- 11 Ağustos 2015
- 1.204
- 527
- 73
- Konu Sahibi Petunyasemen
-
Bnde kiyamiyrum ama cozum bulamadim bir turlu :)) uyku sorunum yok bnm ya misil misil uyuyrm hatta daha da uyku surem artti ayilamiyrmEhehhe uyuyan adama tutunma kısmını hayal etmek gülümsetti.. Bizde de durum farklı değildi ama artık çok defa kalkmaya başlıyorum die başka bi çare buldum..
Gardrop kapısına hırka astım bi tane, onun kolundan tutup kalkıyorum.. onun uykusu bölünmüyo neyseki
Yardım etmeleri çok tatlı ama kıyamıyorum bazen de. Öyle mışıl mışıl uyuyo ki..
Ben üç günde beş saat uyumadım galiba..
Bnde kiyamiyrum ama cozum bulamadim bir turlu :)) uyku sorunum yok bnm ya misil misil uyuyrm hatta daha da uyku surem artti ayilamiyrm
Smdiden annesini uykusuz birakmaya baslamis bileValla şahane :)
Kendim uyumuş gibi sevindim. Bizim küçük prens ne gece ne gündüz durup dinlenmiyo..
Uykusuz gecelerim totosuna ısırık olarak geri dönüş yapacak ona, haberi yok :)Smdiden annesini uykusuz birakmaya baslamis bile
Geçmiş olsunn :/Kızlar 15 tatile çıktığım gün memlekete gelirken ayağım burkuldu . 2 gündür sis ayakla gezmeye çalışıyorum. Zorlamiyorum uz atıyorum çoğu zaman ama gece sağdan sola dönmek şimdi daha da zor ayak acısından. Kendinize dikkat edin
Geçmiş olsuun..Kızlar ben hasta oldum ya grip gibi biseyim. Yatamadim burnum tıkalı hapsuruyorum, akıyor. Basım ağrıyor, boğazım yanıyor ağrıyor. Bebegime bise olmaz dimi. Dün basladi. Limonlu çay falan iciyorum. Halsizim
Sağol canım yaa gerçekten korkuyorum ona bise olur diyeGeçmiş olsuun..
Kanaman olmadığı sürece hiiiç korkma diyor bizim ebe.. Ben baya ağır bi grip geçirdim, antibiyotik bile verdiler. Ben ağrı kesici bile içmedim onu hiç içmem diye direne direne iyileştim..
Bebeklerimiz o kadar da kırılgan değiller korkma. Çay çorba devam et bence , bol su iç, dinlen.
İkiniz de iyi olcaksınız Allah'ın izniyle..
Dionot: hamilelik uygulaması kullanıyorum telefonda. Bnm için bugünkü notu, sana göndereyim :)
oluyor cnm evt.. idrarmda iltihap cikti hatta.. hamilelikte normalmis aknti cnm skma ole caniniaynı haftadayız canım acaba ayıptır sorması senin çok akıntın oluyor mu
O
oluyor cnm evt.. idrarmda iltihap cikti hatta.. hamilelikte normalmis aknti cnm skma ole canini
Kızlar sizde açık yeşil sarı akıntı oluyormu. Bende o şekilde oluyor akıntı. Beyazda oluyor ama açık yesilde oluyor. Bazen sarı oluyor.
Sağol canım. Doktoruma bi soyleyim bakım.canım sarı beyaz oluyor ama yeşil olmaması gerekiyor iltihap vardır belki :/
iyi geceler kızlar..aklıma bir şey takıldı da size sormak istedim..bugün ilk kez nst girdim sonucuna doktorum güzel dedi ama ben ekranda kalp atımlarına bakarken bazen sayı gitti düz bi çizgi oldu bi kaç saniye sonra sayı geri geldi biraz zaman sonra sayı yine gitti sonra geri geldi..ben de açıkcası acaba kalbimi durdu o esnada diye düşündüm Allah korusun ama doktor sonuca güzel dedi size de öyle oluyor mu
keşke burada da doğuma kadar nst girmesek gerçekten o kadar strestli kiİyi geceler canım,
Ben hiç nst'ye girmedim, bu ülkede doğuma kadar giremiyosun zaten..
Ama kalp durması olacağını sanmıyorum. Zira doktorun güzel demiş. İçin rahat olsun bence.
En ufak şüphede extra özen gösterirler artık son haftalarımız çünkü,
Öyle bir şey olsa asla risk etmezler detaylı bir ultrason ya da tetkik yaparlardı diye düşünüyorum.
Selam herkese 33. Haftada olup çok agırlaşan var mı...oturduğum yerden kalkamıyorum...
Bi de kilolar nasıl son kontrolde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?