Biz Mart Anneleriyiz.. Birlikte en mutlu bekleyiş! 2017

Bnde kiyamiyrum ama cozum bulamadim bir turlu :)) uyku sorunum yok bnm ya misil misil uyuyrm hatta daha da uyku surem artti ayilamiyrm

Kızlar 15 tatile çıktığım gün memlekete gelirken ayağım burkuldu . 2 gündür sis ayakla gezmeye çalışıyorum. Zorlamiyorum uz atıyorum çoğu zaman ama gece sağdan sola dönmek şimdi daha da zor ayak acısından. Kendinize dikkat edin

Geçmiş olsunn :/
Ben de burkmadım ama dar bi ayakkabı giyip yürümek zorunda kaldım. Burkulmuş gibi acıyo bi damar. Neyseki şiş yok bende..
Eşin ovalayıp masaj yapsın arada belki şişine iyi gelir :/
Çook geçmiş olsun <3

Kızlar ben hasta oldum ya grip gibi biseyim. Yatamadim burnum tıkalı hapsuruyorum, akıyor. Basım ağrıyor, boğazım yanıyor ağrıyor. Bebegime bise olmaz dimi. Dün basladi. Limonlu çay falan iciyorum. Halsizim

Kızlar ben hasta oldum ya grip gibi biseyim. Yatamadim burnum tıkalı hapsuruyorum, akıyor. Basım ağrıyor, boğazım yanıyor ağrıyor. Bebegime bise olmaz dimi. Dün basladi. Limonlu çay falan iciyorum. Halsizim
Geçmiş olsuun..
Kanaman olmadığı sürece hiiiç korkma diyor bizim ebe.. Ben baya ağır bi grip geçirdim, antibiyotik bile verdiler. Ben ağrı kesici bile içmedim onu hiç içmem diye direne direne iyileştim..
Bebeklerimiz o kadar da kırılgan değiller korkma. Çay çorba devam et bence , bol su iç, dinlen.
İkiniz de iyi olcaksınız Allah'ın izniyle..

Dionot: hamilelik uygulaması kullanıyorum telefonda. Bnm için bugünkü notu, sana göndereyim :)

Eklentiler

• IMG_2445.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 53
Sağol canım yaa gerçekten korkuyorum ona bise olur diye iyileşmeye çalışıyorum. Söylediklerin rahatlattı. İnşallah iyi oluruz

Kızlar sizde açık yeşil sarı akıntı oluyormu. Bende o şekilde oluyor akıntı. Beyazda oluyor ama açık yesilde oluyor. Bazen sarı oluyor.

O

oluyor cnm evt.. idrarmda iltihap cikti hatta.. hamilelikte normalmis aknti cnm skma ole canini

sağolasın canım benim de hamileliğimin başından beri iltihap var ama üreme yok diye öyle duruyor :) bakalım birazdan randevum var inşallah güzel haberler alırım..

iyi geceler kızlar..aklıma bir şey takıldı da size sormak istedim..bugün ilk kez nst girdim sonucuna doktorum güzel dedi ama ben ekranda kalp atımlarına bakarken bazen sayı gitti düz bi çizgi oldu bi kaç saniye sonra sayı geri geldi biraz zaman sonra sayı yine gitti sonra geri geldi..ben de açıkcası acaba kalbimi durdu o esnada diye düşündüm Allah korusun ama doktor sonuca güzel dedi size de öyle oluyor mu

İyi geceler canım,
Ben hiç nst'ye girmedim, bu ülkede doğuma kadar giremiyosun zaten..
Ama kalp durması olacağını sanmıyorum. Zira doktorun güzel demiş. İçin rahat olsun bence.
En ufak şüphede extra özen gösterirler artık son haftalarımız çünkü,
Öyle bir şey olsa asla risk etmezler detaylı bir ultrason ya da tetkik yaparlardı diye düşünüyorum.

keşke burada da doğuma kadar nst girmesek gerçekten o kadar strestli ki

Selam herkese 33. Haftada olup çok agırlaşan var mı...oturduğum yerden kalkamıyorum...

Bi de kilolar nasıl son kontrolde

o ağırlaşma bende 31 ci haftada başladı özellikle biraz alçak bir yerde oturdu isem kalkışım baya zor oluyor. inanılmaz hantallaştım. gece tuvalete kalkarken (en az 5 defa) inanılmaz zorluklar yaşıyorum

şeker olduğu için bende kiloyu sabitledim 79 da. 13 kilo aldım sadece , şimdi bebek büyüyor ama ben kilo almıyorum diyet yüzünden

Koreanmom canım sen naptın kv ile? hala baskı devammı? bak son haftalara yaklaştık ne olursa olsun üzme kendini ve bebişini. bedenen ve ruhen yeteri kadar yıpranıyoruz zaten olabildiğince görmemezlikten gel.

Selâm kızlar karın altında oluşan kizariklik halen varmı sizde bende geçmedi. çatlama da olmadı sadace kizariklik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…