- 9 Nisan 2013
- 1.257
- 1.037
- 83
- 36
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Normal tabiki canım. Endişe etme. Genelde 20. haftadan sonra hissedilir. Bende senin gibi panikleyip doktorumu aramistim. Doktorum normal olduğunu ve hareketlerini hissetmemiz için daha erken olduğunu söyledi. Seninde için rahat olsun. İstersen arayıp doktoruna sor canimKizlar merhaba hafta olarak benden onde oldugunuz icin burada sormak istedim 17 haftalik olduk bu gun ama ne bebegin haraketlerini hissediyorum ne de bi hamilelik belirtim var en son 1 ay once doktordaydik hersey cok iyiydi haftaya gene randevumuz var ama haraket belirti hic bisey olmasi normal mi bu haftalarda sizde nasildi bu haftalar acaba?
Aynı olay bendede var ve hatta o üst kısımda sıcaklık ve uyuşukluk var sankikızlar nasip olursa ben de mart annesi adayıyım inşallah 33 haftalık gebeyim ne olur böyle bi şey duyan yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi kontrolüm salı günü bebek hareketlerinde elhamdülillah sıkıntı olmadığı için acil gitmek istemiyorum ama göbeğimizin başladığı yer yani en üst başlama noktasındaki deri altımı sanki ateşle yakmışlar öyle yanıyor arada sırada neden olabilir acaba fikri olan var mı
Sagol canim boyle yorumlar gorunce rahatliyorum biraz yurt disinda yasiyorum doktorum alaninda cok iyi bi kadin ama biraz asabi zirt pirt aranmaktan pek hoslanmiyor tabiki ciddi bisey oldugunda ariyorum bilgi falan veriyor ama ikide bir aramaktan da cekiniyorum iste :)Normal tabiki canım. Endişe etme. Genelde 20. haftadan sonra hissedilir. Bende senin gibi panikleyip doktorumu aramistim. Doktorum normal olduğunu ve hareketlerini hissetmemiz için daha erken olduğunu söyledi. Seninde için rahat olsun. İstersen arayıp doktoruna sor canim
Yurt disinda yasiyorum zirt pirt arayamiyorum kadinin doktorlugu cok iyi ama cok asabi bi yapisi var o yuzden rahatsiz etmek istemiyorum, saliya randevum var zaten gidicem ama iste insan telaslaniyor ister istemez :) yorumun rahatlatyi biraz canim Allah razi olsun.
Bn o sekilde biliyrm tatlm ama sen yine de doktorunla konus en iyi yonlendrmeyi o yaparHer hafta mı gitmeliyim. Doktorum hiç bana öyle söylemediozaman bende öyle yapayım. Haklisin son haftalar olduğu için ne olacağı belli olmaz.
Ay insallah canim ya :) son gittigimdede doktor cok haraketli bi kiz (cinsiyeti de oyle ogrenmis oldum) :) dedi hic yerinde durmuyor masallah falan dedi ama bi de ben hissetsem artik rahatlayacam. Bu gun bikac parca zibin tulum falan aldim hep pembe tonlarinda acele etme degisebilir cinsiyet tahmini dedi arkadaslarim ama dayanamiyorum cok heycanlaniyorum o minik kiyafetleri falan gorunde :)Birşey olmaz canım içini ferah tut birde insan korkuyor acaba birşeymi oldu diye bebiş öyle bir hareketlenecekki dur oraya tekme atma aman suraya atma diye söyleneceksin :))
Ay insallah canim ya :) son gittigimdede doktor cok haraketli bi kiz (cinsiyeti de oyle ogrenmis oldum) :) dedi hic yerinde durmuyor masallah falan dedi ama bi de ben hissetsem artik rahatlayacam. Bu gun bikac parca zibin tulum falan aldim hep pembe tonlarinda acele etme degisebilir cinsiyet tahmini dedi arkadaslarim ama dayanamiyorum cok heycanlaniyorum o minik kiyafetleri falan gorunde :)
Benim kendi doktorum yorum yapmak icin erken dedi temkinli davraniyor net olmadan soylemiyorum kimseye dedi 1 hafta sonra ikili test icin gittigimizde detaylida %90 kiz dedi ordaki doktor vucut yapisi yaniltmiyor kizlarin bariz kiz bu ufaklik dedi haftaya kendi doktorum netletstirir insallah aslinda fark etmiyor Allah sag salim kucagimiza almayi nasib etsin tek dilegim o ama insan biseyler almak istiyor iste heves ediyoruz napalim :)Benimkide kız allah bağışlasın :) insanda heyecan oluyor hele bir kucagımıza alalım dünyalar bizim olucak :)) bana 15. Haftamda söyledi kızda cok yanılmıyorlar sanırım hep kız dedi bana :)
Benim kendi doktorum yorum yapmak icin erken dedi temkinli davraniyor net olmadan soylemiyorum kimseye dedi 1 hafta sonra ikili test icin gittigimizde detaylida %90 kiz dedi ordaki doktor vucut yapisi yaniltmiyor kizlarin bariz kiz bu ufaklik dedi haftaya kendi doktorum netletstirir insallah aslinda fark etmiyor Allah sag salim kucagimiza almayi nasib etsin tek dilegim o ama insan biseyler almak istiyor iste heves ediyoruz napalim :)
Insallah canim seninde kizininda sansi bol olsun insallah, benim esim de kiz cocugu evin bereketidir kizimiz bize bereketiyle gelecek diyor cok inaniyor buna :)Aynen canım valla biz 4lüye girdik ordaki cinsiyeti hakkında birşey söylemedi ama doktorum özellikle o kısmı gösterip bak birşey yok dedi :) sağlıklı olsun tabi annem der kızı olan şanslıdır umarım şans getirir kızım bana :)
ay çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın sağlıcakla yavruna kavuşasın inşallah :)Aynı olay bendede var ve hatta o üst kısımda sıcaklık ve uyuşukluk var sanki
İnşallah hepimiz canım kaç kilo bebeğin :)ay çok teşekkür ederim canım içimi rahatlattın sağlıcakla yavruna kavuşasın inşallah :)
canım en son tam bir ay önce gitmiştim o zaman 1300 idi şimdi bilmiyorum hafta içi öğreneceğiz inşallah :) senin ne kadar oldu :)İnşallah hepimiz canım kaç kilo bebeğin :)
Ben sosyal anne den baktım . bende hamilelik takibi kullanıyorum da orda sohbet ortami yok . Hergün bildirim geliyor kaç hafta kaç gün diye .doğuma kaç gün kaldı vs. şeyler
Benimde 30.cu haftada 1800du senin kaçıncı haftadacanım en son tam bir ay önce gitmiştim o zaman 1300 idi şimdi bilmiyorum hafta içi öğreneceğiz inşallah :) senin ne kadar oldu :)
Bana da bi hafta önde dedi canimbenim 29da 1300dü şuan 33 normalde ama doktorum en son bir hafta önden gittiğini söyledi sana öyle bir şey demedi mi :) galiba kilosuna göre değil iriliğine göre mi öyle diyorlar
benim de oluyor canım kalsiyum ve de magnezyum eksikliğinden olabilir ben ikisini de kullanıyorum ama yine de kramp tarzı kasılmalar oluyor bacağımda aniden uykumdan zıplatıyorKızlar ya bende sabahları gözümü açtığımda yada gece uykudan ilk uyandigimda, daha yataktayken bacaklarımda gerilme hissi kasılma gibi bise oluyor. Ve bunu yapmamak elimde değil. Kasılıyor resmen. Sizde böyle bi durum varmı. Kasılırkende kasiklarim ağrıyor ister istemez. Niye böyle oluyor acaba.
Kızlar ya bende sabahları gözümü açtığımda yada gece uykudan ilk uyandigimda, daha yataktayken bacaklarımda gerilme hissi kasılma gibi bise oluyor. Ve bunu yapmamak elimde değil. Kasılıyor resmen. Sizde böyle bi durum varmı. Kasılırkende kasiklarim ağrıyor ister istemez. Niye böyle oluyor acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?