- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Magnezyum ilaci kullaniyr msn tatlmKızlar ya benim sağ bacağıma cok kötü kramp giriyor. Bütün bacagıma boylu boyunca ve kasık kemiğine ince bir ağrı. Geceler oluyor ama iğrenç bir ağrı masaj yapıyorum biraz geciyo
Magnezyum ilaci kullaniyr msn tatlm
Arada bir maden suyu da ic tatlm onun da faydasni gorursnEvet kullanıyorum ama cok kötü ya hala var kramplar :/
Canim aramizda 1 gun var bnden ondesnKızlar merhaba. Ben sizden biraz ondeyim sanırım. Korkuyorum heyecanlıyım. Karmakarışık duygular içindeyim. Az kaldı herşeye. Beşik dolap araba alındı. Kıyafetler hazir. Yikadim. Ütülicem bükecem. Çantamı hazırlicam. İkramlik şekerler yaptım kendimce. Malzeme aldım pembe tüllerin içine renkli şekerlemeler koydum kurdelayla bağladım. Bekliyorm bakalım heyecanla :) Bazı eksiklikleri tamamlicam daha sonra
Normalde 7 mart dogum. Ama sezaryan olacağım için Şubat'ın 28i yada Martin 1i olacak inşallah. Senin nezaman canım. Doğumu konustunmu doktorunla. Ben Şubat'ın ikinci haftası son kez gidecem kontrole artik. Heralde artık tam olarak gün verir diye düşünüyorum.Canim aramizda 1 gun var bnden ondesnayni heyecanlar bende de var bnm de artk herseym hazr bekliyrm cantam falan hepsini tamamladm kenarda duruyr bir tek besigini icini yerlestrmedm tozlanmasn die
Doktorun muhtemel dogum tarihine ne ddi
Bna da subatin son haftasi dedi canim 39.haftada alicm bebegi dediNormalde 7 mart dogum. Ama sezaryan olacağım için Şubat'ın 28i yada Martin 1i olacak inşallah. Senin nezaman canım. Doğumu konustunmu doktorunla. Ben Şubat'ın ikinci haftası son kez gidecem kontrole artik. Heralde artık tam olarak gün verir diye düşünüyorum.
Bna da subatin son haftasi dedi canim 39.haftada alicm bebegi dedi
Hayirlisiyla doğsun miniklerimiz :) sen son kez gidecekmisin canım kontrole konuşmaya falan. Kan vermek lazımmış sezeryan için. Şubatta hem kontrole gidecem hemde kan verecemBna da subatin son haftasi dedi canim 39.haftada alicm bebegi dedi
39 sanırım canım. Çünkü ben 7 martta normal doğum yapmam lazım. Sezeryan olacağım için 1 hafta erken olacam.Zorunlu sezeryan 38. Haftada oluyor değilmi?
Var cnm sohbet bolumu hatta cok guzell biraz karistir cnm gorursun
Kızlar merhaba. Ben sizden biraz ondeyim sanırım. Korkuyorum heyecanlıyım. Karmakarışık duygular içindeyim. Az kaldı herşeye. Beşik dolap araba alındı. Kıyafetler hazir. Yikadim. Ütülicem bükecem. Çantamı hazırlicam. İkramlik şekerler yaptım kendimce. Malzeme aldım pembe tüllerin içine renkli şekerlemeler koydum kurdelayla bağladım. Bekliyorm bakalım heyecanla :) Bazı eksiklikleri tamamlicam daha sonra
Hayr tatlm 39 da oluyr cunku bebek tamamen kndini 39 da tamamliyor bir uzmanin yazisini okumustum aksi bir durum olmadikca 39 dan once bebegi aldrmyin yaziyrduZorunlu sezeryan 38. Haftada oluyor değilmi?
Canim bnm kontrolum haftaya ondan sonra da duzenli olarak her hafta gidicm son haftalarda ozellikle her hafta gdilip duzenli nst yapilmaliyms snn nden sonHayirlisiyla doğsun miniklerimiz :) sen son kez gidecekmisin canım kontrole konuşmaya falan. Kan vermek lazımmış sezeryan için. Şubatta hem kontrole gidecem hemde kan verecem
Canim bnm kontrolum haftaya ondan sonra da duzenli olarak her hafta gidicm son haftalarda ozellikle her hafta gdilip duzenli nst yapilmaliyms snn nden sonHayirlisiyla doğsun miniklerimiz :) sen son kez gidecekmisin canım kontrole konuşmaya falan. Kan vermek lazımmış sezeryan için. Şubatta hem kontrole gidecem hemde kan verecem
Kizlar merhaba hafta olarak benden onde oldugunuz icin burada sormak istedim 17 haftalik olduk bu gun ama ne bebegin haraketlerini hissediyorum ne de bi hamilelik belirtim var en son 1 ay once doktordaydik hersey cok iyiydi haftaya gene randevumuz var ama haraket belirti hic bisey olmasi normal mi bu haftalarda sizde nasildi bu haftalar acaba?
Yurt disinda yasiyorum zirt pirt arayamiyorum kadinin doktorlugu cok iyi ama cok asabi bi yapisi var o yuzden rahatsiz etmek istemiyorum, saliya randevum var zaten gidicem ama iste insan telaslaniyor ister istemez :) yorumun rahatlatyi biraz canim Allah razi olsun.Normal canım benim ben ilk hareketlerini cok anlamıyordum ama 20. Haftaya yakın oldu. Birde düzgün sürekli hareketleri 25. Haftadan sonra 28. De tam hissedersin. Simdi hisettmemem cok normal bende o haftalarda korkuyordum ama doktoruna sorabilirsin cok paniklediysen :) bendede hamilelik belirtileri azalmıstı o ayda
Her hafta mı gitmeliyim. Doktorum hiç bana öyle söylemediCanim bnm kontrolum haftaya ondan sonra da duzenli olarak her hafta gidicm son haftalarda ozellikle her hafta gdilip duzenli nst yapilmaliyms snn nden son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?