiç birseyi almamı istemiyorlar bende itiraz ettim. Eşimide doldurdular kavga ettik. Cok sinirim bozuk. Üst katımdalar cıkmıyorum ne halleri varsa görsünler hakkımı cok yiyorlar her konuda iftira iftira. Hakkımıda helal etmiyorum doguma surada az kaldı yaptıkları vicdansızlık. Psikolojim bozuldu bi araba yüzünden cıkardıkları kavgaya bak keske göstermeseydim heves ettim ama kursagımda kaldı.
Canım hemen panik yapma kolestaz denilen rahatsızlıkta daha çok geceleri oluyo kaşıntı ve el ve ayaklarda oluyo. Ben doktoruma sordum bu açıklamayı yaptı bana ama yine de bu kan testi yaptiralim ikimiz de en azından içimiz rahatlarof ya bugün bi arkadaşımla konuştum o 32. haftada ölü doğum yapmıştı bende kaşıntıyla doktora gittim öyle öğrendim dedi moralim gitti ya( gebelik kolestazı mı ne her 2 hafta da bir karaciğer değerlerinin takip edilmesi gerekiyormuş bende yarın enfeksiyon hastalıklarına randevu aldım
İnş canm teşekkür ederim senin aldığın da güzelmiş :)Hayırlı olsun canım, güle güle , keyifle kullanın inşallah..
Hafifliği, kolay kapanıp açılması gibi özellikleri hayat kurtarıcı oluyo. Travel sistemleri çok seviyorum ben.
%40 gibi bi indirim yakaladığım için ilk aldığım eşyası oldu benim galiba :)
Bizimki de bu resimdeki.. Tek parmakla bile yönlendirebiliyosun hafif ve ön tekerler küçük die sanırım..
Allah içinize sindirsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?