- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Bilmiyrm cnm ne geciyr ne de artiyr yatiyrm bklm aksi gibi bu gece misafrlerim de varaynısı geçen hafta bana da oldu çok korktum ama sanırım gece yatış şeklimden kaynaklandı ertesi gün azaldı sonra geçti
canım görmedim ben güncellemeni yeniden paylaşırmısın
Oguz pelin k. Diye cikiyor face uzerinden baglanfigim icin senin isim ne kayitli
Inşallah değildir canım haber ver son durumunuKizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi
Canim semra31 benim ki face yok bebek resmi var
Oguz pelin k. Diye cikiyor face uzerinden baglanfigim icin senin isim ne kayitli
Canim semra31 benim ki face yok bebek resmi var
Kizlar cok acill yardim bnm sabh 8.30 dan beri sancm var kasiklarima ve makatima dogru vuruyor yurumekte zorlaniyrm erkn dogum gbi bsey degildr demi
33. Haftadasin diye bildirim geliyo ya oraya yorum yap ordan bulayim yada bgn soru sormustum ana sayfadan cikar oraya bak istersen nerden arama yapiliyo bilmiyorum
Var cnm sohbet bolumu hatta cok guzell biraz karistir cnm gorursunBen sosyal anne den baktım . bende hamilelik takibi kullanıyorum da orda sohbet ortami yok . Hergün bildirim geliyor kaç hafta kaç gün diye .doğuma kaç gün kaldı vs. şeyler
Amin tatlim insallah gorebilirizÇok sevindim. Hadi ınsallah 39 40 haftaları goruruz
Amin tatlm insallah gelmez bizim doktorda subat sonu dedi 5 hafta snra insallah durur bebegmçok şükür.biberiye nin dediği gibi hayırlısı ile 39- 40 ları görelim inşallah! gerçi benm doktora göre 7 hafta sonra 10 martta geliyor bizim oğlan. inşallah erken gelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?