Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Kizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi

canım nasıl oldun? merak ettim. haber ver lütfen ilk fırsatta.. inşallah öyle birşey değildir. doktorunu ara mutlaka.

Mrb annislerr.. naslsnz.. bebisler nasil.. masallh herkes hazrlik yapiyo ne guzel telaslar bunlar ya..cok şkür yaaa..☺☺☺ bu arada siznde gogus alti kaburgalarinz agriyomu.. sızı gibi bole

Bende hamilelik takibi diye bi uygulama kullaniyorim kizlar.. sizde gelinn.. oda cok gzel shbet sayfasi var ayrica bebekle ilgili bilgiler msjlar veriyolarr..

33. Haftadasin diye bildirim geliyo ya oraya yorum yap ordan bulayim yada bgn soru sormustum ana sayfadan cikar oraya bak istersen nerden arama yapiliyo bilmiyorum

Ben sosyal anne den baktım . bende hamilelik takibi kullanıyorum da orda sohbet ortami yok . Hergün bildirim geliyor kaç hafta kaç gün diye .doğuma kaç gün kaldı vs. şeyler

biberiye nazo_82 sukur kizlar yok bsey agrim artmadgi icn doktoru aramadm ablm hemsire surekli onunla konustm catim iyice acilmya basldgi icin olabilcegini soyledi ayrica ay gun sancilari da olabiliyrms bugun hc agrim yok

çok şükür. biberiye nin dediği gibi hayırlısı ile 39- 40 ları görelim inşallah! gerçi benm doktora göre 7 hafta sonra 10 martta geliyor bizim oğlan. inşallah erken gelmez

Kızlar ya benim sağ bacağıma cok kötü kramp giriyor. Bütün bacagıma boylu boyunca ve kasık kemiğine ince bir ağrı. Geceler oluyor ama iğrenç bir ağrı masaj yapıyorum biraz geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…