Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Valla canm ben şunu anladm böyle işlerde çok ona buna sormayacaksın yok şu nasıl alayımmı demeyeceksin aileden her kafadan farklı ses çıkıyor hem maddi hem manevi konularda. O çocuğu büyütecek olan sensin annesi sensin kimsenin karışmasına izin verme ama bunu sert bir dille göstermene gerek yok illa sen de onların yaptığı gibi yapacaksn kenara köşeye para atıp al 100 tl ye mesela ay anne 50 ye aldm falan de o afallasın. Karşındaki nasıl davranıyorsa öyle davran. Hamilesin ne kadar üzülsen de senden ve bebeğinden başkasına zararı yok bunun. İçini skma ferah tut her şey olacağına varır biraz akıllı davranmak lazım. Eşine de böyle şeyleri tatlı tatlı empoze edeceksin direk fiyat konuşuldumu olmuyor malesef.

Biliyorum canım ama bilerek yapıyorlar. Onların adetine göre onlar alıyormus. Sirf inat bilerek almak istemiyorlar o yüzden. Diğeri torunda bu değilmi? En güzel seyi hakediyorlar sırf kızlarının cocugu diye. Ama ben hakkımı helal etmiyorum. Eşim bırakmıyorki birşey alayım dogru düzgün parada vermiyor ama onlar cebimde para dolu kredi kartlarım var sanıyorlar. Bir kere esim hastane için verdi aksamında aldı sanki yıllarca o kart yanımda kalmıs gibi laf carpıttılar. Birşey alırlar abarta abarta milletin eşimin yanında anlatırlar. Aldıgı için teşekkür ediyorum. Niye diğer günler aldıgı seyden bahsetmiyorum milletin yanında övmüyorum diye laf carpıtıyorlar. Yani bunlar poh pohla yasıyorlar. Eşimlede aramızı bozdu bende bir seye üzülsem suratım bozuluyor elimde değil. Cok üzüldüm gittim banyoda ağladım aküllü araba alınca. Sanki kızı ve o tek var allahın gücüne gitmesin dediğim sanki birbirlerine tapıyorlar. 7/24 birbirlerini övüyorlar midem bulanıyor. Evimde birşeyi sectirmediler 1 hafta memlekete gittim sen burda değildin uğrasmadın bile oldu. Küçük hesaplar peşindeler sonrada bilerek eşya kırıyormusum evde begenmediğim. İçinmiş. O kadar iftira attılarki ne hakkımı helal ediyorum nede baska birsey. İlk bebeğim yine böyle bir kavgada öldü kalbi daha atmaya baslamamıstı hastaneye gidixektik dinlemek için yoldan geri döndük.niye istersen gel dediğim için kvye. Kıyameti kopardılar cok biriktirdim sıktım kendimi ağladım aptal gibi sesimi çıkarmadım o yüzden lekelenmem oldu 2 hafta takip etti doktor kalbi çalısmadı kürtaj oldum. Ama hakkım cok kaldı yanlarında allah bırakmasın.

Off ya nelerle uğraşıyosun hamile halinle.. Keşke boşverebilsen biliyorum zor ama bunların hali devam eder sürekli kendini ve çocuğunu yıpratma canım. Aslında olay eşinde biter kimisi hiç karıştırmaz eşinin yanında olur, ona kv görümce kimse de laf edemez

Canım mümkün olduğunca onları görmemek için bahaneler uydur. Onların aldıklarını da değişim kartıyla değiştir :) Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama bunlara saygıdan ses çıkarmayınca tepene biniyorlar insanın. Her hafta kanka gibi görüştüğüm kv ve görümcem ben hamile kaldığımdan beri tuhaf davranışlar sergilediler. En kötü günümde yanımda olmadılar ki ben onların her anında önden koştum. İkisi de koca derdine düştü. Evime kv 8 aydır 1 kez geldi. Bunun dışında maddi anlamda bizi borcun içine soktular. Kocalar da analarına toz kondurmaz ya da boşver derler çünkü işlerine öyle gelir ama senin annen baban bişey dese okyanus olur.. O nedenle ben de kendime göre intikamımı alıcam bilendim yani öyle bedavadan millete göstermelik torun sevmeler olmayacak :) Bir de hormonlardan dolayı zaten en ufak şeyde batıyorlar ama insan iyi niyetime karşılık bunları hak etmedim diyor. Rabbim herkese hak ettiğini yaşatsın.

canım benim hamile halinle neler gelmiş başına. hiç umursama dicem ama biliyorum dışardan söylemek kolay. sadece şuna emin ol ki Allah onlara elbet hakettiklerini gösterecek. sen sakin ol bebeğini düşün. bebeğinin ihtiyacı olan tek şey sensin. öönemli olan onu oonlardan koruman. KV e gelince inan bana hamile halimle gelip onu dövesim geldi. nasıl bir zihniyettir nasıl bir iftiracılıktır bu anlamadım. eline ne geçiyor yada ne geçtiğini zannediyor acaba?? sen sakin ol ama eşine alttan alttan ne kadar üzüldüğünü daha önceki bebek gibi bunu da kaybetmekten korktuğunu vs anlat. eşini kendine çek. sakın kv nin sözlerine kanma , seni kışkırtmasına izin verme. anlaşılan senin mutsuzluğundan zevk alıyor zavallı.

canım benim allah sana sabır ve güç versin. bebişlerimizi sağsalim kucağımıza alalım

ben yaptırdım canım enfeksiyon hastalıklarındaki doktorum alkalin fosfataz diye bi değere baktı safra birikimi herhalde 3 ay önce 52 ymiş şu an 119 olmuş. Safra kesesinde taş olunca ya da hamilelikte yükselebiliyormuş. Muhtemelen hamilelikten kaynaklanıyordur şu durumda detaylı tetkik isteyemem taş çıksa bile ameliyat olacak durumda değilsin doğumdan sonra bakacaz dedi. Yükselmesi normal kaşıntılara bi süre katlanacaksın ciddi bir sıkıntı yok dedi

Mutlu günlerde kullanın. Çok seker

Kizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi

Kizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi
aynısı geçen hafta bana da oldu çok korktum ama sanırım gece yatış şeklimden kaynaklandı ertesi gün azaldı sonra geçti

Bugun kontrolumuz vardi 32 hafta kilo 2070 boyu 40 cm olmus 59 kilo ile hamile kaldim 71 kiloyum listeyi guncellerseniz diye yazayim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…