- 8 Eylül 2016
- 227
- 182
- 23
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Valla canm ben şunu anladm böyle işlerde çok ona buna sormayacaksın yok şu nasıl alayımmı demeyeceksin aileden her kafadan farklı ses çıkıyor hem maddi hem manevi konularda. O çocuğu büyütecek olan sensin annesi sensin kimsenin karışmasına izin verme ama bunu sert bir dille göstermene gerek yok illa sen de onların yaptığı gibi yapacaksn kenara köşeye para atıp al 100 tl ye mesela ay anne 50 ye aldm falan de o afallasın. Karşındaki nasıl davranıyorsa öyle davran. Hamilesin ne kadar üzülsen de senden ve bebeğinden başkasına zararı yok bunun. İçini skma ferah tut her şey olacağına varır biraz akıllı davranmak lazım. Eşine de böyle şeyleri tatlı tatlı empoze edeceksin direk fiyat konuşuldumu olmuyor malesef.Ben odası dısında birşey alamadım. Kv niye benim istediğim arabayı almıyorsun diye kıyameti kopardı. Zaten aramız bozuktu küstüler eşimde krizdeyiz istediğin cok pahalı felan dedi. Halbuki benim istediğim 1950ydi. Ertesi gün diğer torununa aküllü araba aldılar 1500e. Bende ne hayırlı olsun dedim ne de birsey konusmadım bile onlarla. Kriz diyip sacma seyler gösterdi. Sinirlerim bozuldu. Simdiye kadar hiç birseyi kendim almadım gidip en ucuzunu alıp bana su kadara aldım cok pahalıya aldım diyorlar. Ahmak değilim internette fiyatları var. Bi hastane cıkısı aldı üzerinde etiket var 60tl kızı ben görmeden cıkarmaya calıstı tabi etiket disinda yazıylada yazmıslardı fiyatı bana 130a aldım dedi 5 parcalık seyi. Cok sinirim bozuldu bi kere bile demedim yalan soyluyorsun diye. Hiç birseyi almamı istemiyorlar bende itiraz ettim. Eşimide doldurdular kavga ettik. Cok sinirim bozuk. Üst katımdalar cıkmıyorum ne halleri varsa görsünler hakkımı cok yiyorlar her konuda iftira iftira. Hakkımıda helal etmiyorum doguma surada az kaldı yaptıkları vicdansızlık. Psikolojim bozuldu bi araba yüzünden cıkardıkları kavgaya bak keske göstermeseydim heves ettim ama kursagımda kaldı.
Kolay kolay tanımadığım bi insana kötü demem ama senin şu kv çok fazla hak ediyor bunu :/
Kaçıncı yapışı böyle kriz çıkarışı.
Eşin de şaşırttı bu sefer, ikinizin karar vereceği herşeyde kv etkisi var..
Allah kolaylık versin, onlara da biraz vicdan versin inşallah.
Ne kadar strese boğdular seni hamilelik boyunca, biraz mesafeli olmakta en azından senin psikolojin için fayda var canım..
Ekonomi yapışın aileni düşünüşün kıymet görmeyince çok zor, heves kalmaz tabi..
Allah yardımcın olsun, umarım eşin biraz başını kaldırır ve seni dinlemeye başlar ..
Valla canm ben şunu anladm böyle işlerde çok ona buna sormayacaksın yok şu nasıl alayımmı demeyeceksin aileden her kafadan farklı ses çıkıyor hem maddi hem manevi konularda. O çocuğu büyütecek olan sensin annesi sensin kimsenin karışmasına izin verme ama bunu sert bir dille göstermene gerek yok illa sen de onların yaptığı gibi yapacaksn kenara köşeye para atıp al 100 tl ye mesela ay anne 50 ye aldm falan de o afallasın. Karşındaki nasıl davranıyorsa öyle davran. Hamilesin ne kadar üzülsen de senden ve bebeğinden başkasına zararı yok bunun. İçini skma ferah tut her şey olacağına varır biraz akıllı davranmak lazım. Eşine de böyle şeyleri tatlı tatlı empoze edeceksin direk fiyat konuşuldumu olmuyor malesef.
Biliyorum canım ama bilerek yapıyorlar. Onların adetine göre onlar alıyormus. Sirf inat bilerek almak istemiyorlar o yüzden. Diğeri torunda bu değilmi? En güzel seyi hakediyorlar sırf kızlarının cocugu diye. Ama ben hakkımı helal etmiyorum. Eşim bırakmıyorki birşey alayım dogru düzgün parada vermiyor ama onlar cebimde para dolu kredi kartlarım var sanıyorlar. Bir kere esim hastane için verdi aksamında aldı sanki yıllarca o kart yanımda kalmıs gibi laf carpıttılar. Birşey alırlar abarta abarta milletin eşimin yanında anlatırlar. Aldıgı için teşekkür ediyorum. Niye diğer günler aldıgı seyden bahsetmiyorum milletin yanında övmüyorum diye laf carpıtıyorlar. Yani bunlar poh pohla yasıyorlar. Eşimlede aramızı bozdu bende bir seye üzülsem suratım bozuluyor elimde değil. Cok üzüldüm gittim banyoda ağladım aküllü araba alınca. Sanki kızı ve o tek var allahın gücüne gitmesin dediğim sanki birbirlerine tapıyorlar. 7/24 birbirlerini övüyorlar midem bulanıyor. Evimde birşeyi sectirmediler 1 hafta memlekete gittim sen burda değildin uğrasmadın bile oldu. Küçük hesaplar peşindeler sonrada bilerek eşya kırıyormusum evde begenmediğim. İçinmiş. O kadar iftira attılarki ne hakkımı helal ediyorum nede baska birsey. İlk bebeğim yine böyle bir kavgada öldü kalbi daha atmaya baslamamıstı hastaneye gidixektik dinlemek için yoldan geri döndük.niye istersen gel dediğim için kvye. Kıyameti kopardılar cok biriktirdim sıktım kendimi ağladım aptal gibi sesimi çıkarmadım o yüzden lekelenmem oldu 2 hafta takip etti doktor kalbi çalısmadı kürtaj oldum. Ama hakkım cok kaldı yanlarında allah bırakmasın.
Canim benim ki güncelleme olmamiş dün yazmıştım
Canim benim ki güncelleme olmamiş dün yazmıştım
Bizimde kilomuz 1500 gr olmuş
kaçıncı haftada bu ağırlık
Canım mümkün olduğunca onları görmemek için bahaneler uydur. Onların aldıklarını da değişim kartıyla değiştir :) Yaşadıklarını çok iyi anlıyorum ama bunlara saygıdan ses çıkarmayınca tepene biniyorlar insanın. Her hafta kanka gibi görüştüğüm kv ve görümcem ben hamile kaldığımdan beri tuhaf davranışlar sergilediler. En kötü günümde yanımda olmadılar ki ben onların her anında önden koştum. İkisi de koca derdine düştü. Evime kv 8 aydır 1 kez geldi. Bunun dışında maddi anlamda bizi borcun içine soktular. Kocalar da analarına toz kondurmaz ya da boşver derler çünkü işlerine öyle gelir ama senin annen baban bişey dese okyanus olur.. O nedenle ben de kendime göre intikamımı alıcam bilendim yani öyle bedavadan millete göstermelik torun sevmeler olmayacak :) Bir de hormonlardan dolayı zaten en ufak şeyde batıyorlar ama insan iyi niyetime karşılık bunları hak etmedim diyor. Rabbim herkese hak ettiğini yaşatsın.Biliyorum canım ama bilerek yapıyorlar. Onların adetine göre onlar alıyormus. Sirf inat bilerek almak istemiyorlar o yüzden. Diğeri torunda bu değilmi? En güzel seyi hakediyorlar sırf kızlarının cocugu diye. Ama ben hakkımı helal etmiyorum. Eşim bırakmıyorki birşey alayım dogru düzgün parada vermiyor ama onlar cebimde para dolu kredi kartlarım var sanıyorlar. Bir kere esim hastane için verdi aksamında aldı sanki yıllarca o kart yanımda kalmıs gibi laf carpıttılar. Birşey alırlar abarta abarta milletin eşimin yanında anlatırlar. Aldıgı için teşekkür ediyorum. Niye diğer günler aldıgı seyden bahsetmiyorum milletin yanında övmüyorum diye laf carpıtıyorlar. Yani bunlar poh pohla yasıyorlar. Eşimlede aramızı bozdu bende bir seye üzülsem suratım bozuluyor elimde değil. Cok üzüldüm gittim banyoda ağladım aküllü araba alınca. Sanki kızı ve o tek var allahın gücüne gitmesin dediğim sanki birbirlerine tapıyorlar. 7/24 birbirlerini övüyorlar midem bulanıyor. Evimde birşeyi sectirmediler 1 hafta memlekete gittim sen burda değildin uğrasmadın bile oldu. Küçük hesaplar peşindeler sonrada bilerek eşya kırıyormusum evde begenmediğim. İçinmiş. O kadar iftira attılarki ne hakkımı helal ediyorum nede baska birsey. İlk bebeğim yine böyle bir kavgada öldü kalbi daha atmaya baslamamıstı hastaneye gidixektik dinlemek için yoldan geri döndük.niye istersen gel dediğim için kvye. Kıyameti kopardılar cok biriktirdim sıktım kendimi ağladım aptal gibi sesimi çıkarmadım o yüzden lekelenmem oldu 2 hafta takip etti doktor kalbi çalısmadı kürtaj oldum. Ama hakkım cok kaldı yanlarında allah bırakmasın.
Ben odası dısında birşey alamadım. Kv niye benim istediğim arabayı almıyorsun diye kıyameti kopardı. Zaten aramız bozuktu küstüler eşimde krizdeyiz istediğin cok pahalı felan dedi. Halbuki benim istediğim 1950ydi. Ertesi gün diğer torununa aküllü araba aldılar 1500e. Bende ne hayırlı olsun dedim ne de birsey konusmadım bile onlarla. Kriz diyip sacma seyler gösterdi. Sinirlerim bozuldu. Simdiye kadar hiç birseyi kendim almadım gidip en ucuzunu alıp bana su kadara aldım cok pahalıya aldım diyorlar. Ahmak değilim internette fiyatları var. Bi hastane cıkısı aldı üzerinde etiket var 60tl kızı ben görmeden cıkarmaya calıstı tabi etiket disinda yazıylada yazmıslardı fiyatı bana 130a aldım dedi 5 parcalık seyi. Cok sinirim bozuldu bi kere bile demedim yalan soyluyorsun diye. Hiç birseyi almamı istemiyorlar bende itiraz ettim. Eşimide doldurdular kavga ettik. Cok sinirim bozuk. Üst katımdalar cıkmıyorum ne halleri varsa görsünler hakkımı cok yiyorlar her konuda iftira iftira. Hakkımıda helal etmiyorum doguma surada az kaldı yaptıkları vicdansızlık. Psikolojim bozuldu bi araba yüzünden cıkardıkları kavgaya bak keske göstermeseydim heves ettim ama kursagımda kaldı.
ben yaptırdım canım enfeksiyon hastalıklarındaki doktorum alkalin fosfataz diye bi değere baktı safra birikimi herhalde 3 ay önce 52 ymiş şu an 119 olmuş. Safra kesesinde taş olunca ya da hamilelikte yükselebiliyormuş. Muhtemelen hamilelikten kaynaklanıyordur şu durumda detaylı tetkik isteyemem taş çıksa bile ameliyat olacak durumda değilsin doğumdan sonra bakacaz dedi. Yükselmesi normal kaşıntılara bi süre katlanacaksın ciddi bir sıkıntı yok dediCanım hemen panik yapma kolestaz denilen rahatsızlıkta daha çok geceleri oluyo kaşıntı ve el ve ayaklarda oluyo. Ben doktoruma sordum bu açıklamayı yaptı bana ama yine de bu kan testi yaptiralim ikimiz de en azından içimiz rahatlar
sosyal anne canımprogramın adı ne
bende yeni açtım aslında orda da takipnedebiliriz sen ne diye kayıtlısin
Mutlu günlerde kullanın. Çok sekerBen bugün aldım..
Normal, sallanmayan bir beşik olacak odasında ama bizim yatak odamızda, salonda falan sepet beşikte yatırmayı düşünüyoruz. Zaten max 6 ay kullanılıyor sepetler..
Fotoğrafını da ekleyeyim..
Kıyafetlere ara ara eklemeler yapmak dışında eksiğimiz kalmadı şükür.
Hastane çantamıza kadar hazırız.
Buyursun gelsin Atlas bebek :)
aynısı geçen hafta bana da oldu çok korktum ama sanırım gece yatış şeklimden kaynaklandı ertesi gün azaldı sonra geçtiKizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?