- Konu Sahibi Petunyasemen
-
benim ağrılarım var birde tatlı tatlı kaşıntı oluyor gögüs altımda anlayamadım. geceleri uyuyamıyorum daralıyorumMrb annislerr.. naslsnz.. bebisler nasil.. masallh herkes hazrlik yapiyo ne guzel telaslar bunlar ya..cok şkür yaaa..☺☺☺ bu arada siznde gogus alti kaburgalarinz agriyomu.. sızı gibi bole
Değişik şeyler olmaya başladı. Kramp tam girecekken durduruyorum artık profesyonel oldum bu konudaBende de var bu.. Gece uykuda kramp iki kere girdi sadece ama sabah uyanınca bacaklarımı germe isteği duyuyorum. Gerince de kramp hissi geliyo hemen duruyorum..
Kasıklarımda ağrı krampla olmuyo ama gece soldan sağa dönerken , hızlı dönersem oluyo.. Dinlene dinlene dönmeye başladım.
Sanırım hepsi normal.. Ama, Çok saçma
Kızlar ya bende sabahları gözümü açtığımda yada gece uykudan ilk uyandigimda, daha yataktayken bacaklarımda gerilme hissi kasılma gibi bise oluyor. Ve bunu yapmamak elimde değil. Kasılıyor resmen. Sizde böyle bi durum varmı. Kasılırkende kasiklarim ağrıyor ister istemez. Niye böyle oluyor acaba.
Mrb cnm resmen benm yasadigmi anlattin.. goguslerim bole sicacik kayniyo bole arada geliyo ole sızı gbi.. elimi vuriym sicack bole..kızlar nasip olursa ben de mart annesi adayıyım inşallah 33 haftalık gebeyim ne olur böyle bi şey duyan yaşayan varsa bana yardımcı olabilir mi kontrolüm salı günü bebek hareketlerinde elhamdülillah sıkıntı olmadığı için acil gitmek istemiyorum ama göbeğimizin başladığı yer yani en üst başlama noktasındaki deri altımı sanki ateşle yakmışlar öyle yanıyor arada sırada neden olabilir acaba fikri olan var mı
Mrb cnm resmen benm yasadigmi anlattin.. goguslerim bole sicacik kayniyo bole arada geliyo ole sızı gbi.. elimi vuriym sicack bole..
Sordum ben kotu bsi degil bebis oraya totosunu dayiyor baski yapiyor ondan oluyor.. bazen sütyen takmiyorum sanki yakiyo beni..canım benim göğsümün altı göbek başlayan yer bazen bebeğin ayakları dolaşıyor orada hissediyorum böyle damarlarıma dokunuyorum yanıyor sanki hamlamış gibi dediğin gibi arada öyle bi yanıyor ki.. o kadar korktum ki doktora gitmeye..burada sizlerinde yaşadığını öğrenince rahatladım..ama inşallah sebebi kötü bir şey değildir..
aynı haftadayız canım acaba ayıptır sorması senin çok akıntın oluyor muSordum ben kotu bsi degil bebis oraya totosunu dayiyor baski yapiyor ondan oluyor.. bazen sütyen takmiyorum sanki yakiyo beni..
Kizlar o bacaklardaki gerinme hissi bnde de oluyr elimde degil kasiliyrm hmn durdurmaya calisiyrm korkuyrm da bebege bsey olck die
Selam herkese 33. Haftada olup çok agırlaşan var mı...oturduğum yerden kalkamıyorum...
Bi de kilolar nasıl son kontrolde
32+3 teyim çalışıyorum da üstelik hareketliyim ama ciddi ağırlaştığımı hissediyorum iki haftadırBenim 33. hafta bitti.. Ama gündüz oturup kalkmada sorunum yok henüz. Sadece gece yattığım yerde dönmek, ve sabah ilk yataktan kalkmak zorluyo..
32+3 teyim çalışıyorum da üstelik hareketliyim ama ciddi ağırlaştığımı hissediyorum iki haftadır
Kızlar 32hafta dönüm noktası adamlar tam bilerek doğum iznini başlama tarihi ayarlamış sanki:)) gerçekten ağırlaşıyor insan
Bnde yine tatlim gaz sancisi gbi sanci var son bi kac gundur o da alta dogru vuruyr ama geciyor bu haftalar zor haftalarms agirlastik iyiceBen bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum..
Ayağını uzatıp parmak uçlarını kendine doğru çek, baya işe yarıyo..
Ben artık kramp gireceğini gerilmesinden anlayıp, önceden uzatıp masaja başlıyorum..
İki üç gündür belime ani sancı giriyo, karnım taş gibi ama geçiyo hemen.. Brixton hicks dedikleri kasılma mı bilmiyorum ama bu da önceden haber verip gelse şahane olurdu :)
Aynen tatlm oturup kalkmakta skinti yok ama sabahlari yataktan kalkmak zorluyr kndimi yerde ters donen bocekler gbi hissediyrmBenim 33. hafta bitti.. Ama gündüz oturup kalkmada sorunum yok henüz. Sadece gece yattığım yerde dönmek, ve sabah ilk yataktan kalkmak zorluyo..
Aynen tatlm oturup kalkmakta skinti yok ama sabahlari yataktan kalkmak zorluyr kndimi yerde ters donen bocekler gbi hissediyrm
Ah esler :) bnde geceleri wcye gderkn kalkamadgm icin uyuyan adama tutunup kalkmaya calisiyrm her seferinde uyaniyr ama napiim yapck bsey yok tek basima olmuyorEhehhe :)
Instagramda bi video paylaşmıştım ben , bazı sabahlar ben diye :) Ters dönünce kalkmak imkansız gibi ..
(Eklemek isteyen olursa instagram: lllkaramellll)
Zaten yerden birşey almak, ayakkabı bağlamak mazide kaldı. Diz çöküp hallediyorum, bazen de eşim yardıma koşuyo sağolsun :)
Ehehhe uyuyan adama tutunma kısmını hayal etmek gülümsetti.. Bizde de durum farklı değildi ama artık çok defa kalkmaya başlıyorum die başka bi çare buldum..Ah esler :) bnde geceleri wcye gderkn kalkamadgm icin uyuyan adama tutunup kalkmaya calisiyrm her seferinde uyaniyr ama napiim yapck bsey yok tek basima olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?